View Full Version : Wrestling - dyskusja (mam nadzieje)na poziomie wy?szym od przedszkola.
Sub Zero 2
07-11-2010, 19:09
Wiem , że był taki temat , ale tam były posty typu "Oglądam , lipa , przecież to i tak udawane".Ja tu prosze o posty w których mówicie co myślicie o jakiś konkretnych walkach , galach itp.Bez napinki plax.
Mój ulubiony zawodnik to Edge.Nie wiem dlaczego , podoba mi się jego styl walki , osobowość itp.Wiem , że jakiś hiper wrestler to on nie jest ale ok.
Potem coś jeszcze dodam/editne.
ja lubie ogladac teraz 3 sezon NXT ZWALA JEST Z VIKI;D
Maatinii
07-11-2010, 19:28
A więc myślę iż jest to udawane i nie realne. Podziwiam debili którzy przychodzą oglądać walki na żywo.
Old Shidishi
07-11-2010, 20:07
Mi tam sie podoba. Najbardziej lubie oglądać Cene, Reya, Undertakera no i NXT Div jaja sa :D
A ja mam takie pytanie do znawców tematu, jak wygląda sprawa tych pasów mistrzowskich? Oni grają w bierki i kto przegra, potem przegrywa w 'walce' na ringu?
Sub Zero 2
07-11-2010, 20:41
@up
Pewnie mają "scenariusz" jakiś.Ale pewnie też uwzględniają pewnie kto jest lepszy i realnie oceniają kto bardziej ma szanse wygrać.Coś od siebie w walkach ostrzejszych też dodają.
A jakby się ktoś pytał to posiadanie pasów :
Pas Mistrzostwa WWE : Randy Orton
Pas Wagi ciężkiej : Kane
Pas Stanów Zjednoczonych : Danie Bryan (kolo z 1 sezonu NXT , nie wygrał dodam)
Pas Interkontynentalny:Dolph Ziggler
Pas Mistrzostwa Tag Team'ów : David Otunga & John Cena(?) albo Justin Gabriel & Heath Slather(?)
Pas Mistrzostwa Div : Michelle McCool
Co do NXT Div mi się nie podoba , ale fajnie było jak podopieczna Vickie Guererro (czy jakoś tak) narysowała i człowieczka i napis : "Excuse Me!" beka była.
Serenio?
07-11-2010, 20:59
Z nudów wklepałem imię i nazwisko tej Michelle McCool na wikipedii i co tam znalazłem?
Michelle Leigh McCool (ur. 25 stycznia 1980 w Palatka, Floryda) – amerykańska wrestlerka. Obecnie występuje w federacji World Wrestling Entertainment, w brandzie SmackDown!. Pracuje jako nauczycielka biologii.
Taka nauczycielka biologii to by mi "pałe postawić" mogła ;ooo
Ale pewnie też uwzględniają pewnie kto jest lepszy i realnie oceniają kto bardziej ma szanse wygrać
http://i55.tinypic.com/e1b4og.jpg
Na jakiej zasadzie uwzględniają kto jest lepszy? Że niby lepiej 'aktoruje'? Nie wytłumaczyłeś mi, sam nie wiesz i spekulujesz : D
Strycnine
07-11-2010, 22:38
Dla mnie budzacym respect zawodnikiem jest Batista :P I za to go lubie :P
Lesny Ludek
08-11-2010, 06:25
Dla mnie budzacym respect zawodnikiem jest Batista :P I za to go lubie :P
Dokładnie batista to kocur nie do zajebania xd
Do tego jest najlepszym aktorem xd
Krulowiec
08-11-2010, 08:09
Ostatnio widziałem reklamę na Extreme Sports , fajnie wyglądał taki koleś ' Undertaker ' taki mroczy, czasami jak oglądam to beke mam z Tatą xd
Ogladalem to 2007-2009 ale potem zaczelo sie robic juz nudne i przestalem ogladac. Moim ulubionym wrestlerem od samego poczatku byl Jeff Hardy. Ogolnie to lubilem wszystkich High flyerow ale Jeffa najbardziej
Haha, dla mnie te całe mistrzostwa w wreslingu to są w ogóle śmieszne. Lubię oglądać, ale nigdy bym nie wydał kasy, aby iść to oglądać ;d Aktorstwo - nic więcej, ale za dzieciaka wierzyłem, że oni ze sobą walczą naprawdę.
Dareluss v0.5
08-11-2010, 16:28
Ogladalem , jednakze stwierdzilem , ze jest to udawane i nudne. Moim ulubionym wrestlerem byl Big Show ;C
Sub Zero 2
08-11-2010, 16:55
http://i55.tinypic.com/e1b4og.jpg
Na jakiej zasadzie uwzględniają kto jest lepszy? Że niby lepiej 'aktoruje'? Nie wytłumaczyłeś mi, sam nie wiesz i spekulujesz : D
Coś takiego.
@top
Ktoś napisał o Miechelle McCool nice beka.Ci do tych co by nie wydali kasy , ja bym wydał , tylko po to , żeby zobaczyć na "w realu".Wtedy można lepiej ocenić czy to jest bardzo udawane , czy nie.Bo w telewizji to wiecie.
Old marsi
26-11-2010, 23:07
Hmm... , Co by tu napisac.
Po pierwsze ogladam Wrestling od 4-5 lat , robie filmiki , wiem duzo i denerwujecie mnie. Po pierwsze Wrestling jest owszem udawany , ale wrestlerzy cwicza po 10-20 lat aby wyjsc i na siebie "skakac". Po drugie , nie wiem dlaczego wszyscy sa tak zakochani w WWE. Ogladnijcie sobie Chikare , ROH , TNA , troche japonskiego , CZW i wtedy mozemy podagac co to jest " prawdziwy Wrestling ". W WWE wszyscy sa sprzedani , co gale taki sam mistrz ( teraz wygral The Miz - MINTB ) ale jest to troche nudne. Troche nowej , swiezej krwi w WWE : Tyler Reks , ALberto Del Rio , Kaval ( Low Ki albo Senshi ) Daniel Bryan ( bardziej znany jako Bryan Danielson ) .
Mysle ze po moim poscie duzo z was zmieni zdanie co do Wrestlingu.
Aha jakby co to macie moj kanal na YT : http://www.youtube.com/user/ThePatrickTime?feature=mhum
Kapitan Alkohol.
27-11-2010, 10:14
Dokładnie batista to kocur nie do zajebania xd
Szkoda że Batista na Over the Limit kiedy przegrał walkę 'I quick' z Johnem Cena odszedł z WWE bo zajebał focha że nie mógł pasa odzyskać xd.
#top
Oglądam wrestling od jakiegoś czasu, śledzę wyniki ważniejszych walk, gale, kto obecnie jaki pas posiada etc. Mam to w dupie że to jest udawane, jeżeli jest takie udawane to skocz jeden z drugim na kolesia z ~3m i nie połam mu żeber. Jeżeli chodzi o zawodników to najbardziej lubie Randiego Ortona, Triple H (tylko nie wiem co się z nim dzieje, ale chyba Sheumus go wyeliminował na jakiś czas), no i kiedyś HBK Shawna Michaelsa. Coś sądzę że Orton pomoże Cenie na Survior Series, może odda pas temu leszczowi Baretowi, a potem kiedy Ceny nie będzie już w Nexusie we 2 zajmą się tymi ciotami z Nexusa, który nigdy nie potrafi rozegrać solowej walki.
Old Shidishi
27-11-2010, 12:19
Juz po Survivor :) Cena w pewnym stopniu pomogl Ortonowi, odepchnal Barreta, wprost pod RKO, którym Orton zakończył walkę. Cena po tej walce zostaje zwolniony z WWE, jednak dla fanów Johna - to jeszcze nie koniec, sami sie przekonacie niedługo :)
Sprawa wygląda tak. WWE ma swój Creative Team (czyli tworzy to wszystko co widzowie widzą na ringu). Oni ustalają kto jak będzie się rozwijał, kto będzie miał pas itp. Walki na ringu nie są udawane, tylko wszystko zaplanowane ze scenariuszem.
Undertaker ftw.
Kapitan Alkohol.
27-11-2010, 13:13
Juz po Survivor :) Cena w pewnym stopniu pomogl Ortonowi, odepchnal Barreta, wprost pod RKO, którym Orton zakończył walkę. Cena po tej walce zostaje zwolniony z WWE, jednak dla fanów Johna - to jeszcze nie koniec, sami sie przekonacie niedługo :)
Nawet nie wiedziaęłm że już po ss, myślałem że za tydzień jest ta gala : d
Jestem troche zaskoczony że Cena tak postąpił, kiedyś miał na pieńku z Ortonem, ale może Randy nie pozostanie dłużny Cenie i to on dokończy rozprawianie się z Nexusem. Jak to będzie - zobaczymy. Z początku nie wiedziałem też czemu Kane dalej ma pas, ale na filmiku widać że tam Edge ma rekę na klacie Kane'a, ale Kane ma też swoja na klacie Edga - w sumie pewnie będzie dogrywka na którymś SmackDown, albo na następnej gali, którą będzie chyba No Mercy.
Farenthide_M
28-11-2010, 20:11
Ja wiem, że to nie jest udawane wytłumacze wam to kiedyś (przed świętami), bo teraz nie mam dużo czasu, a jest co tłumaczyć, jedynie wprowadze.
Zrozumcie, że to jest inny styl walki, niż wasze mma, k1, boks. Ciosy w amerykańskich zapasach są wyprowadzane nie w gębe, tylko okolice głowy. Wresling nie jest udawany, tylko wszystkie gale są zrobione pod show (bo kto by zakopał żywcem człowieka). Reszte potem.
Moim ulubionym zawodnikiem jest EDGE podziwiam go za styl, technikę i oczywiście za spira ;)
Sub Zero 2
02-12-2010, 19:56
Wyniki Survivor Series :
1 walka :Ted DiBiase vs Danie Bryan o Pas USA : Zwycięzca : Daniel Bryan (Submission)
2 walka : Sheamus vs John Morrison : Zwycięzca : John Morrison (Przypięcie)
3 walka : Kaval vs Dolph Ziggler o Pas Interkontynentalny : Zwycięzca Dolph Ziggler (Przypięcie)
4 walka : Drużyna Rey'a Mysterio (w składzie Rey Mysterio , Big Show , Chris Masters , Kofi Kingston , MVP) vs Drużyna Del Rio (w składzie Alberto Del Rio Cody Rhodes , Jack Swagger , Drew McIntyre , Tyler Reks) Zwycięzca : Drużyna Mysteria
5 walka : Natalya vs Laycool o Pas Div Zwycięzca : Natalya (Submission)
6 walka :Kane vs Edge o Pas Mistrza Wagi Ciężkiej Zwycięzca : Kane (remis - Informacja podana prze Old Shidishi) :mad:
7 walka : Nexus vs Marella & Kozlov o Pas Mistrzostwa Tag Teamów Zwycięzca Nexus (Przypięcie)
8 walka :Wade Barett vs Randy Orton z Johnem Ceną(sędziował) o Pas WWE i o to czy Cena będzie dalej w WWE lub nie będzie z Nexusem Zwycięzca : Randy Orton (Przypięcie)
Lipa , bo Edge przegrał. :mad:
Old Shidishi
04-12-2010, 09:58
6 walka :Kane vs Edge o Pas Mistrza Wagi Ciężkiej Zwycięzca : Kane [Przypięcie(?)] :mad:
Chyba inna gale oglądałeś. Dokładna relacja jest taka:
Walka Nr.6: Kane(c) vs Edge - World Heavyweight Championship
Edge wprowadził na arenę wózek inwalidzki, ale bez Bearera. Edge wykorzystywał swoją szybkość i spryt atakując Kane na dystans. Po Spinning Heel Kicku uzyskał 2 count. Ratek R bawił się wózkiem, drażniąc tym Kane'a i dorzucił dropkick gdy ten wchodził na ring, pchnął go w bandę i objął przewagę, skupiając się na nodze Kane'a. W końcu Kane posłał Edga za ring Big Bootem i przejął inicjatywę. Założył chinlock, potem mieliśmy snapmare i basement dropkick - 2 count. Edge kontruje wykonując crossbody - 2 count. Kane powalił rywala, ale przy wykonywaniu Flying clothesline nadział się na dropkick! Przy próbie double ex handle nadział się jednak na gigantyczny Uppercutt - 2 count. Próba suplexu skontrowana na Edgecution - 2 count. Side walk slam od Kane'a - 2 count. Edge szykuje się pod superplex, ale Kane go podciął i wymierzył Flying clothesline! Chokeslam skontrowany na DDT i obaj w parterze. Edge szykował się na Spear, ale Kane skontrował Bootem i w końcu wykonał Chokeslam. 1,2...nie! Kane zdesperowany sygnalizował Tombstone, jednak Edge się wymknął, jest Spear! Podczas pinu jednak obaj leżeli na plecach z rękami na sobie. Sędzia klepnął 3 razy, spiker ogłosił nowym champem Edga, jednak sędzia szybciutko uświadomił go, że wynik tej walki to remis i Kane pozostaje champem.
Zwycięzca: remis - 13.00
Po walce Kane zaatakował Edga, domagając się odpowiedzi gdzie jest Paul. Edge jednak pchnął go w schodki, posadził na wózku i pchnął w bandę!
Old marsi
05-12-2010, 23:12
desirulez.net/weeklies
Nie dziekujcie.
To wszystko jest udawane, szkoda oglądać :)
Kapitan Alkohol.
07-12-2010, 18:12
Nie wiem czy ktoś oglądał wczoraj This Ween in WWE, ale jak obejżałem to mnei zdziwko wzieło. Lamer The Miz mistrzem WWE, dzięki Nexusowi zrealizował kontrakt Money In The Bank. Cena wywalony, Orton stracił tytuł na rzecz Miza, a Nexus dalej cwaniakuje na RAW - źle się dzieje.
Sub Zero 2
07-12-2010, 18:20
Nie wiem czy ktoś oglądał wczoraj This Ween in WWE, ale jak obejżałem to mnei zdziwko wzieło. Lamer The Miz mistrzem WWE, dzięki Nexusowi zrealizował kontrakt Money In The Bank. Cena wywalony, Orton stracił tytuł na rzecz Miza, a Nexus dalej cwaniakuje na RAW - źle się dzieje.
Oglądam co poniedziałek.Zapomniałem napisać Xd.Myślałem , że ten NIESAMOWITY idiota będzie czekał na Mistrzostwo USA , a tu z grubej rury na pas WWE.I tak z pierwszym lepszym dobry zawodnikiem straci pas , ale ok.
A po za tym This Week of WWE , a nie This Ween in WWE.
Ej ten finiszer Miza Skullcrushing Finaly czy jak mu tam to co jak Master Lock Drop (Full Nelson Drop)?
Old marsi
08-12-2010, 16:26
@up
Full Nelson Facebuster.
Po co wy ogladacie to co leci na Eurosporcie , przeciez to jest z przed 2-3 tyg. ?
***** , czego nie docenicie w WWE takich ludzi jak : Kaval (Low Ki) , Daniel Bryan (American Dragon) czy Yoshi Tatsu. Mysle , ze jakby WWE nie bylo tkaie komercyjne to od razu mieliby jakis pas. ZObaczymy co bedzie na TLC..
Kapitan Alkohol.
08-12-2010, 16:35
@up
Full Nelson Facebuster.
Po co wy ogladacie to co leci na Eurosporcie , przeciez to jest z przed 2-3 tyg. ?
***** , czego nie docenicie w WWE takich ludzi jak : Kaval (Low Ki) , Daniel Bryan (American Dragon) czy Yoshi Tatsu. Mysle , ze jakby WWE nie bylo tkaie komercyjne to od razu mieliby jakis pas. ZObaczymy co bedzie na TLC..
Wrestling leci jeszcze na TV Puls - tam jest dopiero opóźnienie 1,5 miecha po wrestelmani jeszcze ją zapowiadali XD Euro jest w miare na czasie.
A co do wymienionych przez Ciebie zawodników to Daniel Brayan ma mistrzostwo Stanów zjednoczony, które obronił już kilka razy, upokorzył The Miza, n zajdzie wysoko. Kaval jest od niedawna w WWE, a był już pretendentem do tytułu Interkontynentalnego, prawie pokonał Dolpha Ziglera - jeszcze da rade ;]
Sub Zero 2
08-12-2010, 18:54
@up
Full Nelson Facebuster.
Na Euro jest opóźnienie , bo leci tylko w poniedziałek.
@top
Niby dlaczego miałbym nie doceniać Tych zawodników.Powiem , że kibicowałem Kavalowi w walce z Zigglerem.A Yoshi Tatsu w ogóle nic nie pokazał.Czekam na King Of The Ring.Licze na Del Rio , nie mówie , że go lubie , po prostu jak dla mnie kolo jest nawet niezły.Przecież nie będe kibicował temu idiocie Mekentajerowi.
Old marsi
09-12-2010, 23:02
@up
King Of The Ring wygral Sheamus.
Dla mnie czas Undertakera , Ceny ( zwolniony ) czy Chrisa Jericho juz sie skonczyl i nic wiecej nie sa w stanie pokazac. W kolko i te same akcje i nic nowego. Fajnie bylo by znowu zobaczyc Jamie Noble , Rikishiego , Tajiri , 1 2 3 Kid czy Rob Van Dam.
Mysle , ze w WWE moze byc juz tylko gorzej. Ludzie beda na to przychodzic ale mysle ze WWE nie stanie sie troszeczke bardziej extremalny jak np. TNA. Po prostu to jest Wrestling dla dzieciakow i Cena Cena.
Mysle , ze niektorzy z was wiedza i znaja sie o prawdziwym Wreatlingu , ktory jest pokazywany w Meksyku , Japonii czy nawet Irlandii.
Nie ogladam teraz w ogole WWE - robie tylko i wylacznie filmiki. Ogladam teraz tylko Chikare , CZW i TNA.
Pozdro dla kumatych.
Kapitan Alkohol.
20-12-2010, 14:57
Zna ktoś wyniki walk z TLC 2010 ?: d
#down
Dzięki. W sumie nie wierzę że Miz zachował tytuł, pewnie z pomocą.
Old Shidishi
20-12-2010, 16:48
19. grudnia 2010
Fatal 4-Way TLC Match for the World Heavyweight Championship
Kane(c) vs Edge vs Rey Mysterio vs Alberto Del Rio
Zwycięzca: Edge
Tables match for the WWE Championship
The Miz(c) vs Randy Orton
Zwycięzca: The Miz
Chairs match
John Cena vs Wade Barrett
Zwycięzca: John Cena
Triple Threat Ladder Match for the Intercontinental Title
Dolph Ziggler(c) vs Kofi Kingston vs Jack Swagger
Zwycięzca: Dolph Ziggler
#1 Contender's Ladder Match
John Morrison vs Sheamus
Zwycięzca: John Morrison
Divas Tag Team Tables Match
Lay-Cool vs Natalya i Beth Phoenix
Zwyciężczynie: Natalya i Beth Phoenix
WWE Tag Team Championship Match
Santino Marella i Vladimir Kozlov(c) vs Justin Gabriel i Heath Slater
Zwycięzcy: Santino Marella i Vladimir Kozlov
Nie dziękujcie ;)
edit@
Co do gali, to w końcu mi się naprawde podobała(poza porazka Ortona:/) Kane stracił pas na rzecz Edga, Cena zniszczyl Barreta - elegancko :)
Farenthide_M
21-12-2010, 21:45
Miz wygrał podstępem, bo Rendy złamał stół na jego koledze (Miz był w narożniku) i potem Miz zaatakował Ortona (sędzia zwijał się za ringiem) i ustawił go na złamany stół i sędzia tylko zatwierdził zwycięstwo Miza.
Najbardziej mnie cieszyła wygrana Edge'a i bardzo fajna walka Johna Morrisona ;)
# Co do Eurosportu - leci tam z ok. 2 - 3 tyg. opóźnieniem.
http://wweo.net - tutaj macie wszystkie gale dodawane ok. 12h po danej gali.
.Khuramek.
21-12-2010, 21:47
Moi ulubieni zawodnicy to : Georgi Ketoev i Buivasar Saitiev. Rosyjscy zapasnicy w kategoriach wagowych do 84 kg i 74-6[saitiev] , nie stety nie interesuje sie WWE , poniewaz dla mnie to nie jest sport, jak nie wiedziałem co to są zapasy to najbardziej jarałem sie Batistą i Ceną, bo filmiki o ich treningach były motywujące ; d..
Undertaker
11-01-2011, 15:40
Najlepszy jest Undertaker ;d
->Chemical<-
11-01-2011, 18:17
Najlepszy jest Undertaker ;d
Jest najlepszy bo?
Ja tam lubię Rey'a Mysterio, Batiste, Cene, Triple-H, Morrison, Big Show ; ] i innych ;p Reya za to że jest szybki, sprytny i nie wyrośnięty jak inni
Malahadus
12-01-2011, 10:12
O.O ,widze ze interesujecie sie Wrestlingiem. Moimi ulubionymi zawodnikami sa: John Cena,Randy Orton,Rey Misterio,Big Show. ; )))))))))))
Franxi Druid
12-01-2011, 17:43
O.O ,widze ze interesujecie sie Wrestlingiem. Moimi ulubionymi zawodnikami sa: John Cena,Randy Orton,Rey Misterio,Big Show. ; )))))))))))
U mnie to samo ; ) Cena podobno ma teraz kontuzje a zaczyna sie fajnie bo Barret zaatakowal Bigshowa wiec bedzie ciekawie ^^
Mateusz Soprano
12-01-2011, 18:09
Ja nie wiem jak sędziowie wyłaniają zwycięzcę,który lepiej na ringu ściemniał czy jak? Czy który bardziej się samowolnie wywracał.Odpowie ktoś?
Tam jest fajting póki sędzia nie wyliczy przeciwnika cycu... Jak chcesz być śmieszny idź gdzie indziej.
Old Shidishi
12-01-2011, 18:33
Przebieg walki i zwycięzca jest już wiadomy przed walką, wszystko ustalane jest wcześniej.
@Farenthide_M
Całe gówno sie znasz na wrestlingu a odzywasz. Widać, że nadal łudzisz się nadzieją, że to wszystko co się dzieję jest w 100% wolną inicjatywą zawodników. Zastanów się, oglądając - koleś, który by dostał prawdziwego kopa na ryj wstałby i walczył dalej ? Nie! Widzialeś, żeby któregoś zalała krew? Nie! Wiec jeśli masz się dalej udzielać w tym temacie to lepiej zamilknij na wieki :)
Farenthide_M
12-01-2011, 19:36
Boże... dalej to samo... ludzie to jest normalny sport, nie ma żadnego przebiegu walki. Czy na MMA to samo powiecie? Musi być jakiś inny styl walki niż MMA, K1, BOKS... przecież jak by było w WRESTLINGU tak jak w MMA, to byłby każdy styl ten sam.
I nie ma czegoś takiego jak ustawiona walka, oczywiście to jest bardziej SHOW, ale to nie jest udawane, bo jak można skoczyć z narożnika na kogoś, kto leży na ziemi ?
Jak się nie znacie, albo wasza wiedz ana ten temat jest nie pełna to prosze, nie piszczie takich głupot, bo czasem tego się nie chce czytać, jesteście niektórzy jak ludzie, którzy obejrzą jedną walkę i mówią, że to jest udawane, a chuja o tym wiedzą
#up
Przykro mi, ale to jest już z góry ustalone kto wygra. I chyba Twoja wiedza jest malutka skoro nadal żyjesz w świecie w którym myślisz, że wygrywa lepszy.
Weź to na logike gdzie typ który waży ponad 150 kg przegrywa z malutkim o połowe lżejszym np. Reyem Misterio ? Przecież to by wyglądało tak, że jeden cios czy but w ryj i tamten by leżał, a nie jeszcze lał po pysku tego giganta i mało tego wygrał to... śmiech na sali.
Old Shidishi
30-01-2011, 12:26
Juz dzis Royal Rumble :) Oto walki jakie odbędą się:
Singles Match for the WWE Championship
The Miz (c) vs Randy Orton
Singles Match for the World Heavyweight Championship
Edge (c) vs Dolph Ziggler (tutaj ciekawostka: Edge dzięki pani Vickie Guerrero nie moze uzywac speara w walce poniewaz wedlug jej jest zakazany(jesli uzyje straci pas) :D
2-on-1 Handicap Match for the WWE Divas Championship
Natalya (c) vs LayCool
40-Man Royal Rumble Match:
1. Alberto Del Rio
2. Big Show
3. Rey Mysterio
4. Kane
5. R-Truth
6. John Cena
7. CM Punk
8. David Otunga
9. Michael McGillicutty
10. Husky Harris
11. John Morrison
12. Daniel Bryan
13. Mark Henry
14. Ted DiBiase
15. William Regal
16. Sheamus
17. Yoshi Tatsu
18. Tyson Kidd
19. Zack Ryder
20. Primo
21. David Hart Smith
22. Darren Young
23. Ezekiel Jackson
24. Heath Slater
25. Justin Gabriel
26. Wade Barrett
27. Mason Ryan
28. Jack Swagger
29. Drew McIntyre
30. Chris Masters
31. JTG
32. Kofi Kingston
33. Santino Marella
34. Vladimir Kozlov
35. ???
36. ???
37. ???
38. ???
39. ???
40. ???
Old Shidishi
31-01-2011, 16:47
Wyniki z gali :)
WWE Championship
The Miz (c) vs Randy Orton
World Heavyweight Championship
Edge (c) vs Dolph Ziggler
Fatal 4-Way Divas Championship
Natalya (c) vs Layla vs Michelle McCool vs Eve
Zwyciężczyni: Eve
40-Man Royal Rumble Match
Zwycięzca: Alberto Del Rio
Co do wyników to nie cieszy mnie jedynie zwycięstwo Miza... :/
@dareluss
HAHAHAHAHA. Ta gala pajacu była dzisiaj nad ranem czasu polskiego :)
Dareluss v0.5
31-01-2011, 16:49
hehs
na angielskiej wikipedi byly wyniki kilka dni temu
Old marsi
31-01-2011, 22:42
Tyy , Shidishi 21. Booker T i gdzie Diesel , pewnie masz te winiki z jakiejs chinskiej stronki...
Jestem tylko dumny z tego , ze Cena nie wygral RR , reszta mnie jebie.
Malahadus
01-02-2011, 15:14
He dlugo czekalem na to jest to moze rr na jakiejs stronie ? bo bym z checia ogladna ,jezeli tak prosze o podanie linku bede wdzieczny,.
Sub Zero 2
01-02-2011, 16:14
Powiem tyle o walce Edge'a i Del Rio :
RRRRRRated Arrrrrrrrrrrrrrrr Superrrrrrrstarrrrrrrrrrrrrr.
Old Shidishi
01-02-2011, 20:10
Tyy , Shidishi 21. Booker T i gdzie Diesel , pewnie masz te winiki z jakiejs chinskiej stronki...
Heh kolejny pajac :D http://www.wwepoland.npx.pl zapraszam na stronę, zobacz sobie wyniki jak i inne rzeczy.PS. Jeśli gówno się znasz na tym sporcie to zamknij morde i nie wypowiadaj się w ogóle :)
Co do video z gali to również na stronie podanej wyżej się znajduję.
Kapitan Alkohol.
01-02-2011, 21:09
Wyniki żałosne, tyle tylko dobrze że Edge dalej jest WHC. Del Rio teraz jeszcze bardziej będzie cwaniakował i mówił o sobie Nowy Pan Wrestelmani. Mniemy nadzieje że Elimination Chamber przyniesie nowych mistrzów, a co do tej stronki to póki co są wpisane tylko 2 walki na EC, może Jerry odbierze pas Mizowi :rolleyes:
Old marsi
02-02-2011, 22:17
@ Shidishi
Od pajacow to sobie mozesz kolegow na podworku wyzywac a nie mnie.
http://www.youtube.com/watch?v=h8WuIi6d3kg - Diesel/Kevin Nash.
http://www.youtube.com/watch?v=q2hEANVeGDE&feature=related - Booker T , przymule..
Te wyniki co sa na tej stronce to nie wiem kto robi , bo co chwile bledy sa podowane....
Old Shidishi
03-02-2011, 14:39
@marsi
Jesteś pajac i tyle. Mowa jest o WWE a nie TNA czy innej organizacji. Zastanów się zanim coś napiszesz leszczu :)
Wcale nie Devil Murder
03-02-2011, 16:38
http://www.youtube.com/watch?v=1ZLI2f1GnkE
XDDD
Old marsi
03-02-2011, 17:41
@ Shidishi
Ja pierdole , rozpierdalasz mnie chlopie. Od poczatku chodzi mi o WWE i RR 2011 bezmozgu.
Jakie filmiki wkleilem , z TNA ***** ?! Zajebisty jestes czlowieku , nie wiem na czym jezdzisz...
Old Shidishi
03-02-2011, 18:58
Nie wchodziłem w ogole w te linki z yt, moj blad :) Ale tez popatrz na liste 40 zawodnikow, widzisz ze sa tam "??", z pewnoscia manager specjalnie nie podał wszystkich 40 nazwisk po to aby Ci nie zapowiedzeni wrestlerzy zrobili mala sensacje wchodzac i walczac ;]
Sub Zero 2
05-02-2011, 11:45
Ma ktoś filmik z Royal Rumble?
Old Shidishi
06-02-2011, 20:30
Omg. http://www.wwepoland.npx.pl/ - dział video.
Dareluss v0.5
15-02-2011, 16:25
pustki oj
Match 1 (There Must Be a Winner)
Cm Punk pokonał John'a Cene
Match 2
Lumberjack Match for Divas Championship
Eve(c) pokonała Natalye
Match 3
The Miz /w Alex Riley pokonał Daniela Bryan'a
Match 4
Tag Team Match
John Morrison & R-Truth pokonali Michel'a McGillycutty & David'a Otunge /w Mason Ryan
Match 5
Randy Orton pokonał Shemaus'a
wyniki raw
z dzis
@shidisi czy jak ci tam
nie kozacz jesli nie wiesz o czym gadasz
wyniki byly kilka dni temu na angielskiej
to ustawione jest chyba?
0 spiny plx
Master Maniek
15-02-2011, 16:57
Ja pier.... Ale wy macie problemy... Mój kuzyn w 1 gimbazie niskiego wzrostu naj.... Typowi z 3 kl co ponad o łeb wyższy. Widząc te posty to puakać mi się chce... Przecież to normale że nie skoczy całą masą na typa na macie bo by go zabił albo by go złożył jak szwajcarski scyzoryk... Zasady proste. All tylko żeby się nie pozabijać. Moim ulobionym zawodnikiem to ten co na avatku i Mysterio <3 Zdecydowanie wole wwe niż mma czy ksw. Przynajmniej się więcej dzieje <skoki, dźwignie> a nie tylko pięści i kopy... Ale prawdziwy wrestling był za czasów Hogana...
IF YOU SMELL WHAT THE ROCK IS COOKING!
2 dni temu, na RAW wrócił The Rock, który bedzie gościem specjalnym na Wrestlemanii!
Zapowiada się najlepsze Road to Wrestlemania od kilku lat. Pierwsze które o tym decyduje to oczywiście The Rock. Drugie to tajemnicza data - 21.02.11 czyli RAW po Elimination Chamber, po promo tego raw możemy się spodziewać powrotu Undertakera, i to co najlepsze - czyli Sting może zadebiutować w WWE!!, może też się pojawić Triple H, dlatego, że przed wejściem na arene The Rocka widzieliśmy kobietę wychodzącą z samochodu - była to Linda McMahon (żona Triple H). Na Elimination Chamber może wrócić Christian, który być może zajmnie miejsce Dolpha Zigglera (spoiler na końcu posta).
Najciekawsza z tych rzeczy to ta, kto będzie przeciwnikiem Undertakera na Wrestlemanii, osobiście mam nadzieje, że będzie to Sting, ale jeśli wierzyć wrestlefans - będzie to Triple H.
Inne walki które mogą być to The Rock vs John Cena (marzenia), lub Miz vs Cena (prawdopodobne). Chciałbym, żeby RAW Elimination Chamber wygrał John Morrison, bo jest on moim drugim najlepszym zawodnikiem na RAW. (pierwszy oczywiście jest CM Punk)
Dobra - czas na spoiler.
Na Smackdown wrócił Teddy Long i zwolnił Zigglera z wwe - edge odzyskał pas, i zwolniło się miejsce na Elimination Chamber.
Dareluss v0.5
17-02-2011, 14:37
Według strony Glamorousones.com, Justin Bieber (Nieee) porozumiał się z WWE i wystąpi na Wrestlemanii. Jednak żadna ze stron na razie tego nie potwierdziła. Jednakże gdyby wszystko doszło do skutku, na scenie do piosenki zatańczyłby Tuptuś!
Strona UGO.Com stworzyła listę 25 najbardziej przecenianych wrestlerów. „Gratulacje” za pierwsze miejsce dla Triple H, który może szczycić się tym miejscem przez m.in. blokowanie młodych zawodników. Oto pełna lista :
25. Diesel
24. Arn Anderson
23. Alberto Del Rio
22. Jerry Lynn
21. Shelton Benjamin
20. Verne Gagne
19. Jeff Jarrett
18. Sabu
17. Finlay
16. Christopher Daniels
15. Mr. Anderson
14. William Regal
13. Indy Geeks (Mike Quackenbush pictured)
12. Randy Orton
11. Gorgeous George
10. Scott Hall
9. Dean Malenko
8. Owen Hart
7. Christian
6. Curt Hennig
5. Miss Elizabeth
4. Jerry "The King" Lawler
3. Giant Baba
2. Hulk Hogan
1. Triple H
hehs.
EC fajnie sie zapowiada , Mysterio kox
INFORMACJA Z PRZED SEKUNDY
Ogladam forum o wrestlingu a tu nagle
Moderatorzy: Kazek, fanfanfan
hehs
Bieber na Wrestlemanii - najgorsze co może być ;c no ale The Rock też będzie to uratuje to jakoś.
A ten ranking jest pojebany, Alberto del Rio to teraz najlepszy zaraz po Edgu wrestler, a jest 23.
Następny to Christian, który powinień być gdzieś na końcu tej listy, przecież on jest zajebisty.
I jeszcze został Mr Kennedy aka Anderson, który też powinien być znacznie wyżej, przecież to jeden z najlepszych ludzi przy mikrofonie którzy występowali w WWE.
Dareluss v0.5
18-02-2011, 22:49
Nie ma już wątpliwości co do tego, że na tej gali powróci Undertaker. Nie wiadomo jednak czy to będzie jedyny powrót, bo ostatnio w grę wchodzą trzy powroty, Takera, HHH i HBK’a.
Najczęściej jako przeciwnika Undertakera na WM’ke wymienia się HHH, a w ich starciu sędzią specjalnym miałby być HBK. Oczywiście dodatkowy warunek to Streak vs Carrer.
hehs , moze hbk wroci :)
Sub Zero 2
19-02-2011, 22:10
Według strony Glamorousones.com, Justin Bieber (Nieee) porozumiał się z WWE i wystąpi na Wrestlemanii. Jednak żadna ze stron na razie tego nie potwierdziła. Jednakże gdyby wszystko doszło do skutku, na scenie do piosenki zatańczyłby Tuptuś!
Strona UGO.Com stworzyła listę 25 najbardziej przecenianych wrestlerów. „Gratulacje” za pierwsze miejsce dla Triple H, który może szczycić się tym miejscem przez m.in. blokowanie młodych zawodników. Oto pełna lista :
25. Diesel
24. Arn Anderson
23. Alberto Del Rio
22. Jerry Lynn
21. Shelton Benjamin
20. Verne Gagne
19. Jeff Jarrett
18. Sabu
17. Finlay
16. Christopher Daniels
15. Mr. Anderson
14. William Regal
13. Indy Geeks (Mike Quackenbush pictured)
12. Randy Orton
11. Gorgeous George
10. Scott Hall
9. Dean Malenko
8. Owen Hart
7. Christian
6. Curt Hennig
5. Miss Elizabeth
4. Jerry "The King" Lawler
3. Giant Baba
2. Hulk Hogan
1. Triple H
hehs.
EC fajnie sie zapowiada , Mysterio kox
INFORMACJA Z PRZED SEKUNDY
Ogladam forum o wrestlingu a tu nagle
Moderatorzy: Kazek, fanfanfan
hehs
A gdzie Jasiu?
@top
Ziggler zwolniony , Edge znów mistrzem , a w sumie dalej mistrzem.Jutro EC , pojutrze Raw z Undertakerem.Lipna by była walka Triple H vs Undertaker na WM.Już lepiej jak by była walka Undertaker i ktoś dobry vs Corre/Nexus handicap match , żeby feud jeszcze nie widziany w sumie Wade "Beret" Barett vs DeadMen dobiegł końca.
@off
Może jest inny KaZeK?
Zdecydowanie wole wwe niż mma czy ksw. Przynajmniej się więcej dzieje <skoki, dźwignie> a nie tylko pięści i kopy... .
"zdecydowanie wole koszykowke niz pilke nozna czy pzpn"
beka przyznana
@topic
udawane gowno, nie jara mnie
Już dzisiaj Elimination Chamber ;d wypowiem się trochę o walkach.
* Kofi Kingston vs. Alberto Del Rio
Tutaj pewnie wygra Alberto Del Rio, może nawet przed walką zrobia tą walke title matchem, co by doprowadziło do walki title vs title w ME.
* WWE Tag Team Title Match: Santino Marella i Vladimir Kozlov (c) vs. Heath Slater i Justin Gabriel
Może nareszcie Slater i Gabriel odzyskają te pasy, bo na tą kobrę to ***** się już patrzeć nie da.
* WWE SmackDown! Elimination Chamber World Title Match: Edge (c) vs. Kane vs. Drew McIntyre vs. Wade Barrett vs. Rey Mysterio vs. ???
Szóstym zawodnikiem wg mnie zostanie albo Y2J, albo Captain Charisma. Oczywiście wolał bym Lionhearta, który mógł by do Nexusa dołączyć i feudować z Ortonem.
* WWE RAW Elimination Chamber #1 Contender's Match: Randy Orton vs. CM Punk vs. John Morrison vs. R-Truth vs. Sheamus vs. John Cena
Tutaj zaczne od tych którzy nie wygrają na 100%, czyli R-Truth, Sheamus i Randy Orton.
R-Truth to wiadomo czemu, Sheamus ma mieć feud z Markiem Henrym, który się już zaczął, a Orton dlatego, że od kilku gal walczył o pas, więc nie wygra.
Pozostało trzech - John Morrison, daje mu 50% szans na wygranie, tak samo jak Johnowi Cenie. Zostaje CM Punk. Mam nadzieję, że to on wygra - chyba wiadomo czemu.
* WWE Title Match: The Miz (c) vs. Jerry Lawler
Tu 100% wygrana Miza, nie ma o czym gadać.
Co do powrotów na RAW 21.02.12, powrót Takera jest pewny, a co do innych to jest jakaś szansa, że zadebiutuje Sting, lub jakiś inny z mrocznym gimmickiem. Powrót Triple H też można się spodziewać, bo jego żona przed promo The Rocka wysiadała z limuzyny, być może on też.
Dareluss v0.5
20-02-2011, 12:50
@up
Sting nie wroci ani nikt z mrocznego bycia procz undertakera.
Punk nie wygra :-)
Tutaj masz ten tag team match , ktory juz sie odbyl
http://pl.wwe.sevenload.com/videos/zcPlJdb-SmackDown-18-02-11-Marella-Kozlov-vs-Slater-Gabriel
Ten Tag Team Match był na Smackdown, które było nagrywane w wtorek.
No ta, Sting nie wróci bo nie może wrócić bo nigdy nie był w WWE/WWF.
Na tym filmiku było, że ktoś obserbował ten dom, w którym pózniej był Undertaker - więc ktoś drugi musi być, a najbardziej te promo ofc. oprócz takera pasowały do Stinga - można się go spodziewać, przecież TNA nie potwierdziło, że Sting przedłuzył kontrakt, nawet zniknął z ich rosteru na stronie.
Dareluss v0.5
20-02-2011, 13:11
Na filmiku byl widoczny czlowiek z jakby szata i kapeluszem . Sting dobrze mowisz nie byl w
WWE/F , i nie bedzie go napewno , nie przedluzyl kontraktu z TNA
@edit
moze paul bearer? hehs
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS-35WYrxYiIuJIKjgX792kkN15X7tBWyOzSVljDwcqBbKf9y4j0w
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSEpwEYScxAusuiiWXOUItRYT0vqW909 tee1ZBRddz1qKpw01px
Fajnie by było zobaczyć ich na wrestlemanii, no ale zawsze można pomarzyć.
Dareluss v0.5
20-02-2011, 13:26
Taker bedzie , ciekawe czy Sting , ale watpie
Old Shidishi
20-02-2011, 14:35
http://wrestlemania27.pl/
Jakby tak patrzec na te obrazki i zblizajaca sie wrestlemanie to w dzisiejszym Elimination Chamber powinien wygrac Cena i powrocic Triple H lub Taker (moze obydwaj??). :)
Kapitan Alkohol.
20-02-2011, 14:49
O coś temat się ożywia xD
Moje typy na EC
WWE Championship wygra Jerry Lawler, Miz już za długo ma pas, a Jerry ostatnio często pokazuję się w ringu, więc może może ...
#1 do Pasa WWE - Pewnie wygra Cena, chociaż wolałbym żeby wygrał Orton lub Morisson (ten 2 - zawodnik z wysokim potencjałem i mam nadzieje że zostanie w końcu wypromowany przez WWE)
World Heavyweight Championship - Edge powinien zatrzyma pas, po tym co miał z psychicznie chorą Vicki i Dolphem przynajmniej do Wrestelmani powinien zatrzymać tytuł.
Singles match Kofi Kingston vs Alberto Del Rio - pewnie wygra ten lamus Del Rio, ale oczywiście wolałbym Kofiego.
Jutro się wszystko okaże ;D
A co do wrestelmani, zajebiście by było jakby wrócił Triple H i feudował się z Sheumusem :D A co do powrotu Takera jestem średnio przekonany - facet ma już prawie 60 lat, wypalił się już.
Dareluss v0.5
20-02-2011, 16:11
@up
On ma 46~lat wiec co jebiesz ;d
@top
Lawyer nie wygra , slaby jest , przynajmniej ja tak sadze.
Morisson ma wygrac , fajny styl walki ma i ogolnie jest spoko.
Co do powrotu Undertaker i HHH , obaj wroca :)
Wszystko wskazuje na to, że Main Eventem Wrestlemanii będzie pojedynek między Hunterem i Undertakerem. Ten drugi niemalże na 100% wróci we wtorek, ale nie wiadomo jeszcze kiedy miałby powrócić Triple H. Jeżeli wszystko się sprawdzi, sędzią tego pojedynku zostanie prawdopodobnie...Shawn Michaels.
Dzisiaj o 21 Royal Rumble na extreme sports channel ;c
Dareluss v0.5
21-02-2011, 08:24
EC na SmackDown
Zwycięzcy: Heath Slater i Justin Gabriel [ nowi mistrzowie Tag Team ]
miz i jerry lawyer
Raw Elimination Chamber
Zwycięzca: John Cena
po prostu - zal
spodziewalem sie innych wynikow ;c
@edit
Sorry ;c
Sub Zero 2
21-02-2011, 10:17
Komentarze :
Miz vs King
Szkoda , że wygrał Miz.Pan Niesamowity już mi się przejadł w roli WWE Championa.
Kofi vs Del Rio
Tak od razu sprostowanie , to nie był Title Match , zwyczajna walke więc Kofi dalej ma ICC.
Było to przewidzenia kto wygra i w jaki sposób...
Slater & Gabriel vs Kozlov & Marella
Tu nie mogło się myśleć o uczciwej walce , jak Jackson wchodził z nowymi mistrzami na ring...Liczyłem na nich , lubie tych szmaconych przez Corre zawodników.
SD EC
czyli najlepsza walka na byłym No Way Out.Krótko :
Edge wygrał , Zigglera nie ma , Christian aka Captain Charisma wrócił.
Raw EC
czyli najgorsze na gali...
Liczyłem tu na CM Punka aka lidera New Nexusa i JoMo aka Mistrza kontry , ale oczywiście musiał wygrać Baby Face aka Jasiu Cena...
Już dziś Raw i Undertaker return , bo Sting raczej nie będzie w WWE , bo podobno przedłużył kontrakt z TNA.
@edit
moze paul bearer? hehs
Czyli Undertaker.
Dareluss v0.5
22-02-2011, 08:39
http://vids.wwe.com/index.php/video/Raw-The-Undertaker-returns-on-22111-and-meets-Triple-H/798535906001/
tylko tyle ;c
Old Shidishi
22-02-2011, 15:21
Noo elegancko Triple H i Taker w końcu powrócili. Z pewnościa będzie feud pomiedzy nimi ; )
Dareluss v0.5
22-02-2011, 17:01
No raczej ze bedzie feud , zobaczcie inne filmy tag team , cm punk vs morisson itp
Kapitan Alkohol.
22-02-2011, 19:52
Mam tylko nadzieje że Taker nie wyeliminuję Triple H, ich walka na Wrestelmani to jedno, ale kiedyś chodziły pogłoski że HHH ma się feudowac z Sheumusem, a incydenty z przed roku.
Poczekamy zobaczymy ; )
Sub Zero 2
23-02-2011, 09:28
Podwójny powrót , ale bardziej ciesze się z returnu DeadMena.Ciekawe , czy gra powstrzyma Fenomena.Będzie ostry feud na pewno.19-0 się szykuje jak dla mnie ;p.
Co do chwilowych nowych mistrzów , wolałbym , żeby Pan Niesamowity , który jest coraz bardziej lepszy , miał ten pas dłużej , bo Tag Team na prawde fajny.Cena zdziwiony :eek: :confused:.Szkoda , że Corre znów ma te pasy , bo Miz & Cena na prawde zaje*iste połączenie xD.
Morrison vs CM Punk
Walka dobra , ale szkoda , ze żmija się wpier*oliła , bo wole Punka od Ortona...
Pierdoli* Jaśka , Rock by go rozpieprzył jednym ciosem...
Starczy komentarz do najważniejszych rzeczy na Raw...
Old Shidishi
25-02-2011, 15:08
http://www.youtube.com/watch?v=f3KzP_mgcqg&feature=related
Ehh kiedys to byly walki :(
Dobra, czas coś napisać bo dawno nie pisałem ;d
Za niedługo Wrestlemania, według mnie będą tam takie walki, zaczne od najważniejszych.
Triple H vs Undertaker z sędzia Shawnem Michaelsem. Według mnie będzie to starcie tak jak z przed roku - carrer vs streak. I wygra znowu Phenomen, i podbije swój streak do 19-0.
The Miz vs. John Cena (vs. The Rock, lub sędzia - The Rock) - krótko, wygra tutaj John Cena, który się ostatnio polepszył w swoich speechach i ogólnie, nie jest taki nudny jak rok temu. The Miz już ma pas długo i powinien teraz stracić.
Trzecia walka według mnie to będzie Edge vs. Alberto del Rio vs. Christian - wygra ją Albertoooooooo del Rrrrrrrrrrrrrriooooooo, tylko nie jest pewne czy w tej walce będzie Christian. Alberto jest teraz trzecim najlepszym zawodnikiem na Smackdown, zaraz po Rated R Superstar Edge i Christianie. Zasługuje na wygraną.
8-man Money in the Bank (John Morrison, Dolph Ziggler, R-Truth, Mistico, Kane, Drew McIntyre, ktoś z Nexusa, Yoshi Tatsu)
Tutaj 3 ludzi mogą wygrać - John Morrison, który na to zasługuje najbardziej, Drew McIntyre, wiadomo dlaczego, i Mistico, ponieważ ma dostać duży push jak dołączy do któregoś z brandów.
CM Punk i Mason Ryan vs Randy Orton - wygra niestety Randy Orton, choć wolał bym CM Punka i Ryana, wiadomo dlaczego. Orton gdyby nie jego ojciec by co najwyżej miał US Championa.
Wade Barrett i Ezekiel Jackson vs Big Show - wygra Big Show, tak jak wyżej.
Rey Mysterio vs. Cody Rhodes - wygra Cody Rhodes i ściągnie maske Reyowi, tak jak zrobił to na Smackdown.
Daniel Bryan vs Sheamus - Wygra Shaemus, bo to nie możliwe żeby z Bryansonem przegrał.
The Corre (Slater i Gabriel) vs New Nexus (Michael McGuili~ i David Otunga) - wygra New Nexus.
To chyba wszystkie walki jakie mogą być.
Old marsi
26-02-2011, 22:29
Jestem bardzo zadowolony , ze Mistico jest WWE. Mysle , ze nie bedzie to krotki epizod trwajacy pare miesiecy ;D. Troche nowej krwi nigdy nie zaszkodzi. Slyszalem tez , ze do WWE ma przyjsc "Mr. Wrestling" Kevin Steen , bylbym bardzo szczesliwy ;PPP.
A co do Wrestlemanii.
Mysle , ze najwieksza walka W27 bedzie walka Undertaker vs Triple H. The Rock moze bedzie sedzia.
Cena vs The Miz , hmmm ciezko powiedziec. The Miz ma dlugo pas , ale mysle ze go straci na Wrestlemanii. Poniewaz Cena troche sie polepszyl , ale i tak Cena ktory potrafil cos i nie dal sie zjesc WWE byl w 2004-2005 roku kiedy mial Feud z Kurtem Angelem.
MITB - Mysle , ze wygra John Morrison - nalezy mu sie.
Co do innych walk mozna sie spodziewac tego samego - nuda.
Od kilku tygodni na SD leci w kolko Kofi , Jack i Drew. Ludzie , czy wam sie to nie nudzi ??
Dareluss v0.5
01-03-2011, 19:03
Heh
Mistico - drugi rey mysterio
MITB - Morrison , on zasluguje na to najbardziej a nie jakies pierdolone kane'y
reszty nie komentuje
edit
Na tym RAW powrócił Evan Bourne!!! Zaatakował on półprzytomnego Sheamus'a.
:arrow: Nową pretendentką do Divas Championship została Brie Bella. Wygrała ona Divas Battle Royal i tym samym została pretendentką.
:arrow: W wyniku Main Eventu tego RAW został zwolniony Alex Riley. Zawodnik przegrał z John'em Ceną w Steel Cage Match i było ustalone że jeśli Alex przegra zostaje zwolniony z RAW.
:arrow: Zaraz na samym początku tego RAW pojawił się Triple H i trochę pogadał, a po chwili przeszkodził mu King Sheamus. Skończyło się to tym że HHH wykonał Pedigree przez co stół komentatorski się złamał.
Sub Zero 2
07-03-2011, 19:15
Co sądzicie o nowym theme'ie Undertakera?Jak dla mnie koleś który to śpiewa , śpiewa jakby się napił.
http://www.youtube.com/watch?v=IwQ4XHithJs
Johnny Cash - Ain't No Grave.
Post na odmulenie ;D
To nie jest jego nowe theme.
On ma dalej tą samą piosenke, tylko że narazie ma tą dlatego, że według scenariusza własnie zmartychwstał z grobu.
Przecież ta piosenka leciała w promo walki hbk vs undertaker na wrestlemanii 25/26.
@topic
HELL YEAH!
Stone Cold Steve Austin na RAW był, JBL też, Christian walczył - najlepsze RAW od kilku miesięcy! zajebisty speech Michaela Cole'a, Ceny i Miza.
Jedyny minus tego RAW to walka div, jak zawsze chujowa.
Dareluss v0.5
12-03-2011, 12:57
WrestleMania już 3 kwietnia! Oto lista znanych już pojedynków zaplanowanych na tę największą i najciekawszą galę roku:
Aktualizacja: 12.03.11
Rey Mysterio vs. Cody Rhodes
Wiemy już, że Rey Mysterio zgodził się na propozycję walki na WrestleManii! CZy Cody Rhodes zemści się za zeszpecenie swojej twarzy?
The Undertaker vs. Triple H
Czyli pojedynek prawdziwych legend, na który wielu z nas długo czekało. Obaj zawodnicy osiągnęli już bardzo wiele i jak sami osobie mówią, są już ostatnimi reprezentantami swego pokolenia w WWE.
Shawn Michaels, najlepszy przyjaciel Triple H, przegrał z Undertakerem na dwóch WrestleManiach, przez co zakończył swoją karierę. HHH ma wiele powodów do motywacji, oprócz zemsty za Shawna ważnymi czynnikami są chęć przerwania nieprzerwanego ciągu zwycięstw Undertakera czy też odzyskanie honoru po długiej nieobecności ( choć w tej sprawie HHH wyrównał już porachunki z Sheamusem ).
WWE Champion The Miz vs. John Cena
Dla wielu to najważniejsza walka na WrestleManii. Nie bez powodu – nagrodą jest w końcu najbardziej prestiżowy pas WWE. The Miz zmotywowany jest, by obronić go w pięknym stylu i raz na zawsze uciec od komentarzy, iż na swój pas nie zasługuje. John Cena zaś pragnie raz jeszcze być nazywany Mistrzem WWE i odnieść jak największy sukces na WrestleManii, do której drogę wywalczył sobie w bezwzględnym Elimination Chamber.
World Heavyweight Champion Edge vs. Alberto Del Rio
Alberto Del Rio utarł sobie drogę do WrestleManii wygrywając największe Royal Rumble w historii WWE. Od swego debiutu na ringu Alberto odnosi coraz większe sukcesy, w kolekcji osiągnięć brakuje mu jednak mistrzowskiego pasa. Na celowniku pojawił się więc Edge, obecny Mistrz Wagi Ciężkiej. Del Rio przekonany jest o swym przeznaczeniu mistrza, Edge natomiast ma prostsze pobudki – po prostu nie lubi Alberto, podobnie jak jego przyjaciel Christian, który dał się już Del Rio we znaki.
Randy Orton vs. CM Punk
To starcie to czyste porachunki dwóch nienawidzących się od lat zawodników. Żaden nie kieruje się wyższymi powodami, niż chęć zemsty i udowodnienia drugiemu zawodnikowi, iż jest się tym lepszym. Odkąd CM Punk został przywódcą The New Nexus narobił sobie wielu wrogów, lecz ich zdecydowanym numerem 1 jest Randy Orton, który już skupił się na zwalczaniu pojedynczo członków Nexus.
Jerry Lawler vs. Michael Cole I Jack Swagger ( sędzia specjalny: "Stone Cold" Steve Austin)
Jerry Lawler i Michael Cole pracują wprawdzie razem jako komentatorzy lecz od dawna wrzało między nimi do tego stopnia, iż w końcu Jerry “The King” Lawler postanowił rozwiązać ten konflikt w klasyczny sposób: na ringu. Nieco przestraszony Cole przystał na propozycję mając Swaggera po swojej stronie.
Hehs
Moje typy
1. Rey Mysterio
2. Triple H
3. John Cena
4. Randy Orton
5. Jerry Lawler
Sub Zero 2
12-03-2011, 18:28
Nieładnie kopiować to z pl.wwe.sevenload.com.Nu nu!Jaedyne walki jakie mnie obchodzą to Edge vs AlbertoDeBilo i Undertaker vs HHH.
Dareluss v0.5
12-03-2011, 19:11
Nieładnie kopiować to z pl.wwe.sevenload.com.Nu nu!Jaedyne walki jakie mnie obchodzą to Edge vs AlbertoDeBilo i Undertaker vs HHH.
moge kopiowac ,,|,, ,
Master Maniek
13-03-2011, 09:12
Wie któś czy bedzie transmisja powtórkowa w27 na ex? Bo nie bardzo będe mógł oglądnąc na żywo na eurosporcie
Na żywo można wrestlemanie na eurosporcie obejrzec? ;o
Old Shidishi
13-03-2011, 10:12
Chłopie gdzieś Ty się naczytał tego, że WM będzie live w Eurosporcie? Hahaha, nie rozbrajaj mnie. Być może poślizg będzie zmniejszony do maksymalnie 2 tygodnii, ale i to jest niepewne.
Na eurosporcie This Week In WWE jest dobrze, 3 dni po smackdown, 7dni po raw i 6 po NXT.
A na extreme 1 miech jest opóznienia.
Sub Zero 2
13-03-2011, 11:34
Na wwepoland.npx.pl są filmiki.Na Extreme jest 1 miech opóźnienia.Na wwepoland.npx.pl są czasem na żywo.Na pl.wwe.sevenload.com są zdjęcia i relacje.
Ja oglądam na desirulez.net - weeklies i tam są. Odrazu kilka godzin po gali są wszystkie linki do obejrzenia, 20min każdy ma.
Plakat Extreme Rules ;C według mnie jest on zajebisty, nie tylko dlatego, że jest na nim Punk.
http://img851.imageshack.us/img851/5582/extremerules2011.jpg
Już jutro RAW :P
Dwie walki zapowiedziane - Daniel Bryan vs Sheamus US title match jeśli Sheamus przegra odchodzi z WWE, a druga to Trish Stratus vs Vickie Guerrero, kariera Vickie na szali.
W pierwszym są dwie możliwości, wygrana Sheamus lub podwójna dyskfalifikacja. Drugą wygra niestety Vickie.
Dareluss v0.5
15-03-2011, 16:27
nowy u.s champion - sheamus :P
Kamilio 2.0
15-03-2011, 17:51
Lubialem grac na ps2 w wrestling czy jakos tak, ale jak to ogladalem to jest dla mnie chore, sorry ze sie wjeb*lem w temat, ale to jest moje zdanie, nie chce nikogo tym obrazac.
Kapitan Alkohol.
15-03-2011, 21:15
nowy u.s champion - sheamus :P
W końcu Sheamus zaczyna jakoś się odbijac, wcześniej walczył ciągle o WWE Chamionship, a potem zaczął przegrywac wszystkie walki, uwalil feud z Morrisonem, to na otarcie łez dali mu chociaż U.S Championa - ciekawe na jak długo.
Btw, na jakiej stronce sprawdzacie aktualności ? bo to WWE Poland dobrą zamułe ma - Smackdown ukazuje się w poniedziałek, a Raw ok środy-czwartku. ;s
Old Shidishi
15-03-2011, 21:41
wrestlefans.pl
Heh, dobre info Elimination Chamber w niedzielę o godz. 17, powtórka o 21 (ofc na ESC) :D
Master Maniek
24-03-2011, 06:35
Szkoda że Mysterio nie wygrał elimination chamber ;c
Dareluss v0.5
24-03-2011, 07:35
ec juz bylo dawno :<
kapitan ja sprawdzam na
bgz-wrestling.pl lub wwe.com
nowy ic champion - wade barret :C
Sub Zero 2
24-03-2011, 21:03
Możecie nie spoilować?!?!?!?
WM raczej zabójczo ciekawa nie będzie.Licze na Rocka , że pomoże Mizowi , a raczej będzie musiał pomóc Mizowi ;p.Ciekawa może być walka o US Championship.Ciekawi mnie , czy SCSA będzie miał piwo w walce Jerry "The King" Lawler vs Michael Cole ;p
Old Shidishi
04-04-2011, 18:21
http://wwespot.com/watch_wwe_wrestlemania_2011_online.php
Cała wrestlemania 27 :)
Obejżałem wrestlemanie 27.
Fajnie że Edge wygrał i Randy Orton.
Ale jestem zły że Triple H przegrał !! ( 35 min walki ).
Kapitan Alkohol.
05-04-2011, 17:48
Osobiście obstawiałem inne wyniki na WM :/ Wielka szkoda że Miz zachował tytuł i Triple H przegrał. No cóż niedługo następna gala, więc pewnie będą podobne walki - Cena tak łatwo nie odpuści, Del Rio to samo.
Sub Zero 2
05-04-2011, 18:40
Po WM 27 więc daje komentarz.
Miz def. Cena
Nie spodziewałem się , że Miz obroni ten tytuł.Ingerencja Rocka była , ale ciesze się , że Cena nie ma tego pasa.
Edge def. Del Rio
Jak dla mnie niespodzianka totalna tej gali.Del Rio miał tak wieki push , że nie wierzyłem , że Edge wygra.
Undertaker def. Triple H
Można powiedzieć o tym tak "I tak źle , i tak niedobrze".2 świetnych wrestlerów walczyło.Hunter i tak by długo już niepowalczył , Undertaker też , więc zeszmacenie Undertakera by było najgorszym posunięciem w całej historii WWE.
Tyle styknie komentarza.
Straight Edge Warrior
05-04-2011, 19:13
Na końcu spoilery z RAW, więc jak ktoś nie chce niech nie patrzy.
Na początku skomentuje walki Wrestlemanii.
WWE Championship - The Miz vs John Cena
Cieszę się z wygrany Miza, napewno jest lepszy od Ceny w tej jego czerwonej koszulce.
W dodatku, Miz jako drugi w historii wygrał main event Wrestlemanii będąc heelem :d (pierwszy był HHH).
World Heavyweight Championship - Edge vs Alberto del Rio
Walka spoko, fajne kontry, tylko szkoda, że Edge wygrał. Mógł już stracić ten pas bo i tak pewnie za miesiąc na Extreme Rules go straci.
Triple H vs Undertaker
Najlepsza walka na gali, zajebiscie się ją oglądało, i w dodatku szybkie jak na nich tempo w ringu. I dobrze ze Undertaker wygrał, bo mu się bardziej należalo, i nie chce żeby streak został przerwany.
JoMo, Trish Stratus, i Snooki vs Dolph Ziggler i LayCool
Słaby pojedynek, nie ma co komentować.
Randy Orton vs CM Punk
Druga najlepsza walka, zaraz po Takerze i HHH. Tylko do chuja czemu musiał wygrać ten głupi Orton, jak przecież on kontuzjowany.
Do tego wyskok do RKO z kontuzjowanej nogi.. nie no gz temu kto go trzyma dalej w Main Evencie jako face, bo nie nadaje się na to. Już Hornswoggle jest lepszy od niego.
Gdyby CM Punk wygrał ocena walki by była znacznie wyższa.
The Corre vs Big Show, Kane, Marella, Kingston
N/C.
Jerry Lawler vs Michael Cole
jw.
Rey Mysterio vs Cody Rhodes.
Dobra walka - dobry wynik, czego chcieć więcej.
Na RAW poznaliśmy Main Event WRESTLEMANII 28 - THE ROCK vs JOHN CENA!!!!!
I też zadebiutował Sin Cara!
Old Shidishi
10-04-2011, 21:55
WWE WrestleMania XXVII w ESC
Niedziela 1.05.2011
godz. 17:00
Powtórka:
Niedziela 1.05.2011
godz. 21:00
Środa 4.05.2011
godz. 19:00
Straight Edge Warrior
12-04-2011, 12:20
Na RAW Adam Copeland czyli Edge, zakończył karierę, w poniedziałek na badaniach okazało się że Edge cierpi na symptomy neuropraksji (zablokowanie funkcji nerwów), dalszy udział Edga w świecie wrestlingu mógłby spowodować paraliż albo nawet śmierć.
Thank you Edge! (***** czemu on a nie cena albo orton..)
Old Shidishi
12-04-2011, 13:50
O karwa... lipa w ch... :( . Dobrze ze chociaz ze sceny schodzi nie pokonany (nadal world heavyweight champion). Ciekaw jestem teraz ruchu ze strony WWE, dot. mistrzostwa.
Kapitan Alkohol.
12-04-2011, 14:44
Ciekaw jestem teraz ruchu ze strony WWE, dot. mistrzostwa.
Ja obstawiam 6 pack chalange, pretendenci - Del Rio, Christian, Big Show, Kane, Drew McIntire, Ezekiel jackson (nie przepadam za nim, ale jest dobry i nadawał by się na championa).
Ogólnie kijowo, lubiłem Edga i do tego był jednym z nie wielu starszych gwiazd działających jeszcze w WWE, no ale ciągle przybywa ktoś nowy i wiele osób tez reprezentuje dość wysoki poziom jak Edge.
kur** najpierw mój idol Shawn Michaels odszedł po przegranej na Wrestlemani a teraz Edge. No szkoda... Teraz będę kibicował tylko Triple H-owi.
Old Shidishi
13-04-2011, 16:00
@up
Na WM'ce 27 Undertaker zakonczyl kariere Triple H ;)
Straight Edge Warrior
13-04-2011, 16:28
@up
Niewiem skad ty masz te info ale hhh jest dalej w wwe, i wcale jego kariera sie nie zakonczyla poniewaz walka byla no holds barret a nie streak vs carrer
Kapitan Alkohol.
13-04-2011, 17:19
@up
Na WM'ce 27 Undertaker zakonczyl kariere Triple H ;)
@up
Niewiem skad ty masz te info ale hhh jest dalej w wwe, i wcale jego kariera sie nie zakonczyla poniewaz walka byla no holds barret a nie streak vs carrer
I dodatkowo Triple H na Raw po WM powiedział że dziękuję takerowi za walkę i jest pełen podziwu że wygrał, po czym wynosili go na noszach <bla bla> i kiedy Taker wróci HHH będzie na niego czekał, więc pewnie będzie podobnie jak z HBK - pierwsza walka nieudana, a za rok streak vs carrer i HHH odejdzie :mad:
Sub Zero 2
13-04-2011, 19:41
Koledzy , koledzy...
Na WM'ce była walka Streak vs Career , ale to było takie "sranie w banie" z tymi zasadami.Niby kariera HHH'a WRESTLERSKA W WWE się skończyła , ale King of Kings będzie w WWE.
Co do Main Eventu WM'ki 28 to też myśle , że to "sranie w banie".Feud Cena vs Rock znudzi się nam na Hell in the Cell , albo Summerslam.
Teraz najważniejsze i najbardziej niechciane...
Rated - R - Superstar kończy kariere...Mój ulubiony wrestler odchodzi , myśle , że na WM'ce 28 będzie w HOF , albo chociaż w WWE Alumni.Co do WHC , to myśle , że na Extreme Rules będzie walka DeBilo vs Edge , albo Christian vs DeBilo o WHC , bez mistrza WHC.
Straight Edge Warrior
13-04-2011, 20:47
***** gadam poraz drugi ze to NIE BYLA WALKA STREAK VS CARRER -.-
TO BYLA ZWYCZAJNA WALKA!!!!!!!
HHH NIE ODSZEDL STORYLINOWO ANI NA PRAWDA..............
i nie klóć się jak nie wiesz
Dareluss v0.5
16-04-2011, 09:47
christian ma pas whc
fajnie
ezekiel jackson nie jest w the corre
z pasem mial byc dzolk
Straight Edge Warrior
16-04-2011, 10:53
Christian nie ma pasa whc, tylko będzie o niego walczyć, a corre w ogóle juz niema (no chyba że tag slater i gabriel)
Słuchajcie z zrozumieniem a później piszcie ;d
Bardzo ładnie pożegnali Edga . Ciesze się że Christian będzie walczył o pas wagi ciężkiej.
Zastanawia mnie czemu np Triple H lub Undertaker nie mogli wziąć udziału w bitwie o pokonanie Del Rio
Sub Zero 2
17-04-2011, 19:01
@up
Po walce na WM'ce?Undertaker ma niby wrócić dopiero na SummerSlam...
@top
Jestem wkurwiony co najmniej zakończeniem kariery Edge'a...Ale kawał kariery miał to najważniejsze.Z tym , że The Corre nie ma , ciężko mi uwierzyć.Mam nadzieje , że Barett i Gabriel będą mieli kariery.
Co do walki na Extreme Rules DeBilo vs Christian , licze na Christiana , ale intuicja moja mówi mi , że DeBilo będzie miał pas ;/
Oglądałem smack down z 22.
Po 1 fajnie że Kein i Big Show są nowymi mistrzami tac team
Po 2 nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale Cristian jest nowym mistrzem wagi ciężkiej ? :D
Kapitan Alkohol.
26-04-2011, 09:13
No właśnie gdzie można przeczytać o Smackdown z 22 kwietnia i o wczorajszym Raw o ile takowy był (święta) ?
Dareluss v0.5
26-04-2011, 09:19
byl byl
ogladam
wwe.com !!!
nie pl
i znajdz i all masz
john cena draft to smackdown
Sub Zero 2
28-04-2011, 19:24
Cen dalej jest na Raw.Najpierw go przedraftowali na SD! , ale potem znów na Raw.
Mały Spoiler z Draftu :
*
*
*
*
*
*
*
*
Randy Orton na SD!
Alberto Del Rio na Raw
Rey Mysterio na Raw
Big Show na Raw
Sheamus na SD!
Kofi na Raw
Old Shidishi
02-05-2011, 08:42
Heh no i po Extreme Rules :)
Wyniki na szybko ;p
Sin Cara pokonuje Tyson Kidd'a
Randy Orton pokonuje CM Punk'a
Kofi Kingston pokonuje Sheamus'a (c)
Michael Cole oraz Jack Swagger pokonują Jim Ross'a i Jerrego Lawler'a
Rey Mysterio pokonuje Cody Rhodes'a
Layla pokonuje Michelle McCool
Christian pokonuje Alberta Del Rio
Big Show oraz Kane (c) pokonują Wade Barrett'a i Ezekiel'a Jackson'a
John Cena pokonuje The Miz'a (c) oraz John Morrison'a
Dareluss v0.5
02-05-2011, 08:59
sin cara ok
randy orton ok
jack swagger NIE
rey mysterio ok
layla ---
christian OK
big show ok
john cena NIE
christian pas whc
cena wwe
kofi us
Malahadus
02-05-2011, 10:01
Up.
Dobrze zrozumialem ? Cena ma pass wwe? XD
Old Shidishi
02-05-2011, 10:10
To było wiadome juz wczesniej ze bedzie mial ten pas. Wystarczy czytac dokladnie wrestlefans.pl :P
Malahadus
02-05-2011, 10:46
Wszystko super , a wie moze ktos na jakiej stronce zobacze walke The Miz vs. John Cena vs. John Morrison ? ; ) , bede wdzieczny.
Sub Zero 2
02-05-2011, 13:36
Z tych walk co były w karcie , wszystkie dobrze obstawiłem :).
Sin Cara pokonuje Tyson Kidd'a : Dark match rozumiem?
Randy Orton pokonuje CM Punk'a : Źle i to bardzo ;/
Kofi Kingston pokonuje Sheamus'a (c) : Pas z Raw na Raw
Michael Cole oraz Jack Swagger pokonują Jim Ross'a i Jerrego Lawler'a : Liczyłem na Faców, ale "zuo" wygrało
Rey Mysterio pokonuje Cody Rhodes'a : Rewanż za WM , liczyłem na Cody'ego
Layla pokonuje Michelle McCool : Co ta walka , widzieliśmy Kharme !
Christian pokonuje Alberta Del Rio : Jestem zadowolony ;p
Big Show oraz Kane (c) pokonują Wade Barrett'a i Ezekiel'a Jackson'a : Ehh , zaczynam nie lubić Corre ;/
John Cena pokonuje The Miz'a (c) oraz John Morrison'a : Największe gówno całej gali ;/
Sub Zero 2
09-06-2011, 13:51
Na odświeżenie tematu.
Jedie ktoś na SmackDown do Gdańska?Ja kupiłem już 2 bilety za 220.
Kapitan Alkohol.
19-06-2011, 16:33
Dawno nikt nic nie pisał :c
Dziś Capitol Punishment PPV, karta na tą galę i moje typy ;)
WWE Championship
John Cena vs R-Truth - pewnie wygra Cena, ale stawiam na Trutha.
Randy Orton vs Christian - tu podobnie jak wyżej, pewnie wygra Orton, ale stawiam na Christiana, ewentualnie Christian wygra i znów po kilku dniach straci tytuł.
WWE Intercontinental Championship
Wade Barrett vs Ezekiel Jackson - bezdyskusyjnie wygra Jackson.
WWE United States Championship
Kofi Kingston vs Dolph Ziggler - powtórka z walk o pas ic tych 2 panów ? o.o obstawiam zwycięstwo Kofiego.
Singles match
Miz vs Alex Riley - obstawiam Rileya, może uciszy troche Miza.
Singles match
Big Show vs Alberto Del Rio - Del Rio weźmie Big Showa sprytem i nic tu nie da Showowi jego siła.
Singles match
CM Punk vs Rey Mysterio - kolejna powtórka feudu ? xd Obstawiam zwycięstwo Punka, jest zarozumiały, ale bardzo dobry w ringu.
Czekam na Wasze typy :]
Sub Zero 2
19-06-2011, 21:07
WWE Championship
John Cena vs R-Truth - tu zwycięstwo Ceny jest przesądzone. Truth nie ma szans niestety. A po za tym zajebisty fajny nowy gimmnick.
Randy Orton vs Christian - Orton ma większe szanse, choć nie przekreślam Kapitana Charyzmy który też ma dobry gimmnick heela
Wade Barrett vs Ezekiel Jackson - Jackson 100%
Kofi Kingston vs Dolph Ziggler - raczej wygra Kofi, bo żadnego wyraźnego feudu nie było.Choć Zigglera nie przekreślam
Singles match
Miz vs Alex Riley - tutaj 50 na 50, ale wolałbym Rileya który jest super face'em
Singles match
Big Show vs Alberto Del Rio - show da Del Rio popalić
Singles match
CM Punk vs Rey Mysterio - tu na pewno Rey, bo Punk przecież jest zbyt słabym wrestlerem, żeby pokonać Ryja Mysterio
Old Shidishi
20-06-2011, 10:30
WYNIKI
WWE Championship
John Cena vs R-Truth - WIN Cena
Randy Orton vs Christian - WIN Orton
Wade Barrett vs Ezekiel Jackson - WIN Jackson
Kofi Kingston vs Dolph Ziggler - WIN Ziggler
Singles match
Miz vs Alex Riley - WIN Riley
Singles match
Big Show vs Alberto Del Rio - WIN Del Rio
Singles match
CM Punk vs Rey Mysterio - WIN Punk
Pozatym z tego co widze na zdjęciach, to odbyła się chyba jeszcze jedna walka : Swagger vs Bourne (niestety zwycięscy nie znam)
Old Shidishi
28-06-2011, 22:18
http://www.youtube.com/watch?v=peQWvpad7dg
wrestling organizacja CZW. To jest dopiero hardcore :D 1:45 na tym filmiku mnie rozwala na łopatki :D. Czemu era PG14 nie powraca do WWE ? :(
Kapitan Alkohol.
18-07-2011, 13:46
Wczoraj miała miejsce gala Maney In The Bank. Chyba najlepsza gala PPV w tym roku, CM Punk odszedł z WWE z tytułem mistrzowskim WWE Championship, Christian jest nowym WHC. Ogólnie extra.
http://www.youtube.com/watch?v=vIW37DqGKg0 - skrót, polecam !
Old Shidishi
18-07-2011, 21:33
Nom nom ta krystus ;D ale nie wiadomo dzis RAW moze punk sie pojawi i powie cos ciekawego ?:)
IljaWaleriewiczKowalchuk
19-07-2011, 12:59
Długo musieli sie uczyc do tego money in the bank zeby tak dobrze zagrac:P
Czym wy się tak jaracie ? To już jest nudne.
WWE = Moda na sukces.
Wszystko zaplanowane, końca nie widać.
Sub Zero 2
19-07-2011, 14:29
Czym wy się tak jaracie ? To już jest nudne.
WWE = Moda na sukces.
Wszystko zaplanowane, końca nie widać.
MiTB wyszło super, storyline z Punkiem pro.
First Pineda
19-07-2011, 19:27
Glupie pytanie, czy Cena zwolniony czy Tripple h zapobiegl temu, nie mialem mozliwosci ogladnac, dlatego sie pytam poniewaz nie mam glosu w komputerze;[
Old Shidishi
22-07-2011, 21:51
Wedlug storyline triple H nowym prezesem (mc mahon zwolniony), Cena przywrocony ;]
Daroo :(
19-08-2011, 15:30
Szykuje się feud nash vs punk i del rio vs cena ;d
Mam nadzieje ze del rio dlugo pasa miec nie bedzie bo nie trawie go, wszystko co sie da wygrywa :< (RR, MitB) nudny już jest.
Old Shidishi
19-08-2011, 15:46
Ja tu drugiego do pasa WWE narazie nie widze. Cena nieee przejadł się już, Punk ? po stracie tak szybko nie odzyska...
del rio = fatalna 'podróbka' Eddiego Guerrero.
Jak ktoś ma to niech poda link walki christian vs randy orton Summerslam 2011 PLX dam reputa
Mój ulubiony to John Cena ;)
Sympatyczny, duży ;D, doświadczony, trzyma fason i jest dresem :D Co więcej potrzeba?;D Aaaa. i tępi wrogów ;)
Niby udawane ale zajawka jest ;) Same te wojny na słowa ;) I rzeźby ;)
Old Shidishi
06-03-2012, 14:31
Oglada ktos jeszcze wwe oprocz mnie i mystica?:D Wiele sie dzieje, ciekawie sie zapowiada WMka 1 kwietnia :)
double post ale troche juz minelo od ostatniego xd
Oglada ktos jeszcze WWE?
Narazie troche nudno sie robi ale zaniedlugo powinien zadebiutowac Seth Rollins i bedzie dobrze (no chyba ze wystepuje on w nowym sezonie NXT, ktore zreszta tez bedzie dobre bo sa w nim ciekawi zawodnicy np. chris hero)
Big Show heel turn, Orton zawieszony, Jericho zawieszony ;c nie ma kogo ogladac, Punk juz sie nudny robi i jedyny dla ktorego warto teraz ogladac WWE to chyba Kane, no i z midow Christian i Rhodes, bo inni to juz nic nie pokazuja.
Niech wreszcie sie zacznie ten feud Lesnar-HHH bo jesli tak dalej bedzie to chyba przestane ogladac WWE :D
.Animal.
02-06-2012, 20:29
Kiedy Rey wraca :) ?
Rey powinien wrocic za 2-3 tyg moze troche wiecej, ale na pewno w lipcu juz bedzie.
W dodatku zaniedlugo mozemy spodziewac sie powrotu Rica Flaira :D prawopodobnie jako menedzer Dolpha Zigglera. W lipcu tez bedzie Money In The Bank, walizki pewnie wygraja Wade Barett i Cody Rhodes :D
Mój ulubiony zawodnik to Edge.Nie wiem dlaczego , podoba mi się jego styl walki , osobowość itp.Wiem , że jakiś hiper wrestler to on nie jest ale ok.
Potem coś jeszcze dodam/editne.
yyy, styl walki? a gdzie tam walka ? biegaja idioci i markuja jakies gowniane ciepowate ataki... :)
Zobacz sobie boks , judo :) to jest walka , technika :)
wrestling - gowno?
Old Shidishi
07-06-2012, 10:38
@up
Koles, jak Cie nie interesuje wrestling to przymknij twarz i sie nie odzywaj, co jest lepsze a co gorsze, bo nie Ty jestes od oceniania lamusie ;)
yyy, styl walki? a gdzie tam walka ? biegaja idioci i markuja jakies gowniane ciepowate ataki... :)
Zobacz sobie boks , judo :) to jest walka , technika :)
wrestling - gowno?
czemu niby wrestling to gowno? bo jestes za glupi na wrestling?
Tacy debile to szkoda gadac.
Yo , zaczalem niedawno ogladac WWE RAW I SMACKODOWN lecz obecnie nie mam w telewizji tego kanalu i chcialbym zapytac gdzie moge ogladac odcinki w miare na czasie?>
Bambucha Rook
10-02-2013, 15:28
na extreme nie jest najgorzej czasami euro sport
Sasha Rookslayer
10-02-2013, 16:30
Jeżeli nie masz telewizji, możesz oglądać na necie: http://pl.wwe.com/ :).
MorgiBack
10-02-2013, 16:43
Przynajmniej jest się z czego pośmiać i pooglądać w tej TV.
John Cena i Randy Orton rządzą :D
Na torrentach RAW pojawia się we wtorek wczesnym rankiem, SmackDown w sobotę.
Ogółem tygodniówki średnio mi się podobają, wolę PPV. Co by nie patrzeć RR 2013 był średni, za tydzień Elimination Chamber :)
Daroo :(
10-02-2013, 22:51
desirulez.net raw jest na zywo w poniedzialki na tej stronie jak wstaje rano w wtorek (o 7~) to juz jest wstawione ale w 460p tylko a później dochodzi w HD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.