View Full Version : Medale? :)
Siemka!
Tak, sobie myślałem, aby na forum dodać coś takiego hmm . http://forum.otsoft.pl/awards.php
Oczywiście to jest tylko propozycja, żeby zaraz nie było ' zjebany pomysł ' po prostu mi się podoba i postanowiłem dać propozycję.
PS. Oczywiście nie takie medale jak za C++, PHP, LUA, Mapper itd. Tylko np; te Medal spamera, I, II, III szanowany, najlepszy poradnik, najgorszy itd.
TO JEST TYLKO PROPOZYCJA ! :D
Mikiel Gimb Alert
06-11-2010, 21:27
mi się akurat podoba, w koncu jakies wyróżnienia dla wybitnych
Dobry pomysł, niezle wyróżnienie ;]
Ja jestem na tak, nie jestem specjalistą, ale skoro tamci sobie poradzili, to również nasze ekipa poradzi sobie z wprowadzeniem tego.
Dodatkowo, aby ten pomysł zrealizować można zrobić konkurs, na wykonanie tych medali ( bo lepiej żeby były inne niż na innych forach), zwyciężca na dobry początek dostanie jeden medal i x punktów reputacji.
Dobry Pomysł http://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.png ale zęby było dla WYBRANYCH a nie zęby każdy miał go http://i53.tinypic.com/11gkqxl.jpg
Ja jestem na tak, nie jestem specjalistą, ale skoro tamci sobie poradzili, to również nasze ekipa poradzi sobie z wprowadzeniem tego.
Dodatkowo, aby ten pomysł zrealizować można zrobić konkurs, na wykonanie tych medali ( bo lepiej żeby były inne niż na innych forach), zwyciężca na dobry początek dostanie jeden medal i x punktów reputacji.
.
Miałem to napisać ale zapomniałem XD.
Pomysł w sam sobie jest dobry. Natomiast wprowadzenie go w życie forum jest nie do przejścia.
Jestem na Tak jako użytkownik -.-
.Vimpexx.
06-11-2010, 21:40
PS. Oczywiście nie takie medale jak za C++, PHP, LUA, Mapper itd. Tylko np; te Medal spamera, I, II, III szanowany, najlepszy poradnik, najgorszy itd.
TO JEST TYLKO PROPOZYCJA ! :D
Z tym najgorszym poradnikiem, to chyba żart? c(:
Ps. Skoro to propozycja, to nie powinien być w tym (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=32) dziale?
@Topic
Jestem jak najbardziej na Tak, bardzo mi się podoba propozycja i te medale mmm... http://i52.tinypic.com/dc68eb.jpg
Z tym najgorszym poradnikiem, to chyba żart? c(:
Ps. Skoro to propozycja, to nie powinien być w tym (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=32) dziale?
.
Dałem przykład ;p
A, co do miejsca dalem do forum bo w propozycje jest na dole napisane ' Propozycje do ots ', a to jest forum :D Jeżeli zły dział proszę o przeniesienie :)
@edit
Napiszę do Santano na PW, bo raczej Santano najbardziej działa na forum niż Mortiis czy ktoś inny, może go to zainteresuje. :)
<Magiczny>
06-11-2010, 21:46
Oczywiscie ze jestem na tak. Juz o tym kiedys myslalem ale nie pisalem bo by nie wprowadzili ;>
Może być, nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem tego przedsięwzięcia, ani bardzo negatywnie nastawiony. Wzruszam ramionami
Sherlock
06-11-2010, 21:53
Podzielam zdanie Crayona aczkolwiek uważam, że kopiowanie pomysłów z innych serwisów nie jest fajne i gdyby ostateczna decyzja zależała ode mnie to byłbym niestety na nie.
Jak dla mnie jest to zbędne, bo będzie tak samo jak z reputami, lub podobnie... :s
A poza tym to byłby plagiat (po części). :D
Jak dla mnie jest to zbędne, bo będzie tak samo jak z reputami, lub podobnie... :s
A poza tym to byłby plagiat (po części). :D
Ale to by dawal taki moderator lub mortiis lub tygrys :):) a nie z reputaci by lecialo to ; ]
Dareluss v0.5
06-11-2010, 21:59
tak tylko wlasne wymyslone medale z innymi tytulami kolorami itp
7. Nie kradnij
Niestety na nie. ;<
Za co miały by być niby medale ? :o
Krulowiec
06-11-2010, 22:19
A to nie jest czasem coś jak u nas reputacja ?
Tak mi się coś wydaje.
Jestem na NIE.
Za co miały by być niby medale ? :o
.
Jest napisane w pierwszym poście ;)
Podzielam zdanie Crayona aczkolwiek uważam, że kopiowanie pomysłów z innych serwisów nie jest fajne i gdyby ostateczna decyzja zależała ode mnie to byłbym niestety na nie.
.
To nie muszą być medale mogą być np; puchary. Dałem przykład, że na zasadzie medali :)
A to nie jest czasem coś jak u nas reputacja ?
Tak mi się coś wydaje.
Jestem na NIE.
.
Nie, dostają osoby wyznaczone przez Admina.
Lesny Ludek
06-11-2010, 22:21
Jestem na tak, propozycja jest swietna, bardzo by sie przydały takie medale dla urozmaicenia forum.
Bravo Pall
06-11-2010, 22:26
Jakby to przerobił może by coś z tego było .
Neutral
Dragos Pal
06-11-2010, 22:34
pomysł dobry mam nadzieję, że wejdzie w życie ale jakieś inne niż tam:p
Panek Kitara
06-11-2010, 22:46
Jest mi to obojętne,widzę reputacja już wam nie wystarcza,jednak robienie czegoś co jest na innych forach jest zbędne,więc nie wiem czy to jest akurat potrzebne,ponieważ te forum powoli wymiera.
Obojętnie.
Domcio666
06-11-2010, 23:07
jestem na nie poniewaz nie fajnie to wyglada i to jet plagiat i jak by uzytkownik tamtego forum to zglosil mortiis by mogl nawet isc siedziec xD albo by zaplacil kare jestem na nie bo takie medale do tego forum nie pasuja
Zarexoholik?
06-11-2010, 23:20
Tylko po co? Są gwiazdki, a to wystarczy. Jestem na NIE.
Tak moze wprowadzmy rowniez 'postaw piwo' jak to na innych forach jest 3/4 nieletnich gimbusów ( łacznie ze mna ( :) Było by Upicinet XD.
_t
Ofc jestem na nie. Chcesz medali zacznij trenowac jakis sport i zdobywaj je w jakis normalny sposob nie pixelowo:mad:
@Up
pozdrowionka dla pana up =] , przydało się chociaż 200zł które pomogłem Ci zarobić? ;D hhehs
hmm może być , jak kto woli ale jest mi to obojętne =]
Jestem na nie, nie potrzebne to. Ci, co sa na serio wyroznieni maja jakas range, pogrubiony nick czy cos. Na naszym forum jest to niepotrzebne, bo jest malo ludu -,-
Tak moze wprowadzmy rowniez 'postaw piwo' jak to na innych forach jest 3/4 nieletnich gimbusów ( łacznie ze mna ( :) Było by Upicinet XD.
_t
Ofc jestem na nie. Chcesz medali zacznij trenowac jakis sport i zdobywaj je w jakis normalny sposob nie pixelowo:mad:
.
Napisałem dużymi literami jak byk, że to jest tylko propozycja.
Chcesz z forum zrobić gre RPG-NIE.
Ja uważam tak jak Sherlock ,że kopiowanie pomysłów nie uważam za dobre.
Aczkolwiek chętnie byłoby ciekawie gdyby dodać kilka medali (nie tak duzo jak na tej stronie).
Więc moja ostateczna decyzja brzmi tak!
Nie czytałem wszystkich postów tylko te pierwsze i nie jestem pewny czy ktoś nie napisał, że zrobiłeś reklamę co jest zabronione.
Zabronione jest umieszczanie jakichkolwiek linków do innych serwisów Open Tibii.
A co do propozycji to jestem na tak.
Nie podoba mi się, bo to nie jest potrzebne. Ciekawe za co te medale by ktoś dostał?
Kamilio 2.0
07-11-2010, 09:35
Nie mam zdania, moze byc ale na co to komu?
Przez przypadek dalem na dobry pomysl http://i51.tinypic.com/oqbpqh.jpg
Jestem na tak, bo jest to coś więcej niż reputacja którą może dostać każdy od każdego i nie jest już niczym specjalnym... A medale z kolei jeśli będą nadawane przez administrację będą czymś niepowtarzalnym, nagrodą jedyną w swoim rodzaju, która drugiej osobie będzie mówiła, że osoba która ma medal wniosła coś na forum.
Ogólnie to jestem na tak ;)
Elite Filutek
07-11-2010, 09:48
Oczywiście , jestem na tak fajne by było takie urozmaicenie . Pozmieniać troche te medale i wtedy wprowadzić
Azbestowy v.62.0
07-11-2010, 09:51
Jak dla mnie lepiej skopiować jakiś pomysł i wprowadzić trochę akcji na forum, niż nic nie robić i egzystować
Sensimila <3
07-11-2010, 13:21
Ciekawy pomysł, podoba mi się! Jestem na TAK.
Mi się propozycja spodobała. Może to by torchę "ożywiło" forum.
Tylko po co? Są gwiazdki, a to wystarczy. Jestem na NIE.
Gwiazdki to sobie każdy tępak może nabić, rozsyłając reputy za darmo z powodem "oddaj". Gwiazdki nie odzwierciedlają u wszystkich rzeczywistego stanu poważania u graczy, dlatego jestem na tak.
Gdyby Admini wykombinowali fajne medale za jakieś tam osiągnięcia, to grafe nawet stamtąd można wziąć i będzie fajnie.
Sub Zero 2
07-11-2010, 14:15
Może być.Ale pewnie i tak miałby all KaZeK :S.No ale może być.Niech będzie dla największego trolla - Azbest wygra.
^up
mialby all Kazek? rotfl
jest w chuj dobrych poradnikow, gdzie Kazek juz nie ma wygranej, nie koniecznie musi byc dobrym grafikiem, bo moj rl robil mu avatar, wiec kolejny medal odpada.
pisarzem?, moze..
^topic
yasne! :d
Ludzie zrozumcie takie medale są na ogromnej ilości forach i nie jest to plagiat nieuki. Plagiat by był gdyby nasze forum skopiowało grafiki chyba, że są one juz np. umieszczone w gotowym skrypcie, który jest w sieci za darmo. Jestem na tak i trzymajcie się _/.
@up
Pisałem już parę razy to nie muszą być medale np; puchary . Dałem przykład ;D
Goatee 2.0
07-11-2010, 15:51
Heh, świetnie jakby takie medale zawitały na naszym forum xd ofc wszystkie moje xd
Jestem na tak. Nie jest to plagiat, ciekawe urozmaicenie :)
Dodali Vip'a, reputacje to i medale muszą być :)
A ja się pytam, po co to komuś?
Jestem na nie, jest to zbędne
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.