Zaloguj się

View Full Version : 10 listopada wybuchnie 3 wojna swiatowa

Crote
07-11-2010, 21:43
chiny zaatakuja europe 10 listopada 2010 roku zostalo nam niecale 3 dni spokoju, grajcie dalej w tibie

Bondi
07-11-2010, 21:45
Jeżeli sam tego nie wymyśliłeś, to daj link do jakiegoś artykułu, chętnie przeczytam.

Crote
07-11-2010, 21:49
Sporo rzeczy sobie wczoraj poczytałem, natrafiłem na parę artykułów dotyczących bułgarskiej mistyczki Vangi, według której 10 listopada br. ma wybuchnąć 3 wojna światowa, straszniejsza niż 2 poprzednie. Wcześniejsze jej wróżby się spełniły, np. wybuch i przyczyny 2 wojny światowej, upadek ZSRR czy katastrofa w Czarnobylu, są to tylko jedne z tysięcy jej wróżb.

Wszystko byłoby cacy, gdyby to opierało się jedynie na jej, wiarygodnym mimo wszystkim źródle.

Ale ? Tak się składa, że Nostradamus również przewidział 3 wojnę światową, w listopadzie, w tym roku. Nostradamus był znanym francuskim okultystą, który również przewidział 2 wojnę światową, zrzucenie bomb atomowych na Nagaski i Hiroszimę, oraz wiele innych rzeczy.

Nie podając linku, zacytuję pewien artykuł z innej strony, są to wypowiedzi różnych proroków, niektórzy żyli w 20 wieku, inni 300 lat temu.

Przepowiednie "Podlasianki"

Polska wizjonerka- "Podlasianka" w 1932 roku miała nie tylko wizję oblężenia Warszawy w 1939 roku, następnie zburzenia stolicy i klęski Niemiec, ale także twierdzi, że otrzymała takie oto przesłanie:

"Jeszcze tylko dwie wojny światowe oczekują świat. Niemcy sprowokują II wojnę światową, która zakończy się ich klęską. Następnie rozburzone ludy Azji powstaną przeciw europejskim narodom. Azja przeciw Europie, po czym nastąpi pokój".

Przepowiednie Łucji

Łucja z Fatimy podczas rozmowy z ojcem Augustynem w dniu 26 listopada 1957 roku twierdziła, że w Fatimie otrzymała od Matki Boskiej przepowiednię trzeciej wojny światowej. Według niej nagłe starcie Chin na Rosję będzie szokiem dla całego świata. Chiny mogą użyć bomb nuklearnych, które wywołają potworne zniszczenia. Miliony Chińczyków zginą od własnej broni jądrowej, a także od broni przeciwnika. Wojska żółtej rasy będą niszczyły i równały z ziemią wszystkie miasta i wsie ludności białej. Oszczędzą jedynie republiki azjatyckie, które sprzymierzają się z Chinami przeciwko Rosji. Łucja mówiła dalej, że już na początku wojny niespotykane zjawiska atmosferyczne i kataklizmy przyczynią się do szybkiego jej zakończenia i tak bardzo zaskoczą Chińczyków, że opuszczą oni Europę. Zjawiska te mogą spowodować wielką panikę i tyle nieszczęść, że dalsze prowadzenie wojny będzie niemożliwe.

Tu przekazana przez Matkę Boską wizja staje się naprawdę przerażająca. Ruchy skorupy ziemskiej mają spowodować wybuchy wulkanów i ogromne zaburzenia atmosferyczne: deszcze popiołu, huragany i trąby powietrzne, wylanie rzek i jezior. Ruchy dna Morza Śródziemnego wywołają olbrzymie fale, które zaleją wyspy, porty i całe miasta. Zniszczeniu mogą ulec Londyn, Amsterdam, Kopenhaga, Hamburg, a także Świnoujście oraz miasta azjatyckie oraz arabskie. Fale oceanu zaleją Los Angeles. Zniszczona zostanie także Kalifornia. Kataklizmy te będą silne przez kilka godzin, a słabsze kilka tygodni i zakończą się wraz z ustaniem wojny.

"Jasnowidząca z Pragi"

Także nieznana bliżej z imienia tzw. "Jasnowidząca z Pragi", żyjąca w XVII wieku, spisała swoje wizje. Znajdujemy w nich między innymi taki fragment:

"Ród ludzki jest zuchwały, chce mierzyć się z boską siłą. Z okrutnym sercem zasiewają grzyb, rzucając jego nasienie z nieba na ziemię. Wielkie będzie przerażenie, sięgnie obłoków, a grzyb zacieni wielkie połacie Ziemi. To trujący grzyb i tysiące umrą w męczarniach. Zbudują wieże ze stali i wody wierząc, że zdobędą dzięki niej niebiosa. Ludzie ciężko odpokutują swe zuchwalstwo".

Z dużym prawdopodobieństwem można doszukać się w nim zapowiedzi zrzucenia bomby atomowej ("zasiewają grzyb..."), czy opisu rakiet na płynne paliwo ("wieże ze stali").

Wizje młynarczyka z Apoig

Około 1750 roku żył w Bawarii, Mateusz, młynarz, który wygłaszał różne przepowiednie. Pewnego dnia miał powiedzieć:

"Wkrótce nastąpi jedna wojna, potem druga, a w końcu trzecia. Ostatnia wojna przeleci błyskawicznie. Będzie to jakby olbrzymia czystka. Pełno trupów i moc wylanej krwi. Dojdzie do walki między Chinami i ich sąsiadami. I co jeszcze gorsze, zbliża się katastrofa. Zimno i trzęsienie ziemi pozbawią wielu ludzi życia".

Proroctwa rybaka Johanssona

"Widzę straszną wojnę daleko na wschodzie. Żółte twarze starają się dotrzeć poprzez Alaskę do Kanady i Stanów Zjednoczonych. Ich atak będzie odparty przy pomocy broni rakietowej. Rosja będzie wspierać Amerykanów, ramię przy ramieniu. Przedten wybuchnie jakaś straszna rewolucja. Mordy, pożoga, trupy. Leżą ich całe stosy".

Przepowiednia Ferenca Kossutthany

"Z godziny na godzinę wybuchnie straszna wojna. W tym czasie nie chciałbym żyć, a w każdym razie nie w pobliżu oceanu. Wybrzeża Europy, Anglii i Ameryki zostaną zalane potężną falą wody. Rozpocznie się błyskawiczna wojna, lecz potrwa krótko. W wojnie tej będą poszkodowani zarówno żółci jak i czerwoni. Po niej nastąpi długi okres pokoju".

Wojna będzie trwać 27 lat

Niektóre przepowiednie Nostradamusa dotyczące wojny, toczącej się na początku XXI wieku, która miałaby trwać nie mniej niż 27 lat.

"Czerwony grad, woda, krew i ciała pokrywają ciała".

Według Nostradamusa, największe zniszczenia mogą dotknąć Amerykę. Byłaby to wojna prowadzona przy pomocy ogromnej ilości rakiet. W swojej wizji widział on całe niebo ciemne od "włóczni i lancy", pocisków rakietowych. W jego przepowiedniach występuje zapowiedź ataku atomowego na Stany Zjednoczone. Później ogarnie on cały świat.

"Kiedy wielki cykl stuleci odnowi się, spadną krew, mleko, głód, wojna i choroby, na niebie widziany będzie ogień ciągnący się ze sobą iskrzący ogon".

Nadejście Antychrysta

Nostradamus twierdził, że Antychryst, kiedy nadejdzie, sprawi, że "krew prawdziwych duchownych będzie płynąć wszędzie". Wizjoner sugerował tu możliwość wybuchu między dwiema religiami, połączonej z ogromnymi prześladowaniami Kościoła.

Jak widać, wszystko wskazuję na Chiny, które z zaskoczenia mają zaatakować Rosję/Stany, wojna toczyć będzie się w całej Europie. Rosja i Stany zjednoczone mają walczyć po jednej stronie. Według Nostradamusa te supermocarstwa ulegną przeciw barbarzyńskiej potędze, tą barbarzyńską potęgą mogą być Chiny. Natomiast, według Vangi w 2016 roku Europa ma być wyludniona, natomiast w 2018 roku Chiny mają być potęgą światową.

Zapraszam do czytania i dyskusji, ja osobiście w to wierzę.

macie .

Zark
07-11-2010, 21:49
2 tygodnie po dziesiatym będzie takie coś: 24 listopada nastąpi III wojna światowa! - pewniak

Nie wierzę xD

Kornas Pall.
07-11-2010, 21:59
Nawet jeżeli będzie ta wojna to i tak będziecie musieli chodzić do szkoły , bo Polska nie weźmie w niej udziału . Pozdro xd

Sherlock
07-11-2010, 22:02
Będzie wielu fałszywych proroków próbujących przewidzieć koniec

Tyle na ten temat zabobonni głupcy...

Crayon
07-11-2010, 22:06
"Jezus odpowiedział: "Strzeżcie się, żeby was nie zwiedziono. Wielu bowiem przyjdzie pod moim imieniem i będą mówić: "Ja jestem" oraz: "Nadszedł czas". Nie chodźcie za nimi!" (Łk 21,8)

Ze strony od Kocików XD

Neko^
07-11-2010, 22:09
Z niecierpliwoscia czekamy na kolejne story dotyczące konca swiata : |, to juz przeczytalismy dziekujemy :mad:

1st R. Boonek
07-11-2010, 22:12
Brzmi bardzo wiarygodnie, jak kazda przepowiednia konca swiata/wojny swiatowej...

Przekonamy sie za 3 dni http://img827.imageshack.us/img827/3852/wowcc.png

Joogi
07-11-2010, 22:13
Nom, spedze moje ostatnie dni na wbijaniu cennych punktow doswiadczenia. :)

10 moje miasto, pewnie moj blok zostanie doszczetnie zbombardowany ;[

Fajnie wiedziec, dzieki za info XD

Brain
07-11-2010, 23:06
lol, dlaczego 10 listopada?!
Ja 4 dni później mam urodziny :DD

@Topic

Gówn0 prawda.
Nic nie będzie, grajcie dalej w Tibię!
http://i52.tinypic.com/dc68eb.jpg

Ja 20 dni później mam urodziny http://i52.tinypic.com/dc68eb.jpg

@topic
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że o tak o bez żadnych sygnałow ma wybuchnąc 3 wojna światowa za 3 dni.

Zarexoholik?
07-11-2010, 23:23
Nie wierzę w boga, przepowiednie i innego typu bzdury. Także wisi mi co ktoś tam wywróżył. xd

Ogólnie to skoro nie wierzysz, szanuj chociaż Boga, który dał Ci Twoje nędzne życie i nie pisz Jego imienia z małej litery.

Jak mam szanować coś w co nie wierzę? Dziwny masz tok rozumowania. Bardzo ograniczony.

Juxxifi
07-11-2010, 23:50
Będę tak zjebany po poniedziałku i wtorku, że nawet nie poczuję.

#temat

Jakoś nie chce mi się w to wierzyć jak we wszystko, co związane z przepowiedniami.

3rd Dimension
08-11-2010, 00:03
Nie wierzę w boga, przepowiednie i innego typu bzdury. Także wisi mi co ktoś tam wywróżył. xd

Ogólnie to skoro nie wierzysz, szanuj chociaż Boga, który dał Ci Twoje nędzne życie i nie pisz Jego imienia z małej litery.

@top
Hummm... Dobrze, że dzisiejsza młodzież trenuje w cs'ie <ironia>
:|

@zarex
A po to, że inni wierzą i osobiście ja też i nie podoba mnie się to :[

Ktoś II
08-11-2010, 02:46
Rozumiem, wszyscy przepowiedzieli trzecią wojnę światową. Ale skąd Ty tą datę wziąłeś?

Zobaczymy co będzie za dwa dni ;]

Lesny Ludek
08-11-2010, 06:23
Nie wierzę w takie kretyńskie przepowiednie, bo i tak i tak to sie nie spełni... :| Było już dużo podobnych...

Kuczwi
08-11-2010, 07:32
Osobiście wątpie, że tak ni stąd, ni zowąd wybuchnie wojna. Pożyjmy zobaczymy, zostały nam 2 dni :D

Google
08-11-2010, 07:54
20 listopada mam termin na dziarę, trzeba przełożyć III wojnę światową.

3rd Dimension
08-11-2010, 08:34
Btw. - oglądałem ostatnio program na Discovery i wyszło, że po wyścigu zbrojeń gdzieś zapierdolono 12 bomb atomowych o_O... A JA W CENTRALNEJ POLSCE MIESZKAM : (((

ReMover
08-11-2010, 10:20
szczerze to ja w to nie wierzę :) o końcu świata czytam co rok i co rok jest to samo:) podobno koniec miałbyc w 2000 roku, pozniej jakaś kometa miala uderzyć w ziemie itp :)

Okey
08-11-2010, 10:39

@top
Hummm... Dobrze, że dzisiejsza młodzież trenuje w cs'ie <ironia>
:|

Przecież nie wieży w boga? Wtf?

___
Zwyczajna głupota rodzaju ludzkiego. Wystarczy powiedzieć, że ktoś dawno temu tak powiedział, to każdy uwierzy. Zwykła bujda i tyle...

Mateusz Soprano
08-11-2010, 11:05
Hah,nie wierzę.Bardzo realistyczne i nawet troszkę strachu złapałem myśląc że te poryte berety będą światem rządzić,przecież Bomby Atomowe Made In China rozlecą się zanim je ktoś wystrzelić zdąży.

A jak by już była wojna to nie mógł bym znieść tego,że teraz to jakieś bomby atomowe które zabijają zarówno wrogów jak i swoich,nie to co 2 wojna światowa,teraz wszystko będą wszyscy wiedzieć.Kiedyś będzie,ale wtedy gdy tak się cywilizacja rozwinie że na każdym rogu będą kamery,człowiek nie będzie mógł bąka puścić na podwórku bo go zastrzelą;/.

Lewy
08-11-2010, 12:50
No to niech przełożą tą wojnę ponieważ 13 listopada mam wyjazd do Poznania.

A tak na serio nie wierzę w takie pierdoły :)

SedaN*
08-11-2010, 14:08
W tym dniu mam zaplanowany wspólny hunt z tibijskimi kolegami, apel do Chin, aby przełożyli swoje złowrogie pomysły.

Jeżeli jesteś chrześcijaninem to nie wierzysz w takie przepowiednie : D

Li$ek Von Lid3n
08-11-2010, 14:14
Dzieki za info :> Musze cos dobrego zrobic dla siebie w tym wolnym czasie mam wkoncu 3 dni zycia ^^

ViVuSeK
08-11-2010, 15:50
Nie będzie wojny.
Nawet jeśli wybuchnie ,ja bym tych wszystkich wrogów poukładał na miejscu - potrzebny by mi był kałach.
Wizje tych wszystkich ludzi ,nie są trafne ,chociaż czasem są prawdziwe - nie wierze w 3 wojne światową.

Τettmeier
08-11-2010, 15:52
Hmm, to dobrze wiedzieć. :) No nic pozostało nam tylko czekać... haha

Zbigniew Wodecki
08-11-2010, 15:55
Jeśli tak naprawdę będzie, to ludzie z radości będą tańczyć makarene. http://img137.imageshack.us/img137/2699/fuuc.png

@top, nie wiem czy wierzyć czy nie, jestem strasznie ciekaw, ale myśle ze i tak nic się nie stanie, szary, kolejny dzień.http://img299.imageshack.us/img299/7333/failcm.png

adrianeq :)
08-11-2010, 19:06
Mam tylko jedno do powiedzenia w tym temacie: Gówno prawda.

Sporo masz nam do powiedzenia, bardzo ciekawe informacje nam przekazujesz :) Naprawdę jesteśmy zafascynowani Twoją wypowiedzią. Coś jeszcze?

@Topic
Czytałem o tym ostatnio na niewiary*odne.pl i coś w tym musi być skoro tak dużo przepowiedni przez znanych ludzi zbiega się do jednego punktu, daty.

<Magiczny>
08-11-2010, 19:32
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Nostradamus-w-2010-roku-czeka-nas-III-wojna-swiatowa,wid,11779736,wiadomosc.html

Poczytajcie sobie .

Suchar
08-11-2010, 19:43
Heh pewnie nic nie będzie tak jak było z tą burzą jakąś. Taa na pewno chiny jebną w Europe tak bez powodu. A bo mieliśmy atomówkę na zbyciu a nikt by jej nie kupił to zużyliśmy nie złośćie się pliss oddamy wam kilku chinoli i będzie ok.

Osuz
08-11-2010, 19:45
Ja w to nie wierzę chociaż bardzo dużo takich tekstów czytam jakoś kręci mnie to :confused:...
A może jednak kto wie :P zobaczymy za 2 dni :) (jak już będzie ta wojna to Cya :*)

Sub Zero 2
08-11-2010, 20:15
Po Linde się zadzwoni i powie powtórz scene "Wyperda*ać" z psów.Nie wierze http://img299.imageshack.us/img299/7333/failcm.png

Kur akurat miałem iść huncić raty fuck.

Arcade
08-11-2010, 20:41
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Ten-czas-nadchodzi-W-srode-rozpocznie-sie-III-wojna-swiatowa,wid,12832451,wiadomosc.html

proszę oto link do artykułu all pójdziemy w cholerę

KaZeK
08-11-2010, 20:50
Szukam ludzi z którymi mógłbym zbudować schron !

Ekipa na chwile obecną:

Pampalini
KaZeK
Mysticus
Keszuwa
Tyrek
Sroka
Artas
Viseq
zielony kwadracik.,
Santano
Sherlock
.Vimpexx.

#t
Nie wierze w takie brednie, dla mnie to tylko marna prowokacja żeby ludzie uprawiali więcej sexu i kupowali sprzęt AGD/RTV.

Kuczwi
08-11-2010, 20:54
http://wiadomosci.onet.pl/raporty/deutsche-welle-w-onet-pl/niepohamowany-gniew-chin-na-kraje-europejskie,1,3781458,wiadomosc.html

Prosze o to co na onecie piszą, hmm :d

zielony kwadracik.,
08-11-2010, 20:55
ZAREX MASZ 3 DNI ZEBY NABIC 2000 POSTOW I ZDOBYC NAJWIECEJ PKT REPUTACJI ZEBY TWOJA MISJA Z KTORA ZESLAL CIE BOG ZOSTALA WYPELNIONA

#top
hehe to w jutro zrobie to co Pezet w swojej piosence 'gdyby jutra mialo nie byc' <cwaniak2>
Wojna heh fajnie moze zgine w niej xd i tak juz od zycia dostalem wszystko co cchialem zrobilem wszystko co chcialem wiec obojetne mi to jest. To co tam pisze jest wiarygodne wiec pjonaaa : dd

#Kazek
Zapisz mnie tez sie dolacze do budowy schronu w ktorym przetrwamy i bedziemy grac w tibie ; ]]]

Maatinii
08-11-2010, 21:09
Nie jaki Maatini żyjący w V w.p.n.e powiedział że 9 listopada w Ameryce stanie się katastrofa. Dużo ludzi zginie a jeszcze więcej zostanie rannych. "

Gówno prawda.

Domcio666
08-11-2010, 21:16
eh nie wierze w takie cos choc byl taki koles co przepowiedzial 1 wojne swiatowo z dokladnoscia daty i wybuchla tak samo bylo z druga . i to wlasnie ten sam koles przepowiedzial 3 wiec kto wie ale i tak nie wierze ...

Stoner
08-11-2010, 21:28
Jeżeli sam tego nie wymyśliłeś, to daj link do jakiegoś artykułu, chętnie przeczytam.

Popieram tą wypowiedz.

@Ode mnie.
Stary, właśnie napisałem wypracowanie na temat ludzkiego losu,
więc nie pier*ol mi tu farmazonów.
Ludzki los to przeznaczenie, nie da się go zmienić.
Żadnej wojny nie będzie, a jak już to schowam się w schronie u Kazka.

.Vimpexx.
08-11-2010, 21:38
Szukam ludzi z którymi mógłbym zbudować schron !

Ekipa na chwile obecną:

Pampalini
KaZeK
Mysticus
Keszuwa
Tyrek
Sroka
Artas
Viseq
zielony kwadracik.,
Santano
Sherlock

Mnie tu dopisz. XD

@Topic

Nie wierzę w to, kolejna bajka puszczona przez jakiegoś ... :D
A potem każdy w to wierzy, heh.
http://i54.tinypic.com/a2xk9.jpg

zielony kwadracik.,
10-11-2010, 07:34
Jakos jest 7:33 wg mojego zegarka, wojny nie widac za oknem chujowa pogoda jak to u nas :(( zawiodlem sie.

#top
Wypowiadalem sie juz i ofc nie wierze ;D

HAST
10-11-2010, 07:45
ogólnokrajowy komunikat jest godzin 7 minut 44 jeszcze żyję
na razie żadnej wojny na widoku

Crote
10-11-2010, 08:06
dzisiaj wybuchnie wojna! Chiny zaatakuja

Rapujące Skwarki
10-11-2010, 08:08
Mnie tu dopisz. XD

@Topic

Nie wierzę w to, kolejna bajka puszczona przez jakiegoś ... :D
A potem każdy w to wierzy, heh.
http://i54.tinypic.com/a2xk9.jpg

To po ch*j zajmujesz miejsce w schronie jak nie wierzysz. Nie rozumiem takich ludzi.

@topic
Niemcy mnie właśnie gonią, dobrze, że mam na plecach mam kompa i akumulator, to jestem w stałym kontakcie.

Tumanbuga
10-11-2010, 08:12
Widziałem właśnie około 20 chińskich myśliwców , pomachali mi ręką , strzelili se w jakieś osiedle i polecieli dalej.

Krulowiec
10-11-2010, 08:33
Z ostatniej chwili, usłyszałem odgłos bombowców wyjrzałem przez okno i sobie przypomniałem , że to pracownicy, którzy robią mi łazienkę używają młota pneumatycznego.

Li$ek Von Lid3n
10-11-2010, 09:50
Z ostatniej chwili, usłyszałem odgłos bombowców wyjrzałem przez okno i sobie przypomniałem , że to pracownicy, którzy robią mi łazienkę używają młota pneumatycznego.

:) :) Dobreeeee

Ja teraz siedze sobie godzina 09:49 czasu polskiego i jest faza.
Na dachu mojego bloku sluchac odglosy oraz nie pokojace stukania, mysle ze to jacys szpiedzy ktorzy chca zamontowac jakas bron dalekiego razenia. Boje sie nie wiem co zrobic

@top

Kazek schron gotowy?

Qυiet
10-11-2010, 10:00
Jebnę, jak się okaże, że naprawdę Chiny coś zaczęły :D Trza oglądać wieczorne wiadomości teraz ^^

.Voorlon.
10-11-2010, 10:08
Dziś jest 10 i co ? już mam zawijać i szukać jakiegoś schronu ?

Bdzie tak samo jak z katastrofą Tupolewa :/

Szkarlatny leon.
10-11-2010, 11:19
11:20 i nic :D

Kto w to wierzy...? ;o hahja

Sensimila <3
10-11-2010, 11:52
10 Listopad i jak narazie cisza, zobaczymy co się dzieje na świecie o 19:30 w wiadomościach :D

`Artas
10-11-2010, 12:04
I nic się nie wydarzy, ja pierdole wierzycie w jakieś zabobony. -.-'
Słońce pięknie świeci, mega pogoda i nic tego nie zmieni już dziś.

Azielu$
10-11-2010, 12:15
Kurde i gdzie ta wojna? Wydałem moje 16000 baksów na awp, digla i granaty, a tu nic się nie dzieje. : [

Holz aka Paladyn
10-11-2010, 12:51
@up

A ja stracilem 20 000 euro na bunkier a tu lipa : <http://img155.imageshack.us/img155/8545/ayfkmc.pnghttp://img59.imageshack.us/img59/7131/kurrrrc.png

Ktoś II
10-11-2010, 13:11
Spokojnie... Do końca dnia jeszcze ponad 10 godzin. Wszystko się może zdarzyć :D

Joogi
10-11-2010, 13:51
No no, zobaczymy. Mam nadzieje, ze pierwsza bedzie Polska, potem Niemcy, bo mieszkamy troche dalej http://img89.imageshack.us/img89/4876/trollfacec.png

Czekam w domu, ostatnie swoje godziny przeznacze na silownie i granie w tibie http://img252.imageshack.us/img252/5923/cryingc.png

Masstiv
10-11-2010, 13:59
Czekam i czekam a tu ani jednego nalotu :/

Kamor Wielki
10-11-2010, 14:28
marny tutaj macie temaD o tym

na dw od dawna prowadzimy dyskusję

Mnich90
10-11-2010, 14:38
W Chinach jest aktualnie 21:38, a wojny narazie nie widać. Ja już granaty chciałem z ziemianki wyciągać.

~Paso~
10-11-2010, 14:39
juz prawie 15 jakos twoje chiny nie atakuja ?
ogolnie w zadnej twojej przpowiedni czy tam nostradamusa czy tej babki jakiejs calej nie ma podajnej dokladnej daty ja jak bd umieral to tez podam date o koncu swiata uwierzysz mi ?
ide po granaty do sklepu PJONA u mnie juz atak sie zaczol hah ;o

Simi
10-11-2010, 14:40
rzal nie byłem w szkole by móc se powalić członka ile wlezie i ni ma ;<

Habemus Papam
10-11-2010, 15:01
*****... gdzie ta wojna? :(
miała być wojna na kije i kamienie. Zawiodłem się na przepowiedniach wiedźmy i nostradamusa :(

@ Ironia off
Weźcie sie jebnijcie w łeb

Maximus2.0
10-11-2010, 15:25
Przepowiednia się sprawdza włączcie sobie TVN24 zaczęła się III wojna światowa !!

Benn
10-11-2010, 15:27
U mnie już rozdają broń :} i budują bunkry.

@
Ta przepowiednia jest tak żałosna jak to, że po Janie Pawle II miał być czarny papież.

ilovehh.
10-11-2010, 16:04
Jeśli wierzycie w te przepowiednie to grzeszycie. Jest jeden Bóg, żaden Nostradamus aka Internetowa Fama nie umywa się do najwyższego. Wierzcie dalej w te brednie, diabeł czeka.

Crayon
10-11-2010, 16:05
Przeczytałem na tvn24.pl, że przenieśli krzyż spod pałacu do kościoła. To znak, że Moherowa Armia już się mobilizuje : D

Elite Vegox
10-11-2010, 16:27
Ja pol dnia cwiczylem w csie i nei ma zadnej wojny ? (foch) xDD

Mateusz Soprano
10-11-2010, 16:42
No i mamy 16:40 ;d
Oglądajcie fakty może będą mówić że w Chinach wybuchła bomba,bo ich gówniane bomby "Made in China" wybuchną zanim je do rąk wezmą;d

BeYOUTe
10-11-2010, 17:05
U mnie już rozdają broń :} i budują bunkry.

@
Ta przepowiednia jest tak żałosna jak to, że po Janie Pawle II miał być czarny papież.

Nie papież tylko ktoś kto rządzi światem. Można to interpretować też tak, iż tym czarnym władcą jest prezydent USA, gdyż de facto to Stany Zjednoczone rządzą całym światem.

Flamaster
10-11-2010, 17:51
Są potęgą nie można zaprzeczyć, ale czy rządzą światem. ?
@t
Nie mam zdania ; )

`diGiel <3
10-11-2010, 17:55
Nie papież tylko ktoś kto rządzi światem. Można to interpretować też tak, iż tym czarnym władcą jest prezydent USA, gdyż de facto to Stany Zjednoczone rządzą całym światem.
rasista.

@topic
dziś miałem temat o apokalipsie na języku polskim,więc powiedziałem nauczycielce ,że dziś chiny walną bombe w centralną polskę =koniec świata,powiedziała ,że jak się nie sprawdzi to obleje mnie :/

Teza
10-11-2010, 18:11
up;
XDDd

No, juz, bomba pierdolła i wojna wybuchła.

Bravo Pall
10-11-2010, 18:35
UWAGA!
Jest 18:31 i nic się nie dzieje. Ale co to leci mi tu jakiś żółtek i napieprza coś po vietnamsku chyba ... . Zaraz zaraz gadacoś o niemcach . O nie mówie że odpalili bĄbę atomową . Już leci . Uderzy w Berlin. Pierdyknie serwer APO . Maniacy tibijscy rzucają się do wali widać Neko Knight'a biegnącego z Magic Mace . Sarumar napieprza z exevo gran mas vita vis ale co to Kuben biegnie z paką ale tu nie ma bs'a co on robi ? Co on robi ? rzuca pake. I WSZYSCY LEŻĄ!

_woto_
10-11-2010, 19:05
Chlopaki zyjecie?
Ja sie jakos trzymam

UNKNOWNq
10-11-2010, 19:12
u mnie na podworku narazie 3 bomby wybuchly jak tam u was

Shelog
10-11-2010, 19:44
He he :D

Nie wierzę ;)

Midq
10-11-2010, 19:47
poprosilem mame zeby mi kalacha odkurzyla, jutro bedzie sprawny, tylko wyprasowac musze

Hellmans
10-11-2010, 20:32
Szkoda ze nie ma jeszcze wojny :/

Cleyu
10-11-2010, 20:34
No wezcie, miala byc wojna, a tutaj jej nie ma .. A w poniedzialek mam wywiadowke i juz sie cieszylem ze nie bede mial przeje*ane ;((

!~Paso~!
10-11-2010, 20:36
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH

ONI to mi moga podlozyc bombe "Pake" w cs na dd2 na "b'" i chuj im w dupe i tak rozbroje !

p.s
Bomba made in china wbuchnie pewnie 2012 czyli okolo rok potem , wiadoma przyczna konca EUROPY.
A jak wybuchnie to czesc i narahttp://img89.imageshack.us/img89/4876/trollfacec.pnghttp://img89.imageshack.us/img89/4876/trollfacec.pnghttp://img89.imageshack.us/img89/4876/trollfacec.pnghttp://img89.imageshack.us/img89/4876/trollfacec.pnghttp://img89.imageshack.us/img89/4876/trollfacec.png

PornoL
10-11-2010, 20:49
Wojna prędzej czy później będzie :)

Red Rubblaz
10-11-2010, 21:09
u mnie na podworku narazie 3 bomby wybuchly jak tam u was

u mnie w moj dom i nie mam kompa, przez co nie moge pisac postow ;<

Μejger
10-11-2010, 21:12
Jak wy łatwo dajecie sobą manipulować, hahahah.

Sory ziomeczki, ale prędziej sprawdzają się teksty spod kapsli Tymbarku niż te przepowiednie.

Sayek :]
10-11-2010, 21:21
Ja ostatnie godziny spendzam przed tibjom i przed pokemon onlajn !
Musze wbic przed konicem 12 lewel! Pozdro

pomozplz
10-11-2010, 21:21
i mnie 10 listopada wybuchla wojna ale o moje oceny(wywiadowka)

Szkarlatny leon.
10-11-2010, 21:38
i mnie 10 listopada wybuchla wojna ale o moje oceny(wywiadowka)

To się ucz "nieukutibijski" ;)

A z tą wojną to jedna wielka ściema po to żeby ktoś na tym zarobil :P

Suchar
10-11-2010, 21:51
up
Kto niby na tym zarobił 0.o
(pytanko trzeba mieć ff żeby móc używać emotów z komixxów?)
Mówiłem że nic nie będzie tak samo będzie z 2012... No ok 21 może kilka osób walnie samobója ale to wszystko.

Lewy
10-11-2010, 22:22
U mnie już zrobili na osiedlu okopy i ludzie do piwnic schodzą ;)

.Verrier
10-11-2010, 22:52
A ja to sie czuje jak na plaży Omaha. Aktualnie siedze w okopie i kosze zoltkow z CKM'a, peace.

Zakochana Rookqq
10-11-2010, 23:28
O w piz*e po całym dniu sie chu*a stało ;l

G_R_U_L_I_X
10-11-2010, 23:41
Nie wierzcie dzieciakom z 4um, bo to jest bez sensu. Nie będzie wojny w Europie na 100% bo wszystkie kraje u sąsiadów sojuszników a nawet u wrogów mają zainwestowane grube pieniądze. Jeżeli będzie wojna je po prostu stracą. To nie jest już średniowiecze, ze wojna nic nie kosztuje.

Viseq
10-11-2010, 23:54
To nie jest już średniowiecze, ze wojna nic nie kosztuje.

Słuchałeś w gimnazjum coś na lekcjach Historii? Wojny NAWET w średniowieczu kosztowały w chuj kabony. Opłacenie wojska, broni, zajmowanie terenów, konie nie konie, co to za friko dostawali jako zapomoga dla powodzian ?

#topic
6 minut zostało, coś czuję, że Polskę żółci rozdupcą zaraz.

Crayon
10-11-2010, 23:59
Telewizja, mój kolego, to antychryst i ośmielam się twierdzić, że wystarczą trzy lub cztery pokolenia, a ludzie nie będą wiedzieć, jak się samemu bąka puszcza, człowiek wróci do jaskiń, do średniowiecznego barbarzyństwa i do stanu zidiocenia, z którego pierwotniak pantofelek wyrósł już w okresie plejstocenu. Ten świat nie zginie od bomby atomowej, jak prorokują gazety, ale umrze ze śmiechu, ze strywializowania, z obracania wszystkiego w żart, na domiar złego w kiepski żart. - Carlos Ruiz Zafón

Oficjalnie odwołuję dzisiejszy Koniec Świata - wybuch Trzeciej Wojny Światowej