View Full Version : Exp Ring 10%
Noo. Jak wiemy, istnieje takie coś na naszym kochanym APO jak HOTA. Cóż, fajna sprawa, 10% więcej EXP'a, 3% do hita i obrony. Ale co z naszym kochankiem - Kapturem ? aa no właśnie. 6% do hita i obrony bardziej kusi.. a i za cenę by się coś przydało. Niestety - 2 itemków na 1 slota nie włożymy więc wychodzę z takimi sugestiami :
- EXP RING - Ring, który otrzymamy poprzez poświęcenie HOTA i kilku innych itemków składowych, np. perły i samo posiadanie kaptura na slocie.
LUB
- UPGRADE KAPTURA - NPC, który po otrzymaniu HOTA i np. 10kcc, motyle, krosy nugget'ów, udoskonali nasz kaptur, który położymy na ołtarzu, o właściwości HOTA.
Do Adminów : Gdyby pomysł został zaakceptowany, mogę już dać gotowy, w pełni rozpisany pomysł, jak to ugryźć w lua i c++, jak i fabułę Quest'a/Misji.
Jestem na nie. HOTA całkowicie wystarczy (:
Nie róbcie z Tibi Metina ! : \
Adherent
07-11-2010, 01:21
Pomysł delikatnie nijaki i nie zgadzam się z żadnym z nich.
Dlaczego?
Powód jest prosty. O to chodzi aby każdy wybrał czym bardziej woli w danej chwili grać. Wiadomo, że HOTA do expa a KAPTUR na PvP :)
All na nie! :)
Poza tym zbędny ten ring :P
1st R. Boonek
07-11-2010, 05:02
Nie bo i tak sie juz w chuj szybko expi... http://img155.imageshack.us/img155/8545/ayfkmc.png
Nie 10% tylko 5% lub 3% i jestem za !
Więcej nie ma sensu.
.Vimpexx.
07-11-2010, 07:23
Jestem na Nie, moim zdaniem HOTA i tak wystarczy, chcesz szybciej expić? Załóż HOTE :(
http://i55.tinypic.com/2e0l55s.jpg
#Lordzik#
07-11-2010, 07:47
Jeszcze Ci się za wolno expi? -.- Oczywiście, że NIE, HOTA w zupełności wystarcza.
jestem na nie to co jest w zupelnosci wystarczy
Jestem na Nie.
Propozycja nie jest potrzebna na serwerze ,wręcz przeciwnie bo jest za szybkie expienie ,nie zastanowiłeś się nad tym.
Więc nie zgadzam się.
No tak, he HOTA + Exp Ring = 20% więcej expa za Patha będę dostawał 2,4 mln? Prawie jak Exp 10x xD!
Ofc jestem na nie.. 10% to przesada jak pisał Stoner te 2-3% może być ;)
Elite Filutek
07-11-2010, 09:46
2 Propozycje na nie , chcesz więcej expa ubieraj HOT'a , tyle.
Jestem na Nie.
Pomyśl sobie drogi autorze że kiedyś nie było w ogóle HOTA itp. i każdy expił normalnie i nie robił takich tematów żeby dorobić jeszcze nowe przedmioty, a gdy HOTA się pojawiło było dla wielu osób zaskoczeniem. ;)
Ten pomysł nie wprowadza nic nowego ani ciekawego poza tym, że gdyby takie coś zostałoby wprowadzone na serwer (a mam nadzieje, że nie zostanie) to ludzi którzy nie mają życia poza grą zdobywali by jeszcze więcej poziomów na dzień.
Krulowiec
07-11-2010, 09:58
2 % - 4 % , ale nie 10 % , niech będzie exp + 20 % i jeszcze exp x10, to przecież będzie mazurski. :OO
Jeżeli będzie 2 % - 4 % to się zgadzam.
Styknie HOT!http://i54.tinypic.com/a2xk9.jpg
jak dla mnie hota to i tak za dużo...
NIE!!! kiedyś 1k lvl wbijało się rok a teraz nie cały miesiąc...
Adobe Man
07-11-2010, 10:38
Tak Tak.. koledzy , a jak ktos jest np, po Hacku?to co ma zrobic?
a koledzy wmawiaja ze nie maja 10kcc , na zbyciu <do pozyczenia>..
Ja mam taki przypadek,i normalnie bana..
chociaz z gildi mnie poratowali ;d
...
elo!
Lesny Ludek
07-11-2010, 10:38
Hota wystarczy, nie podoba mi sie zadna propozycja to nie metin :|
Można zrobić takiego ringa do 5%, ale za to quest w chuj trudny i trzeba by było samemu go odnaleźć, a nie z opisu na stronie...
Jestem za tylko i wyłącznie po zmianach
pomysl fajny ale nie na apo :) moglbys bardziej pomyslec nad nowymi bootsami ktore dawalyby te x % expa i quest bylby strasznie trudny (na logike) i byloby od 1.7k lvla. :)
Lipa.. jak już ktoś tam mówił chyba Kazek, to by było razem +20%exp. juz i tak 2k+ lvle wbijaja poziomy w kij szybko. Hota Styknie..
Azbestowy v.62.0
07-11-2010, 11:22
Do Adminów : Gdyby pomysł został zaakceptowany, mogę już dać gotowy, w pełni rozpisany pomysł, jak to ugryźć w lua i c++, jak i fabułę Quest'a/Misji.
CHYBA NIE BĘDZIESZ MIAŁ OKAZJI
#topic
Do expa to może nie ale jakieśtam inne właściwości to by się przydały. Loot? Trwanie rs/fraga/white skulla?
HOTA i tak juz duzo dodaje, no ale wku*wia troche, ze kaptur stracil w chooy na wartosci... Mozna cos pomyslec z tym kapczerem, bo juz koles wczoraj po 100-110 kcc go sellal, bedzie tak jak kiedys z innymi itemami - kiedys 50 kcc teraz 10 ;x
Jestem na tak, ale tylko za jakas zmiana kaptura, nie wiem moze 5% expa czy cos xd
hmm, pomysł dobry ale to i tak nie przejdzie .
#jestem na nie.
Za dużo by już tego było... mi tam HOTA wystarczy. Na APO i tak lvl leci bardzo szybko, więc nie wiem o co Ci chodzi. Jestem na nie.
diamondback#
07-11-2010, 13:08
Jest to nie potrzebne ,bo expi się i tak już za szybko ;]
Hota jest do expienia.
Kaptur do pk .:)
Sensimila <3
07-11-2010, 13:12
Czy was już totalnie poje**** ? Masz hota z którym lvl wbijasz szybciej o 10%, albo patrząc z innej perspektywy na 10 lvli wbitych normalnie dostajesz jeden lvl gratis. A ty jeszcze chcesz ringa, który sprawi kolejne lvl gratis lub 10% do lvla!? Old gracze, first ownerzy wbijali lvle po 30-40 min momentami i im to nie przeszkadzało?
Domcio666
07-11-2010, 14:45
HOTA w zupelnosci wystarczy poniewaz kaptur do pvp hota do expa a jesli bys mial 20 % do expa to ten server to juz wgl by spadl na pasy wiec JESTEM NA NIE
Jestem na nie.
Wystarczajaco szybko sie juz expi.
Jestem Na Nie!! Styknie jest już HOT :)http://img831.imageshack.us/img831/6553/alec.png
Jestem na nie !
Expi się już za szybko, nie długo 4k lvl'e bd zapierdalać po mapie..
10% to już przesada. Poza tym taki ring śmierdzi mi Orshaabaal OTS... :cool:
Assassin Mateusz
07-11-2010, 16:48
Oczywiscie na NIE!
Trzeba wybierac HOTA albo Kaptur! :\
A dlaczego nie exp ring 50% -.- ?
Idiotyczna propozycja ofc jestem na nie:mad:
Zarexoholik?
07-11-2010, 19:43
Jestem na NIE. Do expienia masz HOTA, a do pekowania, uhania, czy ogólnie leczenia masz kaptur.
Nie , nie i jeszcze raz nie ... Dlaczego? Hota wystarczy ...
A może jeszcze wymyślisz 10% bootsy jak klapy , 10% amulet z perfektem i panda z 10% i jeszcze bh 10% i coś jeszcze w miejsce strzał co ? ...
Kumpel Armii
07-11-2010, 21:00
Nie. Każdy niech wybierze item i dostosuje go do swojej sytuacji.
Zbędny temat, wynik ankiety był pewny od początku.
Bravo Pall
08-11-2010, 21:14
HOTA wystarczy .
Ale do kapczera można dolepić 2-3 % expa. 10 lub 5 to przesada.
HOTA bierzesz do expa a KAPTUR do PvP więc myślę że takie urozmaicenie jest dobre , jestem na nie ;]
Arcano Druid
09-11-2010, 07:36
jestem na nie ! masz do wyboru walisz o 6% i dostajesz mniej lub walisz o 3% wiecej i mniej dostajesz i mazz 10%exp'a ;d
bezsens
Czy ty chcesz ,aby h lv wbijałyu lv w 20 min? :confused: Ja normalnie wbijam 30-35 min i to wystarczy. Mówicie ,że za dużo h lv lata po city, a ty chcesz ich zrobić jeszcze więcej? Przemyśl tą propozycje;)
I tak juz sie szybko expi ;) HOTA stanowczo wystarczy ;)
Jestem na nie :D
Jestem na nie... i tak się szybko expi jak się umie ;PP
Nie popieram zadnego pomyslu sa one nie potrzebne, widze chcesz ulatwic gre juz na maxa;p Jakby wprowadzili exp ringa to za 2 tygodnie pewnie edzio wbije 3k;d. Niech jest tak jak jest;d Kaptur albo HOTA;D
Sub Zero 2
12-11-2010, 12:04
Jestem na nie.HOTA - do expa , Kaptur - do pvp.A jak już do niech cena będzie typu 1000kcc jak za crowna.
Rodowity _/
13-11-2010, 09:43
Po co jak jest Juz HOTA i sie szybko expi?
Jestem na nie :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.