View Full Version : Dzia? na Accmaker?
darkdevil
07-11-2010, 16:08
Chciał bym dzisiaj napisać swoją propozycję... Chodzi o to żeby do stronki (accmaker) dodano dział "questy". Po zalogowaniu się na własny account na stronie będzie można zobaczyć w tym nowym dziale jakie dana postać zdobyła "questy" Np:
Magic Sapphire Helmet - wykonany
Magic Plate Armor - nie wykonany
Crused Clow - wykonany
Quest of Destiny - nie wykonany
Itd. Moim zdaniem powinien być dodany ten dział żeby przy kupnie/sprzedaży albo długiego nie zalogowania sie na postać/przerwie w grze.. Można sprawdzić który quest był robiony a który nie.. :cool::cool::cool:
Salik Shoter
07-11-2010, 16:10
jestem na tak ale proponuje dodac tylko questy od bicza w gore ; d no i ani 1 i 2 ostatecznie...
Były takie tematy, ale taka propozycja jest za trudna http://i56.tinypic.com/256dbh1.jpg dla Mortiisa i pewnie nie zobaczycie tego nigdy. Jestem jak najbardziej za!
Lesny Ludek
07-11-2010, 16:15
Dobra propozycja, jestem na tak. Mam nadzieje ze ekipa zrobic coś w tym kierunku.
Jestem tak, ułatwienie dla kupujących/handlujących postaciami :cool:
Jestem tak, ułatwienie dla kupujących/handlujących postaciami :cool:
I to jest główny powód dla tych którzy pewnie są na tak.
Jestem na nie, nie pomagajmy allegro kidom.
I to jest główny powód dla tych którzy pewnie są na tak.
Jestem na nie, nie pomagajmy allegro kidom.
Dokładnie :D
Też jestem na tak!
Sensimila <3
07-11-2010, 16:45
Dobry pomysł, jestem zdecydowanie na TAK.
Przekliniak
07-11-2010, 18:42
Jestem na tak ! bo , czasami nie jestem pewien czy jakis quest wykonalem itp : ] http://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.png
Jestem Na TAK!http://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.png
Flamaster
07-11-2010, 18:47
tak http://asda
Lagga v3
07-11-2010, 18:56
jestem na nie. kupujesz postac to masz pecha . :(
szkoda czasu na cos takiego . byly takie tematy.
jestem na nie, dlaczego? Jest to woda na młyn dla allegro kidów, graj jedną postacią do końca a nie xxx postaciami, joł
Przed kupnem było się spytać old ownera, jakie questy robił. :cool:
Jestem na nie.
Flamaster
07-11-2010, 19:03
Nie wiem czego się czepiacie... Co wam szkodzi, aby takie coś powstało?:confused:
@t
pisałem
Jak tam sobie chcecie, moze byc ja nie zamierzam zmieniac postaci.
Zarexoholik?
07-11-2010, 19:38
Po co? Nie wiesz jakie questy ma wykonane postać, którą kupiłes? Żałosne. Nie kupuj postaci to nie będziesz mieć z tym problemów. Jestem na NIE.
Przed kupnem było się spytać old ownera, jakie questy robił. :cool:
Jestem na nie.
Dokładnie
Sam to kiedyś przypominałem ,powinieneś wiedzieć jakie masz done questy - według mnie propozycja nie jest potrzeba ,jestem na nie.
Boże.. zamieniam się z kimś char za char i skąd mam wiedzieć czy on np. na 1300 nie jest po kapturze a został zrookowany itd.
jestem na tak nikomu nie zaszkodzi a pajacom co ludzi okradają tylko na tym zależy, żeby nie było to na stronie.
Byl niedawno chyba podobny temat, jestem na nie. Dzeci allegro beda korzystac, a ludzie ktorzy takich maluchow wkrecaja nie beda mieli wiecej zarobku XDDD Jak juz napisalem na nie. -,-
.Vimpexx.
08-11-2010, 16:40
Jestem na Nie, skoro kupiłeś chara na allegro, to wiadomo, że się nie wie jakie Questy są wykonane, a jeżeli jesteś 1st ownerem, to powinieneś wiedzieć jakie Questy już zrobiłeś.
Były takie tematy, ale taka propozycja jest za trudna http://i56.tinypic.com/256dbh1.jpg dla Mortiisa i pewnie nie zobaczycie tego nigdy. Jestem jak najbardziej za!
Może jest po prostu nie potrzebna?
Jestem na nie, tak w ogóle po co zakładasz kolejny temat? Było już ich ze 2, a Twój jest 3.
Domcio666
08-11-2010, 18:43
jestem na tak to zawsze jakies urozmaicenie stronki :) i naprzyklad ktos kupil chara i chce zobaczyc jakie questy zostaly wykonane wiec powinni takie cos zrobic
Dobry pomysł (:
@topic
Jestem na TAK!
darkdevil
08-11-2010, 22:43
Jak waszym zdaniem napisałem ten temat to odrazu musi być że postać kupiona ;O>?
Propozycja jest dziadowa. Tyle mam do powiedzenia.
Było i zostało odrzucone.
Adherent
09-11-2010, 20:58
Był już taki temat.
Jestem na tak i zdecydowanie się zgadzam, że dobrze coś takiego wiedzieć.
Ja nie pamiętam jakie questy zrobiłem i nawet nie wiem czy czasem nie dałoby się dorobić :P
Jestem na TAK. Pomysl dobry, a jak ktos chara kupi od razu bedzie wiedzial czy moze na czyms zarobic. To w sumie taka opcja dla allegro tylko, bo wiadomo, ze kazdy 1 owner wie co ma zrobione, a co nie.
Co wy macie z tym allegro? Nie każdy kupuję tam chary, a zresztą, jak chce to niech kupuje i uj wam do tego. ; o
#t
Jestem na tak, już dawno powinno być to wprowadzone.
Alojzy Bąbel
19-11-2010, 20:11
Tak, to by było dobre, bo po dlugim czasie przerwy niepamietam co robione a co nie :/
Kierownik
19-11-2010, 20:15
Good idea. Nawet nie trudno to zrobić, wystarczy z Acc by Gęsior 8+ wyciąć i przerobić z SQL na XML(jeżeli acc jest w XML), a dla administracji to nie problem. Zgadzam się z kolegą @up po długim czasie nie wiadomo czy się coś wykonywało czy nie:)
Być może się mylę ale chyba widziałem już tę propozycję i nie wprowadzili jej. Aczkolwiek jestem na tak z tego względu, że dużo osób się zamienia postaciami i warto wiedzieć jakie questy zostały do wykonania.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.