View Full Version : Zarabianie.
destro1603a
16-11-2010, 14:51
Witam wszystkich :)
Chcialbym sie dowiedziec jak zarabiacie w internecie ? Czy korzystacie moze z jakichs surfbarow albo ptc ? Moze znacie inne sposoby:) prosze o odpowiedzi ;d
Idz na magazyn przy jakimś supermarkecie, przez 3godz zarobisz tam więcej niż przez 3tygodnie w internecie.
Domcio666
16-11-2010, 16:28
nie zarabiam wgl w necie :) niepotrzbne mi to jak chce kase mamusia mi da a do roboty pojde jak skoncze szkole
Kornas Pall.
16-11-2010, 16:30
czateria.interia.pl <-- dla osób pozbawionych jakich kolwiek morali ;o btw. Lepiej pójść ulotki roznosić xd
Rapujące Skwarki
16-11-2010, 17:05
Remote upload. Zarobki przyzwoite.
Berol :)
18-11-2010, 19:18
Sa wybory rozklejaj plakaty itp zawsze cos sypna ;]
Napinator
18-11-2010, 19:32
Mam dobry sposób na zarabianie ale to jest troche nielegalne? a wyciągam około 400 zł na tydzień jak dobrze pójdzie a jak źle to coś koło 300 tygodniowo. Nawet nie muszę się ruszać z domu. Poświęcenie około 2h dziennie.
Jest takie cos jak Poker Texas Holdem.
Gram na necie i wyciagam z tego calkiem duza sumke.
A ja mam praktyki 12 razy w miesiącu dostaje 30 zeta za dzień i mam 360 zeta miesięcznie Haha
Ja w te wakacje mam zamiar isc do tesco/biedronki/lidla na ochroniarza? 16 + do tego umiejetnosc poslugiwania sie krotkofalowka? Nie wiem jak to bedzie :D
Zarexoholik?
18-11-2010, 23:23
Expię zbierając loota. Później sprzedaję kcc i co jakiś czas postacie. : [
W zabawy ze stronkami się nie bawię.
Nie istnieje coś takiego jak zarabianie w internecie, owszem są strony "komercyjne" ale one nie są po to żeby internauci zarabiali "za darmo" tylko po to żeby autorzy zarabialy za miliony odwiedzin dziennie.
Jak masz w tym doświadczenie to możesz porobić jakieś strony na zamówienie, czy grafike, ewentualnie jak ktoś wyżej pisał pograć w jakąś gre i sprzedać konto/eq.
Mikiel Gimb Alert
19-11-2010, 07:28
Nie istnieje coś takiego jak zarabianie w internecie, owszem są strony "komercyjne" ale one nie są po to żeby internauci zarabiali "za darmo" tylko po to żeby autorzy zarabialy za miliony odwiedzin dziennie.
/facepalm
^top
Tylko upload, dobrze wrzucając zarobisz po 4-10$ dziennie, to nie jest chyba tak źle. Ja zarobiłem w 2 tyg 100$.
Tak jak już niektórzy powiedzieli upload. Są z tego ładne zyski ale tylko jeśli wiesz co dodawać i masz trochę czasu do poświęcenia na wysyłanie plików na serwer i rozsyłanie linków po forach.
Drugi też dobrze płatny sposób robienie stronek na zamówienie. Musisz być oblatany w html i jest za to spora kasa. Jeśli umiesz dobrze i szybko je robić to w miesiąc możesz wykonać kilka zamówień.
Trzeci to czytanie artykułów (bądź nie :P) i wystawianie za to gwiazdek. Może i zysk z tego nie jest aż tak duży i trzeba przez jakiś czas to zbierać ale jest.
Jeśli chcesz to pisz pw, a podam ci kilka wypłacalnych stron.
Nagraj filmik erotyczny wżuć na jakiś płatny portal jak będzie dobra fabuła to ci dadzą pieniążki....a kto wie może propozycje nagrania nowych filmów ;)
Kamor Wielki
19-11-2010, 15:24
/facepalm
^top
Tylko upload, dobrze wrzucając zarobisz po 4-10$ dziennie, to nie jest chyba tak źle. Ja zarobiłem w 2 tyg 100$.
nie sluchaj gimbera,autorze
@top
roznoś ulotki jesli chcesz
Nagraj filmik erotyczny wżuć na jakiś płatny portal jak będzie dobra fabuła to ci dadzą pieniążki....a kto wie może propozycje nagrania nowych filmów ;)
Prawdopodobnie jesteś albo bardzo śmieszny ,albo jesteś nienormalny.
#temat
Dlaczego akurat zarabianie w internecie (?) ,przecież jest tyle innych sposobów na to aby zarobić , powiedzmy praca w jakims sklepie ,banku ,itd. ,nie mam na myśli roznoszenia ulotek czy gazet - tym zajmują się najczęściej dziewczyny.
Keszuwa idzie na ochroniarza w tesco - też to nie jest zły pomysł.
Ja nie używam internetu aby się "wzbogadzić" o skromne kilkanaście złotych - jest to moim zdaniem idiotyczne.
Idz pod biedronke i pros sie o wózki.
Da ci 100 osob i masz 200 zl;)
Tak serio jesli twoja wiedza ogranicza sie do grania w tibie to nie zarobisz duzo.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.