View Full Version : ?wiat 7.6 - Zmiany
Sherlock
15-11-2010, 15:56
Witam.
Po wielu perturbacjach z ustawianiem balansu doszliśmy, a właściwie doszliście drodzy gracze do porozumienia. Balans na dzień dzisiejszy wygląda następująco:
Sorcerer:
Siła czaru Greater Ultimate Explosion została zwiększona.
Druid:
Siła najsilniejszego czaru druida Imminent Death została również zwiększona
Siła zaklęcia do leczenia przyjaciół oraz siebie: Heal Friend została nieco zwiększona
Knight:
Rycerz będzie się lepiej leczył z runy Ultimate Healing. Dodatkowo rycerz będzie zadawał większe obrażenia z broni do 2000 lv, po przekroczeniu owej granicy, siła broni będzie minimalnie wolniej rosła. Czar Power Berserk będzie trochę osłabiony.
Paladyn:
Paladyn będzie miał mocniejszy czar Strong Energy Berserk. Bronie dystansowe owej profesji zostały wzmocnione do 2000 lv, tak jak w przypadku rycerza, po przekroczeniu granicy 2000 lv, siła broni będzie minimalnie wolniej rosnąć. Dodatkowo zostało zwiększone prawdopodobieństwo trafiania z broni dystansowych (spearów itp.). Zaklęcie Ultimate Healing zostało nieco osłabione.
Pomijając kwestie balansu:
Został naprawiony błąd, dzięki któremu gracze poruszali się znacznie szybciej (esc oraz ppm).
VIP Lista dla graczy posiadających premium account została zwiększona dwukrotnie.
Naprawiony został również błąd, który dotyczył przedmiotów magicznych.
Dziękujemy również graczom, którzy pomagali w testach ots oraz treściwie się wypowiadali na temat zmian.
Bardzo dobry balans, nareszcie, żadna profesja nie odstaje :)
#Lordzik#
15-11-2010, 16:16
Bronie dystansowe owej profesji zostały wzmocnione do 2000 lvCzy zalicza się do nich również g bolt?
Ogólnie, to na co czekaliśmy teraz powinno być elegancko.
A jeszcze takie pytanie czy coś z tych ustawień było zmienianie w porównaniu do ustawień sobotnio/niedzielnych z test serwera? Czy zostało tak samo?
Super update, ten balans, powiększenie VIP i PPM (:
!!!
#edit
Rzeczywiście, na 555lvlu rp z ripper lance bije o 300 więcej xD
#edit2
Niezbyt ten PPM naprawiony...tzn. PPM został naprawiony ale kiedy się rusza postać np. chodząc na wskos i 'popychając' ją myszką, działa jak PPM :|
Krulowiec
15-11-2010, 16:19
- Naprawiony został również błąd, który dotyczył przedmiotów magicznych.
Był jakiś błąd , może mi ktoś wytłumaczyć?
# topic
Balans moim zdaniem świetny, tylko znowu będzie płacz , że paladyn osłabiony.
Miejmy nadzieje, że nie.
//S
Przecież rp został wzmocniony...
Zaklęcie Ultimate Healing zostało nieco osłabione. :)
# ..:Too Get:..
Silver wand był dobrze ustawiony...
Przecież nie zmieniali broni u MS/ED :)
..:Too Get:..
15-11-2010, 16:19
Silver wand był dobrze ustawiony...
@up
Biłem 5,2k do 5,4k
Biję 4k do 5k
Świetna robota. Wielkie propsy dla ekipy. Wkoncu zrobiliscie cos sensownego a nie doodawanie tylko kox eq :)
Bardzo dobrze :)
Jestem ed i bd mial lepsze hity ; )
Kamilio 2.0
15-11-2010, 16:22
No wreszcie, moze nie gram na apo ale jak widze te zalenie sie o balans to slabo mi sie robi.
No i ok... mam nadzieję, że już nic nie będziecie zmieniali w balansie.
btw. w końcu usuneliście bieganie na PPM. : D
Szkoda, że dalej działa :)
Mi nie działa, jak próbuje biegać to stoje w miejscu. ; q
pijany ludek
15-11-2010, 16:25
Ciekawe gdzie te uhy sa zwiekszone ; d ale yebac to i tak kazdemu pewnie sie podoba
Myślę że po tym balansie będzie lepiej ;) Pozdro ;D:):):):):)
1st R. Boonek
15-11-2010, 16:29
Dobra narazie jest ok zobaczymy jak to bedzie wygladac po paru dniach gry :P
Wnorekkk
15-11-2010, 16:30
btw. w końcu usuneliście bieganie na PPM. : D
Szkoda, że dalej działa :)
#topic
Poprawcie bieganie numeryczną + ppm i git.
Mam nadzieje, że to ostatnie poprawki co do balansu.
Teraz nie mam jak przetestować ale sądząc po tym co zostało dodane, zmienione jest GIT.
Dziękujemy również graczom, którzy pomagali w testach oraz treściwie się wypowiadali na temat zmian.
Nie ma za co ;)
Balans moim zdaniem b. dobry. (Chociaż e maxa można było zostawić xD )
Nie powinno być płaczu, chyba że Wulfgang nie będzie mógł ubić tego samego lvla i znowu będzie wmawiał, że macie bota ;|
No ale cóź :D
Propsy dla ekipy :)
Ryśku xD
15-11-2010, 16:34
No odpowiedni balans w końcu ;)
Witam.
Knight:
Czar Power Berserk będzie trochę osłabiony.
?!
____
No ten, bronie nie zostały zwiększone - bije tyle co przed update. Oczywiście mam 1,2k lvl... Max erex, hmm 100 więcej. Vita... ledwo 6k. Nie wiem jak to wygląda na innych profesjach, ale sądzę, że podobnie, cze
czyli ms ma eda na 2 hity??
//S
Jeżeli mają taki sam lv i ekwipunek to nie.
gz pierwszego newsa??
Siła broni zwiększona? Przed wprowadzeniem tego biłem z m mace 8.3-8.6k, a teraz walnę 7.2-8.2k [1940 lvl]. Moim zdaniem rozbieżność hitów jest za duża. A co do VIP to jak to ma wyglądać? Po skończeniu PACC połowa listy zostanie usunięta, czy jak? ;s
Reszta ok.
I bardzo dobrze balans wyrównany, nie potrzeba zmian. Vip powiększona także dobrze (: http://img89.imageshack.us/img89/4876/trollfacec.png
^Hmm^ o.O
15-11-2010, 16:51
mozecie sobie beczec juz i tak wam nic nie zmeinia. ja jutro zobacze jak to jest bo ban schodzi tyle elo
Mc Maciek
15-11-2010, 16:54
Prosili, prosili, aż się doprosili :) Już któryś balans na serwerze, mam nadzieję, że teraz nie będzie takiego płaczu jak wcześniej.
Btw, Sherlock... Jeśli bierzesz się za pisanie newsa, to rób to porządnie... Stosuj się do zasad interpunkcji i nie używaj słów, które nie istnieją... Co znaczy "dojść do censensu"? :confused:
//S
Już się nie miałeś do czego doczepić? Beka z Ciebie. ;D
[Maciek] Wiesz, że zawsze lubiłem czepiać się takich rzeczy :)
Fajnie że poprawiliście uha u kiny bo coś mi to nie pasowało... a że mniejsze dmg z Exori maxa to mówi się trudno, ważniejsze w tym przypadku jest leczenie.
Powiększenie listy vip i przedmiotów magicznych też fajnie, no z tym PPM nie jestem zadowolony no ale trzeba będzie wolniej chodzić po respach...
Mam nadzieję, że zaktualizujecie szybko kalkulator na stronie... ;)
Trampish
15-11-2010, 16:59
I po co zmniejszaliście vite u rp?! -.-' Omg, Mortiis pograj rp i zobacz jak wygląda walka ek vs rp...
ogarnijcie rp Paladyn będzie miał mocniejszy czar Strong Energy Berser dobra widac minimalnie zamiast po 16k siada czasem 17 k vita ok delikatnie zmniejszona
ale to co z boltem zrobiliście to porazka przecież jedynym atutem rp był dotej porty bolt a teraz wychodzi na to ze rp ma mało hp to jeszcze mu vite zmniejszyli z Strong Energy Berser za dużo nie bije to jeszcze bolta osłabili i tak jak na 2100k rp bił po 10 k to teraz bije po 8
porażka ogarnijcie to jeszcze raz
#edite
17:04 Nasser Udin: c arrow lepsze od bolta jest xD
#Lordzik#
15-11-2010, 17:09
2x up# Trzeba było wejść na test serwer. Tam jakoś było wszystko dobrze. Zarówno na 1k lvl'u jak i 2k+.
Co do ek'ów. Cos kosztem czegoś. Czegoś musieliście się spodziewać. Jeżeli nie osłabiliby wam e maxa, w dół poszedłby uh a myślę, że wprowadzone rozwiązanie jest lepsze. Ek nie może bić tyle z czaru co rp.
Nie płaczcie o rp, ponieważ jeżeli jest wprowadzony balans niezmieniony z ustawień na sobotnio/niedzielnym teście to rp można na lajcie składać każdą profesję.
Siła broni zwiększona? Przed wprowadzeniem tego biłem z m mace 8.3-8.6k, a teraz walnę 7.2-8.2k [1940 lvl]. Moim zdaniem rozbieżność hitów jest za duża. A co do VIP to jak to ma wyglądać? Po skończeniu PACC połowa listy zostanie usunięta, czy jak? ;s
Reszta ok.
Zgadza się .
I tak za jakiś czas bedą znowu płakać, że jest źle ;) Scoop skąd masz pozycje na 7.6????? :D
yhym
//nie bedziesz sie leczyl wiecej od pala by Mortiis
Szybko zdanie zmieniasz.
Ja się nie wypowiadam, bo zaraz bedzie ze placze!
Flamaster
15-11-2010, 17:32
No tak ostatnio na TS grało się naprawdę znakomicie ; ).
PS; właśnie jak będzie wyglądała sprawa z VIP list ?
@edit
;// znów teraz zaczyna się płacz o rp : (. Dla mnie na ts;ie grało się dobrze rp.
A co nie tak było z tymi przedmiotami magicznymi?
Nie jest źle, dobrze że siłe tego uha o troche powiekszyliście (:
A co nie tak było z tymi przedmiotami magicznymi?
Nie jest źle, dobrze że siłe tego uha o troche powiekszyliście (:
W tej chwili jeśli się nie mylę, to przedmioty, które posiadają właściwości magiczne nie pomagają ci w leczeniu z czarów (exura vita, exura sio, exura)
Super update, ten balans, powiększenie VIP i PPM (:
!!!
#edit
Rzeczywiście, na 555lvlu rp z ripper lance bije o 300 więcej xD
#edit2
Niezbyt ten PPM naprawiony...tzn. PPM został naprawiony ale kiedy się rusza postać np. chodząc na wskos i 'popychając' ją myszką, działa jak PPM :|
Nie została zwiększona siła tylko celność (:
#top
Balans dobry i tak z ciekawości (: Jaki był błąd z przedmiotami magicznymi ? ;]
DilerFTW
15-11-2010, 17:45
Mi się podoba balans, w końcu jakieś hity z axe/club/sword a nie kpina jak przed tem... gz.
Holz aka Paladyn
15-11-2010, 17:46
Nie no dobrze jest juz teraz nie ma co plakac : ]tej zmiejszonej Vity u pala jakos nie czuje : ]
Zaraz wbije na serv to zobacze jak to wszystko wyglada, jaki ten blad z tymi przedmiotami?
Precision
15-11-2010, 17:50
Uważam że jest teraz dobry balans pomiędzy profesjami. Każda ma szansę wygrać i w pewnym stopniu liczy się już pvp. :rolleyes:
Morfevious
15-11-2010, 17:53
VIP Lista dla graczy posiadających premium account została zwiększona dwukrotnie.
Fuck yea! Moje propozycje zawsze są trafne! :D
Co do ppma - porażka, ja chce to z powrotem xd.
Rodowity _/
15-11-2010, 17:56
Dobry Balans Dziekuje wrescie ; ]
Dziękuje dowidzenia ; o
Domcio666
15-11-2010, 18:11
balans dobry i mam nadzieje ze go juz nie zmienia ;) teraz wszytkie profy sa wyrownane :)
Nie została zwiększona siła tylko celność (:
#top
Balans dobry i tak z ciekawości (: Jaki był błąd z przedmiotami magicznymi ? ;]
Paladyn:
Bronie dystansowe owej profesji zostały wzmocnione do 2000 lv, tak jak w przypadku rycerza, po przekroczeniu granicy 2000 lv, siła broni będzie minimalnie wolniej rosnąć
Gogo szkoła.
#topic
Wypowiadałem się.
Wszystko jest okej, zostawic tak :)
Bardzo dobrze że to zostało wprowadzone teraz będzie wreszcie ogarnięte pvp.:)
Ale teraz czekam na jakieś uptade na 8.42 bo dawno nie było :(
_up
8.42, hehehehsh wrociles jak nie ma wojny smieciu XD
_t
mleko, chuj mnie obchodzi 7.6, ale fajno, ze cos robicie i taki Aziel ma zacieche XDDDDDDDDDDDD!
KarolWielki
15-11-2010, 19:25
no nareszcie coś normalnego :d
Dzie-ku-je-my ! http://img221.imageshack.us/img221/5033/weec.png
#Topic
Fajnie, runa UH byla tragiczna, zaraz ogarne te male zmiany ; ) Dobrze, ze zrobiliscie ta bariere 2000lvl, duzo osob juz ja przekroczylo i pomoze to w balansie miedzy tymi wysoko poziomowymi postaciami :)
Pozdro, czekamy na jakies zmiany terenow / nowy quest http://img176.imageshack.us/img176/4419/nervousc.png
nie no czemu ek zawsze musi najbardziej cierpiec? nie dosc ze wali male hity to jeszcze go oslabiliscie -.-
Po testach na różnych levelach i różnych potworach, różnymi profesjami doszliśmy do wniosku że taki balans jest najlepszy - bardzo dobrze Mortiis że nas posłuchałeś i wprowadziłeś zaraz po tym teście na serwer główny zmiany.
#Azielu$
Każda profesja oprócz ek bije na defie.
Ja 2.1k ek bije max 7.3k w ludzi z maxa + hity z macy 2-3k.
I uhając sie 14k nie moge sie wyuhac od 2.2k ms'a jeszcze jak załozy E ringa/G Ringa to padam w sekunde.
To waszym zdaniem jest dobry balans?
Mortiis - Pograj ek na tescie nie koniecznie z full eq ...
Dobrze.
Myślę ,że zmiany są bardzo dobre ,szczególnie interesował mnie knight ,więc zacząłem od niego. Ciesze się z powiększenia VIP listy ;)
.Vimpexx.
15-11-2010, 20:17
Druid:
Siła najsilniejszego czaru druida Imminent Death została również zwiększona
Siła zaklęcia do leczenia przyjaciół oraz siebie: Heal Friend została nieco zwiększona
Pomijając kwestie balansu:
Został naprawiony błąd, dzięki któremu gracze poruszali się znacznie szybciej (esc oraz ppm).
Naprawiony został również błąd, który dotyczył przedmiotów magicznych.
No, fajnie że siła czaru jest większa, jak expić się nie da, bo co chwilę Cię cofa...
Vip lista, moim zdaniem też źle zrobiona, bo potem na Facc znika połowa nicków ^^
No... chyba, że potem jak znowu mamy Pacc, to te nicki się pojawiają!
http://i56.tinypic.com/2po8eid.jpghttp://i56.tinypic.com/2po8eid.jpg
#Azielu$
I uhając sie 14k nie moge sie wyuhac od 2.2k ms'a jeszcze jak załozy E ringa/G Ringa to padam w sekunde.
To ty chyba grać nie umiesz. Grając na ts'ie zabijałem każdego ms/ed, ek i rp. Jedynie z Danielem była wyrównana walka, raz padłem ja, a raz on. Później zabił mnie Wulf z g ringiem, a jak poszliśmy solo bez ringa to padł 2:0. :< Już nie wspomnę o reszcie ed/ms, którzy myśleli, że Mortiis zamienił ich w terminatorów, i padali spamując bez vity. :[ Później broń została osłabiona, i gdyby nie ta rozbieżność w hitach nie miałbym żadnych zastrzeżeń do tego balansu.
#edit
Xixe (2750 ek) w traina z m axe czasem nie walnie 10k. XD Bart to samo. Teraz to im nawet opatrzność nie pomoże w zabiciu np. takiego Zarexoholika aka Sarumara.
#edit2
To na pewno nie jest ten balans, który był sprawdzany na ts'ie. 2,1k ms zdejmuje 1,9k ek'a na spam bez g ringa, a już nie wspomnę co się dzieję jak go założy...
Dla mnie było ok , i jest dobrze , tylko nie potrzebnie vitka dla palla zmniejszona. Ale Balans nigdy nie będzie dobry , ponieważ będzie dobry albo dla low lvli albo dla h lvli. Wam i nam nigdy nie będzie pasować balans(nigdy nie będzie idealny). Zawsze będzie jakieś "ale". Administracja może jedynie się zbliżyć do ideału ,którego nie ma ;). Każdy ma swój idealny balans więc...
Zarexoholik?
15-11-2010, 20:35
Myślę, że teraz powinno być dobrze. A jestem przekonany, że jest lepiej niż było. (:
Lagga v3
15-11-2010, 20:38
czyli skonczy sie era odpalania ysa i spierdalania ?:|!
Brawo!
Gratuluje zajebistego balansu i tego ze chce wam sie tu jeszcze cos wprowadzac XD
Moze mortiis przedstawisz wykres jak to teraz wyglada??
nom, fajnie, właśnie sprawdzałem hity z broni (2750 ek). przed całym balansem biłem w trainy około 16k~, a teraz bije 9-11k~ xD! - tylko 3k więcej niż 1950 ek. A skillować to się już w ogóle nie opłaca.
Z takimi hitami nie mam żadnych szans na zabicie ms/ed na równym poziomie. ( do tego jeszcze zj*baliście maxa _/ ) Cofam swoje słowa, że balans jest już dobry, tutaj niedługo będzie gorzej niż na mazurku. xdd elos
#Azielu$
haha to nie masz jeszcze tak zle :D!
Ja swoim 2150 rp vitam sie 12-13k D:
Ja nie chce tego bolta! Tylko oddajcie mi moc dawnej vity!
Tej przed tymi balansami, plx!
Sturnusek
15-11-2010, 21:00
w koncu fajny balansik, pisze tutaj tylko dlatego ze promuje swoj nowy podpis, elos!
Balans jest w porządku nie zmieniajcie go.
No i jest fajnie ;) Nareszcie !
vita dla pallkow zostala powaznie osołabiona ek tez malo sie leczy ale to nie jest najgorsze najgorsze jest ta vita dla palla ale ogulnie jest zajebiscie juz pall nie bija z bolta tak mocno i ek hity troche male z macki ale jak byscie kapke podwyzszyli uh dla ek byloby zajebiscie ale uwazam ze w skali 10 dam 8
^Hmm^ o.O
16-11-2010, 05:18
no ***** wielkie gz.....leczylem sie po 9k przed balansem po balansie lecze sie 7-7,3k a wale tyle samo.....mam 1185 rp z eq (bh , riper lance , set , klapy , yeah bunny amulet) to jest ***** parodia na glacku wyleczyc sie nie moge nawet jak nie bije.....PARODIA a nie balans dla RP
boze wam wiecznie zle, Tygrys przeglada ten temat, wiec moze was skromnie pocisnie, bo to jest zalosne.. : O
np. 8.42, ED wywyzsza sie nad wszystkimi profesjami 100%-owo, moze MS jeszcze jest dobry, ale nie do expienia, a patrzcie na lvl'e RP'kow/EK'ow [oprocz Splifa, bo to jest typowy 'czit' XD], a nikt nie placze...
tak wiem nikt tam nie gra, a jednak... : O!
_
wg. mnie dobry up : [
no ***** wielkie gz.....leczylem sie po 9k przed balansem po balansie lecze sie 7-7,3k a wale tyle samo.....mam 1185 rp z eq (bh , riper lance , set , klapy , yeah bunny amulet) to jest ***** parodia na glacku wyleczyc sie nie moge nawet jak nie bije.....PARODIA a nie balans dla RP
Bywa
To nie był balans, tylko przyszedł czas na ms/ed :D
A ek jest taki sobie, bo zbyt dużo osób nim gra.
^Hmm^ o.O
16-11-2010, 14:37
no przyszedl przyszedl , a jak gralem przez te 3 lata na apo Edami/Sorcami to ***** byl czas RP :P no coz takie zycie xD zamienie rp na ed i bd gites :D (i wtedy polepsza rp vita) hahaha xD
no przyszedl przyszedl , a jak gralem przez te 3 lata na apo Edami/Sorcami to ***** byl czas RP :P no coz takie zycie xD zamienie rp na ed i bd gites :D (i wtedy polepsza rp vita) hahaha xD
I oby szybko : ]
http://img252.imageshack.us/img252/5923/cryingc.png
Ciekawe kiedy Mortiis się ogarnie!
down3
Widzisz nie prawda
TyruS aka Tyr'ek XD
16-11-2010, 15:10
@up
Nie ogarniasz synku, to nie możesz zabic ms/ed o rownym lvlu, jakos Daniel3k rozpierdalal rownych sobie ms/ed
@top
Dobre zmiany ! XD
@down
moja profa jest fajna i jush
@up
Nie ogarniasz synku, to nie możesz zabic ms/ed o rownym lvlu, jakos Daniel3k rozpierdalal rownych sobie ms/ed
@top
Dobre zmiany ! XD
Bez eq, to mnie 1,1k ms ściąga na spam xD! beka
Trochę żałosne jest teraz leczenie rp w porównaniu do hitów ms/ed, broń ek'a też jest małym failem. Na dodatek 1270 rpkiem bije 4,7k z c arrowa mając 128 skilla, a z sova bije 5k mając 37... wtf?
To nie jest balans z test serwera ; >
Elite Filutek
16-11-2010, 15:18
Gratki dla ekipy ;d . Jak będę miał możliwość przetestowania balansu to to zrobie ;d . Jeszcze raz wielk + ;d
Bravo Pall
16-11-2010, 15:30
Mi tam pasuje . Mówi się trudno . Life is brutal and full of zasadzka's and kopas w dupas.
Na dodatek 1270 rpkiem bije 4,7k z c arrowa mając 128 skilla, a z sova bije 5k mając 37... wtf?
Lepiej założyć SOV jeżeli palkiem się bije w zwarciu :D
@topic
Nie podoba mi się zmniejszenie vity. Wcześniej leczyłem się po 12k, a teraz 10k. Może to być problem w PVP. Z max erexa biję "aż" o 200 więcej... wcześniej było 12.9k, a teraz jest 13.1k (z HOTA i b-robką).
Troszkę mnie śmieszy minimalne zwiększenie hitów z broni po osiągnięciu 2.000 lvla.
Zobaczymy za kilka dni jak to będzie wyglądać.
Po balansie doszedlem do wniosku, że ... nie gram ; ] Pall to 0 teraz gz apo group.
Wielkie dzięki za powiększoną vip listę.
Osoba która to zaproponowała w dziele 'propozycje' powinna dostać nagrodę.
Jest teraz dobrze ,ale za kilka dni ek'i znowu bd płakać bo za mało biją :mad: .
Moriis się postarał, zobaczymy jak wyjdzie.
Darranis
16-11-2010, 19:39
Hmmm , myślę , że jeszcze jakieś małe korekty będą , ale moim zdaniem jest dobrze ;)
+
Tak tak balansik zaiste wspaniały, szczególnie ulepszyliście rp... I nie dawajcie tak w dupe temu msowi bo nie da rady... Proponuje żeby bił 15k w ludzi na 2k lvlelu a rp niech sie leczy 10k żeby byly równe szanse
Hmmm , myślę , że jeszcze jakieś małe korekty będą , ale moim zdaniem jest dobrze ;)
+
Hmmm , ja myślę , że nie myślisz , ale jest źle :)
Ciekawe czy w ogóle ktoś tutaj zagląda?
Dlaczego nie ma jakiejś sondy?
Tak tak balansik zaiste wspaniały, szczególnie ulepszyliście rp... I nie dawajcie tak w dupe temu msowi bo nie da rady... Proponuje żeby bił 15k w ludzi na 2k lvlelu a rp niech sie leczy 10k żeby byly równe szanse
Ja mam lepszą propozycje, ponieważ jak wszyscy wiemy rp leczy się najwięcej! Musimy mu zabrać vite i grana! Poza tym nie może używać uha !
Akcja
Zabierzcie Mortiisowi dowód!
Dlaczego nie ma jakiejś sondy?
Bo testowało z Mortiisem i przy Mortiisie (najazdy/expy) ok. 10 osób, różnymi profesjami na różnych levelach.
Zarexoholik?
16-11-2010, 20:59
Zawsze będą osoby, którym się coś nie będzie podobać. Balans miał na celu wyrównanie profesji i tak jest. Może cały czas ed/ms mieli padać? Ile to już lat byli najgorszymi profesjami? A od zawsze - no tak.
JEBANE PŁACZKI... Co by nie zmienili i tak jest zle najlepiej jakby dali balans ze kazdy kazdego na hita rozdupcy nie? Wtedy byscie nie mieli pretensji
Magnatek.
18-11-2010, 13:09
Heh a o rooku kazdy zapomina tez warto by dodac jakies ulepszenie leczenia minimalne
Dobrze jest !
Płaczcie, płaczcie.. :|
boli was to, że nie macie takich sóper profesjóf jak fcześniei ? :| Bywa..
Balans wreszcie jest balansem a nie jak wczesniej, że najt all jechał.
SlimShady
24-11-2010, 14:46
No wkońcu coś porządnie zrobionego , teraz wszyscy są na równym poziomie.
Holz aka Paladyn
24-11-2010, 14:57
No i teraz jest dobrze : ] palkiem sie dobrze gra : )
Szczerze powiem że ms/ed pallka zjeżdza na combo. Więcej bije niż pallek się leczy :o
Trochę więcej powinien się pallek leczyć.
Baczeq 95
24-11-2010, 17:57
Balans żalowy bo od 2,2k ms wyuczać się nie mogę muszę uciekać bo uham się po 10k zal.pl z bolta bilem po 10k a bije po 8k pozdro.... :)
Ek także mało się uha. na 900 lvl uh daje mi niecałe 6.5k : /
1st R. Boonek
07-12-2010, 01:36
Bez eq, to mnie 1,1k ms ściąga na spam xD! beka
Trochę żałosne jest teraz leczenie rp w porównaniu do hitów ms/ed, broń ek'a też jest małym failem. Na dodatek 1270 rpkiem bije 4,7k z c arrowa mając 128 skilla, a z sova bije 5k mając 37... wtf?
To nie jest balans z test serwera ; >
Lajt ja bije z wanda 2k a z sova 3k XD!
#T juz mowilem, nareszcie rowno ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.