View Full Version : Nokia n95 czy warto?
Witam ! Mam okazje kupić używaną nokie n95 za 200 zł stan dobry na gwarancji ze wszystkim. Tutaj moje pytanie czy ktoś ma z Was ten telefon i czy on jest godny kupna? Prosze o odpowiedzi ;]
@Aziel
Tzn wiesz posiada normalne ślady użytkowania.
Jeśli stan jest naprawdę dobry to się opłaca. Telefonik jest dobry, głośny, robi ładne zdjęcia. Mimo, że ma już swoje lata nadal jest jednym z najlepszych 'tworów' Nokii.
Krulowiec
07-11-2010, 10:49
Dla mnie jest to najlepszy telefon z serii N, kolega ma już dosyć długo i nie narzeka, mówi, że jak na tyle aplikacji telefon wcale nie zamula czy coś, estetyczny i wygodny, jeżeli nie ma jakiejś wady ' wrodzonej ' to bierz.
Lesny Ludek
07-11-2010, 10:51
Warto dla swirów i bajerów, ale ogólnie technicznie tez jest bardzo dobra.
Precision
07-11-2010, 11:19
Super telefonik, sam miałem i mogę polecić jeśli jest zadbana to bierz. Ma super funkcję, jedyny minus to bateria, a do reszty nie można się przyczepić. :)
Jak już kupisz uaktualnij sobie oprogramowanie i można śmigać.
#Edit
G-SHAN, w komisie dają 200-250zł. Mówię o komisach w Toruniu. Sam się orientowałem bo chciałem sprzedać. Musiałem wystawić na serwis aukcyjny aby uzyskać wyższą kwotę, która mnie zadowala.
#Wujek
Moim zdaniem klasa E jest bardziej hm.. biznesowa? Jednak 'nki' są multimedialne. Najbardziej udany model moim zdaniem to właśnie N95.
Oprogramowanie moge uaktualnić na stronie www.nokia.pl tak?
Jak dla mnie za 200 zl sie oplaca, jesli na serio stan jest godny dalszego uzytkowania :D Telefon jest dobry, paru moich kolegow go mialo i narzekalo tylko na symbiana XD
#Down
ja tylko napisalem co mi koledzy mowili, wiec.. ;O
N-series
07-11-2010, 12:28
Jak dla mnie za 200 zl sie oplaca, jesli na serio stan jest godny dalszego uzytkowania :D Telefon jest dobry, paru moich kolegow go mialo i narzekalo tylko na symbiana XD
Symbian jest jak media markt , nie dla dzieciaków ;] jak się wyłacza słuchawką aplikacje to gz xd , mam 2 lata ponad ten telefon i mogę ci go polecić z ręką na sercu
@N-series
Mógłbyś napisać co Ci sie w nim podoba a co nie? Z góry dzięki ;]
Za 200 zł opłaca Ci sie chociażby po to, że w komisie dostaniesz za niego ok. 400 zł :D
Według mnie telefon do kitu, jest ogromny, pozatym bateria trzyma bardzo któtko.
N-series
07-11-2010, 17:15
@Up masz go/miałeś? jest mały po złożeniu , ma klawiaturę multimedialną
zalety
Symbian
klawiatura multimedialna
głośniki stereo
8gb wbudowane(albo jak w moim przypadku 8gb karta pamięci , spokojnie mp3 się mieszczą ;d mam 5 dni muzyki i jeszcze 2gb wolnej)
nie wiesza się
wejdź na forum sisx.pl tam jest dużo fajnych aplikacji
lampa błyskowa, no zdj fajne wychodzą , wiadomo że to nie aparat za 3k zł ale nie można się przyczepić
dobrze się w ręce trzyma i fajnie esy pisze
wi fi
potem edytuje i dopisze bo wychodzę
z minusów to tylko bateria jak dużo dzownisz,słuchasz mp3 albo wi fi używasz to szybko się wyładowuje ale ładuje mi się w 1h xd jakoś więc daje rade
Posiadam Nokie N95 8gb już półtora roku i jakoś zbytnio nie narzekam. Posiada dużo zalet tak jak wymienił to N-series :). Jeżeli masz taka okazję to kupuj :). Naprawdę warto.
jedyne co to bateria słabo trzyma i w niektórych wadą jest że wyświetlacz może szwankować , ale tak to polecam telefonik (;
heh no też polecam, bardzo fajny telefonik :) a Febris ma kradziony <lol2> !!!
Wujek Margoth
09-11-2010, 19:02
ja bym kupił Coś z E series : P Ale na pewno nie N95 xD
Sensimila <3
09-11-2010, 22:25
Na moje jest średniawy. 8gb są jeszcze miarę bo się słabiej zawieszają, a poniżej to masakra jeśli chodzi o zamulanie. A tak to aparat bdb, fotki robi tez bdb, wygląd też niczemu sobie.
Osterode
11-11-2010, 17:00
Mam taką Nokie już ponad rok i nie zamierzam na razie zmieniać. Telefon jest prawie niezniszczalny ma same zalety może jedną wadą jest to że ma dużo bajerów i jak za dużo zapiszesz na telefonie to ci się zacznie mulić ale tak to polecam ci jeszcze do tego za tak śmieszną cenę. I co wy pier*olicie bateria mi trzyma tydzień i mogę słuchać mp3 pisać gadać i na to samo wyjdzie.
Moja starsza go miała, telefon looz :D wszystko git, polecam Ci go,:D
Za taką cene jak najbardziej sie oplaca. Nie zastanawiaj sie i bierz ;]
GrubyLolek
09-12-2010, 14:38
Moim zdaniem jak masz taką oferte za 200 zł to bierz,telefon ogólnie jest dobry,dobry aparat,czyste dźwięki z mp3 i głośne,a po drugie to ta cena to okazja jakich mało,przykładowo w innym temacie koleś zastanawia się czy kupić gównianą Nokie 2730 :p za 300 zł :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.