View Full Version : Na Wspólnej - Temat Ogólny.
Lesny Ludek
06-11-2010, 22:44
Witam, postanowiłem załozyc owy temat poniewaz powstaje coraz wiecej tematów o tym serialu, wiec tutaj mozna bedzie rozmawiac o wszystkim co dotyczy tego serialu (aby nie robic bałaganu na forum).
Co sądzicie o tym ze został porwany syn Kingi, kto to zrobił?
# Moim zdaniem zrobiła to ich ostatnia opiekunka, albo ten 'chłopak' Kingi.
Regulamin:
- Rozmawiamy tylko i wyłącznie o tym danym serialu.
- Zero spinki (kazda spinka bedzie odrazu raportowana).
Bambucha Rook
06-11-2010, 23:03
O porwaniu to ja mysle ze to zrobil Hubert (ten dozorca na dziedzincu co jest od nie dawna w naszym Serialu) poniewaz jego zdaniem on i jego zona byli caly czas ponizani i zawsze cos Jemu nie pasowalo.
#Co myslicie o ciazy Emilki czy ona zostanie w Warszawie i co Myslicie o sprawie Borysa z Alexem pojada w Gory?
Mnie tam bardziej od Emilki, Roman interesuje. Fajnie by bylo jakby zaczal pic bo by sie cos dziac zaczelo. I jeszcze ciekawi mnie co dalej z tym bobasem bogaczy. Jak myslicie ile kasy wyloza ?
`diGiel <3
06-11-2010, 23:20
pewnie tak jak chciał porywacz 500 tysięcy i to bez policji...maluszka porwał pewnie ten gość co sprzątał wspólną za marną kase
co do Emilki to pewnie zostanie w w-wie i poroni w którymś miesiącu ciązy
Co do Romana to uważam ,że pić nie będzie bo kamil mu wpierdoli ;D
A Jak myślicie Zuza jednak umrze na 100% _/
Dark Devorious
07-11-2010, 07:11
zrobili to JEsioniowcy. Skad wiem? program tv i patrze na kolejne odcinki;d
Lesny Ludek
07-11-2010, 15:02
Emilka pewnie urodzic dzieciaka i zostanie w Warszawie.
Kto porwał ignasia to juz pisałem. Ale i tak zapłaca te 500tysieci , bez policji.
Roman nie zacznie pic... :|
Juz nie mogę sie doczekac poniedziałku i kolejnych odcinków.
propsy dla romana, beka z emiliki
Dareluss v0.5
07-11-2010, 17:34
zal romana a tak mu ufalem!
tego ignacego to porwal tak jak mowiliscie ten sprzatacz i choy
Lagga v3
07-11-2010, 18:13
Witam, postanowiłem załozyc owy temat poniewaz powstaje coraz wiecej tematów o tym serialu, wiec tutaj mozna bedzie rozmawiac o wszystkim co dotyczy tego serialu (aby nie robic bałaganu na forum).
Co sądzicie o tym ze został porwany syn Kingi, kto to zrobił?
# Moim zdaniem zrobiła to ich ostatnia opiekunka, albo ten 'chłopak' Kingi.
Regulamin:
- Rozmawiamy tylko i wyłącznie o tym danym serialu.
- Zero spinki (kazda spinka bedzie odrazu raportowana).
mi sie zdaje ze uprowadzil go ten przyjebany sprzatacz co mu michal prace dal. ale swoja strona to beka byla jak ta kinga wziela morde w bagaznik wlozyla i jej dziecko porwali
Zabawne jest to, że ja lubię i oglądam ten serial zawsze. Ciekawi mnie czy Roman znów zacznie pić!1
Poniedziałek - Czwartek - Godzina dwudziesta - Ja przed telewizorem - Oglądam na wspólnej ^.^
GDZIE JEST IGNAŚ KURVA?
@top
A jak teraz u dziadków jestem na feriach to oglądałem z babcią na wspólnej. Roman tak się na Zuzę gapi pewnie chce jej zajebać HIVa i prace
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.