PDA

View Full Version : Dawipek hacked

Arcade
13-11-2010, 23:10
Elo pomóżcie mi bo jestem zdesperowany

2 dni temu kupiłem od kolesia dawipka 325 lvl rook man za 180kcc przez kazka oczywiście .

Kazek dał mi linka do strony na ktorej wyregenerowany był recek spisałem i all było ok ,e mail zmienil mi wczesniej.

Teraz logam pisze passy złe ,wpisuje recka też zly co robić??

`Arcuś
13-11-2010, 23:13
Opisz całą sytuacje na pomoc*********.pl
a tak swoją drogą to wątpie aby Kazek kogoś owalił.

...::Sido::...
14-11-2010, 01:17
Nie trzeba było tak ufać. Dostałeś rk to było go odrazu zmienić a potem przez rka zrobić nowy emial i byś miał 100% ze nikt cię nie hacknie, ale tak jest jak się nie myśli ;p

KaZeK
14-11-2010, 01:34
Witam.

Jeżeli osoba x dostanie recovery key i wyloguje to oznacza że wszystko zmienił i nie miał żadnych pytań.

Moim zadaniem jest zmiana rk i przekazaniu go osobie kupującej w tym przypadku Tobie[Gdy przekaże RK nie biorę odpowiedzialności za postać], z przykrością muszę stwierdzić iż do tego RK miały dziś dostęp osoby trzecie gdyż uważałem że są na tym APO ludzie myślący i mają na tyle oleju w głowie że potrafią zmienić RK i nie będzie jakichkolwiek problemów.

Będę u siebie to zobaczę i popytam może coś zdziałamy.

Eee ... mi ten cały kazek czy jak mu tam nie pomógł jak od gościa miałem kupywać kcc i mnie kolo owalił z 11 zł

eee...ten cały kazek nie pomaga w takich wymianach.

#edit
Jestem u siebie i mam dla Ciebie złą i dobrą wiadomość, pisz GG: 6196436

Arcade
14-11-2010, 12:40
Już sprawa wyjaśniona,postac niestety bez eq ale odzyskałem podziękowania dla Kazka