View Full Version : PlayStation 3
Szukalem tematu i byly ale z 2009 roku. Kto ma taka konsole, w co gracie i jakie wrazenia? :)
Ja wlasnie ukonczylem God Of War 3, gra zajebista, naprawde jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza w którą grałem. Grafika i gameplay powala, fabuła zajebista :D
Rapujące Skwarki
13-11-2010, 20:05
Ja grałem w GOWa 2 ale na PS2 i też stwierdzam, że gra zajebista. ;p
->Chemical<-
13-11-2010, 20:13
Hmm, grałem w kilka gier na ps3 nie u siebie oczywiście. Uncharted 2 gra kozacka, troche owalona fabuła. Grafika nawet nawet, gra się rozkręca gdy są do wybicia zombie [?]. God of war 3, gra wręcz rozpierdalająca system. Grafika miodzio, jedyne co to to że jest łatwa. Osobiście nie mogę się doczekać Infamous 2 gra zapierdolista będzie, kto grał w 1 to wie o co c'man. Castlevania lord of shadow, coś jak gow3 tyle że trudniejsza więcej logicznego myślenia ;dd i się zmienia klimat. Śnieg, deszcze, pustynia itp :)
Infamous jedynke mam, wlasnie bede sie zabieral za granie, jakos mi sie nie chcialo jak mialem gowa XD Przeszedlem na easy ale czasem musialem sie sporo napocic, teraz sprobuje na wyzszym poziomie i porobic trofea, bo mam tylko na 50% przejdzioną (?) xd
Andreas Jacques
13-11-2010, 20:57
Ja grałem w jedyną grę na PS3 u kuzyna, Heavy Rain, porządnie się gra.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.