View Full Version : Kasa
dziq76pl
13-11-2010, 01:29
Witam . Miałem rok przerwy od apo i znowu powracam . Chciałem się zapytać jak mogę łatwo zarobić jakąś kasę bo zaraz wyjdę na main . Miałem jakiegoś 600ek , ale oddałem w konkursie bo wydawało mi się że to będzie koniec mojej przygody z apo . Proszę o poważne odpowiedzi :o
Są 2 sposoby na dość szybki zarobek:
1. Kupno kcc na serwisie allegro.pl (http://allegro.pl/listing.php/search?utm_source=opera&utm_medium=link&utm_campaign=opera&string=kcc+podkarpacki+ots)
2. Kupowanie pacc run/kodów SMS i sprzedawanie po 10/5kcc.
Istnieje też możliwość że ktoś Ci coś sypnie na start ;)
Poprostu exp kasa wleci.
P.S Prosze cię tylko nie żebraj a będzie git
dziq76pl
13-11-2010, 10:28
A powiedzmy że bym żebrał (nie że już mam zamiar xD) to co wtedy?
to wtedy przestana Cie lubic i zaczna wyzywac ^^
dziq76pl
13-11-2010, 11:31
Hmm a jeśli chce kupić sobie ileś manasków i sprite wanda czy jak to się wabi to w jaki sposób mogę zarobić po za allegro bo nie chce mi się na razie kasy wydawać
Morfevious
13-11-2010, 12:14
Hmm a jeśli chce kupić sobie ileś manasków i sprite wanda czy jak to się wabi to w jaki sposób mogę zarobić po za allegro bo nie chce mi się na razie kasy wydawać
Ale masz problemy... 3cc, które dostaniesz w temple queście przeznacz na manasy itd. Jeżeli Ci nie wystarczą, to "wyżul" od kogoś trochę więcej, w dp. Idź expić do 30 lvla na cyklopach/dragonach, a potem na hero, gdzie dorobisz się niezłego 'majątku', jak na niski lvl. Jak już uzbierasz jakąś ładniejszą kwotę, to kupuj itemy taniej, a sprzedawaj drożej.
Azbestowy v.62.0
13-11-2010, 16:53
2. Kupowanie pacc run/kodów SMS i sprzedawanie po 10/5kcc.
Ale tak, że kupuje pierwszą runę przez sms, sprzedaje za 10kcc. Następnie kupuje od gracza za 9kcc i sprzedaje za 10kcc. I tak w kółko. Inaczej zarabianie na pacc runach nie ma sensu.
#topic
Pewnie pamiętasz nicki jakichś starych kumpli?
#Up
Moze jeden z calej jego starej listy vip'ow jeszcze jest tym samym typem. :)
#Topic
Hm, na poczatku wydaj 3cc na manasy, idz na cyce na poludnie od city, wbij jakis tam 35 lvl potem hero - kasa bedzie juz szla. Powoli, powoli expij potem na demy sie przezuc, wtedy mozesz juz liczyc zarobek w sc ;) Latwo jest sie dorobic, wystarczy wiedziec gdzie expic i na co kase wydawac. ; O
Jak zaczynałem z apo to zbierałem wszystko co się dało tylko sprzedać. Dlatego teraz mi nie brakuje skarabueszowych monet.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.