Zaloguj się

View Full Version : [Strona] Odpowiadanie na maile

Miffek
07-11-2010, 14:05
Witam,

wpadłem na pomysł aby adminii szybciej odpowiadali na maile. Sprawdzenie maila 1x na dzien lub na 2 dni to 3 minuty, plus odpowiedz na maila to kolejne 3 minuty. No i mam pytanie, czy jestescie za tym aby Admini odpowiadali szybciej na maile?

Lesny Ludek
07-11-2010, 14:08
Nie wysyłam e-mail do Administracji, lepiej napisac w zgłoszeniach, albo skargach&odwołaniach, tam codziennie ktoś sprawdza.

Posiu
07-11-2010, 14:08
Możesz Po polsku ?.bo nic nie zrozumiałem z tego co napisałeś.

Joogi
07-11-2010, 14:13
Ta, tylko jak taki Mortiis dostaje 100 maili dziennie, to wez sobie policz XD Jeszcze jak jest trudniejsza sprawa, to moze to zajac 0,5h nawet... Nie przejdzie, po prostu trzeba dluzej czekac na odpowiedz, bo zawalona poczte kazdy Administrator ma. ; )

Bondi
07-11-2010, 14:14
Witam,

wpadłem na pomysł aby adminii szybciej odpowiadali na maile

:confused::confused::confused:

Przecież Administracja odpisuje na maile kiedy znajdzie chwilkę czasu, pamiętaj, że jeszcze mają do opieki grę, forum no i mają życie prywatne :)

Domcio666
07-11-2010, 14:40
eh nie wysylam maili i mi to wisi :) a po 1 to mortiis i trygrys sprawdzaja maile i jest ich dwoch na 100 osob naprzyklad poczedkaj troche ten tydzien i powinni ci odpowiedziec

James
07-11-2010, 14:42
To już kolejny Twój temat (autorze) tej samej treści, wtedy go usunąłem, teraz napiszę coś od siebie żebyś mógł to przeczytać.

Wpadłem na pomysł abyśmy więcej zarabiali, żebyśmy byli mądrzejsi i piękniejsi.

Sonda:

Fajny pomysł, jestem na tak
Debilne, jestem na nie
Nie mam zdania

Wiesz co chciałem przez to pokazać? Nawet jeśli 100% osób zaznaczy odp 1, to i tak pewne rzeczy się nie zmienią. A to że Ty wpadłeś na taki pomysł, to nie znaczy że Admini będą siedzieć 24/7 przy komputerze i odpowiadać na maile.
Tym bardziej że odpisują CODZIENNIE, ale tylko na te w miarę normalne maile na które jest jakaś odpowiedź...