Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Diamondback 1-1500 odchodzi (Seba)

diamondback#
01-11-2010, 22:54
Witam

Tak więc nadszedł ten dzień w którym żegnam się z tym serwerem.Dziś tj. 01.11.2010 sprzedałem moją najlepszą postać na APO którą był 1500 lvl ms :)
Został mi jeszcze noob char na którym siedzę czasem by pogadać . Poznałem tu wielu spoko ziomali i dziękuje wam za wspólną grę ,było naprawdę prze!
Postacią grałem od 1 lvl do 1500 . Wbiłem 142 mlv , 37 shielding (3 na serwie wśród magów) zarobiłem nią ponad 1000kcc , wykonałem wszystkie questy ;)
Więcej chyba nie napiszę chciałbym jeszcze tylko pozdrowić parę osób :D

Pozdrawiam :
zacznę od Oleśnicy
Karel-1st Karelq Druid/ obecny Leonidaas
Zapsa-1st Ejber
Oles - obecnie Aerox
Mateusz:)- 1st Sargo Pall [Techniks]

I was! co poznałem tu- na APO
*Paweł - 1st Amedine <3 1st Dikke Dieder <3! -dziękuje Ci za wszystko jesteś człowieku zajebisty, najlepszy człowiek jakiego poznałem w tej grze nigdy Cie nie zapomnę :) dzięki za wszystkie nasze rozmowy, ufałem Ci jak nikomu DZIĘKUJE! :*

*Filip -Burbon -> 1st Labelizer - obecnie Curly < 3 - Ciebie tu poznałem jako pierwszą osobę , nasza początkowa znajomość była zajebista ,później się trochę porobiło:) jak poznałeś Arcusia i paru innych to się zmieniłeś i nasze rozmowy już nie był takie okej : ] ,ale dziękuje Ci za wszystko pomoc w grze i nie tylko było przyjemnością z Tobą grać ,ufałem Ci też bezgranicznie:)i Ty o tym wiesz, wiem ,że mogłem liczyć na twą pomoc , no i dzięki Tobie poznałem Amedine ,dzięki Ci ! :* proforma! Siema!

*Łukasz-1st Royal Boonek,1st First Boonek ,1st Bad Player,1st Undead Paladin i parę innych charów; D- dzięki Ci za wspólną grę . Jesteś naprawdę zajebisty koleś ,śmiechu miałem z Tobą co nie miara ;D hahahaha
[Dobra berta zamknij morde już] :{{ Siema. HEHE! Na początku mieliśmy spinę ,ale jak Cie poznałem na dobre to było w ch. Grubo :P ufałem Ci bardzo i dobrze o tym wiesz , nadal Ci ufam, dzięki za wspólną grę i tyraj tam do tego 1500!!!!

*Tomek-1st Dex Von Evil - znamy się szmat czasu, było zajebiście. Kolejna osobą której mogłem powierzyć całe eq bez żadnego oporu ,bo wiedziałem ,że zawsze mi odda! dzięki Ci człowieku ,że mogłem z Tobą pograć i się pośmiać :D Wbij ten 1k ;[!!!!! Poznałem Cie jak miałeś niski level dawno temu , zawsze mnie dopingowałeś ;D! dzięki ,siema!

*1st Nexav- dzięki za wspólne rozmowy , wspólna grę , zaufanie i ogólnie wszystko ,przyjemnością było z Tobą grac i pisać ;] dzięki za uratowanie mojego eq na rsie :)! [wiesz ,że jakbym padł] to bym tego 1500 nie dobił:P Wielkie propsy ziom!

*Krzysiek-1st Wassup - Ty koniu stary;D ,ekipa TL rządzi ,dzięki za wspólne rozmowy ;D

*Krystian-1st Mysticus -1st Mystic Healing- kolejny brzydal co uratował me eq na rsie :D, dzięki za rozmowy ,pomoc w grze , poznałem Cię bardzo dawno temu , jesteś w porządku koleś , dzięki Ci ;)

*Alex-1st Sturnus Vulgaris - proforma , śmieszne było w wspólnej gildi , hehe czasy Curlyego , początki ;D

*Mateusz - 1st Atsfe- dzięki Ci za wspólna grę Tobie też mogłem zaufać , wspólne rozmowy gra, expienie było przyjemnościa ,siema! dobrze ,że skończyłeś dużo wcześniej niż ja!,ale pamiętam o Tobie ,pozdrawiam!

*Kuba - 1st Marville- Visca El Barca , j-bać Chelsea ;D! dzięki za wspólna gre, rozmowy i pkowanie z Tobą to przyjemność , śmiesznie było ,heh!

*Tyrek - 1st Tyriusz - obecnie Brox - Ty brzydalu brzydki , były między nami spiny ,ale Cie lubię , pozdrawiam Noctum ,siema! :D

*Arcuś- świr , brak mi słów jesteś chory umysłowo ,ale dobrze się z Tobą dogadywałem :D ,poje~~ w głowach równo ludziom na tym serwie [zepsułeś curly'ego] :(((! siema!! proforma ziom~!

*1st Shouter- nie dawno Cie poznałem ,ale jesteś w porządku ziomek ,dzięki za rozmowy !:)

*Biberek - poznałem Cię wchodząc do gildil Al-jaazera , w porządku jesteś koleś ,dzięki za pomoc w pkowaniu ,było w porządku ,sorki za ten kaptur ,ale to twoja wina ,że bana dostałeś!!:P

*Chomik Pall- dzięki za parę rozmów ,długo się nie znaliśmy ,ale miło się rozmawiało , magic axe nam poszło:)

*Bartek - Ketrab- jeden z mądrzejszych jakiego poznałem na tym serwie , jeden z niewielu z którym mogłem pogadać na inny temat niż Tibia ;s dzięki:)

*Basia- Ketrab-dzięki za rozmowy, pozdrawiam ,szmat czasu się znamy.Goń magika w skillach!

*Fiszu -Luko The Master- Nivelato (nie wiem czym teraz grasz chyba Woderem:D) - nie dawno się poznaliśmy ,ale gadało się dobrze ,pekowało jeszcze lepiej , dzięki zajebiście za grę:D

*Knightekk -Magik

*Kazek-Kmq-Arounder- dzięki za pomoc w wymianie ,proforma ,za rozmowy ,pkowanie siema!

*Pampalini-Szczor-;-)- Heheh czym ryj;-)

Ludzi których poznałem w gildilach jakie byłem przez ten czasu:
Szczególności tej ostatniej Al - Jaazera

Ziomków z Gryfic;D

Jeśli kogoś zapomniałem to przepraszam bardzo , dziękuje jeszcze raz za gre, grałem tu ponad 3 lata ;) może nawet 4.

1st Kosi Lord 0-400
1st Pallek From Darknes 0-424
1st Ron Del Castillo 0-270
1st Hastix 0-
1st Aires 0-
1st Diamondback 1-1500

Sebastian kończy grę i pozdrawia
Good luck & have Fun