View Full Version : nie rozumiem
Τettmeier
09-11-2010, 19:46
To super, że słuchasz wszystkiego. Są ludzie bardziej rozgarnięci i ograniczeni. Jeśli on słucha przez praktycznie cały czas tego samego, to znaczy że jest ograniczony. Nie wiem dlaczego to tak przeżywasz. To tak jakby jeden dostawał cały czas jedynki a ty piątki, i byłbyś z tego powodu wiele pokrzywdzony, że on się nie uczy. Dobrze zrozumiałem chyba.. Olej to.
Kapitan Alkohol.
09-11-2010, 20:04
i fiutek slucha 3 kapel/producentow i mowi ze wszystko inne to chuj.
To o miekielu ?XDDDD
#top
Jeżeli o mnie chodzi to słucham tego co lubię - polski rap, z czego najbardziej lubię kilku wykonawców, ale nie hejtuje innych. Jeżeli ktoś ze znajomych puści coś innego nie mam nic przeciwko, z jednym wyjątkiem - nienawidzę techniawy bo to jak dla mnie ciągle ten sam rytm czasem 0 słów :D Co do słuchania muzy jak to napisałeś na 120 db to też nie jest w porządku bo jeżeli mieszkasz w bloku to za sąsiadów masz np starszych ludzi, niekiedy chorych itp.
Mikiel Gimb Alert
09-11-2010, 20:10
To o miekielu ?XDDDD
ja tylko pedego słucham, naucz się liczyć
^top
no to masz poważny problem, powiedz mu co o nim sądzisz
Zarexoholik?
09-11-2010, 22:01
To o miekielu ?XDDDD
O curwa, ale beka! xDDDDDDD
#topic
Jak lubi to co z tego? Jego sprawa czego słucha i co lubi. Tobie się to nie podoba, a jemu wręcz przeciwnie.
Ja czasami otwieram okno i puszczam sobie głośno muzykę, żeby wszyscy widzieli, jaki jestem zajebisty, bo mam takie, a nie inne gusta muzyczne. No i czasami w niedzielę, jak widzę ludzi, którzy idą do kościoła, to puszczam Angel Of Death (http://www.tekstowo.pl/piosenka,slayer,angel_of_death.html) Slayera(albo jak Żydostwo się pałęta po mojej ulicy ^^)
Ale nie mam problemu, tak jak Ty - mój sąsiad gra w jakiejś metalowej kapeli i nie przeszkadzają mu moje nuty ;d
zielony kwadracik.,
09-11-2010, 23:01
nie rozumiem ludzi ktorzy nie rozumieja hip hopu bo tylko mlodziez rozumie : -000
#top
Masz probleem, idz ztym do rozmow w toku pomoga ci
Krulowiec
10-11-2010, 14:30
Mieszkam w domu jednorodzinnym więc mam wyjebane :OO
Najczęściej słucham muzyki przez sluchawy więc tak czy siak nikt nie słyszy.
Trikol <3
10-11-2010, 14:45
Ja mam sasiada , co slychac u niego hardcore/metalcore zazwyczaj , wiec miedzy nami nie ma problemu :D
Przeszkadzają mi tylko ci co słuchają hip-hopu/rapu i jak usłyszą wszytko inne to już płaczą. Jak ktoś słucha czegoś innego to raczej jest spokojny.
Też mieszkam w domu jednorodzinnym jak Krulowiec i z sąsiadami nie mam problemu, ale wiem, że sąsiad(40+/- lat) słucha metalu(Sepultury, Metallicy itd)
@down
I właśnie o takie coś mi chodzi.. Metal jest uważany przez wszystkich za muzyke szerzącą nienawiść, a jeszcze nie widziałem żeby ktoś kto słucha metalu(itd.) zachowywał się w taki sposób jak ty i wiele innych osób słuchających tej muzyki "wolności"(hh)
Lesny Ludek
10-11-2010, 16:25
Nie wiem czy się chwalisz czy co... :| Ciekawe bardzo ze słuchasz wszystkiego, ja slucham tylko HH i gdyby taki pajac mi muzykę zapodał to bym mu obsrał okna.
!!sQaua!!
11-11-2010, 11:18
http://www.youtube.com/watch?v=bHqs7e_9T1E
Podbij do niego i to mu zaśpiewaj, zaczyna się od 0:13.
@up
Pokrop go wodą święconą, może pomoże ;>
@top
Kiedyś jak całe dnie spędzałem na boisku (teraz pc moim całym światem) gość puszczał Peje to mu kamiuchami po oknach rzucaliśmy, a że miał otwarte to mógł otworzyć kamieniołom.
A mnie boli dupa jak spogladam na tematy w tym dziale. Poziom ograniczenia muzycznego u wiekszej czesci uzytkownikow tego forum jest dosc irytujacy, pomijajac nawet fakt, ze niektorzy mentalnie sa w podstawowce, a ich gusta muzyczne ograniczja sie do mtv i radia.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.