View Full Version : 10 latka- brutalny gwa?t
Lagga v3
09-11-2010, 20:00
http://www.fakt.pl/Brutalny-gwalt-na-10-latce-z-Lodzi-,artykuly,87312,1.html
to juz trzeba byc ladnym pojebem zeby 10 latke zgwalcic. najlepsze jest to ze do miejsca zdarzenia mam 200 metrow .
tu w szczegolnosci pytanie do lodzian - byliscie tam kiedys ? bo ja tak . okolica straszna
Mikiel Gimb Alert
09-11-2010, 20:02
Pewnie ktoś z forumka, pełno tu takich cieplaków.
Jak masz tam 200 metrów to weź siekierę i przyłącz się do Policjantów, poszukaj tego człowieka i zrób to, co do Ciebie należy.
`diGiel <3
09-11-2010, 20:03
takiego bydlaka to tlyko po jajach kopać aż mu odpadną
Nic tylko SKURWYSYNA NAJPIERW WYKASTROWAĆ TĘPYM NOŻEM, OBCIĄĆ RĘCE TĘPYM NOŻEM, WYDŁUBAĆ OCZY, OBCIĄĆ JĘZYK A NA SAM KONIEC NABIĆ SKURWYSYNA NA TĘPY PAL I WYSTAWIĆ W CENTRUM MIASTA!!!
!!sQaua!!
09-11-2010, 20:10
Nic tylko SKURWYSYNA NAJPIERW WYKASTROWAĆ TĘPYM NOŻEM, OBCIĄĆ RĘCE TĘPYM NOŻEM, WYDŁUBAĆ OCZY, OBCIĄĆ JĘZYK A NA SAM KONIEC NABIĆ SKURWYSYNA NA TĘPY PAL I WYSTAWIĆ W CENTRUM MIASTA!!!
Lepiej powoli obdzierać ze skóry i posypywać solą.
No niestety w Polsce nie ma kary śmierci i kastracji pedofilów/gwałcicieli (chyba).
Morfevious
09-11-2010, 20:12
Ja bym mu pokazał sztuczkę, jak z 12cm penisa robi się szelki.
@Down
Nie przesadzaj, że karę śmierci. W więzieniu, jeżeli jego 'koledzy' się o tym dowiedzą - za długo nie pożyje.
Krulowiec
09-11-2010, 20:19
Przesada, 10 latke zgwałcić , szok.
Powinni wprowadzić karę śmierci albo przynajmniej kastracje za taki czyn.
3rd Dimension
09-11-2010, 20:34
Nieno to są ludzie, którzy nie umieją zapanować nad swoją seksualnością. Zdarzały się wypadki gwałcenia młodszych dzieci - wg. mnie to jakieś nieporozumienie. W głowie trzeba mieć ostro najebane..
Mogliby wprowadzić kary śmierci, ale:
prim: zakazuje tego deklaracja praw człowieka,
di: ostatni taki zapis w prawie zlikwidowali w USA po zabiciu niewinnego człowieka - wina została źle osądzona (mowa oczywiście o państwach demokratycznych)
Lagga v3
09-11-2010, 20:38
@Down
Nie przesadzaj, że karę śmierci. W więzieniu, jeżeli jego 'koledzy' się o tym dowiedzą - za długo nie pożyje.
masz racje . co jak co , ale w wiezieniu za zabojstwo ludzie sie koleguja ale nigdy wiezien wiezniowy nie wybaczy gwaltu , pobicia dziecka , bo dziecko to dla nich rzecz swieta
o ile wiem , do tej pory policja nie znalazla gwalciciela . nic dziwnego .:|
@down
post zgloszony
Mateusz Soprano
09-11-2010, 20:40
No widać że gość jakiś nie wyżyty,w dzisiejszym świecie to wystarczy wziąć jakąś fuchę komuś odwalić i iść gdzieś na imprezę,jak laski zobaczą portfel to się zlecą jak pszczoły do ula.I wtedy gadka szmatka,kilka drinków postawić i już.Albo przy drodze panią oczywiście z zabezpieczeniem.
Ale ja nie będę wypisywał co bym mu nie zrobił.Proszę zobaczyć może warto zrozumieć człowieka nim z góry osądzimy nic o nim nie wiedząc.
http://i56.tinypic.com/2zof0nd.jpg
@3rd...
Jeśli chodzi o karę śmierci to Texas, Kalifornia, Illinois, Ohio, Wirginia, Wisconsin, Michigan, Arkansas, Alabama nadal wykonują wyroki śmierci.
@top
Wypowiedziałem się
Berafito Ryathhh
09-11-2010, 21:32
@Down
dokladnie :) Kary, które są teraz, wystarczają ;). Mowicie tutaj o jakis torturach, nie wiem po co, skoro najgorsze dla pedofila jest trafic do wiezienia ... tam to ma oro hahaha :DDD
Japierdule, co za pojebani ludzie zyja na swiecie _/ Jeszcze taki straszny -,-
A do autora, piszesz ze straszna okolica a mieszkasz 200m od miejsca XDDDD
Lesny Ludek
09-11-2010, 21:56
Przeciesz ona nawet nie miała cycków... :| Takiego to wziąc odciac jaja i po sprawie, a na koniec zamordowac pajaca.
Zarexoholik?
09-11-2010, 21:56
To trzeba być debilem. Takich 'ludzi' powinno się od razu utylizować.
Skryper.!
09-11-2010, 22:09
Hmmm powinien w takich warunkach umierac, zeby sam błagał o smierc;oooo
Zbigniew Wodecki
09-11-2010, 22:19
Dobrze że nikt z Was nie decyduje o karach, bo w polsce za nasikanie w parku była by kastracja lub kara śmierci.
Ktoś tutaj napisał że wystarczy więzienie, i to jest prawda, gościu powinien dostać 15 lat, a potem nadzór kutatora. Koledzy już by się nim zajeli, że po 15 latach, miał by tak przejechany odbyt, że nie czuł by jak sra.
http://img299.imageshack.us/img299/7333/failcm.png
Sensimila <3
09-11-2010, 22:35
Banda kretynów. Małe, niewinne dziecko, przeżywa takie coś. Kara śmierci tutaj nie ma się nad czym zastanawiać!
dobsze jej tak facet zrobił co zrobić musiał i poszedł proste nie?
ale jak zewylke bedzieidce go pietnowac
takich ludzi powinno się na wawelu chować ot co !
To naprawdę przykre.
Zrujnować komuś życie w tak młodym wieku jest karygodne.
Ja bym takich na syberie wysyłał, bo śmierć jest dla nich najlepszą karą.
Dożywocie też nie byłoby dla nich karą, ale nagrodą.
Berol :)
22-11-2010, 16:23
Spokojnie pierw zajmom się nim psy a potem koledzy z więzienia. Będzie dostawał w pysk trzy razy dziennie a jebany bedzie co noc http://img689.imageshack.us/img689/9955/niewinnyc.png
Domcio666
22-11-2010, 16:47
takiego najlepiej wsadzic do wiezenia i zeby go gwalcili w tym wiezieniu ;.....
Zapewne jakiś żyd z galery, tylko na ełksie się lansują gwałtami na dzieciach
odezwał sie... ostatnio na moim osiedle wpadli zydzew i w 3 wzięli gościa co ma 14 lat i mu po mordzie żyletką jeździli jak autkami...
Rodowity _/
22-11-2010, 18:34
Byłem tam ; ( Ostra Melina ; o
Trzeba mieć ostro Najeb*** we Łbie zeby 10 latke Gwałcic ; <
Nieno ludzie są naprawde popierdoleni żeby zgwałcić 10 latke?
Nie moge z tego.
No trzeba przyznać że teraz pedofile to za daleko sie posuwają. Niech go złapią a jak trafi do paki to uu, koniec z nim. Dla ciekawskich co się tam z nimi dzieje to radzę obejrzeć polski film "Symetria".
ladnym trzeba byc pojebem no sory takiego to bym zajebal bez wyrzutow sumienia
No trzeba przyznać że teraz pedofile to za daleko sie posuwają. Niech go złapią a jak trafi do paki to uu, koniec z nim. Dla ciekawskich co się tam z nimi dzieje to radzę obejrzeć polski film "Symetria".
To ty chyba nie ogladales symetrii, byles w kryminale ? Opowiadal ci ktos chociaz co tam sie dzieje ?
Tragedia dla tego dziecka. Co sie na tym swiecie dzieje to totalna patologia. Dziecko, ktore nikomu nie zawinilo ma teraz zrujnowane cale zycie. Ehhh. Kara smierci i nic wiecej.
Ej, moralfagi, nie macie sie zajac czyms poza bezsensowna dyskusja o faktach dokonanych?
Strycnine
28-11-2010, 23:17
Powinni go wsadzic do pierdla i na czole wytatuowac ze zgwalcil 10 latke. Jego psycha spadla by po 1-2 tygodniach.
Kanibaal
28-11-2010, 23:41
Popieram kolege 2x up
Bylo, jest i bedzie. Nic nie zrobisz, taki swiat.
Nie wiem jak można być takim skurwielem...
Uciąć mu jaja i po sprawie...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.