View Full Version : Mysleliscie kiedys jak to bedzie...
Mysleliscie kiedys jak to bedzie miec dziecko ? ;d Dla mnie to "ciach temat" w ogole ! Pisze to bo mialem sen w ktorym mialem dziecko : x Ale to nie wazne...
Zamiast myśleć 'jak to mieć dziecko' pomyśl lepiej 'jak zrobić żeby gumka nie pękła'.
Myśleć nie myślałem gdyż nie planuje mieć zbyt wcześnie dziecka, no a gdyby się zdarzyło że przyjdzie mały Kazek na świat to oczywiście rodzice by na początku pomogli a później samemu. Najgorsze są tylko nieprzespane noce jak młody chce jeść czy coś pod ten deseń, ale dla większości APOwiczów nocka to normalka.
Do wszystkich: Nie bzykajcie na lewo i prawo XD
Azbestowy v.62.0
14-11-2010, 09:25
pomyśl lepiej 'jak zrobić żeby gumka nie pękła'.
Pomyśl lepiej jak zaruchać
#topic
Wyjebane naprawdę, co będzie to będzie
Andreas Jacques
14-11-2010, 09:42
Pomyśl lepiej by odejść sprzed kompa żeby jakąś zarwać żeby zaruchać.
@Top
Normalnie http://img89.imageshack.us/img89/4876/trollfacec.png
Zamiast myśleć 'jak to mieć dziecko' pomyśl lepiej 'jak zrobić żeby gumka nie pękła'.
Myśleć nie myślałem gdyż nie planuje mieć zbyt wcześnie dziecka, no a gdyby się zdarzyło że przyjdzie mały Kazek na świat to oczywiście rodzice by na początku pomogli a później samemu. Najgorsze są tylko nieprzespane noce jak młody chce jeść czy coś pod ten deseń, ale dla większości APOwiczów nocka to normalka.
hahahaha mały KAZEK xD
pierw tą gumke trzeba mieć.
nie myślałem i nie mam zamiaru na razie nad tym myśleć xd
Li$ek Von Lid3n
14-11-2010, 09:49
nie myślałem i nie mam zamiaru na razie nad tym myśleć
To jest wlasnie to ;> Ja to samo ;)
Mateusz Soprano
14-11-2010, 10:07
Ja na razie nie bawię się w zaliczanie panienek więc spokojna pana rozczochrana.Nie wiem czy się kiedyś ożenię,pewnie tak,ale cóż ten temat byłby głębszy do przemyślenia"Czy Warto?" A co do dzieciaka to nie myślałem,też nie wiem czy byłoby jedno czy kilka.Najważniejsze to odpowiednio wychować,ja wiele nauczyłem się sam w życiu,wartości nie zostały mi przekazane.W każdej chwili mogłem się stoczyć palić,pić jarać zioła i inne dopalacze.A wiele wartości człowiek wynosi z domu.Więc przy wychowywaniu dzieci nie żałujcie "klapsa" za złe zachowanie.
#Pan Mateush Sorpanoz
Dzieci sie nie bije,elo z dziecmi trzeba rozmawiac.
#Topic
Ja o dziecku to nie myślę jeszcze, narazie to się za stanawiam z którą mogę mięć to dziecko, nie? Trzeba najpierw znaleść tą jedną jedyną elo.
tia, ja juz sie raz zastanawialem... mialem nawet szkole zostawic... ale jakos sie udalo ze to nie byla ta najgorsza opcja.
Mam swoje lata i to dobra pora zeby na powaznie brac zycie, jesli plany mi wypala to pewnie sie nie ozenie i nie bede mial dzieci, co nie znaczy ze nie chce.
Maciejas
14-11-2010, 10:26
A jak ktoś już ma :confused:
Patryk1551
14-11-2010, 10:51
Nigdy o tym nie myślałem, ale na pewno rodzice by coś pomogli. Z resztą mam rocznego brata, którym się dużo opiekowałem to jakieś doświadczenie mam xd
Nie, nie myślałem nad tym ;) Jeszcze mam na to czas :D
Mikiel Gimb Alert
14-11-2010, 11:20
Wiem jak to jest. Już nie muszę o tym myśleć.
Mysleliscie kiedys jak to bedzie miec dziecko ?
Pomyśl lepiej by odejść sprzed kompa żeby jakąś zarwać żeby zaruchać.
Powiedziały prawiczki. xd
Domcio666:
Wypierdalaj szczeniaku.
T:
Fizycznie 'posiadanie' (nie żebym dziecko uprzedmiotawiał) dziecka wiąże się z radosnymi i pozytywnymi uczuciami, lecz jest to niestety w chuj odpowiedzialność i w wieku który stanowi średnią forumową wywierciłoby to niesamowitą dziure na psychice ojca jak i matki (nie mówiąc o wykształceniu, funduszach). Można to nazwac 'kosztownym interesem', który mimo wszystko będziesz czuł i kochał całe życie. ;>
Ja na razie nie bawię się w zaliczanie panienek więc spokojna pana rozczochrana.Nie wiem czy się kiedyś ożenię,pewnie tak,ale cóż ten temat byłby głębszy do przemyślenia"Czy Warto?" A co do dzieciaka to nie myślałem,też nie wiem czy byłoby jedno czy kilka.Najważniejsze to odpowiednio wychować,ja wiele nauczyłem się sam w życiu,wartości nie zostały mi przekazane.W każdej chwili mogłem się stoczyć palić,pić jarać zioła i inne dopalacze.A wiele wartości człowiek wynosi z domu.Więc przy wychowywaniu dzieci nie żałujcie "klapsa" za złe zachowanie.
Nie martw się stary! Tobie to nie grozi. Ze swoimi zębami zrobisz kariere na arenie międzynarodowej. http://i51.tinypic.com/14t8r47.jpg
@2x up
A skąd Ty do chuja wiesz kto jest prawiczkiem, a kto ruchał tysiące razy ? -.- Ta wasza wiedza na temat wszystkiego wzięta z dupy ..
@topic
Ostatnio myślę, jak to będzie mieć dziecko, bo mój kolega w te wakacje ma mieć syna/córkę(przejebane 17 lat) i raczej nie będę patrzył jak ten matoł i powtarzał mu, że przejebał sobie najlepsze lata, tylko będę mu pomagał.
Nie, nie myślałem. Mam oficjalnie wyjebane na takie sprawy.
Carpe Diem
@2x up
A skąd Ty do chuja wiesz kto jest prawiczkiem, a kto ruchał tysiące razy ? -.- Ta wasza wiedza na temat wszystkiego wzięta z dupy ..
@topic
Ostatnio myślę, jak to będzie mieć dziecko, bo mój kolega w te wakacje ma mieć syna/córkę(przejebane 17 lat) i raczej nie będę patrzył jak ten matoł i powtarzał mu, że przejebał sobie najlepsze lata, tylko będę mu pomagał.
Co do wiedzy, powiedzmy ze nie żyje tylko o własnymi doświadczeniami i w drugą strone. Czy są czy nie są - nie wiem i nie interesuje mnie to. Dla kazdego powinna być to osobista sprawa ; )
#up
No to skoro nie wiesz to po co knujesz jakieś teorie z dupy?
#top
Teraz dzieci przychodzą na świat bardzo wcześnie, przyszli rodzice nie myślą i za chwilę przyjemności marnują sobie najlepsze lata (bo przecież ciężko się zabezpieczyć). Hmm.. a dziecko to w sumie fajna sprawa tylko w odpowiednim miejscu i czasie XD
jak wpadne to wtedy o tym pomysle hehe xd narazie to nie przejmuje sie tym :)
Na chwilę obecną mi się nie śpieszy, najpierw chcę szkołę skończyć.
pomyśl lepiej 'jak zrobić żeby gumka nie pękła'.
To niech jego kobieta pomyśli nad antykoncepcją pod postacią tabletek, moja pomyślała i problem z gumkami poszedł w zapomnienie.
Mała poprawka: Nie bzykajcie lewej i prawej* ;D.
Nie wiem czy się kiedyś ożenię
Wyjdziesz za mąż, spr. info.
Nie martw się stary! Tobie to nie grozi. Ze swoimi zębami zrobisz kariere na arenie międzynarodowej. http://i51.tinypic.com/14t8r47.jpg
Na paraolimpiadzie ;D.
Myślałem i stwierdziłem, że przed skończeniem studiów bym sobie tylko skomplikował życie.
Prędko sobie nie zaruchasz typie ; ) chyba, że ci jakiś Ward popuści szpary. Skomplikowałeś sobie życie przyjściem na świat.
Zarexoholik?
14-11-2010, 15:35
W tym wieku możesz co najwyżej mieć brata, a nie dziecko. Jak dorośniesz to może będziesz na tyle odpowiedzialny żeby je mieć.
Myślałem i stwierdziłem, że przed skończeniem studiów bym sobie tylko skomplikował życie.
gringo guantanamo
14-11-2010, 15:52
Patrze ostry znawca jestes, jak kupujesz gowniane gumki to musisz nakladac dwie na siebie.
Jak mozna zrobic,zeby gumka nie pekla, widzisz co piszesz? zastanawiasz sie nad tym, jestes znany i lubiany, probojesz byc smieszny ale Ci to nie wychodzi.
Twoi koledzy poczestuja mnie warnem, ale tu jest wolnosc slowa, a w moim poscie nie widze abym kogos obrazal.
@topic. Myslalem nad tym, i mysle,ze bylbym dobrym ojcem.
W tym wieku możesz co najwyżej mieć brata, a nie dziecko. Jak dorośniesz to może będziesz na tyle odpowiedzialny żeby je mieć.
beka z ciebie, wyzywasz wszystkich od dzieciakow, chociaz jestes starszy tylko o rok od draha, czy tam mikiela, czesto to do nich mowisz.
@topic
jak bedzie syn, to bede w ch*j szczesliwy ; d
Chciałbym mieć swojego malucha dopiero wtedy, kiedy się ustatkuję. Czyli znajdę dobra pracę, będę miał jakieś mieszkanie i będę zarabiał dosyć żeby to dziecko utrzymać w przyzwoitych warunkach.
Dziewczynka czy chłopczyk?
Dużo problemów z chłopakiem, a jeszcze więcej z dziewczyną w okresie dojrzewania :]
Prędko sobie nie zaruchasz typie ; ) chyba, że ci jakiś Ward popuści szpary. Skomplikowałeś sobie życie przyjściem na świat.
Podbijam ^^
diGiel _/
14-11-2010, 20:25
napewno nie pojde w sklady mikiela i tonego zostając na zawsze prawiczkiem.
zarucham w sylwka ,dziecko zaadoptuje.
Diabolix
14-11-2010, 20:52
W sumie, to się nad tym nie zastanawiałem. na pewno chciałbym je mieć, gdy znajdę dobrą pracę, mieszkanie.
Gdybym miał wybierać, to chciałbym mieć córeczkę.
Czasem tak sobie rozmyślam, jak to jest być rodzicem.
Patrząc na ciągłe niezadowolenie moją postawą i moimi ocenami rodziców,
wydaje mi się że chujowo.
Mam jeszcze sporo czasu na myślenie o dzieciach.
#Down.
Nieśmieszne ; /
Serenio?
15-11-2010, 00:30
Patrze ostry znawca jestes, jak kupujesz gowniane gumki to musisz nakladac dwie na siebie.
P.S. "gumek" nie zakłada się na siebie... No chyba, że ta fotka przedstawia Ciebie =/ http://img197.imageshack.us/img197/3182/iditq.jpg (http://img197.imageshack.us/i/iditq.jpg/)
@Topic
Mam półtorarocznego brata i wiem, że z dzieckiem wiążą się chwile radosne jak i te mniej... Jestem za młody na dziecko w przyszłości postaram się je mieć chociaż niezbadane są wyroki boskie ;>
1st R. Boonek
15-11-2010, 01:12
Tak zastanawialem sie i doszedlem do wniosku ze szczyl to by byl gwóźdź do mojej trumny ;d
Hmm. ja osobiscie wolalbym miec corke ^^ kumpel ma miec za niecaly miesiac corke i mam byc ojcem chrzestnym ;D ale z moja przyszloscia pewnie nie bede w stanie utrzymac sam siebie wiec dziecko to tylko 5 kolo u wozu
lul. Ja narazie nie spiesze się do robienia dzieciaka jak i do wychowywania. Mam taką prace i takie studia, że nie mam na to czasu :)
Flamaster
15-11-2010, 14:10
Jak coś to chyba lepiej córkę bo mniej kłopotów w szkole i nie trzeba się tyle wydzierać ;).
Napisał KaZeK
Nie no trzeba kiedyś poszaleć:cool::D
Jasne.
Myślałem o tym jak to będzie ,najchętniej wolałbym dziewczynkę i chłopca :D
W tej chwili ,dziecko przychodzi często na świat ,jest to tez powodem naszej teraźniejszej "młodzieży" - wiecie co chce przez to powiedzieć w tej chwili.
Skryper.!
17-11-2010, 17:02
Zycie to ci komplikuje twoje uzaleznienie:)
@topic
UUU najpierw trzeba sie ustatkowac, kupic mieszkanie itd:D
To zależy czy pękła guma czy było zaplanowane, ale jak się to przemyśli to chyba wielkie szczęście, chyba że masz inne myślenie niż większość społeczeństwa.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.