Esine Palladin
04-11-2010, 20:17
Wiele osób wchodząc na ten temat myślą, że kolejny debil chce wygłosić swoje wspaniałe przemówienie o Moderatorze nowym lub vip.
Temat ten założyłem aby przestawić wam mój pogląd o naszym forum apo.
Będę zamieszczał tutaj nazwy działów i mówil ,,co mi nie pasuje".
Nowości.
-nic nie mam do powiedzenia.
Regulamin.
-jest na 100% kilka luk ale szczerze ich nie znalazłem.
Pacc
Forum
-ludzie głoszący swoje wspaniałe oraz błyskotliwe poglądy o wszystkich modach, super modach, cleaner'ach etc.
-0 szacunku dla ekipy (w 60%).
-,,lizanie dupy" ekipie aby dostać posade na nim.
Opinie & Krytyka
-krytykowanie (masowo) decyzji administracji bez wczesnego zapoznania się z nimi.
-zakładanie debilnych tematów bez wczesnego sprawdzenia czy ów temat nie powstał.
Propozycje
-częste ich olewanie. (sam tak uważam, ale musze zwrócić uwagę użytkowniką forum mianowicie: czy wy naprawde jesteście na tyle mądrzy aby sądzić, że administracja forum siedzi na nim 24/7? nie wszystkie propozycję są olewane, chociaż wiele z nich jest zbyt debilna aby na nie odpowiadać prawda?)
-tutaj zamieszcze kolejny komunikat: Drogi userz'e zastanów się 5 razy za nim napiszesz temat oraz zastanów się czy nie jesteś debilem wpisując coś TYLKO dla swojej profesji aby ją BARDZO ulepszyć.
-użytkownicy grający na main często minusują wszystkie propozycje z rook mam tutaj takie pytanie: czemu? czy rook nic nie może mieć a wy dostajecie takie bronie jak Magic Axe, magic club, kaptur , hot'a itp?
Bugi
-użytkownicy często specialnie znajdują jakiś bug, aby ,,nabić" posta.
-pisanie takich bug jak np:
MAM 90LVL I MIAŁEM SL I SPADŁ MI BP.
Inny użytkownik się go pyta czy ma pacc a ten odpowiada, że nie tutaj można tylko zareagować face palm'em
http://img222.imageshack.us/img222/5585/facepalma.png
Inne
-nie mam raczej żadnych uwag jest to temat wolny o grze i forum gromadzący swoje uwagi i zastrzeżenia w którym można wyrazić swoje zniechęcenie do niektórych spraw
Poradniki
-wszystko ok http://img830.imageshack.us/img830/9582/ideaa.png
Sondy
-często powstają sondy które są, że tak się wyrażę pojebane
Wywiady
-wszystko dobrze :)
Armia 7.6/8.42/CS 1.6
-Mam taką proźbę do użytkowników:
do cholery przestańcie się tam wyzywać! Jest to temat do zamieszczania screen,filmików etc a nie do wyzywania się od psów ch*jów itp! (nie dotyczy działu handel)
-Nie pokazujcie ss z bot'ami bo to drażniące.
Forum Wielotematyczne
-tutaj nie mam nic do powiedzenia jest to forum wolne od gry więc jest na bardzo wysokim poziomie.
(nie wliczając tutaj osób które walą głupie posty typu Esine Palladin etc.)
-chociaż posty są tu głupie jest to forum wolne chyba każdy znajdzie tutaj miejsce dla siebie pisząc posty głupie, normalne etc.
Administracja forum oraz same forum.
-według mnie na forum jest patologia! (nie będę się wypowiadał czemu poprostu jest tutaj patologia!)
-osoby NOWE takie jak Benn są wyśmiewane nie nie bronie go, ale dajcie mu czas to się z nami ,,styknie". Niestety nie pomagacie mu w tym. Kazek przecież tak samo zaczynał i co teraz? Wszyscy go kochamy.
To tyle dziękuje za przeczytanie mojego długiego postu :>
Temat ten założyłem aby przestawić wam mój pogląd o naszym forum apo.
Będę zamieszczał tutaj nazwy działów i mówil ,,co mi nie pasuje".
Nowości.
Regulamin.
-jest na 100% kilka luk ale szczerze ich nie znalazłem.
Pacc
Forum
-ludzie głoszący swoje wspaniałe oraz błyskotliwe poglądy o wszystkich modach, super modach, cleaner'ach etc.
-0 szacunku dla ekipy (w 60%).
-,,lizanie dupy" ekipie aby dostać posade na nim.
Opinie & Krytyka
-krytykowanie (masowo) decyzji administracji bez wczesnego zapoznania się z nimi.
-zakładanie debilnych tematów bez wczesnego sprawdzenia czy ów temat nie powstał.
Propozycje
-częste ich olewanie. (sam tak uważam, ale musze zwrócić uwagę użytkowniką forum mianowicie: czy wy naprawde jesteście na tyle mądrzy aby sądzić, że administracja forum siedzi na nim 24/7? nie wszystkie propozycję są olewane, chociaż wiele z nich jest zbyt debilna aby na nie odpowiadać prawda?)
-tutaj zamieszcze kolejny komunikat: Drogi userz'e zastanów się 5 razy za nim napiszesz temat oraz zastanów się czy nie jesteś debilem wpisując coś TYLKO dla swojej profesji aby ją BARDZO ulepszyć.
-użytkownicy grający na main często minusują wszystkie propozycje z rook mam tutaj takie pytanie: czemu? czy rook nic nie może mieć a wy dostajecie takie bronie jak Magic Axe, magic club, kaptur , hot'a itp?
Bugi
-użytkownicy często specialnie znajdują jakiś bug, aby ,,nabić" posta.
-pisanie takich bug jak np:
MAM 90LVL I MIAŁEM SL I SPADŁ MI BP.
Inny użytkownik się go pyta czy ma pacc a ten odpowiada, że nie tutaj można tylko zareagować face palm'em
http://img222.imageshack.us/img222/5585/facepalma.png
Inne
-nie mam raczej żadnych uwag jest to temat wolny o grze i forum gromadzący swoje uwagi i zastrzeżenia w którym można wyrazić swoje zniechęcenie do niektórych spraw
Poradniki
-wszystko ok http://img830.imageshack.us/img830/9582/ideaa.png
Sondy
-często powstają sondy które są, że tak się wyrażę pojebane
Wywiady
-wszystko dobrze :)
Armia 7.6/8.42/CS 1.6
-Mam taką proźbę do użytkowników:
do cholery przestańcie się tam wyzywać! Jest to temat do zamieszczania screen,filmików etc a nie do wyzywania się od psów ch*jów itp! (nie dotyczy działu handel)
-Nie pokazujcie ss z bot'ami bo to drażniące.
Forum Wielotematyczne
-tutaj nie mam nic do powiedzenia jest to forum wolne od gry więc jest na bardzo wysokim poziomie.
(nie wliczając tutaj osób które walą głupie posty typu Esine Palladin etc.)
-chociaż posty są tu głupie jest to forum wolne chyba każdy znajdzie tutaj miejsce dla siebie pisząc posty głupie, normalne etc.
Administracja forum oraz same forum.
-według mnie na forum jest patologia! (nie będę się wypowiadał czemu poprostu jest tutaj patologia!)
-osoby NOWE takie jak Benn są wyśmiewane nie nie bronie go, ale dajcie mu czas to się z nami ,,styknie". Niestety nie pomagacie mu w tym. Kazek przecież tak samo zaczynał i co teraz? Wszyscy go kochamy.
To tyle dziękuje za przeczytanie mojego długiego postu :>