View Full Version : Zmiany (Uptade)
Przeklety
15-11-2010, 16:35
Witam.. - . -.
Jak pewnie wiecie Usuneli siłe PPM + Num Itp..
Ale teraz Omg nie można normlanie biegać strzałkami samymi/ Numami, bo Cofa na niktórych kratkach, i co teraz normalnie można biegać tylko na PPM? Żałosne- . -. Przed tem Normalnie expiłem na Wardach teraz cofa, to i zaraz Trap...
Esine Palladin
15-11-2010, 17:51
Możesz powtóżyć i sformuować swoją wypowiedź inaczej gdyż:
twój post okazał się zbyt haotyczny abym go zrozumiał.
Tyle co mi się udało zrozumieć to masz racje
http://i52.tinypic.com/dc68eb.jpg
nie wiem, nie gram, lecz zalogowalem na mojego 111ek'a i PPM dzialal wysmienicie, tzn. nie tak jak kiedys, ale zapierdalac, zapierdalalem : - )!
WIEC WTF ;b
Krulowiec
15-11-2010, 17:57
Nie rozumiem, to klawiatura numeryczna nie działa O_o ?
Ja inaczej nie umiem chodzić w tibi ! XD !
Witam.. - . -.
Jak pewnie wiecie Usuneli siłe PPM + Num Itp..
Ale teraz Omg nie można normlanie biegać strzałkami samymi/ Numami, bo Cofa na niktórych kratkach, i co teraz normalnie można biegać tylko na PPM? Żałosne- . -. Przed tem Normalnie expiłem na Wardach teraz cofa, to i zaraz Trap...
Weź inaczej pisz bo nie rozumiem Cię...
#topic
Dobrze, że zabrali to. Teraz przynajmniej w pvp nie bedą spierdalać.http://img89.imageshack.us/img89/4876/trollfacec.png
Domcio666
15-11-2010, 18:05
jak to nie dziala klawiatura numeryczna moze to cos z twoim kompem ??? moze mi ktos to wyjasnic pozniej sie logne i zobacze bo nie jesem na woim kompie :<
Przeklety
15-11-2010, 18:05
Chodzi o to że jak się chodzi normlanie klawiaturą Numeryczną/Strzałami to tak jakby laguje postać, i cofa co kilka kratek.
I bardzo dobrze zrobili, przynajmniej zmniejszy się liczba speed hacków.
Chodzi o to że jak się chodzi normlanie klawiaturą Numeryczną/Strzałami to tak jakby laguje postać, i cofa co kilka kratek.
Nie o kilka kratek tylko Cie zatrzymuje ... ;d Co wam to dało ;o?
@edit
na 100 lvlu nie da się grać!! co chwile cofa..
biegniesz 2 x cofka trap leżysz ;/
nawet nie da się zejść ze schodków drabiny ;o ... (prawie) ;d
#Lordzik#
15-11-2010, 18:18
Na "normalnej" podłodze nie jest źle. Niestety proszę się przejść na msc na ank (duże respy). Tam nie da się biegać a co dopiero poexpić.
Chyba już to wyłączyli, bo jakoś nie widzę różnicy. : [
.Vimpexx.
15-11-2010, 18:46
Chyba już to wyłączyli, bo jakoś nie widzę różnicy. : [
Nie 'wyłączyli', bo przed chwilą biegłem z 5 Queenami i mnie cofnęło.
A biegam albo map click ew. strzałkami, bez żadnych SH itp -.-
Po prostu zjeb@li!
http://i56.tinypic.com/256dbh1.jpg
@Essine
Kup słownik kolego.
Po prostu zjeb@li!
jak zawsze to nie zadna nowosc....
Chodzi mu o to, że jak się klikało prawym przyciskiem myszy na postać podczas marszu to szybciej chodziła.
@Top
A może to 'system' anty 'speed hack'? Pomyślałeś o tym?
Po update testowaliśmy jeszcze różne zmiany z tym ppm, i już jest lepiej :)
Heh moze uzywasz sh i dlatego Cie cofa XDDD
Zaraz to ogarne, jak na serio nie da sie biegac bez num'a to ch*jnia -,-
Napisał .Vimpexx.
Po prostu zjeb@li!
To jest u nich normalne :) Nawet kur*** głupiego balansu nie umieją zrobić bo jak dla Mortiisa "Ek ma byc pro mastah" a profesje magiczne dostawać po dup** na całej linii to jest Kur** normalne?...
To jest u nich normalne :) Nawet kur*** głupiego balansu nie umieją zrobić bo jak dla Mortiisa "Ek ma byc pro mastah" a profesje magiczne dostawać po dup** na całej linii to jest Kur** normalne?...
***** jebana mac
ms jest lepszy od eka... ma silniejsze teraz... a ek co 2k leczy się 500hp więcej niz przedtem??
ogarnijcie się ***** jak ktoś ogarnia swoją profe to będzie leszy....
Ogarnij emocje, kk?
No rzeczywiście cofa jak się , chodzi niech to wyłączą albo coś z tym zrobią, nie wiem.
No to ja dziękuje za taką grę. W ogóle się nie da biegać. Co chwile mnie zatrzymuje i cofa na klawiaturze numerycznej. Bez sensu. Nie potrafie chodzić na strzałkach;) Jak możecie to naprawcie to:D
Patryk1551
15-11-2010, 19:58
haotyczny
:O
@topic
Skoro napisaliście, że cofa to na pewno będą próbować to naprawić, bo przecież przy zwykłym bieganiu takie rzeczy nie powinny się dziać.
Nie jest to zbyt fajne... Jeszcze PPM dałoby się poniekąd przeżyć, ale ta numeryczna to przesada. Nie da się normalnie grać. Jeśli chcą się pozbyć kasy to niech nie robią tego w taki sposób, bo częstsze niż zwykle deady jeszcze bardziej zniechęcają graczy ;s
#Azbest
Ale na msc ank się tak nie da ;s
Azbestowy v.62.0
15-11-2010, 20:06
Biegam na map clicku gdziekolwiek jestem. Ppmy mogo sie schować
Czy dobrze rozumiem ,że numeryczna nie działa ? Z tym PPM to dobrze ale numeryczna...
chciałeś napisał super , extra, jak dorosła osoba? Coś Ci nie wyszło...
Przeklety
15-11-2010, 20:40
No dokładnie, na samej numerycznej chodze:O!. I cofa.. -.-
Zarexoholik?
15-11-2010, 20:44
Już lepiej patrzeć jak ludzie biegają na ppm lub speedhack'ach niż jak ma mnie cofać albo zatrzymywać.
Już lepiej patrzeć jak ludzie biegają na ppm lub speedhack'ach niż jak ma mnie cofać albo zatrzymywać.
nom :|
Chodzi o to że gdy używasz jakiegoś czasu/manasujesz się to biegająć numeryczną postać laguje/cofa ;c
Mortiis napraw to bo się expić nie da xD
Moon Red
15-11-2010, 21:41
HeHe najbardziej współodczuje tym co expia na Wardach :P moim zdaniem usuniecie num. chodzenia to całkowity przypał jakich mało, jak nie hoty to takie coś.
GZ Administracjo, poprawcie to.
Do poprawy będzie, bo gdy się expi na queen, kingi, wardy, msc to wystarczy jedno cofnięcie i ded. Na wardach za 1 ded leci 3sc więc to jest parodia. http://img59.imageshack.us/img59/7131/kurrrrc.png
Myślę, że ekipa się tym zajmie skoro balans został wyrównany to mają więcej czasu na inne skrypty.
U mnie działa wszystko poprawnie...
PPM + numeryczna = cofanie,
PPM (zarówno z Tibia Classic Control, jak i bez) - działa poprawnie,
Same strzalki (zarówno z Tibia Classic Control, jak i bez) - działa poprawnie,
Same strzalki na numerycznej (zarówno z Tibia Classic Control, jak i bez) - działa poprawnie.
Wszystko sprawdzone z używaniem manasów/uhów/czarów.
Exevo knight
15-11-2010, 21:56
Nie gram teraz, ale na test serwie tez cofało podczas chodzenia strzałkami (zabezpieczenie przed ppm)... Powinni to usunąć w cholerę xd
19Fifi64
15-11-2010, 23:10
To może idioci nie biegajcie na ppm + numeryczna/strzałki ?
Testowałem i popieram magika, wszystko chodzi normalnie, gdy nie próbuje się robić zakazanego. ;]
Ja potrafię biegać normalnie bez klawiatury numerycznej ,ale chodzi przecież dobrze ;p
Ogólnie przecież to nie jest tragedia ,musimy sie cieszyć z zachodzących zmian ,niż chcieć aby ich w ogóle nie było ;)
Knight Lukas
16-11-2010, 14:15
Mortiis nie o to mi chodziło z zablokowaniem PPM'a. Powinna być całkowita blokada biegania na PPM. A speed hack jak działał tak działa...
A co do reszty no super ale vita rp nie potrzebnie była osłabiana bo na ts było bardzo ciężko się wyvitować 2047rp od 2047 ms'a.
Old Vienio
16-11-2010, 14:28
Mnie nic nie cofa balans jest ok.
Do tego wszystkiego dochodza wchodzace na siebie moby. Dzieki temu expienie w trapie jest niemozliwe. Wiec 1400 ekowie elos wardy :)
Arcano Druid
16-11-2010, 19:11
balans ok :D
Jak dla mnie ed/ms moglby jeszcze byc polepszony w czarach ;f
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.