View Full Version : Specjalny Kana?
Lagga v3
10-11-2010, 16:43
Witam. chcialbym przedstawic swoj (nie) blyskotliwy pomysl . mianowicie jak kazdy wie ostatnio powstala propozycja dotyczaca sprzedazy / wymiany postaci za kcc . jestem za wprowadzeniem nowego kanalu takiego jak game chat ktory sluzylby do wymiany kontami . gdy wspomnialem o zniesieniu pkt z regulaminu dotyczacego 13. # Ogłaszanie sprzedaży/wymiany/kupna kont jest zabronione santano powiedzial
Santano: Potem jest spam..
a wiec spamu wtedy nie bd .
co o tym myslicie?
Jestem na nie, jeśli chcesz znaleźć kupca to i tak go znajdziesz lub kupić postać
Zarexoholik?
10-11-2010, 17:22
Przez te wymiany nie idzie się połapać kto jest kim. Dodatkowo dochodzą oszustwa, więc jestem na NIE.
Oczywiście NIE!!! Tak samo jak Pan up^ pisze do kumpla i sie okazuje ze to z 10 owner :(
.Vimpexx.
10-11-2010, 17:27
Jestem na Nie, tak jak już napisał wyżej Zarexoholik, potem nie idzie się połapać kto gra jakim charem + oszustwa i płacz na Forum ' Ojeb@ł mnie ten i ten"...
Jestem na NIE!
Chcesz się wymienić zostaję KaZek albo allegro.
Arcano Druid
10-11-2010, 18:20
jestem na TAK bo na trade powinny byc tylko kupno/sprzedaz itemkow a nie postaci...
Lesny Ludek
10-11-2010, 18:32
Tak , dużo osób by tam zaglądało ;d i by się przydało
Teraz kazdy ma innego chara codziennie, fajnie ;X
Dodatkowy kanal jest niepotrzebny, bo po co nowy kanal do 'opieki' ? I tak 50% ludzi bedzie uzywalo go sobie jako drugi game-chat XD Jestem na nie, jak chcesz sobie znalesc kupca, to wystaw postac na allegro z Twojego junior konta XD
<Magiczny>
10-11-2010, 18:44
Przez te wymiany nie idzie się połapać kto jest kim. Dodatkowo dochodzą oszustwa, więc jestem na NIE.
Kazek aka Arounder dopilnuje :>
Jestem na nie. Można usunąć ten punkt z regulaminu o sprzedaży/wymianie konta, ale nie robić do tego specjalnego kanału...
Jestem na Nie , dlaczego? Dużo by było oszustw itp. ;)
Domcio666
10-11-2010, 22:38
jestem na nie masz zaufanego goscia ktory wymienia (KaZeK) i sie ciesz ze robi ci taka przysluge bo na moje to mi wystarczy :) i zaden kanal niepotrzebny :)
Dragos Pal
11-11-2010, 08:35
hmm TAK bo jak ktoś chce kupić to i tak kupi na allegro ale żeby nie było takiego syfu to można coś takiego że rune używasz na harze (z sms shop za np 20zl-10zl) i pojawia się na niej twój nick i potem każdym harem możesz sprzedać tą runę i jak ponownie użyjesz takiej runy to tylko 1 twoja postać się przenosi na konto kupca i nie było by oszustwa i hamstwa bo wiadomo złodziej itak będzie próbował oszukać a z takim czymś nie da rady:D
Jestem na Nie.
Nie ma potrzeby aby dodawać kolejny kanał do wymiany postaciami ,jak chcesz się wymieniać/sprzedawać to szukaj graczy w grze/na forum ewentualnie.
Nie ma nawet co myślec o propozycji
Singed.
Uważam to za niepotrzebne.
Ponieważ zabronione jest ogłaszanie ofert sprzedaży postaci.
jest to zabronione to tym bardziej nie można robić jakiegoś osobnego kanału... nie!!!
Kazek robi wam przysługę, że pośredniczy w waszych transakcjach i to wy jesteście uzależnieni od jego obecności na serwerze żeby pomógł wam w wymianie. Wprowadzając ten kanał będzie więcej wymian, a co za tym idzie Kazek będzie miał bardziej "napięty grafik" i później będzie narzekanie na Kazka, że nie ma czasu wam pośredniczyć w wymianie, bo ma dużo innej pracy.
@top
Nie sądzę żeby to był dobry pomysł...
Nie :/
#Lordzik#
21-11-2010, 18:17
Po co? Pisz na priv czy coś jak kogos szukasz kto mógłby ci selnąć postać. Jestem na NIE.
Jestem na nie.
Po pierwsze byloby wiele oszustw.
A po drugie - jest forum.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.