View Full Version : Problem z kompem (windowsem)
Witam wczoraj podczas uruchamiania sytemu przez przypadek nacisnąłem klawisz resetu. Komp się zresetował i pojawia się napis: Przepraszamy ale komputer został źle wyłączony coś tam coś tam i jest do wyboru system awaryjny kilka innych opcji i włącz system normalnie. Dałbym włącz system awaryjny ale klawiatura mi w ogóle nie odpowiada więc czekam te 20 sek żeby system włączył się normalnie. I jest uruchamianie systemu xp i te kreseczki migają (ładownie sytemu) Po bardzo długim ładowaniu komputer sam się restartuje. Nie wiem co zrobić ale nie chce robić formatu bo mam na kompie dużo zdjęć i nie chciał bym ich stracić!
Palldino
31-10-2010, 12:51
a orginała masz? jak tak to włóz płyte i daj napraw i ;o
Fajnie było y mieć orginała :D
Da się coś zrobić jak mam pirata?
jesli masz zdjecia np. na dysku X [oby nie systemowym] to zrob formata nie ruszajac dysku D : o
A nie dało by się zrobić tak że nagram na pendriva xpka i podłącze go i będzie to samo co jak bym włożył płytę do napędu?
Z tego co wiem to nie da się ustawić aby system startował z pendrive'a. Możesz jedynie pójść do jakiegoś kolegi ze swoim dyskiem i u niego zgrać zdjęcia.
#edit
Z tego co pamiętam możesz zainstalować system bez formatowania dysku. Zgrasz co tam musisz i instalujesz ponownie windowsa.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.