PDA

View Full Version : Balans Propozycja!

W&^
09-11-2010, 18:18
Na prośbę Mortiisa.
Zakładam temat, w którym po przetestowaniu nowych ustawień proszę napisać,
co według was jest nie tak na TEST SERWERZE, co trzeba zmienić.

TO NIE JEST TEMAT DO DYSKUSJI, PROSZĘ NIE KOMENTOWAĆ WYPOWIEDZI INNYCH, TYLKO PISAĆ SWOJE OPINIE!

Zacznę

Moim zdaniem

-Hity Ed muszą dorównywać ms'owi

-Uh Knighta jest zbyt mocny!

http://img252.imageshack.us/img252/5923/cryingc.png

Cinasek
09-11-2010, 18:20
Czemu dla Ciebie uh knighta jest za mocny? teraz 1.6 ek nie może złożyć 1.2 ed

Moj brat 1150+ ed prawie rozwalił Tal Rasz solo. ;d

Moim zdaniem jest ok, ale lekko można by powiększyć hity bolta u rp i lekko vite zmniejszyć.

Morfevious
09-11-2010, 18:20
Uh Knighta jest zbyt mocny!

Expię knightem, to wiem, że już teraz jest bardzo ciężko w PvM, więc nawet nie ma takiej opcji, żeby go obniżyć.

@Up
Tal rasz to śmieć i nie ogar :/

//mozna zmniejszyc lekko maxa, a zwiekszyc uha, ale to i tak troche dziwne bedzie jezeli pal leczylby sie mniej od EK chyba ze jemu tez wieksze leczenie dac, a mniejsze hity z maxa

Hmmm... Z tego co słyszałem, to na za dużą vitę rpka narzeka dużo osób. Cóż... Ja moim 1k ek na luzie składam 100 lvli większe rpki, więc można by im delikatnie podnieść vitę, a ekowi faktycznie podwyższyć uha kosztem e maxa. Ehhh... Skomplikowany ten balans. Najlepiej, to wywalmy ed/ms/rp, zostawmy tylko eka i po problemie :D.

W&^
09-11-2010, 18:25
TO NIE JEST TEMAT DO DYSKUSJI, PROSZĘ NIE KOMENTOWAĆ WYPOWIEDZI INNYCH, TYLKO PISAĆ SWOJE OPINIE!

Proszę też o pomoc moderatorów!
Ułatwi to czytanie waszych postów Mortiisowi!

Xienu$
09-11-2010, 18:27
nie myślicie debile tylko o pvp... pvm jest ważniejsze!!!

uh jest do pvm za slaby... i vita palka tez

hity ms/ed sa za duze... bo za szybko expi i jest najlepszy w pvp ale patrząc z perspektywy 90% pvp a nie tylko dach 1vs 1
normalnie się pkuje tak ze jak masz jakiegoś 2k lvla to pomagasz kumplowi ubić np 1500 rp... i ek 2k nie ubije go na respie bo to nie możliwe...
a ms/ed wpadnie spam i nie ma rpka...

Według mnie najlepszym rozwiązaniem było by :

*Osłabienie exury vity palla.
Lub
*Zwiększyć combo hitów ms /ed (:

Ty jak coś dowalisz to mnie rozpierdala ; D! VITA PALLKA jest za duża właśnie ; / Kupiłeś chara za złotóweczki i myślisz że wszystko wiesz o tym OTsie młody ?

ciebie powinni kurwo wykastrować tępym nożem

.Vimpexx.
09-11-2010, 18:28
Moim zdaniem

Tutaj dodam tylko 1 pkt. zbyt duże hity Palladyna.
http://i52.tinypic.com/dc68eb.jpg

^Hmm^ o.O
09-11-2010, 18:35
@Vimpex
pal ma najslabsze combo a Ty mowisz ze za duze hity ma? lol

@balans

ED/MS - wszystko OK !
RP - Vita dobra (nie zmieniac) combo dobre , moze byc :/
EK - ZMNIEJSZENIE COMBO

Wedlug mnie potrzebna jest 1 operacja , zmniejszyc combo u EK. TYLKO TYLE i bedzie zajeeeebiscie :) to bedzie to wyrownane :)

1st R. Boonek
09-11-2010, 18:40
Czemu dla Ciebie uh knighta jest za mocny? teraz 1.6 ek nie może złożyć 1.2 ed

Moj brat 1150+ ed prawie rozwalił Tal Rasz solo. ;d

Moim zdaniem jest ok, ale lekko można by powiększyć hity bolta u rp i lekko vite zmniejszyć.

Nawet nie wlazles na testa i pierdolisz betony

Ja 2042 druidem z 150mlvlem napierdalam w ludzi z full eq 8.2-9.8k
Ms 2062 bil we mnie ciagle ponad 10k

vitam sie tym druidem tyle samo co sie siocham wiec yyyyy

A i jeszcze jedno 2042 druidem nie moglem wyspamowac 1300 ek :) przesada plx? do tego.. zwiekszyliscie exori max erex i profa taka jak druid ma poprostu prze-je-ba-ne

Playexholik?
09-11-2010, 18:44
Tutaj dodam tylko 1 pkt. zbyt duże hity Palladyna.

Ogarni plax.
Moim zdaniem RP teraz traci po osłabieniu bolta, dodaliście coś tam do erexa ale to jest nadal nic. W pvp może bolt "był" za silny ale do pvm nikt go praktycznie nie stosuje. Dodać jeszcze kilka % do erexa i RP będzie w sam raz.

Solson.
09-11-2010, 18:46
Według mnie najlepszym rozwiązaniem było by :

*Osłabienie exury vity palla.
Lub
*Zwiększyć combo hitów ms /ed (:

nie myślicie debile tylko o pvp... pvm jest ważniejsze!!!

uh jest do pvm za slaby... i vita palka tez

hity ms/ed sa za duze... bo za szybko expi i jest najlepszy w pvp ale patrząc z perspektywy 90% pvp a nie tylko dach 1vs 1
normalnie się pkuje tak ze jak masz jakiegoś 2k lvla to pomagasz kumplowi ubić np 1500 rp... i ek 2k nie ubije go na respie bo to nie możliwe...
a ms/ed wpadnie spam i nie ma rpka...

Ty jak coś dowalisz to mnie rozpierdala ; D! VITA PALLKA jest za duża właśnie ; / Kupiłeś chara za złotóweczki i myślisz że wszystko wiesz o tym OTsie młody ?

Lesny Ludek
09-11-2010, 18:48
UH Knighta jest wystarczająco dobry.
Hity ed musza dorównywac ms.
Pallek powinien mniej leczyc sie exura vita.

Joogi
09-11-2010, 18:48
Hity ms i ed sa dobrze wyrownane, bo ed nie powinien walic tyle samo do ms !!! :)

Co do uha eka to jest w sam raz, wczesniej przyznam, ze byl za mocny. Teraz jest dobrze, nie uham sie za duzo ani za malo w full eq.

Zarexoholik?
09-11-2010, 19:21
druid nie może bić tyle samo lub więcej od sorca - musi bić mniej i różnica ma być widoczna
druid leczy się więcej od sorca i tak ma zostać
paladin powinien się mniej leczyć, bo to wygląda śmiesznie, że 2600 ms nie może wyspamować 2,150 pala...
ek leczy się na tyle dobrze, że 2,1k ek w miejscu wyleczy się od spamu 2,6k msa w full eq
paladin powinien bić z bolta mniej niż na głównym serwerze, nie wiem jak jest tera na test serwie, ale było lepiej niż na głównym
ek powinien mieć lekko obnizonego maxa, tak by max pala zadawał więcej dmg

Twoim zdaniem ed ma być tą samą profesją co ms. Z tym, że ed ma się więcej leczyć? Wnioskuję, że masz niedowład mózgu.

#dziecko niżej

Nie hipokryta tylko tak. Pala nie wyspamuje, bo zauważ mózgu, że vita to czar, a nie runa - ty nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz.

Coterson
09-11-2010, 20:01
druid nie może bić tyle samo lub więcej od sorca - musi bić mniej i różnica ma być widoczna
druid leczy się więcej od sorca i tak ma zostać
paladin powinien się mniej leczyć, bo to wygląda śmiesznie, że 2600 ms nie może wyspamować 2,150 pala...
ek leczy się na tyle dobrze, że 2,1k ek w miejscu wyleczy się od spamu 2,6k msa w full eq
paladin powinien bić z bolta mniej niż na głównym serwerze, nie wiem jak jest tera na test serwie, ale było lepiej niż na głównym
ek powinien mieć lekko obnizonego maxa, tak by max pala zadawał więcej dmg

Usuńcie rp, będzie najlepiej!
2,1k ek może się wyuhać od 2,6k msa a 2,1k rp już nie? Hipokryta.

Savater
09-11-2010, 20:41
-zmniejszyc hity dla ms/ed/rp
-zmniejszyc vite dla palka
-usunac obszarowe itemki dla palka(nie na 9 sqm tylko na 1 ma walic item, pal nie jest postacia magiczna -.-)

<Magiczny>
09-11-2010, 20:52
Ms ma walic zdecydowanie wiecej od eda... teraz wala tak samo.

Zmniejszyc % u palla w exura vita.

Adherent
09-11-2010, 20:54
Jak dla mnie powinno się zwiększyć siłę GMM u Druta ale bez przesady, żeby była równa UE Sorca niech siła będzie taka sama jak stosunek zużywanej many czyli 14/15 i będzie git.

Solson.
09-11-2010, 21:09
Ms ma walic zdecydowanie wiecej od eda... teraz wala tak samo.

Zmniejszyc % u palla w exura vita.

Nie walą tyle samo. Jest zmniejszone.
*mogli by zwiększyc combo dwóch profesji sorca i druida
*osłabić vite palla i lekko uha ( żeby pallek się nie vitał tyle co ek uha)

@topic
Niech Mortiis się wypowie co zamierza zrobić.

Tirell
09-11-2010, 21:21
Każdy tylko mówi o PVP a z tym gównianym uhem 1,5k ek z wielkimi trudami ubijam Apocalypto i to nawet przy lajtowym spawnie (3 Convy).
Już wole żeby ed i ms podnieść hity z obszarówek i zmienić uha dla ek.

Mortiis
09-11-2010, 21:43
rp/ek zostaly wzmocnione troszke czary, oraz oslabione zostalo lekko leczenie. Wydaje mi sie ze tutaj za wiele nie uda sie zdzialac i trzeba by bylo podniesc hity u ms/ed.

Xienu$
09-11-2010, 21:45
rp/ek zostaly wzmocnione troszke czary, oraz oslabione zostalo lekko leczenie. Wydaje mi sie ze tutaj za wiele nie uda sie zdzialac i trzeba by bylo podniesc hity u ms/ed.

a jak dla mnie powinno być odwrotnie... większy uh a słabsze hity...

Zarexoholik?
09-11-2010, 21:50

Aha, i tym samym chcesz jeszcze zepsuć pvp ms/ed vs ms/ed, tak? Podniesienie hitów u ms/ed jest równoznaczne z tym, że będą się zabijać na 2 szybkie czary i wanda. Nie lepiej osłabić leczenie u pala, dodać nowy czar leczący dla ms'a?

Morfevious
09-11-2010, 21:55

Ja właśnie przed chwilą rozwaliłem 900ed bez żadnych kłopotów, w ok. 20 sekund, mimo tego, ze uciekał i biegał po schodach. Coś tutaj jest nie tak :confused:

Azielu$
09-11-2010, 22:09

Skoro hity ed mają dorównywać hitom ms'a to na chuj mają być 2 profy? : o Druid [na każdym serwie] jest profesją leczącą i jego hity są dużo mniejsze w porównaniu do hitów ms'a, ale nadrabia to leczeniem. Co do uh'a to dalsze 'majsterkowanie' przy nim skończy się tak, że nawet Szymek nie wybloczy omena na queście. :)

#Coterson
Zauważ, że Zarex napisał "ek leczy się na tyle dobrze, że 2,1k ek w miejscu wyleczy się od spamu 2,6k msa w full eq", a zawsze można przesuwać. Gdy zacznie biegać to wystarczy, żeby jeden uh nie wszedł i gleba. :)

#Mortiis
Omnomnom. Już teraz 1k ms/ed ściąga 1k ms'a/ed na wanda [crit] i 2 ue. To ma być pvp? :O

#Savater
A co ci da w pvp, że rp będzie bić zamiast na 9 sqm to na 1? XD Musk plx.

#Czeczen
Tobie to by akurat pasowało, bo ty jedynie bijesz jak ktoś ładuje mane, a tak się uhasz. xd

Analfabeta
10-11-2010, 00:26
Moim zdaniem Powinny zostac wniesione poprawki pomiedzy Ek i Rp Poniewaz 1k Ek i 1k Rp Zadaja Prawie ze takie same hity ek minimalnie slabsze.
A na dodatek 1k ek a 1k rp Lecza sie Prawie tak samo Roznica jest niewielka Okolo 1k-0,5k Mniej leczy sie Ek a w Porownaniu Hp 1k Rp i 1k ek jest doza roznica ek an tym lvl posiada prawie 31k hp a rp o 10k Hp mniej od Knighta wiec Najlepiej Bylo by Powiekszyc Minimalnie Hity Paladyna Jeszcze Albo exure Vite.
Bądz 2 rozwiazanie Odjac Knightowi 1-2 hp na lvl Lub Zmniejszyc jeszcze Troszeczke Uh'a.
Ale to tylko Moje zdanie nie wiem Jak Wasze.

Przepraszam za Ortografie

Mortiis
10-11-2010, 01:14
Nowe wykresy na Test serwerze, prosze o testy.

http://www.armia.toproste.pl/new.png

Zarexoholik?
10-11-2010, 01:52
Jedyne do czego mogę się doczepić to obrażenia ms'a, a obrażenia druida. Druid nie bije tyle mniej ile się więcej leczy. Więc ja nadal jestem za tym, abyś mi zmienił profesję na druida. (:

//ok po prostu bardziej skupialem sie na ms/rp/ek dobrze ze o tym przypomniales.Jednak i tak musisz wziac pod uwage ze z czaru polowe slabiej bije sie w ludzi, roznica dobra bedzie tylko w pvm.

Okey
10-11-2010, 02:51
Jedyne do czego mogę się doczepić to obrażenia ms'a, a obrażenia druida. Druid nie bije tyle mniej ile się więcej leczy. Więc ja nadal jestem za tym, abyś mi zmienił profesję na druida. (:

vita = sio, różnica to 200~ a hity są takie jak były kiedyś... ja klonem bije 9,9-11,5k -.-

//roznica vita/sio na 1klvl wynosi 534hp, na 2klvl srednio 948hp

Exoo
10-11-2010, 06:57
ED - MS .... ED bije tyle co MS bez jaj? Tak nie powinno być, a co do wykresu jest Ok.

//nie wiem gdzie to zauwazyles ms bije na 1klvl wiecej o 480hp, a na 2klvl wiecej o 898hp w pvm

Sherlock
10-11-2010, 08:38
$up
Wy jesteście ślepi? W którym momencie druid bije tyle samo ile MS....?

Krulowiec
10-11-2010, 08:48
Druid niewiele mniej bije, a o ile więcej się leczy ;O

//poniewaz na wykresie przedstawilem hity pvp, a hity pvm sa 2x wieksze i roznice tez sa wtedy 2x wieksze.

Azielu$
10-11-2010, 09:29
Wszystko super extra, ale różnica w hitach z m mace [134 skill, 60 atk.] i m axe [112 skill, 61 atk.] wynosi ok. 100, więc chyba coś jest nie tak. Nie mówię o criticalach, ale normalnych hitach. 1916 ek z mace bije 8.2-9.2k, a z axe 8.1-9.1k...

#edit

09:41 Mortiis: jezeli chodzi o hity z broni
09:41 Mortiis: ale zmodyfiokowalem w nim waznosc lvl
09:41 Mortiis: czyli lvl ma ogromny wplyw na hity
09:41 Mortiis: a skille i reszta maly wplyw
09:41 Mortiis: jezeli to zmienie to sie troche zepsuje wykres broniiNo to ***** oddaj mi czas, który zmarnowałem na skillowanie, bo nie robiłem tego po to, żeby bić o 100 więcej... Jak coś robisz to rób to dobrze, a nie na odpierdol...

#edit2

//roznica vita/sio na 1klvl wynosi 534hp, na 2klvl srednio 948hp
Taaak różnica 1k hp na 2k lvl'u jest naprawdę ogromna...

//przestan pierdolic, bo roznice w kazdej chwili mozna zwiekszyc, wystarczy kulturalnie o tym napisac i zaproponowac taka zmiane z argumentami za...
To zwiększ różnicę, bo to 1k to jest nic. W ogóle nie wiem skąd Ci się wzięło to, że róznica vita vis - gran mas mort = sio - vita. : /
//wg Ciebie jak pwoinno byc? bo ja rozumiem, ze jak jest profesja magiczna to jak robimy druga magiczna to jezeli na czyms traci to na czyms innym zyskuje tyle samo i wtedy jest balans, bo tyle samo stracila co zyskala, ale wg Ciebie druid powinien niewiele w hitach stracic, a leczyc sie sporo wiecej... dla mnie to nie jest balans pomiedzy ms/ed
Pograj trochę w tibię to pogadamy.

//a jezeli chodzi o wzor na bron to jak jestes taki dobry to moze sam napiszesz wzor ktory bedzie idealny na kazdym lvl i taki ktory Cie zadowoli?
Podaj mi wzór jaki jest teraz to postaram się go zmienić tak, aby również skille coś dawały. A tak btw. jakbyś nie robił tego wzoru na odczep to nie płakałbym o skille.
//wymysl swoj slany, ja zrobilem nowy i mowisz ze jest do dupy, zrob swoj wspanialy wzor na bron, ktory bedzie dobrze zachowywal sie od 1-15lvl i bedzie rowniez odpowiedni az do 3klvl, czekam na propozycje, pamietaj ze musisz wziac pod uwage skill, atk broni i lvl
Zobaczę co da się zrobić, ale pamiętaj, że to nie ja prowadzę ots'a od kilku lat. :)

Magik
10-11-2010, 10:43
Ja bym zostawił broń tak jak była (i tak biję o ~1k mniej przy skillu 138 XD), a zmniejszył tylko tego UH'a i vite palka o tyle, co ostatnio powiększałeś. ;D

Mentor
10-11-2010, 12:36
Uh knighta jest za slaby. Nie chodzi mi to pvp ale o pve gdyz 1420 ek skladam sie jak szmata na potworkach ktore ek-owi nie powinny stwarzac problemu.

@ do posta mortiisa.
Dobrze widze?? 1500 ek leczy sie 10k?? hahahahaha jaja sobie robisz?? sory nawet nie 10k z 8 bedzie

Zarexoholik?
10-11-2010, 13:22
Ja proponuję dać druidowi lepsze leczenie, a osłabić mu morta. Po co mają być dwie profesje, które różnią się właściwie tylko kolorem czaru? Druid powinien się lepiej leczyć i to powinno być widoczne, tak z 3khp minimum, ale też jego hity powinny różnić się od hitów sorca, tak by ms był w czymś najlepszy. Różnice są teraz niewielkie, a powinno być to widoczne. Jak ktoś zakłada sobie konto i tworzy druida to z myślą, że będzie się dużo leczyć, zarobi na leczeniu innych. Więc proponuję zrobić różnicę między tymi profesjami.

Joogi
10-11-2010, 13:31
Magik, chcesz jeszcze bardziej ek udupic? Zostawcie tego uha w spokoju, rowny lvl ekiem nie moge sie na glownym serwerze wyuhac od 50 mniejszego ed,ms... Zostawcie uha w spokoju, na tym nowym wykresie vita palla wyglada lepiej, bo wczesniej byla za mocna. ;) Jak wprowadzicie ta vite palla nowa, to bedzie wszystko ok! -,-

W&^
10-11-2010, 15:35
Ja jeszcze chciałem dodać że Testy powinny odbywać się na większych lvl.
Dlaczego przedstawia ten wykres (sorry ze w paint ale nie mam innego programu :D)
http://i56.tinypic.com/a11wyf.jpg
Jak widac na mniejszym lvl pallek ma prawie takie combo jak hp ed/ms, dlatego niektórym wydaje się ze ma on zbyt duże hity...
Chyba ze robimy balans dla 1klvl, wtedy można obniżyć hity rp.

Romus
10-11-2010, 16:14
WYPIERDOLCIE HOTY I PRZYWROCCIE DAWNA SILE UHA!!!!! Wg mnie to jest jedyne rozwiazanie sporu pomiedzy ed/ms/rp a knightem :)

N-series
10-11-2010, 16:20
Dobra teraz ja coś dodam od siebie

ms /ed myśle że tu jest ok , fakt byli za słabi podnieślicie wanda,siłe leczenia ok
-usuncie energy ringa , wkurwia mnei to że koleś ma red nie dość że 2.4k ms napierdala 12k i wand ponad 4 to na red ringa wrzuca
ogólnie najbardziej po dupie dostał pall

ek powinien mieć słabszego maxa
gdzie jest pvp ek vs rp? prawie 2.4k rp mam problem ubić 2.1k ek bo kurw* zjebany balans jest

ja mam na 2.4k lvl 50k hp i lecze się 15k a koles na 2.1k ek ma 65k hp i leczy się tyle samo , mimo że ma 300lvl mniej i teoretycznie powinienem więcej się leczyć , mało tego pall jako jedyna profesja otrzymuje max combo od ek bo nie ma tarczy ja bije teraz z bolta 5.5-6k a ek na 2.1k bije mi tyle samo

nie dość że bolt bije różnie to jeszcze oslabiony jest...
wszystko się zjebało od kiedy wprowadziłeś hoty
na głownym ms na moim lvl ma combo 12k x2 i wand 4k czyli 28k combo(dla mortiisa combo tak się liczy ponieważ wand w tym czasie co leci uderzasz 2 czary -.-)ja bije 8.5k x2 to 17 i bolt 5.5 czyli 22.5

osłabcie maxa eka o jakieś 10% nie może ek bic tyle co rp
usuncie energy ringi , nie dość że ms/ed teraz mają dobre leczenie i dość sporo hp to te ringi...
chciałeś dobrze a wyszło jak zwykle cały czas dopierdalacie się rp a ek i tak jest najlepszy
ms i ed zostawcie już moim zdaniem są mocni ,zrób tak żeby rp bił równo z bolta ,najlepszym rozwiązaniem pvp ek vs rp było by wprowadzenie możliwości za pewną opłatą i jakimś qustem umagicznienia bolta na golden speara aby był jedno ręczny , dzięki temu ustabilizuje się pvp z ek ponieważ ek nie bedzie bił cały czas stałych hitów w biednego palla bez shielda

Joogi
10-11-2010, 16:27
ja mam na 2.4k lvl 50k hp i lecze się 15k a koles na 2.1k ek ma 65k hp i leczy się tyle samo , mimo że ma 300lvl mniej i teoretycznie powinienem więcej się leczyć , mało tego pall jako jedyna profesja otrzymuje max combo od ek bo nie ma tarczy ja bije teraz z bolta 5.5-6k a ek na 2.1k bije mi tyle samo

Zapomniales dodac tez, ze vita wejdzie u palla w kazdej sytuacji, a uh eka nie zawsze. Jak suwasz lub ek lata to nie wejdzie czasem nawet 1 uh na 3 ;)

osłabcie maxa eka o jakieś 10% nie może ek bic tyle co rp
usuncie energy ringi , nie dość że ms/ed teraz mają dobre leczenie i dość sporo hp to te ringi...
Ta, najlepiej od razu o 50% zeby walil mniej od rp, nie? ;O !

Co do energy ringow to sie moge zgodzic, jeszcze za czasow bez hotkeyow to wkurzalo... Najlepiej to w ciul usunac i tyle ;X Robicie balans a nie uwzgledniacie ringa u ms/ed, mogliscie im zmniejszyc hp i tak im to nie potrzebne jak kazdy ringa zarzuca... -,-

Mortiis to przesada....

1120 rp vitam sie po 7.5-8.5 k....za malo , o 1k mniej niz uhalem sie przed tymi zmianami na test servie.....a wale , o 300 wiecej bo to bez jaj znow udupiliscie RP a i tak byl najgorszy....wroccie vite i hity rp....a oslabcie combo ek w zamian za lepszego Uha...to by bylo najlepsze

HAHAHAHAHAHAHAH, jedni pieprza, ze vita pallka jest za duza, natomiast posiadacze pallow placza, ze sie vitaja za malo ;D To sie robi smieszne juz

^Hmm^ o.O
10-11-2010, 16:32
Mortiis to przesada....

1120 rp vitam sie po 7.5-8.5 k....za malo , o 1k mniej niz uhalem sie przed tymi zmianami na test servie.....a wale , o 300 wiecej bo to bez jaj znow udupiliscie RP a i tak byl najgorszy....wroccie vite i hity rp....a oslabcie combo ek w zamian za lepszego Uha...to by bylo najlepsze

N-series
10-11-2010, 16:33
up uważasz że rp który jest bardziej magiczną profesją ma bić tyle co ek
może wyjebmy rp z serwa i każdy niech zmieni sobie profesje i nie bedzie problemu

gdzie jest różnica między ek a rp?

2k rp 42k hp
2k ek 62k hp
1/3 więcej ma
takie same leczenie , a nawet uh eka jest lepszy bo 2k rp ma vite 13-14k a ek uha sie jakieś 15 , biją tyle samo ,z knighta rp zrobiliście , do tego ma uhy na hotkeyu , bron na 2sqm zawsze trafi , nie da się trzymać eka na dystans rp bo nigdy go tak nie ubijemy

Maciejas
10-11-2010, 16:48
Wy jestescie idiotami !!!
Sorcerer-Profesja Ofensywna
Druid- Lecznicza/Obronna
Więc o co płacz i najlepiej niech wam serwer usuną i dadzą delete

Azielu$
10-11-2010, 22:05
up uważasz że rp który jest bardziej magiczną profesją ma bić tyle co ek
może wyjebmy rp z serwa i każdy niech zmieni sobie profesje i nie bedzie problemu

gdzie jest różnica między ek a rp?

2k rp 42k hp
2k ek 62k hp
1/3 więcej ma
takie same leczenie , a nawet uh eka jest lepszy bo 2k rp ma vite 13-14k a ek uha sie jakieś 15 , biją tyle samo ,z knighta rp zrobiliście , do tego ma uhy na hotkeyu , bron na 2sqm zawsze trafi , nie da się trzymać eka na dystans rp bo nigdy go tak nie ubijemy

Ty dobry jesteś. Ja 2k ekiem uham się 14k max. W dodatku mogę nim nie trafić jak biegam. Nie da sie eka trzymać na dystans? Proszę cie... Maxa na ts'ie osłabili, a jeśli nadal nie widzisz różnicy to radzę iść do okulisty.

#topic
Jak na Apo z hotami balans z ts'a jest dobry.

Zark
10-11-2010, 22:09
Myślę że jest już dobrze. Grałem rano na ts'ie i każda profa ma teraz szanse w pvp.
Nie róbcie już takich tematów, pls :/

Domcio666
10-11-2010, 22:26
ja bym proponowal zwieksyc troche sile uha dla ek czemu bo ciezko sie nim teraz expi :< jak da sie cos zrobic to mortiis zrob.. TO TYLKO MOJA OPINIA WIEC PROSZE BEZ KrYTYKI

Dragos Pal
11-11-2010, 08:26
Nie walą tyle samo. Jest zmniejszone.
*mogli by zwiększyc combo dwóch profesji sorca i druida
*osłabić vite palla i lekko uha ( żeby pallek się nie vitał tyle co ek uha)

@topic
Niech Mortiis się wypowie co zamierza zrobić.
YHY jasne tylko że pall na 1700lvl ma 35k hp a ek ma 50+ (nie wiem dokładnie ) ty chcesz, żeby ek był najleprzy? ek ma combo 6k + 5k broń tym czasem pall ma 6.5k + 3.5k broń podsumowanie combo ek 11k combo pall 10k . ja rp vitam się 10k więc ek wali więcej niż sie vitam... a jak tak bd i nie bd sie mógł vitać np 11-12k to bd non stop na hocie musiał a ek może sobie darować bo ma dużo hp...