View Full Version : [Strona] Propozycja dotycz?ca kalkulatora obra?e?
1.
Proponuje by obok napisu "created by Mc Maciek" była data ostatniej aktualizacji
2.
Proponuje dodać możliwość obliczeń z gold ringiem
@vimpexx
by po jakimś upie było wiadomo czy jest już zaktualizowane
@downy
to po co wgl jest kalkulator obrażeń?? liczyć nie potraficie?? no jak?? wy wielcy matematycy nie potraficie sobie wypracować wzoru na obrażenia??
wiec po co kalkulator?? skoro każdy sobie według was sam liczy ile bije w eq a ile bez?? skoro każdy sobie sam liczy ile się uha z eq a ile bez??
Nie umiesz dodawać? Oblicz sobie ile bijesz w swoim eq i dodaj do tego 15% oO Aż tak głupi jesteś?
Nie!
Mam dobrą radę. Sprzedaj chara, kup sobie kalkulator i przy okazji maszynkę.
#topic
Jestem na nie.
^Hmm^ o.O
31-10-2010, 16:43
Pudelek idz do Pani od matematyki podaj jej hity i popros aby dodala do nich 15%.
i koniecznie KUP MASZZYNKE I SIE OGÓL
Arcano Druid
31-10-2010, 16:43
jestem na TAK :)
jak g ring jest to niech beda tez obrazenia ;f
.Vimpexx.
31-10-2010, 17:14
Jestem tylko za 2 propozycją, po chooy Ci przy tym kto stworzył skrypt, to kiedy był on ostatnio aktualizowany?
http://i54.tinypic.com/a2xk9.jpg
Dragos Pal
31-10-2010, 19:25
bez sensu oba masz wiecej niż 13lat ? jesteś w gimn. albo wyżej to umiesz liczyć a jak nie to niegraj w tibie....
No mozna dodac, ale tak trudno jest obliczyc? to nie 3 czy 6 %, tylko okraglejsza liczba ;/ No ale niech bedzie, zaznaczam tak.
Zarexoholik?
01-11-2010, 16:33
W sumie to dlaczego nie. Można by dodać tę datę ostatniej aktualizacji, przynajmniej by się wiedziało czy kalkulator jest aktualny. Dobre czeczen.
Lesny Ludek
01-11-2010, 16:35
Pierwszy raz od xxx lat dałeś dobra propozycje na forum, oczywiscie ze jestem za 1 i 2 opcja, mam nadzieje ze predziej czy pózniej wprowadzą coś takiego.
#Lordzik#
01-11-2010, 17:58
Czyli cos tam Czeczen ma w tej bani. XD
Dla mnie można coś takiego zrobić.
Gold ring w kalkulatorze to dobry pomysł. Ale zbędny , tak jak napisał Danielek dodaj 15% (:
@topic
Niech Ci będzie , za propozycją numer 2!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.