View Full Version : P?atne Bally na Ankaros
Trampish
07-11-2010, 11:29
Witam, przypomniałem sobie dzisiaj o płatnych respach bally na ank i poszedłem z ciekawości, bo nigdy tam nie byłem.
Na respach są po 2 bally i trzeba z nimi stać, bo biegać nie ma miejsca.
I teraz tak: 2 bally w zwarciu weźmie 400ek, ale z trudem i będzie je bić dosyć długo, więc exp będzie zbyt wolny. A żeby je brać tak lajtowo to z 550lvl trzeba, a wtedy po 2 balle to też za wolny exp, bo 550ek weźmie spokojnie po 4 bally z bieganiem. Przypominam, że za wejście płaci się 1sc, więc sensu tu żadnego nie widze. Płacimy 1 sc za wejście na respy po to, żeby wbić poziom w 20 min conajmniej?
Moja propozycja jest taka, żeby poprawić płatne respy bally na ank, albo całkiem je zmienić/usunąć.
Lesny Ludek
07-11-2010, 11:32
Po pierwsze , popros kogos aby dodał sonde, albo sam ja dodaj.
Jestem za rozwinięciem płatnych respów Balle, wiecej ich mozna bylo by tam dodac i wiecej miejsca aby mozna było biegac.
N-series
07-11-2010, 11:33
to są respy do bocenia xd wbij 600 , ustaw cave i się ciesz
jest dobrze , placisz i masz wolne respy ,chcesz biegać idź na ank
Trampish
07-11-2010, 11:35
to są respy do bocenia xd wbij 600 , ustaw cave i się ciesz
jest dobrze , placisz i masz wolne respy ,chcesz biegać idź na ank
Nie używam cave, poza tym nawet nie dałoby się bo są tam ognie. A na 600lvlu exp jest tam zbyt wolny. Poza tym, człowieku, kto dzisiaj używa cave? ;o
Jeśli płaci się po to, żeby mieć wolne respy, to też bez sensu, bo na bally teraz mało kto expi, i na ank są zawsze wolne, na cod to samo.
Te respy nie dość, że od początku były chujowe to jeszcze dali tam ognie na ziemi których wcześniej nie było.
Wywalić ognie będzie ok.
Jestem za powiększeniem tych respów. Gdy je powiększą będzie się na pewno opłacało tam expić.
Ogólnie wszystkie tomby powinni powiększyć :D te z ms też, z 2 na 3 w jednym pokoju :C
Krulowiec
07-11-2010, 11:42
Przecież tam expili 500 - 600 rp (na cave) , a lvl był dosyć szybko, mi tam obojętne.
Te bally byly od opczatku, kiedy dodali ank. Wtedy to byl miodzio exp razem z platnymi ms, bo lepszych respow dla 400+ chyba wtedy nie bylo... Potem pododawali bally, msy na cod itp. resp zapomniany. Byl on glownie do bocenia, Wiceps wybocil tam 1,3k lvl X D ! Mi jest to obojetne, mozna dorobic 1 sqm zeby bylo bardziej szeroko, oraz po 1 max 2 bally wiecej na respie. ;)
Zgadzam się z Tobą. Płacimy za resp i chuj mamy z tego.
Powinni je powiększyć i za wejście 3 sc.
Powinni po prostu dać na każdym oddzielnym respie po 5 Bally i tyle. A ceny nie zmieniać bo i tak tam prawie nigdy nikogo nie ma.
Elite Filutek
07-11-2010, 12:31
Jestem za zmienieniem tego :D . Można wprowadzić więcej przestrzeni oraz bally i usunąć ognie :D.
APO z czasem powinno się rozwijać a nie stać w miejscu ( chodzi mi o mapę i nowości ). Na dzień dzisiejszy jest lipa ;>
Jestem na tak.
Można by było powiększyć respy do np 4-5 bally i dać troszkę miejsca do biegania :p
Lesny Ludek
07-11-2010, 12:58
Nie używam cave, poza tym nawet nie dałoby się bo są tam ognie. A na 600lvlu exp jest tam zbyt wolny. Poza tym, człowieku, kto dzisiaj używa cave? ;o
Jeśli płaci się po to, żeby mieć wolne respy, to też bez sensu, bo na bally teraz mało kto expi, i na ank są zawsze wolne, na cod to samo.
Blackd - chodzi po ogniach :| Tak samo jak i Tibia Auto tylko ze tutaj potrzebny jest skrypt.
diamondback#
07-11-2010, 13:04
Te respy były kiedyś hitem ,nic nie jest wieczne ,trzeba je zmienić, bo usunąć nie ma po co:) Dodać parę balli ,zwiększyć miejsce do biegania,zmniejszyć cenę za wjazd i to tyle ,ale czy komuś się będzie chciało ?
pomozplz
07-11-2010, 18:31
respow jest duzo nie trzeba wiecej. Nie
Pełno jest respow bally!!http://img831.imageshack.us/img831/6553/alec.png
Zarexoholik?
07-11-2010, 19:40
Ja tam nigdy nie chodziłem, bo zawsze wiedziałem, że jest to niewypałem. Szkoda czasu, lepiej bić dracule, czy orshe na cod. Do poprawy.
Domcio666
08-11-2010, 12:08
nie jestem za usunieciem tego bo napewno ktos tam expi na MS a ejsli usuna bally to i usuna MS wiec NIE ! czemu bo ten resp przydatny dla takich ludzi jak 150 lvl i pojscie se z blokerem :)
Jestem za!
Respy powinny zostać poprawione ,sam to niedawno rozpaczałem ,ale aby liczba ich była mniejsza niż zaproponowałeś - mogliby to zmienić przy następnym news'ie.
Te respy nie dość, że od początku były chujowe to jeszcze dali tam ognie na ziemi których wcześniej nie było.
Wywalić ognie będzie ok.]
Taaa. Wywalic ognie i jebac na cave :)
@Top
Jestem na NIE. Wystarczy juz tych respow z szybkim expem.
Rodowity _/
14-11-2010, 10:34
Jestem za Poprawieniem Respów balli na Ankaros ;)
Zaznaczyłem Tak
I tyle w temacie
Jestem na nie! Jest duzo respow bally, ktore sa teraz wolne, bo nikt na nich nie expi!
Usunąć to nie, bo dobrze się tam cave stawia. A poprawiać? Hmm teraz i tak nikt na bally nie expi, więc sądzę, że to zbędne... ;x
Arcano Druid
14-11-2010, 12:13
jestem za ! mogliby dac wiecej miejsca do biegania i po 3-4 bally ;d tak samo z ms'ami platnymi
#Lordzik#
14-11-2010, 12:32
Można to zmienić, ale nie wiem czy i tak tam będzie "dużo" osób.
Te balle na ank, to jest bardzo stary resp, tam się expiło 900 + lvlami.
Moim zdaniem pasowałoby coś zmienić.
e tam, fajny resp dla srednich lvl'i wiec co w nim zuego? : |
_t
nie
Esine Palladin
14-11-2010, 22:43
Jestem za respy nie muszą być piękne ważne aby były duże i funcjonalne :) Jestem ZA!
DilerFTW
14-11-2010, 23:13
Tak, płatny i jak ktoś już jest to nie można wejść :)
Ero Senin
15-11-2010, 04:19
Moim zdaniem mogą coś zmienić bo po co komu nie używany przez nikogo resp? : d
Bartolomeziom
15-11-2010, 10:00
Nie ruszajcie tych respów. Z resztą co to za filozofia 400-500ek expic na bally?! NA kingi idź ciołku i nie kombinuj. Wymyśliłeś to bo tam jest wiecznie wolne i jakby zmienili to by było gdzie cave ustawic? ;>
Jestem za poprawieniem respa ale ognei niech zostana. xd
Wywalić ognie będzie ok.
Da sie zrobic w Tibia.dat żeby cave latał po ogniu ;)
@Topic Niech zostanie jak jest :D
Alojzy Bąbel
17-11-2010, 18:05
Mogli by troche powiekszyc resp, a co do ogni to bez roznicy xd
To, ze na respa moze wejsc kilka osob tez nie jest zla rzecza, jak ktos jest normlany to wyjdzie i przy okazji looknie czy masz cave :D
Dobry pomysł :)
Przyda się troche ,,ożywić" respy bally na ank jestem na tak!http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.