View Full Version : Se c902
Mordotymoja
14-11-2010, 21:07
Witam czy ktoś z was ma ten kom? Co o nim sądzicie, jak sie sprawuje?
Kamilio 2.0
14-11-2010, 21:20
Kumpel go ma i mowi ze jest nie do zajebania, dosyc glosny, aparat dobry, bateria dlugo mu trzyma i jest z niego zadowolony.
Kolega troche mial i chwalil ;) Gral w miare glosno, zdjec pare nim robilem to nie ma sie do czego zarzucic ;O Ogolnie jest warty wziecia xD
Jeśli chcesz wytrzymały telefon z klawiaturą to bierz SE C902. Mam go już ponad rok i zajebiście się sprawuje. Pomijając fakt, że rozjebałem w nim wyświetlacz i przez jakiś czas miałem na niego 'focha' (XD) to nic się z nim nie działo. Wgrałem sterowniki dźwięku od kumpla, nowego softa, kilka flash menu i muszę stwierdzić, że lepszy telefon jest mi nie potrzebny. Gra bardzo głośno [Ok, ej! świadkiem xd], bateria trzyma 4 dni [flash menu jednak zżera trochę 'prondu'] no i aparat robi zajebiste zdjęcia. Fajnym bajerem jest wysuwana do góry klapka od aparatu i niebieskie dotykowe klawisze obok wyświetlacza. Ogółem kozacki fonik. xD Polecam!
Tutaj napisałem wszystko co sądzę o tym fonie. :d
Szczególną zaletą telefonu jest trwała bateria ,i jak powiedział każdy o góry to ,że jest głośny.
Ogólnie ma go kolega , z ciekawości się przyjrzałem i pogrzebałem w nim ,wyglądał na bardzo dobry ,powiedział ,że świetnie wypadają zdjęcia czego sam byłem świadkiem jak pocykaliśmy trochę.
Miałem. Po roku~ odpadła mi klawiatura i nie działa wyświetlacz. Po pół roku telefon działał iście zajebiście wolno (m.in. gdy się włączał) oraz max 3 dni działał. Odradzam na prawdę, są lepsze :) http://img375.imageshack.us/img375/5809/hmmck.png
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.