Zaloguj się

View Full Version : dzisiejszy sen

Crote
14-11-2010, 10:50
sdffds a

Kamilio 2.0
14-11-2010, 11:06
Hehehe zajebiste masz sny, nie dobieraj sobie do glowy, pierdoly ci sie snia bo pewnie duzo filmow sie naogladales.

Andreas Jacques
14-11-2010, 11:08
Coś za dużo horrorów... Jak mi ktoś "szczela" w łeb to się budzę, albo jak umrę, to jest takie zajebiste uczucie... Np. spadasz i jebiesz o ziemię, czujesz że coś ci przeleciało przez ciało, i potem nic nie czujesz, widzisz światło, i się budzisz. Ja tak mam. Nie pierdolcie że jestem pojebany bo jestem normalny.

Mikiel Gimb Alert
14-11-2010, 11:22
Coś za dużo horrorów... Jak mi ktoś "szczela" w łeb to się budzę, albo jak umrę, to jest takie zajebiste uczucie... Np. spadasz i jebiesz o ziemię, czujesz że coś ci przeleciało przez ciało, i potem nic nie czujesz, widzisz światło, i się budzisz. Ja tak mam. Nie pierdolcie że jestem pojebany bo jestem normalny.

jesteś pojebany

^top
To straszne, idź do psychologa; /

Keni
14-11-2010, 11:33

jestes pojebany
@topic
udajesz curliego i ci nie wychodzi hehe

Vertigo
14-11-2010, 11:52
Ja mam jeszcze dziwniejsze sny... i nie lubie tego uczucia spadania :/