PDA

View Full Version : Trainy..

CZokoroko
10-11-2010, 01:07
Mam takie pytanie ,dostałem bana za to że byłem afk na trainach jeśli nie można być afk na trainach to po chuja robiliście żeby dźwignia była na 20min a nie na 15??? to trochę bez sensu bo jeśli nie mogę być afk to co za różnica czy pociągnę za dźwignię po 15minutach czy po 20 jak i tak muszę się przyglądać.

Mortiis
10-11-2010, 01:25
Jak pociągniesz dzwignie osobiscie to nie otrzymasz bana.

CZokoroko
10-11-2010, 01:29
Tak ale skąd gm moze wiedzieć czy botuje jak dostałem warna i wtedy akurat patrzyłem na tibie i odpisałem a za 2 razem byłem afk i dostałem bana na tydzien.

Okey
10-11-2010, 01:37
Tak ale skąd gm moze wiedzieć czy botuje jak dostałem warna i wtedy akurat patrzyłem na tibie i odpisałem a za 2 razem byłem afk i dostałem bana na tydzien.

Gm/tutor czeka aż ktoś przesunie dźwignie - jeżeli wtedy nie odpowiesz = ban.

Zarexoholik?
10-11-2010, 01:48
Nie da się dostać bana za friko. Tutor musi mieć jakiś filmik, że botujesz by ci to potem udowodnić, nieprawdaż?

//Magik
Exod to GM, więc nie musi. :D

Splaxor
10-11-2010, 03:00
W ciemno powiem, że dostałeś bana od Exoda.
Mnie też sprawdzał. Byłem w trainerze, a on mimo wszystko napisał, że jak nie odpiszę w ciągu 30 sekund to mogę otrzymać bana lub delete.

01:00 UWAGA: Zbyt dlugo nic nie robiles. Jezeli nie chcesz zostac wyrzucony pociagnij za dzwignie!
01:00 OK! mozesz afkowac przez kolejne 20 minut
01:05 Tenshiron prosze napisac cokolwiek w celu sprawdzenia czy uzywasz programow wspomagajacych. Jesli nie odpiszesz nic na kanale default w ciagu 30 sekund od pierwszej wiadomosci, postac zostanie zbanowana lub usunieta.
01:05 Tenshiron prosze napisac cokolwiek w celu sprawdzenia czy uzywasz programow wspomagajacych. Jesli nie odpiszesz nic na kanale default w ciagu 30 sekund od pierwszej wiadomosci, postac zostanie zbanowana lub usunieta.
01:05 Tenshiron: elo

Z treści wynika, że pociągnąłem dziwgnie 5 minut przed tym zanim Exod do mnie napisał, więc dlaczego miałbym dostać bana po 30 sekundach jeżeli nie odpisałbym? Równie dobrze mogłem wyjść gdzieś na tę chwilę i nie musiałem być przy kompie.
Jak dla mnie Exod zaczyna delikatnie przesadzać...

P.S Jeżeli chciecie to mogę wrzucić SS z rozmową Exoda po zajściu.

Demon
10-11-2010, 06:53
Mnie też sprawdzał. Byłem w trainerze, a on mimo wszystko napisał, że jak nie odpiszę w ciągu 30 sekund to mogę otrzymać bana lub delete.

Z treści wynika, że pociągnąłem dziwgnie 5 minut przed tym zanim Exod do mnie napisał, więc dlaczego miałbym dostać bana po 30 sekundach jeżeli nie odpisałbym? Równie dobrze mogłem wyjść gdzieś na tę chwilę i nie musiałem być przy kompie.

: O, Exod najz =|

_topic
taka prawda, np. ja ogolnie nie gram na 7.6, bo od dluzszego czasu siedzialem na 8,42, wbijajac 15 lvl na 7.6 poprostu chcialem wbic mlvl na SD'ki i spamowalem gran z luxa i manasa na hotach, to bodajze wlasnie Exod upomnial mnie za bota, WTF?
spamowalem 2 hoty i to byl powod do bana x.x

Sensimila <3
10-11-2010, 08:35
Banów za darmo nie ma. I przed zmienieniem dźwigni na 20min, to było na 10min, a przy 8 minucie wyskakiwało przypomnienie że jeżeli w ciągu 2 min nie pociągniesz dźwigni to Cię wyrzuci. Widocznie bociłeś, z tego co wiem to nikt nie wybronił się od bana w trainerze. A Exod jest poprostu pilny.

Magik
10-11-2010, 09:38

To tylko taka komenda (/oc), a użył jej dlatego, że ta komenda w przeciwieństwie do innych jest wyświetlana bardzo długo (około 25 sekund) i na całym ekranie - niezły spamm. :D
Zwykłe /vp czy /o jest wyświetlane około 10 sekund.
Oczywiście Exod czekał by 20 minut na Twoją reakcje. ;)

@Topic
Pewnie byłeś afk na Wosso, które zmieniło dźwignie po 5 minutach, a Ty nic nie odpisałeś... Pech.

Ps. Na przyszłość pisz w odpowiednim dziale...