View Full Version : Powi?kszenie VIP listy.
Morfevious
06-11-2010, 12:28
Witam,
Krótka piłka. Proponuję wzbogacenie Vip listy na serwerze 7.6 o możliwość dodawania np. 10 osób więcej, niż dotychczas.
Lesny Ludek
06-11-2010, 12:31
Przydało by sie coś takiego, czasami mam zajebana cała liste Vip i nie moge nikogo dodac , a usuwac niechce, jestem na tak.
Jestem na TAK!http://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.png
Krulowiec
06-11-2010, 12:48
Nie wiem/Nie mam zdania/Nie gram an 7.6 lub w ogóle.
Chociaż myślę, że przyda się takie coś, kiedyś brakowało mi miejsca.
Darken Shadowbolt
06-11-2010, 12:49
Dobra propozycja, w mojej vip liscie juz nie moge nikogo dodac :mad:
Jestem za na pewno wszystkim to nie jest potrzebne, ale na pewno nie zaszkodzi !
Drobiazg a przyda się, jak najbardziej jestem na tak (:
Zarexoholik?
06-11-2010, 13:37
Tematów o tej tematyce było już kilka, a to nadal nie zostało wprowadzone - to powoduje jakieś bugi, czy co, że nie chcecie nam dodać tej możliwości?
Jestem na TAK.
1st R. Boonek
06-11-2010, 13:40
Na rl pacc mozna miec 100 osob az w vip a tutaj ledwo 20 ?
jestem na tak
Zaznaczyłem na sondzie "Nie wiem/Nie mam zdania...."
Po co to komu jak już mają coś dodawać to coś konkretnego ....
Jestem na tak, juz od dawna mnie to gnebilo bo musialem kogos na Joogolasie usuwac z vip'ow zeby kogos innego dodac. Ostra selekcja byla wtedy XDD Poki co nie mam jeszcze tego problemu na Travellerze. 100% za wprowadzeniem jestem. ;D
jestem na nie poco powiekszac liste vip tak jest dobrze
Jeżeli tylko jest to możliwe to jestem na tak :D
Assassin Mateusz
06-11-2010, 13:55
Jasne, ze tak! Ja zawsze mam pelna liste... :\
Domcio666
06-11-2010, 14:18
jestem na tak serverowi to nie zaszkodzi wiec by mgli to wprowadzic ;p
No przydało by się ;d jestem oczywiście na tak
Jestem na tak, bardzo przydatna opcja :)
tak ;d
ponieważ mam pełną vip listę i nie mogę nikogo więcej dodać a nie mówiąc o wrogach...
z pacc vip lista powinna być np 100 miejscowa
@down
kiedyś lot był o wiele lepszy ;/
G_R_U_L_I_X
06-11-2010, 15:03
Kiedyś jak jeszcze grałem to cała vip[ lista mi starczyła 10 przyjaciół co zawsze się coś do nich napisało większość wrogów, aby po mnie nie wpadali, to czasy kiedy "nie opłacało" się padać, bo żeby zarobić na sl trzeba było trochę posiedzieć na respie.
Przyda się.. ciągle mam dylemat kogo usunąć, a tak to nie trzeba by było się zastanawiać kogo bardziej chce mieć w vip..
Lagga v3
06-11-2010, 16:08
jestem zdecydowanie na tak . dzis tez mialem taki dylemat kogo usunac ...:/
moze o polowe tego co jest teraz?
Oczywiscie jestem na TAK. Zawsze brakuje mi miejsc w vip i musze wybierac kogo zostawic a kogo usunac :)
#Lordzik#
06-11-2010, 16:19
Jestem na TAK, ponieważ nie mogę dodać swoich ziombeli do vip :c
Blood Raven
06-11-2010, 17:05
Oczywiście że jestem na tak przyda się takie coś sam nie mam miejsca w vip.
.Vimpexx.
06-11-2010, 17:11
Jestem jak najbardziej na Tak, niekiedy to wkurza, bo chcesz dodać kogoś do VIP,a tutaj nie ma miejsca i musisz pamiętać nick... : p
jak najbardziej tak mam duzo znajomych a vip lista pelna ;/
Przeklety
06-11-2010, 18:29
Jestem na tak, ciągle brakuje miejsca w vip;C
Tak, Tak przyda sie, bo czasem musze zrobic selekcje a nie lubie usuwac znajomych bo ich lubie.
Myślę że to dobry pomysł (:
O ile więcej dało by radę?
@topic
Oczywiście TAK!
DilerFTW
06-11-2010, 19:00
Tak. Najlepiej tak o 100 żeby nie trzeba było pamiętać tych kretów co wbijają na respy.
Azbestowy v.62.0
06-11-2010, 19:56
Mnie to wszystko jedno, bo wielu hejterów nie mam, ale skoro tyle osób chce zmiany to coś w tym musi być. Właściwie to jestem ciekaw czy wykonalnym jest zrobienie questa na powiększenie listy, lub wykupienie go za ileśtam kcc.
Adherent
07-11-2010, 01:35
Jest to racja i jestem zdecydowanie na tak.
Wkurza mnie, że nie mogę dodać wszystkich znajomych, bo "nie ma już miejsca"...
YES, TAK, OUI, JA etc. ... ;)
Bardzo dobry pomysl - jestem oczywiscie na tak poniewaz ciagle musze kogos kasowac z vip listy :/ Najlepiej, zeby max. limit osob mogacych byc na liscie vip wzrosl ok. 2 krotnie :D Miejmy nadzieje, ze pomysl zostanie wprowadzony do gry :)
Jestem na tak!
Muszę powiedzieć ,że u mnie już się nie mieści tyle znajomych ,i gdy chce z nimi pogadać muszę ,ich dodać do listy a to znowu usuwanie itd.
Dobra propozycja ,może wejdzie .
diamondback#
07-11-2010, 13:17
Proponuje powiększyć ją o 25 pozycji ,bo obecnie nie wystarcza mi jak i pewnie wielu innym graczom. Zwłaszcza ,że niektórzy z moich ziomali grają paroma postaciami ;D
Bravo Pall
08-11-2010, 21:17
Przyda się sam mam zalepioną całą listę. Jestem na TAK.
jak narazie mi to jest obojętne ale może i przyda się jak ją powiększą ;]
Myślę, że jest to do zrobienia. Aby tylko to w jakiś sposób nie szkodziło serwerowi ;s Np. muliło, lub też co innego.
Przekażę Mortiisowi i zobaczymy co z tego wyniknie ;]
Jeśli jest to możliwe i nie będzie w żaden sposób muliło serwa jak to Tygrys określił to jestem jak najbardziej za tym żeby zostało to wprowadzone ;)
Jestem na tak, dużo znajomych i problem z Vip'ami :)
Małe urozmaicenie, ale cieszy. Nie dużo roboty dla Administracji.
Jestem na Tak ;) poniewaz wiele osob juz nie ma miejsca i nie wie kogo usunąć no to teraz nie bedzie mial dylematu XD!
Można by zwiększyć VIP listę o 10-15 slotów, zawsze dochodzi ktoś nowy ;d
Jestem na tak.
Jestem na TAK!!. Niech zwiększą listę VIP
Mi to obojętne, bo mogę dodać ile chce. :D:D
Ale ogólnie przydało by się.
Zaznaczyłem tak, niech Wam będzie. xd
Diabolix
11-11-2010, 12:19
Zaznaczyłem "chcę". Chociaż nie gram na APO, może wam się to przyda.
Przyda się ;)
Oczywiście , że Chcę :D
Jak większość jestem na TAK.
Powinni powiększyć vip liste, ja też mam dylemat kogo zostawić/usunąć :/.
Może być , bo faktycznie nie na wszystkich starcza miejsca =]
Jestem na tak, bo czesto mam full liste
tak, propozycja powinna rowniez dotyczyc 8.42, poniewaz VIP lista tak na powaznie to tylko tam sie przydaje o. O!
Pewnie że na TAK :D bardzo by się przydało no bo problem jest kogo usunąć a kogo zostawić ..
Allonsey
12-11-2010, 14:52
Jestem na TAK , bardzo dobry pomysł mnie też czasami to wkurza jak chce dodać kogoś do listy a tu "Lista vip pełna" a nie ma kogo usunąć .
Morfevious
12-11-2010, 18:11
Proszę o zamknięcie tematu, celem uniknienia nabijania postów, ze względu na to, że Tygrys przekazał propozycję Mortiisowi.
Was chyba poprypało to jest zbędna rzecz jak chcesz sobie pogadać to jest dużo portali do flirtowania -.- Ja do tej pory nigdy nie zapełniłem listy swojej vipów i nie lecę nigdy na ilość bo połowe ludzi które dodajecie to w 5% nawet nie znacie ;/
Rodowity _/
13-11-2010, 09:47
Jestem na Tak XD
Bardzo dobra propozycja. ;)
Holz aka Paladyn
13-11-2010, 10:28
Jestem na TAK !http://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.png
bo , czesto nie mam miejsca na Vip-liscie xdhttp://img844.imageshack.us/img844/6877/wtfcv.png
vip troszke obciaza serwer dlatego mysle ze taka opcja bedzie dostepna, ale nie dla wszystkich.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.