View Full Version : NBA-Narodowy Bank Apo? ^^
Siema, Czesc, Witam I wielkie Jol!
Otoz jak w temacie mam taka propozycje zeby stworzyc cos w stylu bankiera, do ktorego moglibysmy wplacac nasze cc, scaraby. Bankier by zabezpieczal nasze konta haslami, aby nawet podczas hacku nasze pieniazki lezaly bezpiecznie na koncie. Moze byc tez depo zabezpieczane haslem. Jeszcze mam pomysl na takie urozmaicenie jak pozyczki i wplaty. Tzn ze wplacasz cos na lokate i z czasem te pieniadze rosna Ci o jakis tam %, jak bedziesz wyplacal kwote to tez bedzie pobierana jakas sumka za usluge(zmniejszajaca sie ilosc kasy na servie). Moznaby tez brac pożyczki np na 40kcc i musisz to oddac w miesiac zalozmy, a jak nie bedziesz rat wplacal 'załóżmy' 10kcc na tydzien to z konta automatycznie zostanie pobrana suma, lub item o takiej wartosci, jezeli konto nie bedzie w stanie sie 'wyplacic' mozna odjac mu lvle, lub zajac domek jezeli posiada czy cos.
@Down. Ja proponuje aby pozyczki mozna bylo brac w takich przedzialach lvlowych typu 500-1000 (do 20kcc) 1000-1500 (do 50kcc) i tak dalej.
hahahahahaha... narobię sobie xxxxx postaci na różnych kontach i bd brał "Pożyczki" ;]
jestem ZA ;]
a tak na serio to chyba trzeba to przemyśleć bo ludzie bd robili chary i brali kase z banku... ;]
Proponuje np. od 300 lvla te pożyczki ??
pomozplz
06-11-2010, 19:08
lol z tymi pozyczkami to zes do.........
z tym haslem moze byc ale te pozyczki...
1st R. Boonek
06-11-2010, 19:11
Nie, ofc jestem hackerem i bede mial mniejszy zysk.
Jakbym mial wpisywac haslo do dp za kazdym razem gdy je otwieram to by mnie chuj strzelil ;o bank pozyczki... hmmm od tego sa znajomi ;o z reszta sprzedawane by byly chary z zadluzeniami ...
ogolnie jestem na nie..
głupi pomysł, marzyciel ;] nie róbcie z tibi 7.6 metina/wowa/margonem hehs
jestem na nie
nie jest to potrzebne.... depo jest duże a jak jesteś debilem i dajesz się hackować to twój problem ;d
.Vimpexx.
06-11-2010, 19:34
Bankiem moim zdaniem może być, ale bez tych pożyczek, bo z nimi to żeś dojeba... :]
http://i52.tinypic.com/2hs2eqh.jpg
Przeklety
06-11-2010, 19:36
Bankiem moim zdaniem może być, ale bez tych pożyczek, bo z nimi to żeś dojeba... :]
http://i52.tinypic.com/2hs2eqh.jpg
Podbijam!
Jestem za Bankiem z Hasłem, ale bez pożyczek.;-)
Oczywiście na nie, już widzę te hołotę spamującą do Mortiisa mailami "GM POMUSZ ODZYSKAC CHASLO DO BANKU BO ZGUBILEM HELP PLIS".
O pożyczkach nie będę się wypowiadał, bo staram się być kulturalny :D
nie jest to potrzebne.... depo jest duże a jak jesteś debilem i dajesz się hackować to twój problem ;d
Zobaczymy jaki bedziesz cwany jak Cie schakuja :)
Te pozyczki to sobie tak rzucilem, nie przemyslalem tego do konca, ale co do tego bankiera to jestem calkowicie pewny ze jest to dobry ruch, dodalbym jeszcze gdzies ze administracja nie ponosi odpowiedzialnosci za zgubienie hasla, a to haslo w depo to mialy byc zamiast bankiera jakby to nie wypalilo.
@down.
Czytaj ze zrozumieniem, najpierw ogarnij sobie kilka charow 500-1000 lvl zebys na nich pozyczek nabral...
Bez sensu... Zrobie sobie kilkanaście postaci i będę na nich brał pożyczki. Potem na wszedlki wypadek zmienie IP i nie będzie wiadomo kto narobił długów ;]
To powinno być NBP - Najbardziej badziewna propozycja..
Były takie propozycje i nie przeszło i tym razem będzie tak samo, Ty dbasz o swoje kcc przed pseudo-hakerami/thiefami itp a
Jestem na nie.
Jestem na nie. Beznadzieja...
Azbestowy v.62.0
06-11-2010, 19:51
Moim zdaniem taki bank powinien mieć tylko jedną funkcję - przetrzymywanie kasy. Żadne procenty ani pożyczki. A po każdym tygodniu/miesiącu z konta znikałby 1%
Dobry pomysł. Ale z tymi pożyczkami to się nie uda i z tą lokatą.
By było coraz więcej kasy. A administracja chce się pozbyć kasy z serwa.
@topic
Jestem na TAK!
TYLKO za Bankierem (:
Hahaha, dojebales normalnie XDDD
W ogole mi sie ona nie podoba, wez za kazdym razem jak chcesz cos w dp zobaczyc / kase wyplacic to haslo wpisuj, lols. Od pozyczek sa koledzy, jak ich masz ;x
Jasne, ze na nie :D
Arcano Druid
06-11-2010, 20:10
jaki zal bez pozyczek,bo jak doszli by do tegop kto pozyczyl i nie oddal ?;d ja robie z 50 postaci biore po 20kcc i tylko kabel z neo wkladam i wykladam i ch**a mi moga zrobic ;f
DO WSZYSTKICH ZIOMKOW CO NIE CZAJA, BO JUZ MNIE TO WKURZA! ZROBCIE SOBIE Z 200 POSTACI, ALE NAJPIERW MUSICIE NA NICH WBIC PRZYNAJMNIEJ 500 lvl ZEBY MOC WZIASC POZYCZKE, WIEC ZYCZE POWODZENIA BO 500 LVL TO JEST 2 TYG OSTREGO EXPA. TO JAK CZLOWIEKU ZROBISZ 50 POSTACI I POZYCZYSZ 20KCC?... WLACZ MYSLENIE ZANIM COS TAKIEGO NAPISZESZ.
Masz bujną wyobraznie powiem ci. Jestem w 100% przekonany ze zadna propozycja z Twoich nie przejdzie, ja i tak jestem na nie.
Raiden <3
06-11-2010, 21:17
Wszystko ladnie pieknie ale...
pozyczki - epic fail.
bankier - dobra mysl ale dodalbym tez ze przy kazdej wplacie bylby odejmowany maly % sumy ktora wplacamy : ) ( zeby zmniejszyc ilosc gp na servie ) o ile jest w ogole to mozliwe ofc xd
Bankier dobry pomysł http://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.png ale pożyczki http://img408.imageshack.us/img408/5219/facelampc.png
Domcio666
06-11-2010, 23:13
hahahaha fajna propozycja usmialem sie xDD porzyczki w banku to zes doje**l xD ofc jestem na nie czemu bo bezsensowna propozycja i za kazdym razem jak idziesz do depo to wpisywac haslo xDDD albo ktos kupi chara i koles mu nie poda hasla to by byla beka i by bylo bardzo duzo wiadomosci do mortiisa podaj mi moje haslo do depo ;p tak samo by bylo z bankiem. bys nie oddal i by ci lvl zabieralo jo smieszne :>
Dragos Pal
06-11-2010, 23:19
ciekawa jestem na tak ale bez przesady poprostu bankier stoi na przeciwko i piszesz hi. wyplata. xxxxKcc. haslo. (priv)(npc) i tyle bo zaduzo wzbogaciles;d
Zarexoholik?
06-11-2010, 23:26
Tylko po co się w to bawić jak można najnormalniej w świecie nie dać się okraść i trzymać kasę w depo/domku? Jestem na NIE.
Adherent
07-11-2010, 01:32
No more milk!
No more hackers!
Why not?
To znaczyyy mleko ja jestem kurde na TAK i uważam, że pomysł fajnie dopracowany zadziałałby bardzo fajnie. No i jak jakiś noobek lootnie sobie coś fajnego to NPC może mu udzielić pożyczki na ten itemek i taki noobek nie będzie miał problemu z zarobkiem i wbiciem lvla :)
Są jednak minusy :P
Ktoś zrobi sobie postać i pożyczy, przerzuci na inną postać i koniec (nie wiem czy może być blokada itemu do postaci jeśli tak to cofam to).
Natomiast lokaty są bez sensu, bo to powiększa ilość kasy.
Za trzymanie kasy w banku natomiast proponuję malutką opłatę w postaci 0,01% miesięcznie z całości kasy. Nie zaszkodzi to nikomu a kasy troszkę zniknie albo jak coś to bez opłat;)
Jestem na Nie.
Depo na hasło (?) ,bank na hasło i wypłacanie gotówki (?) ,to chyba jest najdziwniejsza propozycja odkąd forum ma swój początek ;pp
Ale jestem na nie ,ponieważ nie byłoby z tym mało roboty powiem ci :D
diamondback#
07-11-2010, 13:15
Nie przeszło już kiedyś i nadal nie przejdzie ;) Nie potrzebne w ogóle od trzymania kasy jest depo :] To Tyle w temacie . Wielkie NIE
Sensimila <3
07-11-2010, 13:18
Yy z pożyczkami Keszuwa dojebałeś :D. Ogólnie pomysł nieciekawy, no ale z tym bankiem w sumie może być, choć na moje nie przejdzie.
Lesny Ludek
07-11-2010, 13:20
Jestem na nie, poniewaz kazda osoba moze zapomniec takiego chasła, nie róbmy z apo rl tibi.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.