View Full Version : Problem z g?o?nikami/s?uchawkami.
Witam. Dziś włączyłem kompa po czym wlączyłem playliste w winampie. Kliknąłem odtwarzaj, ale z głośników słychać było tylko trzeszczenie(takie jak podczas mrówek na telewizorze). Podłączyłem słuchawki to samo. Podłączyłem w wejście przednie też to samo. Przeinstalowałem sterowniki - to samo. Nie mam już pomysłu co może być nie tak. Może wy wiecie ? ;f
Może masz uszkodzoną płyte główną?
Stormczester
12-11-2010, 18:33
co ma płyta główna do karty dźwiękowej? ofc, chyba, że jest zintegrowana - ale i to da się wymienić.
Powiedz jaką masz kartę dźwiękową oraz czy występuje integracja w płytę główną.
Jak mogę to sprawdzić. Zielony jestem w takich rzeczach.
Spauzuj i odtwórz ponownie, jeżeli będzie to samo - spróbuj jeszcze raz. Mam to samo od kiedy zmieniłem windowsa na XP.
Jak to mam spauzować i odtwarzać ponownie. Nie ważne co odtwarzam czy to muzyka czy film czy dźwięki z gry cały czas jest trzeszczenie.
Degustator
13-11-2010, 23:46
Sprawdz czy dobrze włożyłeś wtyczke do wejścia.. czasami sie poluzuje i sa wałki..
sterowniki masz aktualne... nie przychodzi mi nic na mysl po tym ze Ci nagle zaczelo piszczec w glosnikach .. jezeli nie wejscie poluzowane to raczej sprawdz opcje w tym malym glosniczu po prawej na dole..
Może opisz bardziej sytuacje. Instalowałeś coś? Zmieniałeś coś w sprzęcie? Robiłeś formata?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.