PDA

View Full Version : Dupy problem.

Midq
07-11-2010, 19:53
Jak w temacie, jak sie trafi jakas fajna dupa albo ladna, albo rozgarnieta, albo o dziwo i to i to, to zawsze kurva mac musi wolec 18-20 latkow. Co do chuja 15 widza w 20 latkach i na odwrot. Przeciez 20 latek se nawet nie porucha to po co mu 15?? Temat nie jest prowokacja, jest tematem do refleksji.

#down
nie skarze sie tylko mowie jak jest, nie zarywalem bo mi sie nie chcialo ;]]]

Τettmeier
07-11-2010, 19:55
Ale masz problemy.. Jak byś był ogarnięty to i ta co leci na 20 latków bo na Ciebie poszła xd Ja jestem przykładem z życia wziętym : / Bierz kazdą i miej opinie lovelasa! Potem to sie sprawdzi. Rada: bądź mądrzejszy od każdej swojej laski, tylko uwazaj zebys nie trafił na jakąś idiotkę do potęgi N. No i tyle.

to zarywaj xd podbicie do tekstu Mikiela. xd Gimbusiary co bluźnią co drugie słowo to na ch*j sie nadają. Takie tylko powiesić. xd

Mikiel Gimb Alert
07-11-2010, 19:56
Bo to są zwykłe gimbusiary co się lansują że mają starszego chłopaka, przeważnie dresa/pedałka. Dają dupy starszym by były zauważone, wiesz starsze towarzystwo +50% lansu na blokach.

Midq
07-11-2010, 19:57
Rozumiem, tylko JAKI DO CHUJA Z TEGO MA INTERES CHLOPAK???

Remus
07-11-2010, 19:59
Przeciez 20 latek se nawet nie porucha to po co mu 15??

Co jest ku temu przeszkodą, teraz 15 lat to wg. dziewczyn odpowiedni i bardzo dojrzały wiek na seks.

@Topic
Dziewczynki w wieku 15 lat uważają się za dojrzałe kobiety, więc po co mają się porywać się do rówieśnika. Poczekaj pare lat, to słitaśne 15 - stki też na Cb będa lecieć.

Esine Palladin
07-11-2010, 20:02
Czasem jest, że starsze lecą na młodszych ale to juz o 1-2 lata tylko

Niestety, ale się tak zdaża :(

Arcik
07-11-2010, 20:12
Midq starszy= ma kase (czyt. sponsor) nie koniecznie musi płacić za seks (ale najczęściej tak jest) tylko np. za dobre towarzystwo lub za to że może się pokazać swoim znajomym z taką fajną ciasną piętnastką ;s

Ale zazwyczaj 15. te bardziej rozgarnięte zgrywają takie niedostępne i po prostu musicie albo do siebie pasować albo w jakiś wyrafinowany sposób musiałbyś ją zdobyć xD

Masstiv
07-11-2010, 20:15
Rozumiem, tylko JAKI DO CHUJA Z TEGO MA INTERES CHLOPAK???

Zabierze taką do galery, porucha i zadowolony. Mnie to jebie z kim się puszczają, blacharian.

Azbestowy v.62.0
07-11-2010, 20:15
Nie powiem ci, żebyś rozkoszował się błogim stanem nieświadomości/równowagi emocjonalnej, bo samo napisanie tego tematu świadczy o tym, że masz problem. Ale musisz wiedzieć, że jest on tylko i wyłącznie w twoim chuju. To znaczy głowie. Pomyśl sobie, że masz całe życie przed tobą i jeszcze tyle razy będziesz zarywać, że możesz mieć wyjebane na aktualną sytuację w myśl zasady 'co się odwlecze to nie uciecze'

Ale zazwyczaj 15. te bardziej rozgarnięte zgrywają takie niedostępne i po prostu musicie albo do siebie pasować albo w jakiś wyrafinowany sposób musiałbyś ją zdobyć xD
15 latkowie i 'wyrafinowane sposoby zdobywania siebie nawzajem'... ROZJEBAŁEŚ MNIE TOTALNIE! W takim wieku dziewczyny dzielą się tylko na popierdolone negatywnie (szare myszki) i popierdolone pozytywnie (ośmiu chłopaków w miesiąc)

Keszuwa
07-11-2010, 20:23
Ja mam taka fajne kumpele co jest ogarnieta i ladna ale idiotka sie w moim ziomku zakochala a on na nia leje...

*Esende Mylffon*
07-11-2010, 20:31
Chlopak ma w tym taki interes, ze go w koncu zamkna za to xd Mam w klasie dupy 18letnie, niektore maja chlopakow po 25 lat, koniecznie z przedwojennym BMW e30 albo co gorsza e36, w czapce nike i dresie adabidasa. Beka niezla, ale to juz takie pokolenie. Chlopak ma zazwyczaj mlodsza dupe, bo tak juz jest i tyle xd Nie mowie, ze zawsze ofc. Ja nigdy nie mialem starszej dziewczyny, no chyba ze pare miesiecy i jakos nie chce miec xd

Joogi
07-11-2010, 20:41
Poczekaj 2-3 lata, to beda i na Ciebie leciec. -,-

No teraz takie czasy, dziewczyny wola 2-3 lata starszych. Moja siostra cioteczna ma 5 lata starszego, ale jest jej z nim lepiej niz z jakims rowiesnikiem ;) Teraz jest tak jak napisal Mylffon, stara beta, dresik i lansik z ciasna 15'nastka XD

Nie bierz byle czego, no chyba ze chcesz miec kogos na 10-20 dni, to prosze. Lepiej jest juz prowadzic ostrzejsza selekcje, a najlepiej nie szukac to sie trafi najlepsza, niejeden kolega tak ma ;D

#Edit
Zapomnialem dodac, ze mialem dziewczyne o 18 miesiecy starsza, bylo calkiem spoko ;)

Crote
07-11-2010, 20:45
mowicie ze te ciasne 15stki nie daja tym 20+, daja i to czesto, sponsoring na propsie

Mateusz Soprano
07-11-2010, 20:53
Przede wszystkim lecą na kasę,no 20 lat to już wiek w którym wielu ludzi pracuje.W wieku 15 lat to jeszcze do gimnazjum chodzisz,a gość już w tym czasie skończył np.zawodówke i ma zawód i już tysiączki zbiera(zależy od zawodu:D). Po za tym polecam zawsze się przejrzeć w lustrze bo lustro może pomóc zrozumieć dlaczego nie leci na Ciebie.Ale mimo wszystko zachowanie.Jedni mówią że trzeba udawać niedostępnego,a drudzy że tak się łasisz i dotykasz jak cię odepchnie to mówisz"Co ja mam zrobić z tego że tak mnie pociągasz?".:D
Ja już jakbym z dziurą miał o czymś gadać to bym robił to co one lubią.Że ja słucham a ona gada,bo ona nie chce abyś jej pomagał,tylko żebyś siedział cicho a ona gadała.Oczywiście miał bym to co ona mówi głęboko gdzieś.Polecam filmik

http://www.youtube.com/watch?v=UgWHIguqnGg

n a j o m i .
07-11-2010, 20:56
albo rozgarnieta, albo o dziwo i to i to, to zawsze kurva mac musi wolec 18-20 latkow.
Rozgarnięta być może, ale na pewno nie mądra. ;)

aff.. nie wszystkie takie są. ;D Jak mówią chłopaki, poczekaj. ;D Aczkolwiek jak dziewczyna jest mądra, ma 15 lat, nie poleci na 20. latka, tylko na chłopaka ok. 2 lata starszego. No ale są też takie, które mają pustkę w głowie, myślą o seksie a nie o miłości, no to wiadomo.. polecą na wiele starszych. Tyle w tym temacie.

Bambucha Rook
07-11-2010, 21:16
Najczesciej to jest Bogaty koles i te 15 latki traktuja je jako Sponsora albo to jest jakis Kox jest starszy np. 6 lat i ma kolegow w swoim wieku i ona sie mota ze starszymi itp. lans na osiedlu jak chuj...

Viseq
07-11-2010, 21:18
Pewnie głupio wyjdzie, że się przechwalam [nie wiem czym], ale ja jakoś nie mam problemu ze starszymi dziewczynami, właściwie ze mną jest odwrotnie, raz w życiu miałem młodszą dziewczynę o rok, zawsze starsze ew.rówieśniczka. Jakoś przed wakacjami była sytuacja, że świrowałem do 26 letniej nauczycielki od niemieckiego. Uczeń z nauczycielem, może nie etyczne, ale że kończyłem gimnazjum no to co tam. ; D Aktualnie mam swoją wybrankę serca w swoim wieku. Właściwie dojrzałością sięga nie jednej 20 latki, całkiem inna niż reszta - to cenię . ;)
Powiem Ci po prostu tak - źle szukasz. Albo nie jesteś na tyle dojrzały, żeby widziały w Tobie [ 15 latku?] uczuciowego 20 latka. Na moim przykładzie. Większość dziewczyn z którymi byłem miały też starszych chłopaków, mówiły, że ich rocznik nie dojrzały etc. to czemu akurat ze mną nie było problemów i potrafiły się ze mną dogadywać ? Musisz po prostu być dojrzały, chociaż udawać.;b

~Bocianex~
07-11-2010, 21:27
Za 5 lat 13 latki beda podrywac 50-65 latkow ; D

1st R. Boonek
07-11-2010, 22:23
Bo to są zwykłe gimbusiary co się lansują że mają starszego chłopaka, przeważnie dresa/pedałka. Dają dupy starszym by były zauważone, wiesz starsze towarzystwo +50% lansu na blokach.

Pierwszy raz sie zgadzam z toba

Tak to takie gimbusiary XD Ale wiesz.. taka laske sobie mozesz poruchac ale do kochania to sie raczej nie nadaje

A tak od siebie, to mialem i starsze i mlodsze dziewczyny ale szczerze mowiac i tak najbardziej ogarniete byly te z mojego rocznika xD

Arcano
07-11-2010, 22:29
Hehe teraz to takie czasy że dziewczyny nie patrzą na pozytywny wygląd czy charakter tylko lecą na grubość portfela, ewentualnie na pedzi z włoskami na żelu i w różowych koszuleczkach, życie boli ;s

baby to ch*je

Metaxa Grzesiek
07-11-2010, 22:48
Hehe teraz to takie czasy że dziewczyny nie patrzą na pozytywny wygląd czy charakter tylko lecą na grubość portfela, ewentualnie na pedzi z włoskami na żelu i w różowych koszuleczkach, życie boli ;s

baby to ch*je
Podbijam :D

Baby to chuje

Solson.
07-11-2010, 23:17
Zawsze tak jest że wolą starszych ;D
Lepszy sprzęt , samochód lans !

Ruchaj wszystko co Ci na drzewi nie ucieka ;d!
Bądź ruchaczem :O

Zarexoholik?
07-11-2010, 23:21
Jakoś przed wakacjami była sytuacja, że świrowałem do 26 letniej nauczycielki od niemieckiego.

Za dużo filmów typu Mrówki w gaciach.

#topic

To chyba normalne. Dziewczyny dojrzewają znacznie szybciej niż chłopaki. Pomyśl na przykładzie swoich kolegów. Po ich zachowaniu i ogólnie stylu bycia czy są 'dojrzali' by mieć dziewczynę?! Dziewczyny wolą starszych, którzy nie są już takimi debilami, żeby cieszyć pysk jak w filmie koleś pocałuje jakąś laskę.

Może zacznij się dojrzalej ubierać, to nie będą miały cie za dzieciaka? o.o

Ktoś II
08-11-2010, 03:01

baby to ch*je

Co wg. Ciebie jest pozytywnym wyglądem? Obwisłe, bądź za duże ciuchy w których ludzie wyglądają jak lumpy?
Co masz do włosów na żel? Nakładam żel na włosy i jestem w 100% pewien swojej orientacji heteroseksualnej. Nikt jeszcze nie powiedział mi, że wyglądam jak pedał.
'baby to ch*e' - bardzo mądrze... Lepiej posuwać kumpla w pupala, no nie?
#top.
Taka już jest natura. W niektórych przypadkach kwestia gustu. Jeżeli jesteś normalny, to dziewczyny w Twoim wieku będą na Ciebie lecieć. Jeżeli zachowujesz się dziecinnie to na nic nie licz.

Lesny Ludek
08-11-2010, 06:09
Nie, ja tak nie mam. Mam 16 na karku i moja panna nic nie widzi w 18 latkach. Moze poprostu jestes paskudny xd

Google
08-11-2010, 07:42
#Topic
nie, ale i tak jestem zajebisty.

Znam to z autopsji. W takim razie jestem żywym dowodem na to, że nie tylko - bo mam kobietę starszą od siebie o 3 lata.

Co masz do włosów na żel? Nakładam żel na włosy i jestem w 100% pewien swojej orientacji heteroseksualnej. Nikt jeszcze nie powiedział mi, że wyglądam jak pedał.

True. Tylko na forumku się zdarza, że ubliżają mi od pedałów. Przecież anonimowość to taka zajebista sprawa.

baby to ch*je

Z taką dewizą na życie masz czelność wyzywać mnie od pedziów? Schylaj się po Fa w Alcatraz.

Podbijam.

party starter
08-11-2010, 10:36
znajdz sobie 5 lat mlodsza i bedzie po problemie

Savater
08-11-2010, 13:51
kolezanka 16 lat chodzi ziomkiem 23~
ja zarywalem to rok starszej to mowi ze jestem na nia za mlody :X

Krulowiec
08-11-2010, 13:54
" wiesz czym się różni szmata od kobiety...? tym że kobieta sie szanuje... "

Ja sam nie rozumiem tych nastolatek, to, że mężczyzna starszy to bardziej doświadczony ? HAH, chyba w grach na kompie ; )

Midq
08-11-2010, 14:53
dzieki za odpowiedzi wszyscy mi pomogliscie, tylko zauwazylem jeszcze cos. dupy caly czas chodza w stadach, 4-7 samic. ciezko rodzielic ;//

Arcano
08-11-2010, 15:41
Co wg. Ciebie jest pozytywnym wyglądem? Obwisłe, bądź za duże ciuchy w których ludzie wyglądają jak lumpy?
#top.
Taka już jest natura. W niektórych przypadkach kwestia gustu. Jeżeli jesteś normalny, to dziewczyny w Twoim wieku będą na Ciebie lecieć. Jeżeli zachowujesz się dziecinnie to na nic nie licz.

#Topic
nie, ale i tak jestem zajebisty.

Znam to z autopsji. W takim razie jestem żywym dowodem na to, że nie tylko - bo mam kobietę starszą od siebie o 3 lata.

True. Tylko na forumku się zdarza, że ubliżają mi od pedałów. Przecież anonimowość to taka zajebista sprawa.

Z taką dewizą na życie masz czelność wyzywać mnie od pedziów? Schylaj się po Fa w Alcatraz.

Podbijam.

Tak was to boli, że nazwano was pedałkami? O jak mi przykro :( Dla mnie zawsze włoski na żelu, różnorakie kolczyki, różowe koszuleczki czy przydługie włosy były oznaką pedalstwa i ośmieszania płci męskiej. Fryzjerzy i inne saloniki są dla bab i taka prawda. To nie kompleks, to nienawiść :eek: Jestem nietolerancyjny.

Idąc dalej, mówiąc "baby to chuje" nie miałem na myśli orientacji, chodzi o to że mimo wszystko większość kobiet ma naprawde skurwiały charakter, jak to mówią "tego światu jest pół światu, a 3/4 chuja warte", i co żelek opadł? A może paznkocie sie połamały? :(

Google, to nie ja jestem pedałkiem tylko ty.

Pozdro.

ViVuSeK
08-11-2010, 15:47
Ja takie dziewczyny mam daleko wiesz gdzie :D
Dziewczyny w tych czasach (przynajmniej jakieś rozsądne) patrzą na twoje stopnie ,wygląd;charakter,i jeszcze na to ile masz kasy ;p

gringo guantanamo
08-11-2010, 16:06
rob hajs rob hajs, rob hajs stale

Romus
08-11-2010, 16:13
Wez sie za elementarz bo upierdolisz w podstawowce a nie myslisz o lasakch :O

Midq
08-11-2010, 16:20
Wez sie za elementarz bo upierdolisz w podstawowce a nie myslisz o lasakch :O
pasek co rok mi wystarcza ;]

Zbigniew Wodecki
08-11-2010, 17:04
U mnie tak jest, ze czesto takie 'dupy' to plastiki.
tyle co mam do powiedzenia, ale przyznam że często tak jest. http://img137.imageshack.us/img137/2699/fuuc.png

Domcio666
08-11-2010, 18:55
nie wiessz ze kazde dziewczyny w wieku 13-17lat to blahcary leca tylko na samochody tych 20 latkow ... no nie wszytkie ale wiekszosc to jo :confused::cool::D

Crote
08-11-2010, 19:00
nie wiessz ze kazde dziewczyny w wieku 13-17lat to blahcary leca tylko na samochody tych 20 latkow ... no nie wszytkie ale wiekszosc to jo :confused::cool::D

dotykales chociaz kiedys dziewczyne?

@edit

a Ty? :confused:

nom dzisiaj, nawet zapuscilem slimaka, uwierzysz?

@e2

koles kompleksy masz jakies czy co ? : D

Okey
08-11-2010, 19:03

no bo mikiel zawsze spoko

__
To lej ciepłym moczem na takie, wtf. A takie leszcze, biorą dużo młodsze, bo łatwiej wyrwać naiwną nastolatkę, niż mądrzejszą od niego rówieśniczkę. : D Jak dla mnie, to różnica wieku to powinno być 2-3 lata, a nie ***** 5... Siema yo

n a j o m i .
08-11-2010, 19:07
A takie leszcze, biorą dużo młodsze, bo łatwiej wyrwać naiwną nastolatkę, niż mądrzejszą od niego rówieśniczkę. : D Jak dla mnie, to różnica wieku to powinno być 2-3 lata, a nie ***** 5... Siema yo
podbijam.

dotykales chociaz kiedys dziewczyne?
a Ty? :confused:

nom dzisiaj, nawet zapuscilem slimaka, uwierzysz?
przykro mi, nie uwierzę:{. Więc co się przyp***dalasz do niego, skoro pewnie sam lepszy nie jesteś? :\

Kosik Czarny 2v0
08-11-2010, 19:13

Niestety, ale się tak zdaża :(

owszem sam mam laskę 2+:]I jest god.

@Topic
Jeżeli jesteś http://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.pngdo laski to wyrwiesz każdą normalną dupę. Chyba, ze jest tępa do potęgi N.http://img89.imageshack.us/img89/8630/ojciecc.png

DaVx
08-11-2010, 19:25
Tera to prawie każda laska to plastik i co się puszcza :/

Stormczester
08-11-2010, 19:28
Przykład z życia? Chciałem zarwać do takiej jednej koleżanki, co się okazało - woli osoby 20+... Wydawała mi się normalną, fajną dziewczyną. Jednak zgodzę się tutaj z większością. Pieniądze i seks w głowie.. wolę poczekać niż z taką być :)

Midq
08-11-2010, 19:34
Właśnie jestem w 99% ze nie chodzi ani o seks ani o pieniadze, bo w domu biedy nie ma, a jakby ja ktos wyruchal to by sie odrazu pochwalila kolezankom a mam wtyki w takich ekipach XD Wiec musi chodzic o cos innego http://img59.imageshack.us/img59/7131/kurrrrc.png

n a j o m i .
08-11-2010, 19:38
Właśnie jestem w 99% ze nie chodzi ani o seks ani o pieniadze, bo w domu biedy nie ma, a jakby ja ktos wyruchal to by sie odrazu pochwalila kolezankom a mam wtyki w takich ekipach XD Wiec musi chodzic o cos innego http://img59.imageshack.us/img59/7131/kurrrrc.png
Może po prostu jej się nie podobasz? Nie pociągasz jej? ;o Jeżeli za wszelką cenę chcesz ją wyrwać, dowiedz się co lubi, jaki typ chłopaków lubi itp. i stań się facetem jej marzeń ;O.

Midq
08-11-2010, 19:39
Ady wcale nie chce jej wyrwac, ani jej ani innej takiej, tylko poprostu mega mnie to ciekawi co one widza w takich ***** harcerzykach 18+, ***** zel, rozowa czy ki chuj koszula, nierowno ogolony i taki ogolnie pedalek ;//////

n a j o m i .
08-11-2010, 19:43
Jako iż jestem dziewczyną, powiem Ci, że większości podobają się chłopaki, którzy STAWIAJĄ WŁOSY NA ŻEL. Nie mam pojęcia czemu, aczkolwiek mi też się to podoba.;d Ogólnie dziewczyny wolą chłopaków zadbanych. Może czas spojrzeć w lustro? :o
Nie wszystkie widzą "to coś" w 18+. Chcą utrzymywać z nimi kontakt, bądź z nimi "być", tylko dla lansu, i pochwalenia się przed koleżankami. Też mam koleżankę, która ma 15 lat, a nie miała chłopaka młodszego niż 19 lat :X. Świruje wokoło takich tylko dla lansu, nic więcej.

XaniQ
08-11-2010, 19:49
wolą starszych bo mają prawko i ich wozić mogą itp , ale taki 20 latek 15 też może sobie poruchać ;p no może lepiej już 16 ;d

Okey
08-11-2010, 19:52
Jako iż jestem dziewczyną, powiem Ci, że większości podobają się chłopaki, którzy STAWIAJĄ WŁOSY NA ŻEL. Nie mam pojęcia czemu, aczkolwiek mi też się to podoba.;d Ogólnie dziewczyny wolą chłopaków zadbanych. Może czas spojrzeć w lustro? :o
Nie wszystkie widzą "to coś" w 18+. Chcą utrzymywać z nimi kontakt, bądź z nimi "być", tylko dla lansu, i pochwalenia się przed koleżankami. Też mam koleżankę, która ma 15 lat, a nie miała chłopaka młodszego niż 19 lat :X. Świruje wokoło takich tylko dla lansu, nic więcej.

Lubią ale nie koniecznie! Sam nigdy bym takiego czegoś nie zrobił, bo osobiście uważam to za przejaw pedalstwa, serio xD Rozumiem na jakąś imprezę, czy coś, ale nie w normalny dzień. : / A co do słów pani wyżej, to w większości ma racje. Jeżeli masz problemy z dziewczynami, to jej posłuchaj - na pewno ci nie zaszkodzi ;D (nomnom wiem co w tym momencie myślisz czytelniku tego postu - ale nie)

Reasumując, lejesz na idiotki, jesteś sobą i zaczynasz dbać o siebie - recepta na podryw dziewczyn! Pozdrówki, yo

Viseq
08-11-2010, 19:52
Dla mnie zawsze włoski na żelu, różnorakie kolczyki, różowe koszuleczki czy przydługie włosy były oznaką pedalstwa i ośmieszania płci męskiej. Fryzjerzy i inne saloniki są dla bab i taka prawda.
mhh, mam 4 kolczyki w uszach [ po 2], lubię różowe koszule, koszulki czy swetry, mam nawet różowe trampki converse, kilka różowych koszul, koszulek i różowy sweter., 2 tyg. temu ściąłem dready, ale wcześniej dość długo je nosiłem i jakoś nikt nie mówił na mnie pedał, no chyba, że dla żartów jak widzieli, że dbam o siebie. Do tego planuję kolczyk w ustach + tatuaż na wardze, czy jestem 'pedałem'? Po prostu jesteś mało rozgarnięty w tej kwestii, nie każdy 'pedał' nosi różowe ciuchy, kolczyki czy włosy na żel. Każdy ubiera się tak jak lubi, jak mu się podoba. Niekiedy nawet ludzie dbają o swój wygląd jak ja np. ; oooo Nie mów o tolerancji w takich sprawach, bo mógłbyś nie tolerować pedalstwa ale nie takiego ubioru czy ogólnie wyglądu . ; )

Za dużo filmów typu Mrówki w gaciach.

Nie wierzysz ? Przyjedź do Włocławka, poznam Cię z nią i sama Ci to opowie . ;)

n a j o m i .
08-11-2010, 20:16
Lubią ale nie koniecznie! Sam nigdy bym takiego czegoś nie zrobił, bo osobiście uważam to za przejaw pedalstwa, serio xD Rozumiem na jakąś imprezę, czy coś, ale nie w normalny dzień. : / A co do słów pani wyżej, to w większości ma racje. Jeżeli masz problemy z dziewczynami, to jej posłuchaj - na pewno ci nie zaszkodzi ;D (nomnom wiem co w tym momencie myślisz czytelniku tego postu - ale nie)

Reasumując, lejesz na idiotki, jesteś sobą i zaczynasz dbać o siebie - recepta na podryw dziewczyn! Pozdrówki, yo
dlaczego od razu przejaw pedalstwa? :X jakoś dziewczyny w tym nic złego nie widzą, a nawet przeciwnie.;d i tu się nie kłóć, bo rację mam! ;d

(nomnom wiem co w tym momencie myślisz czytelniku tego postu - ale nie)
a to mnie dobiło .;d

Crote
08-11-2010, 20:56
beka midq ze na dw nawet temat zalozyles XD

@t

nie obchodza mnie one, niech robia co chca

Maly
08-11-2010, 21:09
W sam raz na raz.

Top@

W tych czasach laski są puste jak wody na pustyni, takie czasy same plastiki, dzieci NK.
Wogole chodza dla lansu.
Jak rapował ostr'y...
O czasach gdzie dziewczyny byly głębokie, bo teraz sa puste jak moja szklanka przed kompem.

Stoner
08-11-2010, 21:09
Hehe
to nie do końca tak jest.
Mój kolega jest w moim wieku, czyli ma 16 lat.
Jest rozgarnięty zachowuje się poważnie.
Natomiast jego dziewczyna ma 21 lat.
I nie przeszkadza jej to.
Wiem rzadko się zdarzają takie związki, ale się zdarzają.
Po prostu chemia...

Okey
09-11-2010, 01:03
dlaczego od razu przejaw pedalstwa? :X jakoś dziewczyny w tym nic złego nie widzą, a nawet przeciwnie.;d i tu się nie kłóć, bo rację mam! ;d

a to mnie dobiło .;d

No nie widzą, ale piszę jak myślę ;D Możliwe, że lubią, ale napisałem, że nie wszystkie! Czytaj botku ; d A no ten ja po prostu nie mam włosów na żel, mordy zjaranej na solarium i ogółem nie czepiam się nikogo za wygląd, ale żeby mieć dziewczynę, nie trzeba stawiać włosów na żel ;>
I tu coś zacytuje...
"Żadna ***** nie zrobi z nas gorących chłopców
Wysmarowanych w wosku w reklamach na pokaz
Zyskują hajs, tracą szacunek w słuchaczy oczach
Mam respekt na blokach choć nie mam wielkich mięśni
Dziewczynki chcą się ze mną pieprzyć, żaden ze mnie piękniś"

Pozdrawiam Ma... najomi... ;d

Mars
09-11-2010, 04:49
" wiesz czym się różni szmata od kobiety...? tym że kobieta sie szanuje... "

Ja sam nie rozumiem tych nastolatek, to, że mężczyzna starszy to bardziej doświadczony ? HAH, chyba w grach na kompie ; )

I tu mam dla Ciebie złą wiadomość.
Bo was (czyt. 13'latków) nikt w graniu na komputerze nie pokona ;)
Nie wspomnę o napierdalaniu w tibie :]

Τettmeier
09-11-2010, 15:32

@t

Bo ty wolisz chłopców. Zgadłem? Dzięki.

@topic
Nienawidzę żelu :/ Kiedyś jeszcze nakładałem, z 2-3 lata temu. Ale teraz naprawdę odnoszę się do tego z niechęcią. Różowej koszuli nie założyłbym nigdy. Tak, jestem zacofany!

n a j o m i .
09-11-2010, 15:41
No nie widzą, ale piszę jak myślę ;D Możliwe, że lubią, ale napisałem, że nie wszystkie! Czytaj botku ; d A no ten ja po prostu nie mam włosów na żel, mordy zjaranej na solarium i ogółem nie czepiam się nikogo za wygląd, ale żeby mieć dziewczynę, nie trzeba stawiać włosów na żel ;>
I tu coś zacytuje...
"Żadna ***** nie zrobi z nas gorących chłopców
Wysmarowanych w wosku w reklamach na pokaz
Zyskują hajs, tracą szacunek w słuchaczy oczach
Mam respekt na blokach choć nie mam wielkich mięśni
Dziewczynki chcą się ze mną pieprzyć, żaden ze mnie piękniś"

Pozdrawiam Ma... najomi... ;d
czytam Danielku .;[ owszem, nie trzeba stawiać włosów na żel, nosić różowych koszulek.. trzeba ją kochać! ;D i być czułym, ale nie do przesady ;< No to chyba tyle w tym temacie. ; }

Pozdrawiam Ma...
zbiera Ci się powoli .. ;[

##wtf?
jak dziewczyna może być rozgarnięta i woleć chłopaków starszych 5+ ? ;o chyba właśnie wtedy jest NIErozgarnięta, nie sądzisz? oO

Midq
09-11-2010, 15:47

@t

nom wiem, ale tam temat nie wypalil, nikt sie nie poznal na moim talencie http://img844.imageshack.us/img844/3268/pokerfacec.png

Przeklety
09-11-2010, 15:50
Jak w temacie, jak sie trafi jakas fajna dupa albo ladna, albo rozgarnieta, albo o dziwo i to i to, to zawsze kurva mac musi wolec 18-20 latkow. Co do chuja 15 widza w 20 latkach i na odwrot. Przeciez 20 latek se nawet nie porucha to po co mu 15?? Temat nie jest prowokacja, jest tematem do refleksji.

Poprostu mnie tym rozj*bałeś że prawie z krzesła spadłem XD!

Czemu lecą na starszych? Po prostu najczęściej chcą się pod lansować tym że mają starszego chłopaka przy swoich rówieśnikach - Wtedy nie warto z tym walczyć, więc albo szukasz innej albo czekasz aż jej przejdzie ;]

Napisze ci poprostu to, miej szacunek do dziewczyn to może cię zechcą, bo wątpie żeby dziewczyna chciała żebyś mówił do niej 'dupa'. Przemyśl to.

A jak cię nie chce to poprostu poszukaj innej, na świecie dziewczyn jest pełno, znajdz tą jedyną której ty też się będziesz podobał, jak już wcześniej napisano 90% dziewczyn teraz to plastyki, chyba że to wolisz: D

@Topic
Nie, nie mam takich problemów, mam dziewczyne w swoim wieku a nigdy z taką sprawą jak opisałeś problemu nie miałem;x!

Tyle ode mnie, elos! :D

Crote
09-11-2010, 18:57
Bo ty wolisz chłopców. Zgadłem? Dzięki.

to ze nie mam opisu na gadu "kc A :* <3" etc. to nie znaczy ze nie mam dziewczyny : D i napisalem ze nie obchodza mnie te co maja chlopakow 5lat+ starszych, a nie wszystkie, pozdrawiam :cool:

Wujek Margoth
09-11-2010, 19:17

Wyrosną z tego po pierwszym niechcianym dziecku : )

Lubią ale nie koniecznie! Sam nigdy bym takiego czegoś nie zrobił, bo osobiście uważam to za przejaw pedalstwa, serio xD

To wyobraź sobie, że to też jest gej
http://extremeart.files.wordpress.com/2008/11/gaahl01.jpg

http://i.ytimg.com/vi/vQ46Qn0JYeg/0.jpg

On raczej swetrów różowych nie nosi.
nauczcie się *****, że róż nie świadczy o orientacji. Przypuszczam, że wszyscy JP z forum, którzy pedałami rzucają jak widzą różowy sweterek na facecie to max 14 lat. Jak taki smark może w ogóle podważać kogoś orientację :P? Najpierw wytrzyjcie mleko z pod nosa i do szkoły idźcie.

A dziewczyny nei szukajcie pod latarnią.

Tyle z mojej strony ; )

@edit.

jak dziewczynka mająca 15 lat wystawia pupsko do starszych o czym to świadczy? O tym, że jest zajebiscie mądra? :P nie mówię, że 100% to głupie strzały bo pewnie są też jakieś mądre, KTÓRE PRZERASTAJĄ SWOICH RÓWIEŚNIKÓW. i dla tego tak się dzieje ; P

Τettmeier
09-11-2010, 19:23
to ze nie mam opisu na gadu "kc A :* <3" etc. to nie znaczy ze nie mam dziewczyny : D i napisalem ze nie obchodza mnie te co maja chlopakow 5lat+ starszych, a nie wszystkie, pozdrawiam :cool:

Nie mam cie patałachu na liście gadu-gadu nawet, wiec nie wiem co masz na opisie :/ a sam kc raczej nie miałem(bo raczej do tego pijesz), a może się myle co? Super, że masz dziewczynę w internecie, bo ty z domu nie wychodzisz :mad: Udana prowokacja, odpisałem, jeśli o to ci chodziło

@topic
Margoth oczywiście swoje racje na temat tolerancji.. znamy to od lat. :/
Midq nie zajmuj się konwenansami i romantycznymi randkami, na to przyjdzie jeszcze czas! xD

Arcade
09-11-2010, 22:04
Teraz nawet 14 z 20 latkami chodzą,a że jeszcze niemoże jebać się z facetem?-myślisz że kogoś to obchodzi xd? byleby miała cyce i jedrną dupę i do przodu przed siebie

Sensimila <3
09-11-2010, 22:39
Hehe jaki temacik. Aż tak to widzisz? Są takie przypadki ale zazwyczaj to jakieś zwykłe puszczalskie ......... .

Midq
10-11-2010, 19:03
Midq nie zajmuj się konwenansami i romantycznymi randkami, na to przyjdzie jeszcze czas! xD
Staruch ***** sie znalazl, w moim wieku idento a co chwile mi pisze o swoich milosnych podbojach typu 'TETI WINNER HEHEHEHHEHEHEHE LOL' :]]]] http://img209.imageshack.us/img209/56/dresa.png

SedaN*
13-11-2010, 23:38
#up
tetmejera to ty mi miszczu nie obrażaj XDD

albo to jest jakis Kox jest starszy np. 6 lat i ma kolegow w swoim wieku i ona sie mota ze starszymi itp. lans na osiedlu jak chuj...

200% SIGNED

#topic
Dla mnie to jest żałosne jak laski szukają sobie chłopaków 5 lat starszych (tzn też zależy, bo są dziewczyny które w wieku 15 lat bawią się jeszcze lalkami), ale przecież każda ceni inne wartości. Dzisiaj właśnie moja koleżanka dodała zdjęcie z nowym chłopakiem, 5 lat starszym na enkusia no i co zrobić? "Szczęścia" życzyć. Trzeba się też liczyć z tym, że my - ludzie szybciej i wolniej dorastamy. Smutna prawda, ale mój kolega, który ma teraz 16 lat jeszcze dwa lata temu bawił się autkami XDD Jedne dziewczyny lepiej się będą dogadywały ze swoimi rówieśnikami a inne z chłopakami starszymi, to normalne. Ważne, abyście się naprawdę kochali i mogli gadać na wspólne, dojrzałe tematy ; )

A co do żeliku na glowie to nie mam nic przeciwko i raczej nie słyszałem, aby to było jakimś przejawem pedalstwa ;X Wiele osób go używa choćby po to, aby usunąć kuce po śnie, które czasami wyglądają jakby przeszło przez nie tornado. :X (PIĄTY STOPIEŃ TORNADA - TEN WIECIE NAJBARDZIEJ HARDKOROWY ;]]]). Tak więc rzelik (hehs) na glowie z umiarem jest lajtowy, sam często używam (nie, nie mam irokeza) i niektórzy moi kumple też i jakoś innym to nie przeszkadza.

Andreas Jacques
14-11-2010, 10:39
@UP
Signed by 300%. Madnes? SPARTA!

@Top
Mnie to już wkurwia, bo moja była zapierdala teraz z 18 latkiem... (14 lat ma)