Zaloguj się

View Full Version : Wprowadzenie nowych map na serverze

Livek
13-11-2010, 21:01
Witam.

Składam taką propozycje do administracji servera cs 1.6.

Moja propozycja brzmi aby wprowadzono nowe mapy na servie.

Od powstania servera są te same mapy. ONE SĄ JUŻ PO PROSTU NUDNE

Lista map które możnaby było wprowadzić:

1. Rats
2. Rats_1337
3. Inferno 2010
4. Assault
5. Assault_1337
6. Dust 2002
7. Westwood_big
8. mini_dust2
9. aim_map
10. aztec3
11. de_Irak
12. de_tesco
13. rats_2001
14. cs_alpin
15. de_dustyaztec

Dopisujcie jeszcze jakieś propozycje to editne posta i dopisz http://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.png

Pozdro.

Demon
13-11-2010, 21:21
sorkki, ale to nie cod mod : [!
assault jest juz wprowadzona jak i duuuzo innych map, lecz przy vote nie sa wybierane, bo sa poprostu CHUJOWE!

Crayon
13-11-2010, 21:32
A jak już wybiera się jakąs 'niestandardową', vide de_cpl_mill, to server pustoszeje. Chętnie wgrałbym de_ratsy, wszelkie mille, cpl_fire, gdyby ludzie na nich grali, a nie okazyjnie, wybrali i wyszli.

Hydra
13-11-2010, 22:30
Mapy które podałeś są chujowe złe. To nie cod mod, jak ktoś up napisał. Lepiej dodać inne, lepsze mapy. Nie, chociaż nie ma sondy.

Patryk1551
13-11-2010, 22:36
No właśnie zrypane podałeś mapy tylko dust 2002 jeszcze ujdzie. Mogli by włączyć na tym serwie ff, porobić jakieś strefy raszu, ogólnie tp. Wtedy lepiej by się grało.

DonieX <3
14-11-2010, 00:10
Ogółem to Wam powiem, że na APO ludzie grają tylko podstawowe mapy. Chętnie bym znowu wprowadził mapcykle,ale nie z takimi mapami jak assault czy coś. Ale np. te podstawowe mapy + te awp co są i np. de_cpl_mill i z miłą chęcią pograłbym Tuscana. Naprawdę te mapy są bardzo fajne mapy i nie ma ich co się bać.. No,ale to wybór wszystkich grczy, a nie tylko paru osób.

@top
te mapy co podałeś są jednym słowem, obsk*rwiałe.

SedaN*
14-11-2010, 00:29
Ta, już widzę tą demokrację na apo, która w głosowaniu wybiera mapę aztec3. Pomysł może i dobry, ale na pewno nie wejdzie w życie na tym serverze : D

Diabolix
14-11-2010, 00:33
Na tych mapach ludzie nie będą grać, bo są po prostu niefajne. Serwer i tak stoi często pusty, nie ma sensu na takie zmiany.

@down
Jeżeli ta mapa zostanie wprowadzona, to i tak nikt na niej nie będzie grał, z wyjątkiem kilku osób.

UNKNOWNq
14-11-2010, 11:06
dust2002 zajebiste nie wiem o co wam chodzi Xd

Romus
14-11-2010, 14:14
Oczywiscie jestem na NIE. Owe mapy sa uzywane tylko na cod modach a i tak ludzie nie chca na nich grac ;/

Ktoś II
14-11-2010, 15:01
Oczywiscie jestem na NIE. Owe mapy sa uzywane tylko na cod modach a i tak ludzie nie chca na nich grac ;/

Ale jebnąłeś głupotę... Na wielu serwerach gram i mapy wymienione w temacie są grane bardzo często na serwerach tp lub ffa.

Ovner
14-11-2010, 20:55
Wszystkie podane przez Ciebie mapy to gowno, poza aim_map, ktora jest na serwerze (poza vote - ilosc ludzi nie pasuje do niej). Co do assaulta, to proponujego zmienic na wersje cs_assault_upc - jest grywalna, w przeciwienstwie do jej podstawowej wersji, gdzie ct jest z gory skazane na porazke. Co do innych map, poza podstawowymi, to na serwerze jest np. de_cpl_mill oraz zostana dodane clan2_fire i cpl_strike.

@edit
Strefa raszu to debilny, przeczacy samemu sobie, wymysl nonsteamowych serwerow - przeciez rush to element tp.

Crayon
14-11-2010, 21:27
Na serwer zostały wgrane mapy:
cs_assault_upc - jedyny grywalny assault, gdzie szanse mają obie strony
de_cpl_fire - kapitalna mapa, siła sama w sobie
de_cpl_strike - j.w

można je nominować w sumie od teraz ; d

Livek
14-11-2010, 21:37
de_cpl_strike - j.w

Ciesze się, że jakieś tam nowe mapy zostałem dodane :))
Hmm.. może macie troszke racji :o
Cod'a nie będziemy robić z tego serva.
Proponujcie jakieś mapki ;)) Może jakieś zostaną dodane

Mnich90
14-11-2010, 21:51
as_oilrig. Mi osobiście się podoba ta mapka dlatego ją proponuję.

Diabolix
14-11-2010, 21:56
as_oilrig. Mi osobiście się podoba ta mapka dlatego ją proponuję.

hahaha. I co jeszcze? Ten serwer się do tego nie nadaje. Ludzie nie potrafią grać na takich mapach, do tego jest potrzebna dobra komunikacja. Fajnie będzie, jak VIP skampi sobie na respie, nie? Powodzenia.

`Arcuś
14-11-2010, 21:57
Oczywiscie jestem za wprowadzeniem, w szczególności aim map. aim_map jest, tyle że odpali go tylko i wyłącznie admin z flagami na rcona/cvary /Cray
Gdy jest mało graczy to zawsze można zmienić mapę na mniejszą.

SedaN*
15-11-2010, 13:58
de_cpl_strike - j.w

Dodaj jeszcze de_ruska i będzie okej XDD