View Full Version : Kim gra?
Chce zagrać od nowa jak myślicie kim Grać ?
Mi najlepiej sie graloby teraz chyba pallem, ale ogolnie polecam Ci ms/ed, pvp dobrze teraz maja, hity w chooy duze zanim potwor zacznie dobrze walic to juz pada, ogolnie lus. Wybieraj ms/ed, jak chcesz ;D Co do eka, to jest sredni, duzo hp ale uha sie srednio -,-
Lesny Ludek
07-11-2010, 15:43
Polecam grac ek, na poczatku moze i kiepsko ale potem jest czołgiem, exp/blok/pvp.
.Vimpexx.
07-11-2010, 16:38
Jak najbardziej polecam ED, sam nim gram i gra się dobrze.
Ja Gram EK i jest mi dobrze mam już 690lvl ; ] expi się zajebiście !
Morfevious
07-11-2010, 17:06
Eltie knight jest najlepszy. Ma dużo hp, dosyć mocne czary i szybko się nim expi.
Dragos Pal
07-11-2010, 17:08
Kinem albo palladynem bo jak esteś graczem bez doświadczenia to ci się bedzie nimi najłatwiej expiło:)
Kinem albo palladynem bo jak esteś graczem bez doświadczenia to ci się bedzie nimi najłatwiej expiło:)
Hahaha xd gram na APO już 4 lata z Przerwami a ten ze bez doświadczenia ;d
Polecam grac ek, na poczatku moze i kiepsko ale potem jest czołgiem, exp/blok/pvp.
ani w expie ani w blokaniu solo knight nie jest czolgiem -.-
graj Master Sorcererem
Ms/Ed
Mam 890 ek i 900rp, słabo w porównaniu do ~900 ed/ms'a...
Dragos Pal
07-11-2010, 17:31
Hahaha xd gram na APO już 4 lata z Przerwami a ten ze bez doświadczenia ;d
jak grasz 4lata to poco pytasz omg...
graj tym kim umiesz najlepiej :)
<Magiczny>
07-11-2010, 17:52
Polecam ci Ms. Moze na poczatku jest trudno ale potem tak na 300 jest lajcik. Duzo wali i dobre pvp.
Flamaster
07-11-2010, 18:58
Sam polecam Ci knighta, ale ostatnio zaczyna podobać mi się ED.
Knight dobry, ale troche nudny. Gdybym miał teraz robić chara to wybrałbym Sorca.
Niby Knight fajny, ale na Twoim miejscu gralbym MS'em.
Po prostu moim zdaniem jest on lepszy.
skoro grasz 4 lata to powinieneś wiedzieć sam kim ci się najlepiej gra .
Ja osobiście polecam ci ms lub ed , mają dobre hity ;d
Ms albo edem (:
Ed duzo leczy mało wali. (mniej od ms'a)
Ms troche mniej się leczy dużo wali (więcej od ed).
Bardziej polecam grać edem ;P Lepiej się dla mnie expi.
I czar nie jest taki oczo jebny ;d!
Zarexoholik?
08-11-2010, 00:22
Jeśli masz zamiar zarabiać to polecam druida. Jeśli masz zamiar bawić się pvp to sorca. Jeśli chcesz się zanudzić to knighta, a jeśli masz ochotę na bieganie bez shielda to paladina.
Domcio666
08-11-2010, 15:39
dla mnie kiedys MS byl najlepszy ale teraz gram ek i on m sie wydaje najlepszy graj ek bo duzo hp i mozesz isc szybko na takie potwrki co ed i ms szyko nie pojda tak samo z questami :)
Przeklety
08-11-2010, 17:24
Polecam ci MS/ED, duże hity, szybko się expi i edem dużo zarobić można na sio, a MS bardziej pod pvp:)
Polecam Knighta.
Do expienia ,na początku musisz być wytrwały ,a do PVP ,EK jest dla ciebie świetną profesją ( jeżeli potrafisz nim grać ).Możesz ewentualnie zagrać elder druidem ,także bardzo dobra profesja ,nie polecam ci palladyna ani sorcerer'a.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.