Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Zak?adka "Lista Moderatorów" Bug czy Przekr?t??

Moon Red
14-11-2010, 21:30
Witam, Oglądając nasze forum zobaczyłem pewna zakładkę a mianowicie na dole forum widnieje coś takiego jak "lista Moderatorów" a w niej można ujrzeć pewien błąd/przekręt.

Zamieszczam SS:

http://i53.tinypic.com/2nla0e0.png

Z tego wynika że konta:
-Devixx

-James

-Magik

Posiadają Moderatorów, lecz ich kolor nicku odpowiada Clenerowi
http://i55.tinypic.com/11wg8ep.png

Moje pytanie brzmi czy oni posiadają funkcje Moderatora czy to po prostu błąd.

Szatan
14-11-2010, 21:33
wystarczy zobaczyć na podpis pod nickiem.....

James
14-11-2010, 21:36
Odp na pyt: Nie jest to ani bug, ani przekręt. Cleanerzy w tym przypadku (Magik, Devixx i ja) mają przypisane część funkcji do moderowania forum.
Nie jesteśmy moderatorami, aczkolwiek należymy do grupy która to forum moderuje, czyli ogólnie pilnuje ładu i porządku :)

Kapitan Alkohol.
14-11-2010, 21:40
Był juz kiedyś podobny temat. KaZeK wyjaśnił że cleanerzy to tacy jak by mini modkowie. Mają część funkcji modów, a nazwa cleaner i ich kolor został przypisany przez administrację. Lecz ich działanie na forum nazywa się moderacją, a nie cleanerswem (?) xD.

Crayon
14-11-2010, 21:40
A tłumacząc 'na chopski rozum', Cleaner to Moderator bez możliwości wlepiania warnów i upomnień, dlatego jest na liście Cleanerów i Moderatorów zarazem.

@down
Pozwalam Ci żyć w takim przekonaniu, że nie mamy możliwości artykułowania swoich stanowisk

Stoner
14-11-2010, 21:46
A tłumacząc 'na chopski rozum', Cleaner to Moderator bez możliwości wlepiania warnów i upomnień, dlatego jest na liście Cleanerów i Moderatorów zarazem.

A i tak modek ma gówno do gadania w sprawach forum.
Wszystko rozstrzygają S modki i Admini.

Marcelllo mial cleanera, ale w pizdu więcej funkcji w nim miał,
dzięki czemu wyszedł skandal. ;)

Joogi
14-11-2010, 21:47
nom, moze jeszcze po warnie dla Administracji za wprowadzanie ludzi w blad? XD

Tak jest od jakiegos czasu, temat juz byl mozesz sobie poszukac. Ci cleanerzy, co sa w modkach maja wiekszosc funkcji modka i w przyszlosci pewnie ich ranga zmieni sie wlasnie na 'moderator' ; )

Moon Red
14-11-2010, 21:48
A, jescze jedno pytanie czemu Caava nie ma w Modkach skoro reszta jest ?

Stoner
14-11-2010, 21:49
A, jescze jedno pytanie czemu Caava nie ma w Modkach skoro reszta jest ?

Bo Caav ma chyba tylko tutora, a na forum też musi mieć 'jakąś funkcję'.
Wydaje mi sie, że powinien mieć w takim wypadku [T] Caav- tak wyglądający nick.