Zaloguj się

View Full Version : M Jak Mi?o??

Midq
07-11-2010, 19:40
Ogólny temat prosze o podklejenie.
Was tez wkurwia budzyn i ruchanko sasiadki??

//Devixx
Facepalm _/
Przykleiłem.

Τettmeier
07-11-2010, 19:43
Nom, ale teraz Marta się skapnęła i przypał ma. XDDDDDD
Kurde ja bym wolał, żeby Szymon się z nią ożenił! On w ogóle lekarz i ogarnięty.. Ale OK. Teraz przewiduje, że tak będzie, że ona sie rozstanie z tym szmaciarzem Budzynem i będzie chciała iść do Szymona a on już ruchnie tą Sandre i będzie po sprawie. xD
Ta Natalka to szmata brzydka jest! Nie mogli dać zamiast niej jakiejś fajnej dupy? Już ta Gabi lepsza chociaż też nic specjalnego xd. Akcja z Łukaszem i kondomami jak najbardziej na propsie! Zapraszam do dyskusji. M jak miłość a nie jakieś Na wspólnej!

Sub Zero 2
07-11-2010, 20:47
Mam nadzieję , że Hanka pogodzi sie z Markiem.http://img89.imageshack.us/img89/4876/trollfacec.png

Benn
07-11-2010, 20:57
Mam nadzieję, że Mateusz sprzeda swoją całą rodzinę i będzie bogaty, a hanka popełni samobójstwo, marek wróci do kochanki, marta wróci do norberta.

Nie oglądam już polskich seriali ;d

@down
Brawo, jak na to wpadłeś??
zatem gdzie pójdzie Marta?

Krulowiec
07-11-2010, 21:10
# Benn

Norbert nie żyje od dawna mule bagienny.

# topic

Ostatnio niestety nie śledziłem losów rodziny mostowiaków i innych przydupasów
Fajnie gdyby Hanka pogodziła się z Markiem ciekawe co się stanie z Pawłem bo ostatnio ma przypał o tą fote , Mateusz coś czuję , że jakiegoś wałka wyjebie będzie JP.

Vashin
07-11-2010, 21:26
Niech Łukasz rypnie Gabi a Henio tą swoją "eniufke"
A najlepiej to żeby Piotrek rypnął Mirkę !:D Wiele takich można ;(
M jak Mostowiak ;d

Midq
08-11-2010, 19:12
lol piotrek nie rypnie mirki, za bardzo zajebany jest w kindze, ale stary kingi jakis numer odjebal i dlugi ma teraz u szwagra, ciekawe czy matka kingi sie zejdzie ze starym madzi. wogole ciekawe co tam na misjach u madzi, dawno sie nic nie dzialo. budzyn jest skurwysynem i nie zasluzyl na marte, powinien byc szymon madafakerem lukasza. lukasz dobry chlopak ale ostatnio sie zmieszal w kiosku, chcial kupic kondony a babka chcialu mu pety sellnac http://img835.imageshack.us/img835/7929/tfua.png . Ciekawe czy pawel olke przejebie http://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.png

#top
mateusz juz jest jp
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRLeyadqm5n1tzHWBrH4cs9L8UMDxrC2 IlpIr6_u6YZdlP1-0Y&t=1&usg=__H27ToYcu8UwjUpItII6uUYXzim0=

Τettmeier
08-11-2010, 19:29
Nom Hanka by mogła wrócić. Ta przeprowadzka nie jest dobra dla dzieciaków (Natalki i Uli) bo jeszcze cos odwala w tej Wa-wie i tyle bedzie z tego dobrego :s.
Mam nadzieję, że nie pokażą dzisiaj tego złamasa Budzyna bo będe zmuszony odwrócić wzrok od telewizora! Ten laluś powinien zniknąć z tego filmu albo sie zmienić i tak nie cwaniaczyć..

Midq
08-11-2010, 19:36
Jak widze budzyna to http://img59.imageshack.us/img59/7131/kurrrrc.png. Beka byla z motorem tomka ostatnio, budzyn fail http://img202.imageshack.us/img202/9321/aaacy.png

Ale fajnie ziomek w Czas Honoru gra, dobry aktor ale role dostal tak chujowa ze nie wiem jak mogl sie na to zgodzic http://i51.tinypic.com/oqbpqh.jpg

Lesny Ludek
08-11-2010, 21:43
Mam nadzieję, że Mateusz sprzeda swoją całą rodzinę i będzie bogaty, a hanka popełni samobójstwo, marek wróci do kochanki, marta wróci do norberta.

@down

yyyy ? Norbert nie żyje , mam nadzieje marek i hanka się pogdzą ;)

Midq
14-11-2010, 16:41
wsumie to watpie zeby sie pogodzili :/
kto odkleil temat? http://img153.imageshack.us/img153/3146/hyperragemanc.png

Krulowiec
14-11-2010, 18:51
Wątpię czy Hanka i Marek się pogodzą.
Kinga i Mirka wybiły na plaże jakiegoś plebsa spotkały HAHA
Piotrek i ten drugi Iirek[?] speniali a Kuba z nich beke miał i pojechali nad morze nie wiem co sie dalej działo, ciekawe czy Piotrek i Kinga sie zdecyduja na drugie dziecko, Lenka jest juz przyjebana dupa wiec moga robic nastepne

Midq
14-11-2010, 18:53
#up
Irek drogie dziecko, Irek. Irek krenci z Mirką, rozumiesz? XD

Azonka
14-11-2010, 19:21
Ta Mirka niezla dupa, co nie?

Τettmeier
14-11-2010, 19:40
Ta a Kuba teraz będzie z tą kelnerką co wylała na niego sok xD Jak Ala sie dowie to będzie miał przypał ;]:D

SedaN*
14-11-2010, 20:50
Ta Mirka niezla dupa, co nie?

No XDDD

Ogólnie M jak miłość lubię sobie obejrzeć, chociaż nie oglądam wszystkich odcinków. Najbardziej rozpierdala mnie ten najmłodszy z Mostowiaków, syn Marka XDDDD dobry chłop : D

Alvaros
14-11-2010, 21:35
Ten młody Mostowiak to fajna pazera xdd. Ale najbardziej mnie ten syn od Marty rozpierdalał jak chciał prezerwatywy kupić lol10. Ta Marta w chuj średnia a każdy facet na nią leciał. Niech Szymon zostanie przy Sandrze, nie musze tłumaczyć czemu... W ogóle przejebany był stary Mostowiak z Drabiny jak zamówił ten obraz na ślub Budynia i Marty lol23. Ej a dalej nie czaje kto się Mroczkowi do chałupy wpierdolił?. A w ostatnim bekowe było jak Kuba poszedł na masaż u ładnej dziewczyny, a tam jakiś facet miał mu go robić :D. A ta Grażyna przejebana xd wykorzystuje tego Michała, jakiejś kurwie kase daje <lol5>. Czekam na następne odcinki.

Τettmeier
15-11-2010, 15:49
Hahaaha dobra beka właśnie była jak sie okazało, że Kube ten facet bd masował xd Grażyna teraz obsrana niech płaci. Jak ta szmata mnie demotywuje! Już to pisałem, nc

@down
ale teraz jakaś suka w więzieniu jej pomagała i za to hajs chce, już jej się do domu wbiła

Paweł bierz Olkę! Ile mamy czekać? :D

SedaN*
15-11-2010, 15:51
Grażyna twarda dziewczyna, bez skrupułów wpierdala się w Mostowiaków. Mi się bardzo podoba postać Pawła XDDD Ogólnie Mroczkowie na plus : D

Kornas Pall.
15-11-2010, 16:19
Chciałbym ,żeby Grażyna wróciła do Marka ,bo są odpowiednią parą , a Hanka niech będzie starą rozwódką , bo jest zamulona xd I jeszcze czekam na moment , w którym Łukasz wpadnie z Gabi , bo jak wiadomo nie ma kondomów xdd

Old Shidishi
15-11-2010, 17:41
@up
Nie, Grazynka niech wypier... :D A Pawelek moglby w koncu bzyknac ta mloda, widac ze by mu dala :D

Midq
15-11-2010, 18:01
grazynka ***** nie znosze tej baby cale malzenstwo marka i hani rozpierdolila ***** stara szmata dziwka no nieznosze, szkoda ze marek sie tak dal :/

Τettmeier
15-11-2010, 18:48
grazynka ***** nie znosze tej baby cale malzenstwo marka i hani rozpierdolila ***** stara szmata dziwka no nieznosze, szkoda ze marek sie tak dal :/

No racja -.- Grazyna nie jest odpowiednia kobieta dla Marka! On musi mieć żonkę przy sobie dzieciaki i w ogóle w Grabinie z rodzicami mieszkać, tak jak było wcześniej, a nie.

Ej a co powiecie na Simone? Ona już chyba nigdy nie przyjedzie :x

KarolWielki
15-11-2010, 19:31

@down

jestem za hahahaha......................

Midq
15-11-2010, 20:07
No racja -.- Grazyna nie jest odpowiednia kobieta dla Marka! On musi mieć żonkę przy sobie dzieciaki i w ogóle w Grabinie z rodzicami mieszkać, tak jak było wcześniej, a nie.

Ej a co powiecie na Simone? Ona już chyba nigdy nie przyjedzie :x
lucek zas by zarywal xddddddd

Strycnine
15-11-2010, 22:29
Grazynka!!!! Wypyerdalay!!!!!

Farenthide_M
03-12-2010, 21:51
Spoko się ogląda, tylko jak widzę tą natalkę i ule te 2 pasztety, to momentalnie przełączam.
Sory, no ale kto je ***** wybierał na tym castingu, chyba nacpani byli, że te 2 wybrali, zamiast jakieś kurewki fajne skołować to pasztety drobiowe wychodza.

Krulowiec
03-12-2010, 22:01
Paweł ma teraz ostrą przejebke , ten Łukasz też ***** zazdrosny jest o ta typiare, a beka z Marty nie wie ***** z kim chce być ten do niej przychodzi ona z tamtym mieszka Pawel w końcu moglby ruchnąc ta mloda bo widac, ze ona chce tego a ten sie czaji jak pies do jeża ; d

SedaN*
03-12-2010, 22:14
Spoko się ogląda, tylko jak widzę tą natalkę i ule te 2 pasztety, to momentalnie przełączam.
Sory, no ale kto je ***** wybierał na tym castingu, chyba nacpani byli, że te 2 wybrali, zamiast jakieś kurewki fajne skołować to pasztety drobiowe wychodza.

hahaha 100% signed XDDD

#top
no racja Grażyna każdym manipuluje, jednak pamietajcie, ze to tylko serial XD

Dikkuś
11-12-2010, 12:29
Ciekawe czy łukasz wybierze Gabi ^^ czy tą nową ( nie Pamietam jak miała na imię) -_-"
A ogólnie jak nie gram w tibie to oglądam M jak Miłość ; )

tylko jak widzę tą natalkę i ule te 2 pasztety, to momentalnie przełączam.
Nom z tobą się zgodzę ;D Powinni jakieś Niezłe Dupy dać ;D Żeby było na co popatrzeć.
O_o

Old Dzolo/Seba :)
11-12-2010, 16:08
#Up -
Ewa XD Też pasztet.

Jedyna fajna to jest ta młoda z oazy (albo Majka, nie wiem czy jeszcze wróci), co o Pawła jest zazdrosna XD Wcurvia mnie ta co do Kuby przyjechala, tą co nad morzem poznał. Ta co w przychodni pracuje, zajebista cwaniara ; d

Τettmeier
11-12-2010, 16:10
#Up -
Ewa XD Też pasztet.

Jedyna fajna to jest ta młoda, co o Pawła jest zazdrosna XD Wcurvia mnie ta co do Kuby przyjechala, tą co nad morzem poznał. Ta co w przychodni pracuje, zajebista cwaniara ; d

Ale już ***** Paweł miesiąc się na tą Olke czai, nie wiem na co on czeka.. Ale powiem szczerze, że to się tak skończy, że jeszcze Łukasz tą Ewe ruchnie i będzie śmiesznie :D

11-12-2010, 16:13
Ta, był jeden odcinek co Marta znalazła u niego kondony <lol2> Fajne było jak Paweł robił zdjęcia tej młodej parze, haha gdyby nie ta młoda to by puknal tą mężatkę ; d Ta Ewa jeszcze coś wymyśli na Gabi XD

Τettmeier
11-12-2010, 16:30
Ta, a ta mężatka teraz go szukała jeszcze i ta młoda ją spławiła, już widać, że chęć na niego ma :D!

11-12-2010, 16:53
Szkoda, że ona ma 18-19 lat ? XD Pewnie jak sie Pawełek z kimś zwiąże, to wróci Magda xD Ciekaw jestem co Kuba wykręci z tą firmą ^.^

Lagga v3
27-01-2011, 22:08
Sory że odświeżam ale kim jest ***** tajemniczy prześladowca kingi? czy szef kuby wyrucha mirkę?

Czekam bo nie moge przez to spac :mad: :confused:

Midq
28-01-2011, 19:52
jankowski nie powinien tego zrobic, a ten przesladowca kingi to magda wrocila z afganistanu:mad::mad:

Kaziu Extreme
28-01-2011, 20:02
***** to jeszcze jest w tv?!XD Ogladalem to kilka lat temu osstatni raz i niezle popierdolenie jest czytajac wasze posty xd.

Τettmeier
29-01-2011, 18:54
jankowski nie powinien tego zrobic, a ten przesladowca kingi to magda wrocila z afganistanu:mad::mad:

po 1 ona była w Sudanie (i jest niby xd) a po 2 magda =/= facet?

Teraz ładnie się porobiło.. Ciekawe jak Budzyn(ten frajerXD) zareaguje na wiadomość o tym, że Marta nie może mieć dzieci.. A interes Henia to coś czuje że ta jego kochająca kobitka go wych*ja na kasę, tą co pożyczył :D

Darkstar
29-01-2011, 19:17
Żal mi Budzynia bo moim zdaniem zbytnio sie narzuca Marcie o tego bachora kolejnego, natomiast Grażynka zmieniła się po wyjsciu z więzienia, wiec nie mam do niej zastrzeżeń. Moim zdaniem biznes Heńka nie wypali i straci kupe kasy. NATALKA DOBRA DUPA dawac harpun

Lagga v3
29-01-2011, 19:50
mam dobrą wiadomośĆ ! Komar mucha wraca do serialu!

Anna Mucha w „M jak Miłość” pojawiła się w 2003 roku. Madzia Marszałek, w którą się wcieliła, szybko zyskała sobie sympatię wśród kilkumilionowej widowni. Parę lat temu aktorka zaczęła się jednak pojawiać na ekranie coraz rzadziej.
Serialowa Madzia w wyniku realizowania swoich dziwnych pomysłów na życie znikała z ekranu nawet na wiele miesięcy. A to wdała się w skomplikowany romans i postanowiła uciec za granicę, a to rzuciła wszystko i wyjechała do Afryki z misją. Prawdziwym powodem znikania Muchy były jednak jej plany zawodowe, które kolidowały z pracą na planie serialu.
Najpierw przez prawie rok przebywała w Stanach Zjednoczonych ucząc się w szkole aktorskiej, później wzięła udział w popularnym show TVN „Taniec z Gwiazdami” i zagrała w popularnym serialu tej stacji „Teraz albo nigdy!”. I wreszcie została jurorką w ostatniej edycji show „You Can Dance”.
Mimo wszystko z „M jak Miłość” cały czas łączyła ją szczególna więź. – Traktuję „eMkę” jako przystań. Wiem, że w każdej chwili mogę przy niej zacumować – mówiła w wywiadach. Obecnie Mucha nie tylko gra główną rolę w produkcji TVN-u „Prosto w serce", ale też dostaje role w filmach kinowych. Wygląda jednak na to, że zatęskniła za „M jak Miłość”, bo w tym roku widzowie znów ją zobaczą.
Aktorka pojawi się na ekranie już na wiosnę. Niestety wszystko wskazuje na to, że i tym razem nie wróci na stałe. Póki co ma pojawić się w kilku odcinkach. Madzia Marszałek znów niczym burza wejdzie w życie Pawła Zduńskiego (Rafał Mroczek 29 l.) i tak samo szybko z niego zniknie. Na wypadek jednak, gdyby chciała zabawić na dłużej, scenarzyści i producenci są gotowi rozpisać jej rolę na dłuższy okres.

znowu najebie pawełkowi w dyńce !

Franz Maurer
29-01-2011, 19:53
no to nie bedzie wesolo jak wroci z iraku czy huj wie kogo

KaZeK
29-01-2011, 21:08
Madzia znów namąci w życiu Pawła i zostawi go ;(

Będę zużywał tony chusteczek jak będę widział smutaśnego Pawełka :/
A Madzia niech zostanie lepiej u boku TVN'u ,!,

Cytexx
29-01-2011, 22:00
Pawełek chciałby poleciec w anal, jak kiedyś ; <