View Full Version : Co do powitania/po?egnania
Proponował bym aby dodano możliwość komentowania tematów w Powitania/Pożegnania wielu moich ziomków odeszło chciałbym ich pożegnać , a z drugiej strony można było by się dowiedzieć jaką ktoś miał opinie co wy na to?
Jeśli chcesz się pożegnać ze swoimi ziomkami to radzę wybrać inną drogę, PM,gg,skype bądź coś innego. Na NIE.
Krulowiec
04-11-2010, 11:03
Było wcześniej takie coś, ale nie sprawdziło się ponieważ cały czas były spiny.
Metaxa Grzesiek
04-11-2010, 11:03
Jestem na nie...
Kiedyś jak można było to szły same spiny...
Tak jak Arcus=* napisał chcesz się pożegnać wyślij pw lub gadu ;s
@ Krulowiec ej nie ma tak miałem być 2 :C
Ale można było by się dowiedzieć co o nim myślą inni , że np jak wróci na serwer będzie coś chciał selnąć na roku to ważna jest opinia prawda?
#
W sumie macie racje , prosze o zamknięcie tematu pamiętam że była taka możliwość nie wiedziałem dlaczego usuneli ją ale już wiem:D I myślę że dobrze zrobili , prosze o zamknięcie tematu.
#
Wiem , wiem myślałem długo zanim załozyłem ten temat , ale nie wiedziałem jakie są wszystkie powody , macie racje .
#
Co do postu wyżej było by ciekawej i nudniej , za dużo napinek było nie było tematu gdzie nie było napinki nie wiesz jak to jest ? Różnych ludzi potrzebuje Forum pff. xD
Metaxa Grzesiek
04-11-2010, 11:07
Opinie można Sobie wyrobić w grze... Nick każdy zapamięta :D
Jak chcesz zobaczyć co kto pisze to nie zobaczysz :) niech Ci to napiszą na priv XDDD
`diGiel <3
04-11-2010, 11:50
jestem na tak ;D ciekawiej by było :)
Zablokowano ta opcje chyba jak Kosa napisal ze odchodzi. XDDD
Nie, niech tak zostanie. Uniknie to spinek, i innych debilnych rzeczy -,-
Jak chcesz sie skontaktowac z kims to na pw napisz ;s
Demolka Knight
04-11-2010, 12:04
Po 1 idioto edytuj posty a nie nabijasz. A po 2 byla juz taka propozycja i zrobiles ja zeby nabic posty.
1st R. Boonek
04-11-2010, 12:07
I co z tego ze BYLY SPINY skoro sa w kazdym temacie praktycznie .. jestem na tak
Po 1 idioto edytuj posty a nie nabijasz. A po 2 byla juz taka propozycja i zrobiles ja zeby nabic posty.
Po 3 . Nie napinaj się tak po 4.Nie widziałem takiego postu a szukałem.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.