View Full Version : Rots.
Witam. W tym temacie jest rozwiązanie na nie działający ROTS :http://forum.otsoft.pl/showthread.php?p=131750#post131750
Więc w tym temacie chcę, abyście to zrobili co pisze na stronie, że dodaje 120 + lota...
Morfevious
06-11-2010, 19:17
ROTS przecież działa, tyle, że mało zauważalnie. Expiłem przes ostatnie dwa tygodnie bez ROTS'a i loot był średni. Dzisiaj go założyłem i z samych queenów na 1 lvl poleciały mi 2 mlsy.
ROTS przecież działa, tyle, że mało zauważalnie. Expiłem przes ostatnie dwa tygodnie bez ROTS'a i loot był średni. Dzisiaj go założyłem i z samych queenów na 1 lvl poleciały mi 2 mlsy.
Tygrys kiedyś pisał ze on coś daje tylko nikt nie wie co (np zajmuje slota)
a tak wgl to ktos wie co to jest 120+?? 120%?? czy jak?? bo nigdzie nie jest napisane ;d
po 2 lot i tak jest dobry ;d
Byl kiedys o tym temat o chyba Tygrys napisal ze na serio nie ma to zadnych wlasciwosci XD Ja w to nie wiezylem tez, latam z time rigniem bo jest w tamtym miejscu od 2 lat. ;o
Azbestowy v.62.0
06-11-2010, 19:54
Kulfon też kiedyś pisał, że nie działa
#topic
2-3 miechy temu robiłem tematy o rotsie - nic się nie zmieniło. Dlaczego miałoby się zmienić tym razem? Nawet obecna polityka ekipy (zmniejszanie kasy gdziekolwiek jestem) nie jest przychylna naprawianiu tego pierścienia.
Arcano Druid
06-11-2010, 20:14
ta rots ch**a daje ja expie z nim i nic nie widze...
Dla mnie to bajka ze dodaje 120% loota
Wnorekkk
06-11-2010, 20:15
Może po prostu fart?
#t
Z tym dodawaniem loota to zwykła ściema.
Li$ek Von Lid3n
06-11-2010, 20:41
ROTS niedziala niby bylo pisane ze dziala ale tak nie jest. A co do tego ze inni zauwazyli to poprostu bylo SZCZESCIE, ktore kazdy z nas troszke posiada; >
Moim zdaniem ROTS nic nie daje oprocz tego ze sluzy jako ozdoba i zajmuje miejsce w naszym eq.
Z tego co mi wiadomo Mortiis zajmował się owym ringiem, jednak widzę, że gówno narobił :>
Moim zdaniem daje :):) tego lepszego lota ; ]
Lesny Ludek
06-11-2010, 22:32
Zaznaczyłem nie poniewaz nietrzeba go naprawiac, bo z nim loot jest lepszy ale mało widoczny.
Bambucha Rook
06-11-2010, 22:59
Moim zdaniem cos daje ale w minilanym stopniu moze niech sie wypowie jakis Gm albo ktos co sie zajmuje takimi zmianami :)
Domcio666
06-11-2010, 23:10
oczywiscie niech cos z tym zrobia ;p i niech dodaje loota +120 bo po to rotsy :) ale ten rots daje minimalie lepszy loot tak napisal mortiis
Zarexoholik?
06-11-2010, 23:28
Rots pewnie działa, ale daje bardzo małe efekty. Jestem na NIE, bo i tak nie będę go nosić.
Rots nic nie daje... i nie bedzie dawał :I
......
Ja tam nosze energy w razie co
Gdyby dawał 120% to z kazdego potwora lecial by jakis rar Ofc , ze nie działa i nie bedzie dziala :mad:
A wg mnie rots nawet psuje wypadanie loota :)
Adherent
07-11-2010, 01:25
Ja uważam, że wszystkie RINGI, które posiadają właściwości "ulepszania loota" powinny mieć ulepszenia procentowe!
Czemu tak? Bo tak jak ktoś wyżej napisał co to znaczy 120+, 60+, 30+?
Nigdy tego nie kapowałem... Podejrzewam, że nie ma osoby, która umie te liczby wyjaśnić :P
#topic
TAK!
Marcelllo zaproponował kiedys taką propozycje ,nadal nie weszła.
Ogólnie administracja nie naprawi chyba tego ringu ,bo wiedzą ,że jak będzie na serio działał - dużo loota.
Jestem za! :D
Skoro jest opis na stronie [Click (http://www.armia.toproste.pl/przedmioty/)] to chyba powinien coś dawać co nie?
Przydałyby się jakieś testy? Czy on w ogóle działa :) Jak nie to poprawić..
Jestem za.
Elite Filutek
07-11-2010, 09:44
Jestem za , nie widze żadnej różnicy z ROT'sem i bez niego .
diamondback#
07-11-2010, 13:12
Mimo wszystko zawsze nosiłem rotsa dla mnie coś tam dawał ,a miałem wysoki w miarę lvl więc biegałem na tyle szybko by móc pozwolić sobie na rots'a ,a nie NKTime ring . Według mnie możliwe jest to ,że zmienia o parę procent.
Kumpel Armii
07-11-2010, 21:13
Naprawić? Nie!
Ten temat był już wyjaśniany sto tysięcy razy, a więc Ja powtórzę to jeszcze raz.
Ten item działa! Po prostu jeżeli z danego potwora jakiś przedmiot wypada w zależności 10000, a ten ring dodaje 120, to znaczy, że nasza szansa spada jedynie do zależności 9880.
Jeżeli ktoś tego nie rozumie, to niech się zgłosi do specjalisty.
# Możliwe, że źle się wyraziłem.
Pozdrawiam!
Bravo Pall
08-11-2010, 21:11
Ja tam nie latam z ROTS'em. Czasem latałem z nim ale odniosłem wrażenie że daje ale tyle co ....
Gdyby rots działał polityka serwera byłaby nieopłacalna.
Kolega sprawdzał, na swoim OTS, że te '+120' to jednak sporo.
Gdyby loot naprawdę byłby lepszy to utonęlibyśmy w kasie na tym serwerze.
A przecież szefostwo tak zabiega o zmniejszenie ilości kasy na serwerze.
Jako gracz jestem na tak, ale admini na 100% odrzuca propozycję.
ROTS działa od dawna, podane na stronie wartosci nie sa wartosciami procentowymi. Jezeli ktos widzial kiedys jak ustala sie wypadanie przedmiotow z potworow to wie ze np wartosc 100000 oznacza ze item wypadnie za kazdym razem, najrzadziej wypadajace itemy maja wartosc nawet po 100, a jezeli dodamy do nich ROTS to wartosc ta zostanie zwiekszona wlasnie o 120 wiec nawet o 120% jednak dla itemow wypadajacych bardzo czesto, np takich co maja wartosc 8000 dodanie wartosci 120 niewiele zmienia, bo item i tak bardzo czesto wypada.
up czyli rots duoz nie daje bo nawet te 120% wiecej to i tak nadal malo przy czestotliwosci np te 100
!!sQaua!!
10-11-2010, 18:12
ROTS działa od dawna, podane na stronie wartosci nie sa wartosciami procentowymi. Jezeli ktos widzial kiedys jak ustala sie wypadanie przedmiotow z potworow to wie ze np wartosc 100000 oznacza ze item wypadnie za kazdym razem, najrzadziej wypadajace itemy maja wartosc nawet po 100, a jezeli dodamy do nich ROTS to wartosc ta zostanie zwiekszona wlasnie o 120 wiec nawet o 120% jednak dla itemow wypadajacych bardzo czesto, np takich co maja wartosc 8000 dodanie wartosci 120 niewiele zmienia, bo item i tak bardzo czesto wypada.
Z tego co napisałeś mamy rozumieć, że np. bardziej się opłaca biegać na Monster Skeletonach z n-k. time ringiem zamiast rotsa, ponieważ demon sety będą spadać niewiele częściej, natomiast jakbyśmy poszli na Apocalypto, to bardziej się opłaca nosić Rotsa, ponieważ może on zwiększyć częstotliwość loota o kilka-kilkadziesiąt procent?
Jeśli ring of the sky nie działa... Jestem na Tak :D
rots dziala.
tylko jak jest ustawiony lot chance na 200 (bardzo rzadko) to wtedy widac ze rots cos daje(czesciej sie loci). Z kolejii jak lot chance jest np. na 10000 to to +120 do lota nie wiele daje.
Rots działa tylko nie widac tego tak bardzo ;) I tak loot jest dobry :D
Jestem na Nie :P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.