View Full Version : Mo?liwo?? wypowiadania si? w dziale 'bugi'.
Morfevious
02-11-2010, 16:00
Proponuję, aby w dziale bugi można było zakładać tematy, aczkolwiek mogliby na nie odpowiadać wyłącznie administratorzy (tak jak w powitaniach/pożegnaniach).
Dlaczego? Bo są tam udzielane idiotyczne odpowiedzi, typu:
Zgadza sie.
Do poprawy.
Błąd ortograficzny, nie wpływający zbyt na serwer lecz dobrze że go zauważyliście. Do poprawy
o nie taki blad napewno zniszczy APO :< do rzeczy maly blad ale do poprawy
malutki blad, ale do poprawy
#Edit
Zauważyłem w sondzie błąd.
[...]dziale bugi mogły odpowiadać[...]
Oczywiście powinno być "mogli". Przepraszam za pomyłkę :).
Tak, przydałoby się coś takiego, ponieważ jest to dział prawie jak Hydepark - lecz tam się liczą posty ...
Zgadza się.
Do poprawy.
#
Jestem na tak. Powinni też wyłączyć licznik w propozycjach.
.Vimpexx.
02-11-2010, 18:11
Jestem na Tak.
Przez przypadek zaznaczyłem wszystkie odpowiedzi...
Przepraszam! XD
http://i56.tinypic.com/2po8eid.jpg
Lagga v3
02-11-2010, 18:14
jestem zdecydowanie za . czesto wypowiadaja sie tam tylko osoby ktorzy chca nabic posta. :|
w 100% popieram temat. bardzo dobry pomysl.
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=783907&postcount=8
... :S
Jestem na nie. Dużo jest takich postów co wymieniłeś (takie posty powinny być usuwane), ale czasami ktoś napisze coś sensownego i wnoszącego do tematu.
1st R. Boonek
02-11-2010, 18:34
Dlaczego? Bo są tam udzielane idiotyczne odpowiedzi, typu:
Cytat:
Zgadza sie.
Do poprawy.
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Od usuwania takich postow sa moderatorzy... Niech zostanie jak jest...
Świetna myśl !
Jeśli bug były przyjęty do wiadomości to Admin by w nim odpisał.
A jeśli było by to byle gówno to zwyczajnie zamknął !
Jestem na tak !
Wlasnie, od tega sa modki/cleanerzy. Od pilnowania porzadku na forum. Jesli post lamie regulamin to jest warnowany/usuwany/zglaszany itp. ;)
Niech zostanie jak jest, jak ktos pisze takie posty to zostaje 'nagradzany' zapewne. ;o
Morfevious
02-11-2010, 18:48
Jeżeli nie zostanie włączona blokada, to będę wnioskować o usunięcie licznika w tym dziale.
Lesny Ludek
02-11-2010, 18:48
Jak najbardziej na tak bo tam posty nabijają =]
Oczywiście ,ponieważ osoby takie jak Domcio666 ,mogą sobie skutecznie nabić posta bez konsekwencji (czasem).
Dobra myśl ,jestem na tak ,temat pewnie zamkną ,o ile znam forum i życie ;)
Kapitan Alkohol.
02-11-2010, 20:43
Sam kiedyś nad tym myślałem. Jestem za, bo tak jak napisałeś każdy tam pisze 'tak do poprawy', 'no to duży bug trzeba poprawić'. Jeżeli dział powitania/pożegnania został zamknięty ponieważ było za dużo napinek to z tym działem również można coś zrobić ;)
Moim zdaniem ten dział powinien być widoczny tylko dla Tutorów, albo GMów. Można tam wyłączyć opcję komentowania, ze względu na bezsensowne komentarze.
Najlepiej niech wyłączą licznik postów w każdym dziale. ; o
Co ci przeszkadza, że ktoś ma 1 posta więcej? Na większości forach, licznik jest w każdym dziale i jakoś nikt nie ma problemów z ilością postów... ;o
Jestem na nie.
Domcio666
02-11-2010, 21:41
jestem na nie czemu bo chce tam nabijac posty ;> a tak naprawde to kazdy moze sie wypowiedziec w tym dziale kazdy cos dodac by moze chcial albo cos . a jesli ktos napisze do poprawy to te posty sa warnowane i usuwane
Jestem na tak, ponieważ tylko Administracja może w tym pomóc... To po co każdy ma to komentować skoro i tak nic z tym nie zrobi?
Jak najbardziej tak!
Jestem na nie, zanim administracja się wypowie to w tym czasie użytkownik może pomóc, jeżeli nabija posty, i pisze komentarze takie jak już wymienił autor zostaje odpowiednio nagrodzony.
Akananto
03-11-2010, 06:36
Moim zdaniem ten dział powinien być widoczny tylko dla Tutorów, albo GMów. Można tam wyłączyć opcję komentowania, ze względu na bezsensowne komentarze.
+
Jestem na tak, ponieważ tylko Administracja może w tym pomóc... To po co każdy ma to komentować skoro i tak nic z tym nie zrobi?
Jak najbardziej tak!
+
Jestem na nie, zanim administracja się wypowie to w tym czasie użytkownik może pomóc, jeżeli nabija posty, i pisze komentarze takie jak już wymienił autor zostaje odpowiednio nagrodzony.
Czasami wypowiadanie sie na siłe nie jest najlepszym powodem do pokazania sie na forum z jak najlepszej strony.Sugerowałbym Ci czasami zajrzenie do tego ów wspaniałego działu i zwrócenie uwagi na wypowiedzi użytkowników. Zapraszam do przykładowego tematu o tu (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=83934).
Poziomeʞ
03-11-2010, 07:42
Zgadza się. Do poprawy. Błąd ortograficzny w sondzie, nie wpływający zbyt na serwer lecz dobrze że go zauważyliście. Do poprawy. O nie, taki błąd napewno zniszczy APO. Do rzeczy, mały błąd w sondzie, ale do poprawy. Malutki błąd, ale do poprawy.
Zarexoholik?
03-11-2010, 13:30
Może i masz rację, ale zauważ, że czasami gracz wie o czymś lepiej od osób będących w ekipie administracji. Za takie durne nabijanie postów są warny i takie posty są usuwane, więc w czym problem? Raportuj takie posty i po sprawie.
N<Sharks>H
03-11-2010, 15:11
Jestem za , ludzie piszą tak kretynśko byle szybko i nabić posta.
Aha, wyjdź.
Jak najbardziej na tak. Tylko już nie będę mógł postów nabijać tam XD
Zgadzam się również w innych działach powineli dodać tą usługe , np w dziale : Premium account , jest to dział gdzie powinni udzielać osoby które coś mogą zdziałać czyli EKIPA APO.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.