Zaloguj się

View Full Version : Call of Duty: World at War Cooperative

Fragmakers
06-11-2010, 22:47
Witam,
mam problem natury takiej, że chciałem zagrać z bratem Cooperative w COD. Niestety jak się łączymy przez LAN wyskakuje nam The key is already being used... itd. Oczywiście mamy piraty.. ale wiem, że na piratach też można grać przez Hamachi. Zainstalowałem ten program wszystko niby ustawiłem, wyłączyłem zapory itd. itp. jednak dalej nie możemy się połączyć.

Czy ktoś z Was forumowicze jest tak mądry i obeznany w tych sprawach, że może mi pomóc?

Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Dragos Pal
06-11-2010, 22:57
Hmmm... sprubój najpierw zainstalować NOWE hamachi a jak to nic nie da to COD`a od nowa a jak to nic nieda to czeba kupić nowego COD`a najlepiej orginalnego
mam nadzieję, że pomogłem!!:)

->Chemical<-
06-11-2010, 23:10
Hmmm... sprubój najpierw zainstalować NOWE hamachi a jak to nic nie da to COD`a od nowa a jak to nic nieda to czeba kupić nowego COD`a najlepiej orginalnego
mam nadzieję, że pomogłem!!:)

Kur*a jaka pisownia hejterze.
Kup nowego cod'a. Reinstall hamachi/cod'a nic nie da ;)

Pudziomek
06-11-2010, 23:10
A ja ci polecam kupić oryginały. :)

Pudziomek
07-11-2010, 00:01
To ty mnie posłuchaj koleszko. Udzieliłem ci najsensowniejszej i najprostszej rady. Chcesz grać? KUP ORYGINAŁ! Mój post jest w 100% regulaminowy w przeciwieństwie do twojego tematu.

Napinator
07-11-2010, 10:26
Pacha zainstaluj mi pomogło bo też chciałem grać copa na lanie a miałem tylko 1 cd keya

W&^
07-11-2010, 21:50
Pacha zainstaluj mi pomogło bo też chciałem grać copa na lanie a miałem tylko 1 cd keya

Dokładnie, żeby ci zadziałało musisz zainstalować pacha!
http://img375.imageshack.us/img375/5809/hmmck.png