View Full Version : Projekt Ostry Emade 2010 Official Teaser
http://www.youtube.com/watch?v=d3HK9pSWhdc&feature=sub
Krótki wywiad z Emade i Ostrym do akompaniamentu singla z ich nadchodzącego, drugiego albumu (listopad 2010).
Na ostro się kręci
Kawałek z początku rozpierdala
Morfeuxsz
03-11-2010, 15:33
Ku*wa uprzedziłeś mnie, właśnie miałem założyć temat o tym ;d
Tak, bit na początku prze chuj! Ojj, już się nie mogę doczekać na płytę. Myślę, ze rozjebie system. Tekst Ostrego tez niezły ;d "nawet nie pamiętam o czym tam rapuje" ;d
Zgadzam się z chłopakami u góry! Bit na początku miażdży! Czekam na płytę z nadzieją, że będzie konkret rozpierdol. :eek:
i to lubie XD http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpghttp://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg
Kamor Wielki
03-11-2010, 16:41
no bit wyjebal mnie z najków skokow
bedzie ogien
Belfus Adri
03-11-2010, 17:23
Sam ten bit rozpierdala mi głowe, a jak jeszcze do tego dochodzi adam to juz wogóle masakra :)
Czekam na płytke ;D
Wiem o tym projekcie od 9 października, czekam z niecierpliwością.
Tumanbuga
03-11-2010, 20:13
No ładnie ładnie , czekam na więcej miażdzących bitów i ciekaw jestem tych fristajlów.
Zarexoholik?
05-11-2010, 20:58
Wiem o tym projekcie od 9 października, czekam z niecierpliwością.
Nie kłam żeluś. ; [
#Topic
Masakra, zajebiste i świeża. Pewnie, że czekam. (:
#żeluś
Dobra dobra, nie kopiuj mi tu wikipedii - potrafię tam wejść hehe. Na koncerty chodzę o to już się nie martw. (:
#Edit
Jakich argumentów? I jak mogę być dzieciakiem jak jestem starszy od ciebie - hahahaha! To jest właśnie atut wyszukiwarki, piszesz farmazony do kogoś kto jest starszy i przechodził z klasy do klasy, nie?! To, że część tekstów z POE była robiona w trasie do Szczecina dowiedziałem się z filmiku. ; [
Co do mojej gry w tibie - co cie to obchodzi? A ty w co teraz grasz? W wowa? hehe, uspokój się żeluś. xd
Krulowiec
05-11-2010, 21:07
no bit wyjebal mnie z najków skokow
bedzie ogien
HAHAHAH , chyba z trampków synu :|
# topic
Czeekam , kawałem świetny.
#Topic
Dobrze, konkretnie, ostro.
Nie kłam żeluś. ; [
Gdybyś żelusiu chodził na koncerty to byś był informowany przedpremierowo - tak jak ja.
Ale, że ty nigdy nie byłeś na żadnym koncercie to skąd ty możesz o tym wiedzieć? <bezradny>.
Część tekstów na POE było właśnie pisanych w drodze na koncert do Szczecina wacku, który odbył się 09.10.10r.
PS, idź ponapierdalaj w Tibie.
Masakra, zajebiste i świeża.
Świeże żeluś, świeże. Proponuję się wybrać do sprawdzonego otorynolaryngologa.
Dobra dobra, nie kopiuj mi tu wikipedii - potrafię tam wejść hehe. Na koncerty chodzę o to już się nie martw. (:
Brak argumentów dzieciaku? Szkoda.
Lesny Ludek
05-11-2010, 23:26
Kawałek kozacki jak to zawsze Ostry, jedzie na ostro... :)
Czekam...
`diGiel <3
05-11-2010, 23:37
***** mać to chyba będzie pierwsza płyta którą kupie ;/...seryjnie ;d bo jestem przy kasie ostatnio ;]
bit ***** miaazdzy ,zakochalem sie.
Zmieniam zdanie ;p
Jaki dobry bit ,ogólnie kawałek wpada bardzo szybko w ucho.
Czekam z niecierpliwością :D
Wczoraj nawet na koncercie w Bydgoszczy przewinęło sie o projekcie ; o Czekam.
Mikiel Gimb Alert
06-11-2010, 11:49
Choć nie lubię bitiów od Emade, to ten podkład w zapowiedzi niszczy.
Dobrze że Emade zrobi bity samplowane w starym stylu, bo takie uwielbiam.
http://asfaltshop.pl/projekt-ostry-emade-zlodzieje-zapalniczek-p-319.html
ALBUM WYSYŁAMY 25 LISTOPADA 2010!
Superduet wraca do współpracy po 5 latach przerwy. Płyta nagrana przez Ostrego w 3 dni jako aftershock wspólnego koncertu O.S.T.R. (rap) i Emade (sampler) we wrocławskiej "Bezsenności". Mimo spontanicznego charakteru płyty, jej warstwa tekstowa zaskakuje świeżością. Pod względem muzycznym to wielki powrót Emade do klasycznego samplowania, jako kontra do elektroniki znanej z pierwszej płyty POE. Gościnnie udzielają się DJ Haem i Zorak (beatbox). Drugi krążek w albumie zawiera instrumentalną wersję płyty. Okładka autorstwa SewerX.com (foto Laszlo Paprika).
Album dostępny będzie także w wersji winylowej (do końca roku).
Także ogień panowie.
No racja, bit z początku rozpierdala mi banie. Jeszcze nazwa tego krążka " złodzieje zapalniczek".. Czekam z taką niecierpliwością jak nigdy, na pewno kupię :D
Twoje zamówienie zostało przyjęte! Produkty które zamówiłeś dotrą do miejsca przeznaczenia w ciągu 2-5 dni roboczych.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.