View Full Version : [7.6] Mo?liwo?? zdobycia Ultimate Weapon
Tak więc wczoraj rozmawialiśmy z Mortiisem na TS. Zapytałem się kiedy nareszcie wprowadzą UW. Mortiis odpowiedział mi, że quest na Ultimate Weapon istnieje, lecz gracze muszą go znaleźć sami.
Więc jak już wiadomo quest na UW istnieje. Lecz bez żadnych wskazówek odnalezienie go troch zajmie.
Do graczy:
Jak myślicie ile stałby pierwszy Ultimate Weapon?
Moim zdaniem powyżej 1kkcc.
Do administratorów: Czy macie zamiar okazać graczom jakieś wskazówki lub coś w tym stylu?
Morfevious
13-11-2010, 16:17
1kkcc to lekko. Tylko pytanie numer 1 - czy do tego przystosowany jest jakiś npc, czy też może gdzieś ukrywa się skrzynka? Bo w drugim przypadku, dałoby się namieryzć ten quest poprzez mapę apo, no nie?xd.
Mortiis jedyne co odpowiedział na pytanie gdzie on jest, powiedział, że w skarbcu.
Krulowiec
13-11-2010, 16:33
Mortiis mówił też , że UW jest , tylko że trzeba przejść kraty ( skarbiec ).
Więc jeżeli coś ogarniesz i rozetniesz kraty to bierz ile bp udźwignie.
Trzeba zorganizować grupę badawczą xD Niech biegają po npc i piszą "Ultimate weapon", "quest", "zadanie" itp. xD
Arcano Druid
13-11-2010, 16:42
Wg mnie na tern quest jest czesc na COD kolo npc djin i na trollach w cod sa 2 takie jakby do skladania ofiar moze tam cos sie robi ? ;P
Cinaesek
wez ty przeczytaj co ty napisales na poczatku a potem w 2 poscie? oki -.-
1st R. Boonek
13-11-2010, 16:43
UW by kosztowalo.. hmm tyle co najbogatsza osoba na servie aktualnie ma kasy (czyli chuj wie)
A co do questu, watpie ze istnieje ;d
#down zalozyles temat i nabiles w nim juz 3 posty jeszcze jeden i trafisz gdzie trzeba : D
Moim zdaniem albo jest quest (bez wskazówek od GM) aby ludzie się pomęczyli.
Albo UW jest jeszcze niedopracowana i dlatego nic o niej nie wiadomo.
Cinaesek
wez ty przeczytaj co ty napisales na poczatku a potem w 2 poscie? oki -.-
No to ty dokładnie przeczytaj moje posty bo w 1 napisałem, że powiedział, że istnieje quest. A w 2 napisałem co odpowiedział gdy spytałem gdzie jest :)
Tygrys czy tam Mc Maciek pisal kiedys :
Szukajcie, a znajdziecie :)
Po prostu trzeba szukac, jest on ukryty w chooy, najlepiej wszystkich npc olbieciec na apo i pisac 'quest' albo 'ultimate weapon'. Robilem tak z prawie wszystkimi npc wiec watpie ze to od npc sie zaczyna. ;)
1kkcc? tyle chcial dac old Mari za pierwszy kaptur XD UW Bedzie mialo cene taka, ile ktos ma max kasy ;D
Jak ktos chce, niech szuka wskazowek, zycze mu powodzenia lecz i tak nikt nic nie znajdzie ;)
Według administracji jest on możliwy do zdobycia.
Moim zdaniem potrzebny tam będzie (do otwarcia krat) niezawodny łom http://images.tibia.pl/static/items/club/crowbar.gif
Cena ? Do 1,5kkcc
Niby jak Wy chcielibyście rizhjebac te kraty? xDD
Do tego potrzebny byłby magiczny młot.
A cena UW byłaby w granicach 1.5kkcc.
Zarexoholik?
13-11-2010, 17:29
Moim zdaniem Mortiis to powiedział, by graczy czymś zająć. Expienie/pekowanie z czasem staje się nudne, a tak będziesz jak głupek szukał broni, która ma statystyki równe 100/100/100 - jak myślisz, czy taki item może istanieć? :O
Sub Zero 2
13-11-2010, 17:38
Zróbcie use all broniami i tego typu rzeczami, na kratach skarbca na Ank.W każdym miejscu.
Ja myśle że quest nie istnieje ;) Mortiis was chce czymś zająć :D
Dareluss v0.5
13-11-2010, 18:17
Moim zdaniem Mortiis to powiedział, by graczy czymś zająć. Expienie/pekowanie z czasem staje się nudne, a tak będziesz jak głupek szukał broni, która ma statystyki równe 100/100/100 - jak myślisz, czy taki item może istanieć? :O
Podbijam , watpie , zeby ekipa zrobilaby takie cos.
Myślę ,że Mortiis dałby jakieś wskazówki niektórym graczom i dopiero reszta by się dowiedziała. A co do ceny to nie mam zielonego pojęcia.
Wprowadzanie takiej broni jest bezsensu.
Wystarczy popatrzeć na jego parametry.
Niepotwierdzone jest to że quest istnieje tak samo jak niepotwierdzone jest to,
że questu nie ma.
Gdzies na mapie jest ukryta dzwignia trzeba ja tylko poruszyć i skarbiec sie otworzy
Morfevious
13-11-2010, 19:13
Gdzies na mapie jest ukryta dzwignia trzeba ja tylko poruszyć i skarbiec sie otworzy
Niekoniecznie... Bez jakichkolwiek wskazówek nie damy rady, bo mapa jest naprawdę gigantyczna i kryje wiele tajemnic... Kiedyś prosiłem Tygrysa, żeby ujawnił mi rąbek tajemnicy, lecz był niestety nieugięty i nie pisnął ani słówka. Trzeba czekać, aż administracji znudzi się utrzymywanie tej tajemnicy, bądź, aż ktoś, coś przypadkiem odkryje ;).
#Lordzik#
13-11-2010, 19:13
Twoje tematy są słabe jak i twój skill w cs'ie...
Taka broń może i istnieje, ale nikt jej nie zdobędzie bynajmniej z takimi statystykami.
To jest nie mozliwe.. ;] Albo nawet jeżeli już została zrobiona, to testowali ją na jednym z ich charów i okazało się, że jest za dobra żeby ją wprowadzać.
A wy szukajcie questa którego nie ma..
Moim zdaniem da się ten przedmiot zdobyć. Może na całym servie jest tylko jeden ultimate weapon i ma tylko jedno użycie? xd
W końcu może ktoś go kiedyś zdobędzie. ;)
Aha, grałem wczoraj 1 dzień od długiego czasu. I jakbyś nie zauważył to dobrze mi szło, bo miałem staty 4:1 chwilę po wejsciu :)
O ile wiem to nie jest temat do waszych rozmów, ale o rozmowach o UW... (:
Możliwe, że jest ten przedmiot na mapie ale jest tak z chowany, że go nie możemy znaleźć UW ;d Może Mortiis i spółka szepną słówko na dany temat ;d
OMG. Mortiis was w chuja robi. UW pewnie istnieje ale nikt nie ma do niego dostepu :)
Domcio666
14-11-2010, 12:25
mi sie wydaje z quest jest gdzies ukryty w jakims skabrcu na ANK !! ale szukajmy to znajdziemy :) :) ale mortiis powinnien dac jakies wskazowki co do tego questu
Jurassko
14-11-2010, 12:37
Jezeli mortiis powiedzial ze quest istnieje to istnieje tylko tera ktos musi go znalesc :)
Esine Palladin
15-11-2010, 17:58
Wystarczny, że pogłówkujemy...
Ja np przeczytałem 80+ książek z rl tibi http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg
Uda się prędzej czy później...
Jeśli są księgi na apo to trzeba czytać...
Do npc pisać może jeszcze Castle, zamek, skarbiec etc...
DilerFTW
15-11-2010, 18:46
Cena koło 2kkcc na moje oko sądząc po dorobku innych... Nic innego tylko szukać qestu. Kto pierwszy ten lepszy, nie?
Maciejas
16-11-2010, 14:50
Może przeniosą na nowe soran ?
Nie czytałem wszystkich postów z braku czasu.
Napiszę jedynie coś o Ultimate Weapon.
Quest na UW istnieje już od jakiegoś czasu. Mniej więcej od tego, jak pojawił się opis na stronie.
Nie szukajcie go na mapie Świata na stronie, bo go tam nie znajdziecie... Celowo został on ukryty.
Możliwe, że przy najbliższym upie damy wam jakąś wskazówkę.
Podpowiem jednak, że quest ten nie jest prosty i np. ginąc podczas wykonywania go, można stracić wiele.
To tyle na ten temat ;)
Quest na UW istnieje już od jakiegoś czasu. Mniej więcej od tego, jak pojawił się opis na stronie.
Nie szukajcie go na mapie Świata na stronie, bo go tam nie znajdziecie... Celowo został on ukryty.
Podpowiem jednak, że quest ten nie jest prosty i np. ginąc podczas wykonywania go, można stracić wiele.
To tyle na ten temat ;)
Czyli może to polegac na tym, że wykonując go padamy i już nigdy nie możemy zrobić lub coś w tym stylu...
Nie no zajebiste nawet go nie będę robić jak takie coś ma byc :O
Przeklety
16-11-2010, 16:00
Zróbcie taki Hard, że wchodzić tam będzie można tylko z Rs'em :eek::eek:
Mortiis mówił też , że UW jest , tylko że trzeba przejść kraty ( skarbiec ).
Więc jeżeli coś ogarniesz i rozetniesz kraty to bierz ile bp udźwignie.
dokładnie tez bylem wtedy na ts
mówił ze uw jest na mapie
powiedziałem ze na ank w skarbcu
przyznał mi racje i się na tym skończyło...
Octavious
16-11-2010, 16:05
Niby jak Wy chcielibyście rizhjebac te kraty? xDD
Do tego potrzebny byłby magiczny młot.
A cena UW byłaby w granicach 1.5kkcc.
Magiczny mlot hmm..
Hefajstos hammer :]:D
Knight Lukas
16-11-2010, 18:23
Pewnie osoba z koroną może to wykonać xD, nie wiadomo czy wgl go szukać bo raz wejdziesz padniesz i klapa ;/
old kostel zibi
16-11-2010, 18:35
wiadomo ze leca w chuja - jak zdobyl by go jakis lamus i rozpowidzial calemu serverowi to serv by sie chyba rozlecial ew. chyba ze zrobili tak ze jak ktos go wezmie to nie bedzie mozliwosci zdobycia drugiej takiej broni.
Po przeczytaniu postu Tygrysa znalazłem kilka rozwiązań z tego co napisał
Zgodzę się z użytkownikiem Przeklety, możliwe że do wejścia na quest jest potrzebny RS.
Druga opcja to to że nie będzie można wejść z SL, Amuletami, Aol
Jedna możliwość wykonania questa
No ale nie wiadomo, czy są to jedyne możliwości do wejścia bo Admini mogą nas zaskoczyć XD
Możliwe że na quescie będzie zupełnie nowy potwór xd
Maciejas
16-11-2010, 19:54
Zróbcie taki Hard, że wchodzić tam będzie można tylko z Rs'em :eek::eek:
I będzie spadało 100 lvli ?:D
Może na starej arenie w EVUL !? Tam co jak sie padlo to zombiaki były ?
Mniej więcej na ANK pod tymi domkami z teleportem i skrzynką (na mapie świata na stronie APO) jest taka dość głęboka dziura z dużą ilością Zombi albo Zombie - może coś w tamtych stronach? Dojścia do tego nie pokazano.
Po przeczytaniu postu Tygrysa znalazłem kilka rozwiązań z tego co napisał
Zgodzę się z użytkownikiem Przeklety, możliwe że do wejścia na quest jest potrzebny RS.
Druga opcja to to że nie będzie można wejść z SL, Amuletami, Aol
Jedna możliwość wykonania questa
No ale nie wiadomo, czy są to jedyne możliwości do wejścia bo Admini mogą nas zaskoczyć XD
Możliwe że na quescie będzie zupełnie nowy potwór xd
Dokladnie tak samo pomyslalem :D Wydaje mi sie, ze bedzie trzeba wejsc bez jakiegos sla czy z rsem xd Skoro tygrys napisal, ze quest jest to chyba rozwial wasze watpilowosci :D Miejmy tylko nadzieje, ze bedzie on arcy trudny do wykonania, albo bedzie jakas ograniczona liczba UW na servie.
To tyle na ten temat ;)
Bardzo fajna ciekawostka, rusza do myslenia ;D
Ja mysle, ze czy tak czy siak bedzie to najlepszy, najtrudniejszy i najdluzszy quest na APO XD Czekamy na nowy update oraz ta mala podpowiedz ;)
Jak dobije do nowego roku 1.9k poziom to się tym zajmę :D
Poważnie ,tygrys odpowiedział ,że to nie jest banalny Quest ,i jest trudniejszy od Magic Axe ,odkrycie go zajmie nam rok ,ale to lepiej dla serwera ,bo "za duzo" już jest itemów.
Myślę ,że quest znajduje się w miejscu ,w którym nikt się go nie spodziewa - może być nawet w City of Dreams (?)
Jak dobije do nowego roku 1.9k poziom to się tym zajmę :D
Poważnie ,tygrys odpowiedział ,że to nie jest banalny Quest ,i jest trudniejszy od Magic Axe ,odkrycie go zajmie nam rok ,ale to lepiej dla serwera ,bo "za duzo" już jest itemów.
Myślę ,że quest znajduje się w miejscu ,w którym nikt się go nie spodziewa - może być nawet w City of Dreams (?)
Może być nawet w city :o
Tylko zastanawia mnie to czemu quest nie został dodany do " Interaktywnej mapy świata ", chodzi mi tylko o skrzynkę z nagrodą :D
Jak już wiemy taki quest istnieje.
Weście dajcie jakąś podpowiedz bo moze nawet ja rozwiąże tą zagadke ;d
Holz aka Paladyn
17-11-2010, 18:49
Ciekawe nawet bardzo ciekawe : ] .
Podbijam to ze , bedzie trzeba wejsc z RS ew. bedz sl , aol czy jakiego kolwiek amuleto poniewaz Tygrys napisal "Wchodzac tam mozna stracic wiele" wiec cos musi to znaczyc : p Trzeba szukac bo , watpie ze ktos to znajdzie sam z siebie : p poniewaz moze byc ukryty i do NPC trzeba pisac nie ULitmatum Weapon tylko np. Placek X D czy cos w tym stylu : p
Ja mysle, ze jest jakas droga, ale trzeba przejsc przez zombie. Uwazam ze na tym polega ta trudnosc. Zombie bija duzo i ciezko sie wyuhac a tym bardziej przebiec.
Tylko zastanawia mnie to czemu quest nie został dodany do " Interaktywnej mapy świata ", chodzi mi tylko o skrzynkę z nagrodą :D
Jak już wiemy taki quest istnieje.
Jest umieszczony na interaktywnej mapie, lecz jest głęboko ukryty i bardzo ciężko go znaleźć.
!!sQaua!!
18-11-2010, 16:42
Jest umieszczony na interaktywnej mapie, lecz jest głęboko ukryty i bardzo ciężko go znaleźć.
;<
Topic.
Oczekiwanie na newsa ;d
Coś chyba się nie zgadza...
Coś chyba się nie zgadza...
A dokładniej przeanalizuj wypowiedź Tygrysa. Został ukryty, więc na mapie musi być lecz ciężko go znaleźć.
Jeżeli się nie mylę Tygrysowi chodzi o to żebyśmy nie szukali go na mapie, bo chcą aby na razie nikt nie wiedział gdzie on jest. Skoro kopiowali mapę po wprowadzeniu UW to musi gdzieś być na Interaktywnej mapie. Tylko pewnie szanse na znalezienie jej są 5%
A dokładniej przeanalizuj wypowiedź Tygrysa. Został ukryty, więc na mapie musi być lecz ciężko go znaleźć.
Jeżeli się nie mylę Tygrysowi chodzi o to żebyśmy nie szukali go na mapie, bo chcą aby na razie nikt nie wiedział gdzie on jest. Skoro kopiowali mapę po wprowadzeniu UW to musi gdzieś być na Interaktywnej mapie. Tylko pewnie szanse na znalezienie jej są 5%
ale ty jestem imbecylem... nie ma go na mapie!!! został ukryty ten items na MAPIE INTERAKTYWNEJ!!!
dociera???
Możliwe jest też, że jakaś ważniejsza część Questa została ukryta tak, że wszystko wygląda że jest ładnie ale nie ma dojścia. Po prostu nie dodana jest np. główna część drogi :)
Chociaż wg mnie to tego questa jak Tygrys pisał nie ma na tej mapie (screeny mogły być modyfikowane) - ale to tylko moje zdanie które wyrażam i nie mam zamiaru się z nikim kłócić :)
Czekamy az pierwsza osoba wykona questa ;)
Potem zrobi go kazdy ;x
Pewnie quest jest prosty, znajduje sie w city lecz nikt nie wie jak wejsc ;)
A z 2 strony slyszalem ze bedzie on w ank w skarbcu lub to wymysl ludzi.
Berol :)
19-11-2010, 09:25
Według mnie to jest tak że narazie nie ma żadnego questu tylko zrobili uw specialnie zebysmy szukali... quest sie pojawi pewnie keidys ;]
G_R_U_L_I_X
19-11-2010, 09:41
Quest jest już przecież napisali, a pomyślcie jak te kraty przejść, może podobnie jak na bhq, pomyślcie jeżeli chcieli przerobić wyspę soran to ten quest może ma coś wspólnego z tym? Zaglądaliście do podziemia tam? Bo ja ostatnio tam byłem jakieś 3 lata temu. Prawdopodobnie początkowe misje zaczynają się na facc a kończą na pacc. Pierwsze misje szukać w podziemiach takich wysp jak eve, sor, magic, (city nie bo to by było zbyt banalne). Daje wam tylko wskazówkę, chociaż sam już nie gram na apo.
Napisałem priv do Tygrysa kiedy będzie wskazówka na temat UW odpisał, że w najbliższym czasie. Więc nareszcie będzie można się pobawić i potrudzić.
.Vimpexx.
19-11-2010, 12:11
Jak na moje 'oko', to Questu jeszcze nie ma, napisali tak żeby ludzie mieli się czym zająć, a Quest dodadzą np. przy następnym Upie.
http://i52.tinypic.com/dc68eb.jpg
..:KoMBoj:..
19-11-2010, 14:53
No to tak: Tygrys mówi że nie znajdziemy go na mapie ots. Moim jest zakopana gdzieś dziwgnia do questa... 2. Myśle że jak mamy stracic coś bardzo cennego to EQ...
Serenio?
19-11-2010, 17:09
Quest nie istnieje. Jeszcze....
nie predko ktos zdobedzie UW, lecz dobrze, ze tygrys podrzucil jakies wskazowki.
@DOWN
teee ee nie pozwalaj se ok?!!??!?!
.Vimpexx.
19-11-2010, 18:09
nie predko ktos zdobedzie UM, lecz dobrze, ze tygrys podrzucil jakies wskazowki.
Ale przecież to nie UM, lecz UW!
No chyba, że ja czegoś nie wiem http://i54.tinypic.com/25pn7dx.jpg
@Topic
Nie ma tego Questa, idźcie expić.
http://i52.tinypic.com/dc68eb.jpg
Zobaczymy wskazówki przy Upie, to się zacznie szukanie ^^
Sensimila <3
19-11-2010, 19:30
Powiem wam tyle, quest istnieje. Spinacie się tutaj, gadacie takie bzdury, że szok a Komboj rozje**ał imprezę.
Quest jest głęboko ukryty, tak aby znalezienie go było arcy trudne. Nie znając misji do questu, jak chcecie je wykonać? Znalezienie każdego po kolei zajmie wam tyle co serwer już stoi. Jest ryzykowny bo stracić można baaaardzo dużo, czyli nie wiedząc co możesz stracić (będąc uzależnionym) niewiem co Ci się może stać, powiesisz się, skoczysz z 10 piętra lub inne tego typu metody samobójcze :D
A i nie wzieliście jednej rzeczy tutaj jeszcze pod uwagę. Pilnować tej skrzynki z nagrodą, możę pilnować np cztery omeny albo dwa minosy i co wtedy? Biorąc pod uwagę np, że trzeba wejść tam z rs'em to nawet Xixe tego nie wybloka. Bart na 2640 +/- minosa z uherami blokał.
Jeżeli ktoś by go zdobył, to albo byłby mega katem, albo zarobiłby full siana, więc szukajcie :)
Old Jamajeee
21-11-2010, 10:50
Tak quest istnieje bo sam tygrys potwierdzil. I oby GM'owie nie podali wskazowki takiej ze odrazu sie zgadnie. Bo wlasnie takie questy sa fajne musisz szukac robic misje itp. a nie jak kaptur powiedzmy wbijasz zabijasz bierzesz.
Podpowiedź -
ZA SAŁATĄ!
__
Pewnie trzeba będzie bez amuletu albo z rsem tam wejść, wtedy będzie dopiero beka xD! Z 2,5k lvli zrobią sie 2,3k i elo haha
Właśnie najlepszym rozwiązaniem będzie , że quest na Ultimate robiłoby się pare dni. Coś w stylu - przynieść npc jakiś przedmiot i czekać 24 h. , żeby móc dalej robić questa. A nie np. jak kaptur , że wbijasz 1,5k lvl i idziesz z ekipa. Takie moje zdanie. ;o
Tfój Janek
21-11-2010, 15:39
# up
Dobra sugestia, ale 24h to chyba trochę za długo ;p
# Top
Kto zrobi questa, to zrobi, jego "szczęście". Ja aktualnie czekam na newsa, wskazówki się przydadzą :)
Moze UW ma cos wspolnego z Broken Hilt lub inna rzecza ktora nie dziala jak powinna (jest uszkodzona).
Watpie, ze UW to bron z ktorej bedzie mozna bic caly czas. Za duze hity ;)
Broken Hilt
Najlepszy miecz. Niestety został uszkodzony i teraz, pomimo wysokiego critical hita - jest praktycznie bezużyteczny.
Czekamy na podpowiedzi Tygrysa ;)
Cinex Blood ??
22-11-2010, 07:58
Ja tam sądze ,że to będzie questa +1k lvl np trzeba ubic 3 apocalypto i 3 devil atomy w np 5 osob . xD... Rano mało myśle napisałem to co mi do bani przyszło ;p
Knight Lukas
22-11-2010, 17:48
Co do Rainforest Orc jeżeli quest jest z nim związany to według mnie nie powinien się znajdować na pustyni ani na lodowej wyspie. Ten ork pasuje bardziej do zalesionego terenu :P więc tam najlepiej radziłbym szukać :)
@ ehh co za niefart
ale dobrze że ten quest nie będzie tak prosty jak kaptur :)
#up
Poprosiłem Apove aby postawił na test serwerze tego potworka Rainforest orca i daje mało expa, mało bije, nic lota nie miał xD
#topic
Jest na to quest, tylko czekajcie na newsa...
Rainforest Orc to czlowiek z tego co wiem. Byc moze tez monster lecz kazdy tutor pisze ze go nie ma
UW ma Magik wiec jestem pewny ze quest tez jest xD
Rainforest Orc to czlowiek z tego co wiem. Byc moze tez monster lecz kazdy tutor pisze ze go nie ma
Jak to człowiek, to czemu w wyszukiwarce na stronie APO widzę:
Postać Rainforest Orc nie istnieje!
UW ma Magik wiec jestem pewny ze quest tez jest xD
Aha.
#topic
Zapewne, gdy ktoś zacznie robić quest, statystyki broni zostaną zmniejszone. ;) Czekamy na podpowiedź.
Tak więc wczoraj rozmawialiśmy z Mortiisem na TS. Zapytałem się kiedy nareszcie wprowadzą UW. Mortiis odpowiedział mi, że quest na Ultimate Weapon istnieje, lecz gracze muszą go znaleźć sami.
Więc jak już wiadomo quest na UW istnieje. Lecz bez żadnych wskazówek odnalezienie go troch zajmie.
Do graczy:
Jak myślicie ile stałby pierwszy Ultimate Weapon?
Moim zdaniem powyżej 1kkcc.
Do administratorów: Czy macie zamiar okazać graczom jakieś wskazówki lub coś w tym stylu?
A moim zdaniem UW z takimi wlasciwosciami bedzie bezcenne..
Czekamy na wskazówki
A moim zdaniem UW z takimi wlasciwosciami bedzie bezcenne..
Czekamy na wskazówki
Bezcenne nie bedzie co Ty dajesz xd Ciekawe czy ten quest wgl. istnieje, ale i tak watpie, ze ktos go obecnie szuka :P
Powiem tak Widziałem "Ultimate weapon" ale to znajduje się za kratami wiedz wątpię żeby można to było zdobyć ale Koronę ktoś ma na serwie a na stronie pisze że korona jest jedna . A korony są dwie ponieważ też widziałem ją za kratami wiedz może też być Ultimate weapon gdzieś, tylko nie wiem gdzie. jedyny dostęp do Ultimate weapon ma GM ; ). Ciekawi mnie jedna rzecz skąd ten pierwszy posiadacz wzioł korone.?
Kupil za 1kkcc u npc.
Dikke Dieder
05-12-2010, 23:36
Powiem tak Widziałem "Ultimate weapon" ale to znajduje się za kratami wiedz wątpię żeby można to było zdobyć ale Koronę ktoś ma na serwie a na stronie pisze że korona jest jedna . A korony są dwie ponieważ też widziałem ją za kratami wiedz może też być Ultimate weapon gdzieś, tylko nie wiem gdzie. jedyny dostęp do Ultimate weapon ma GM ; ). Ciekawi mnie jedna rzecz skąd ten pierwszy posiadacz wzioł korone.?
Old Jamajeee
06-12-2010, 09:51
Korone mozna bylo chyba kupic za 100kcc po misjach u Santora w tym sklepie. A co do UW to Quest istnieje bo sam tygrys mowil, ale gdzie to nie wiadomo. Wiec trzeba czekac na wskazowki.
MoScUttER O.o
09-12-2010, 21:21
ten quest napewno jest i napewno nie jest latwy za taką nagrodę. Ja już po woli chyba cos odkrywam i nie wiem czy to nie jest ten quest :) ale narazie nic nie bd mowil ;)
Korone mozna bylo chyba kupic za 100kcc po misjach u Santora w tym sklepie.
Za 1000kcc.
Ale wątpie, że korona ma coś wspólnego z questem na UW.
#t
Trzeba czekać na uptade i jakieś wskazówki. : /
UW jest jak sword of fury na rooku na real tibii, wszyscy w go wierzą ale jednak nikt go niezdobył.
UW jest jak sword of fury na rooku na real tibii, wszyscy w go wierzą ale jednak nikt go niezdobył.
jak już to wierzą w niego
to samo z Mls na rooku 7.6 na apo.
A tak poza tym to po co odświeżasz ? ; /
#top
UW jest w wielu miejscach na mapie ale nie jest dostępny dla zwykłych śmiertelników... wątpię żeby do wakacji powstał quest na niego... :)
Napisał wam tak żebyście się od niego odwalili prawda jest taka że ten quest zawsze pozostanie tylko legendą tak jak i ta broń ;]...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.