View Full Version : Rower Treningowy
Siema mam pytanie bo chce trochę zrzucić i wracam ze szkoły dłuższ± drog± (3km) ale to za mało i chce kupić rowerek treningowy do domu. Tylko wydaje mi się że rower tylko z nóg tłuszczyk spada a np z brzucha i boczków? A i rower tylko na zimę bo po zimie będę biegał ( teraz nie mogę bo leczę kontuzje kostki)
Takiego rowerka jak dla mnie nie oplaca sie kupowac... Zapisz sie na jakas byle jaka silownie aby byl rowerek i tam jezdzij, bo jak po zimie masz zamiar biegac to rower bedzie stal nieuzywany ;)
#Down
No, tez polecam, zapomnialem tylko napisac. Basen tez pomaga chudniesz tak samo prawie jakbys biegal ;O!
biegaj po ulicy, a jak Ci będzie ¶nieg przeszkadzał to zapisz się na basen.
rower ci huja da zapisz sie an silownie lub na boks
Sensimila <3
05-11-2010, 22:21
Ten rowerek Ci poprawi kondycję i wydolno¶ć lekko, a i trochę zrzucisz. Tak jak koledzy powyżej polecam mimo wszystko basen albo siłownie czy fitness.
Jak powiedzieli osoby o góry - zapisz się na siłownię ,albo trenuj samodzielnie.
Wierz mi ,że rower treningowy nie jest ci w żadnym stopniu do niczego potrzebny ,po co wydawać kolejne koszty ,nie ma to sensu.
Rower treningowy Ci sie szybko znudzi.
Proponuję prawdziwy rower albo siłownię.
Nic nie poprawia ciałka jak siłka i basen. Najładniejsze sylwetki maj± zazwyczaj pływacy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.