View Full Version : Bieganie na ukos + nie dzia?aj?cy uh
Trampish
16-11-2010, 17:28
Witam, po ostatnim update usuneliście możliwość biegania ppm+num. I bardzo dobrze. Ale przez to był taki błąd, że chara co jakiś czas cofało o 1 sqm. Naprawione - super. Tylko, że teraz dalej jest lipa, bo na ukos biega się za wolno. No dobra, jakoś można się przyzwyczaić do biegania samymi strzałkami, ale to jednak też jest potrzebne. Mało tego - biegając na ukos nie działa uh. Nie wiem ocb, może tylko ja tak mam, może jestem dziwny, ale na serio - biegam na ukos, wciskam hota z uhem i około 8 na 10 użyć uh nie zadziała. Żebym się uhnął to musze się zatrzymać. Megamanas działa. Myślę, że to błąd do poprawy, chyba, że Mortiis chciał całkiem spieprzyć ek ;d
Przed tym upem brałem 2 queeny 700 ek w miare lajtowo, teraz ich nie wezme, bo wystać nie wystoje, a biegając się nie uhne. Nie wiem, czy to dobrze, czy źle, ale chyba wracają czasy gdy 1k ek expił na bally po 5 stojąc w miejscu i mając poziom w 30 min
Mogli zostawic tak jak bylo, ale niestety ruszyli to i jak zwykle musieli cos zjebac i standardowo jak to na APO beda to naprawiac z 2 miesiace. ;)
DilerFTW
16-11-2010, 17:36
Co racja to racja poprawiacie... Prawdopodobnie jest to celowe posunięcie na niekorzyść knighta ;/
Czleniu ja sobie normalnie na klawie numerycznej biegam i mi nie zamula, ale moze tego nie zauwazam? W sumie to nie wiem jak biegalem przed updatem, bo nie mialem jeszcze tego chara ;c. Z uhem na moim eku nie mam problemow, jakos mi trafia praktycznie zawsze ;O Naucz sie grac z nowa szybkoscia chodzenia?
Morfevious
16-11-2010, 17:40
Signed. Dopiero teraz zauważyłem, że nie działa. OMG!
Oddajcie nam ten ppm, bo bez niego expienie, to porażka xd.
tez tak mam dziwne no dziwne, powinni to naprawic bo zal
Trampish
16-11-2010, 17:54
Właśnie miałem solo z 800ed, przed upem go biłem lajtowo, teraz wystarczy ze przesunał mnie 2x i nie wszedł uh = dead. Rozwalił mnie w jakies 5 sekund? Do tego i tak nie wyuhałbym się, bo bił więcej niż się uham.
<ironia> Ale wszystko jest super, naprawde nic nie trzeba zmieniać, zajebisty balans chłopaki, oby tak dalej a napewno na apo wrócą wszyscy co odeszli (update naprawde udany) </ironia>
Dobra, rozumiem, że ek był za mocny, ale teraz 1k ek nie ma szans z 800ms solo. I to nie jest wina chujowego pvp, bo przed upem ci co zabijali solo równe lvle inne profesje, to teraz mają 100% zgona od dużo mniejszych lvli.
Nie wiem, ja tam rozpierdalam kazdego bez wyjatku, rowny, wiekszy, mniejszy. Tylko czasem mi sie zdarza wykurvvic na plerki, ale bez przesady zeby mnie 1k ms zdjal na 1.1k. Na ppm i tak nie biegalem wiec mam to w dupie.
Zarexoholik?
16-11-2010, 21:05
Skoro aż tak źle się uha biegając na skos to może być coś źle ustawione. Zauważ, że ppm miał zostać całkowicie wykluczony. Nie używaj ppm'a, zacznij biegać strzałkami lub numeryczną. Jak jest tak źle to czemu nie ma założyonych 200 tematów o tym jaki balans jest zły. 3/4 serwera to knight'ci, ale chyba nie jest tak źle, bo duża liczba osób chwali update.
To juz dawno bylo usyniete ale i tak wiem jak biegac tak ;d
Domcio666
16-11-2010, 21:22
masz racje ni zupelnie chyba chce zje*** knighta do konca najepirw MS pozniej EK czy nie moga zrobic czegos raz a porzadnie ??? niech poprawia ten blad z ta klawitura numeryczna !!!!!
Widać, że chcą udupić knighta jak tylko się da. Dzięki Mortiis. :)
#down
Daj link, gdzie dawałem taką propozycje Dziurek.
#up
Jestes mocny, najpierw dajesz ze swojej strony propozycje dot. np. usunięcia uha/manasa z hota i oslabienie lekko maxa czy broni a teraz placzesz bo xixeuszem nie wyrabiasz na wardach?o.o
#top
Spokojnie jak jest taki bład to naprawią to.
Masz rację Karol, zauważyłem to : / Mam nadzieję, że to zmienią, bo to masakra, niby tego uha polepszyli, ale tak szczerze.. Zauważył ktoś tą różnicę ? :|
zostanie to lekko poprawione, nie mialem pojecia, ze bedzie zwiekszony czas na nietrafienie uhem po przejsciu na ukos.
zostanie to lekko poprawione, nie mialem pojecia, ze bedzie zwiekszony czas na nietrafienie uhem po przejsciu na ukos.
Czemu tylko 'lekko'? Zróbcie tak jak było przedtem (ale bieganie na PPM niech zostanie usunięte) bo teraz uhać to się moge prawie tylko w miejscu bijąc solo z kimś... A jak cie jeszcze bedą suwać to nie masz szans. ^ ^
#edit
OK, widze, że naprawiliście uhy. :)
Knight Lukas
17-11-2010, 18:33
Mortiis czemu całkowicie nie zablokowaliście PPM'a do biegania?
a speedhack dalej działa...
Mogli zostawic tak jak bylo, ale niestety ruszyli to i jak zwykle musieli cos zjebac i standardowo jak to na APO beda to naprawiac z 2 miesiace.
Nic dodać nic ująć :)
To jest ots (APO) on już tylko spada na psy nigdy już nie będzie tym czym był :eek:
Dla mnie to bez roznicy tak latam myszka ;)
Teraz jesli chodzi o bron. Nie mozesz zrobic tak aby hity byly slabsze lecz na rownym poziomie? Teraz bije od 1 do 3k w ludzi w 2100 lvlu bo kazda inna profesja ma full defa ;/
2700 lvl bije mniej ode mnie ;)
To chyba przesada.
Moim zdaniem jest lepiej niz kiedys. Teraz wystarczy zmienic bron u knighta, polepszyc vite u rp i bedzie dobrze...UH u knighta jest dobry ;)
#edit
Xixe nie wyrabia na wardach?
Z tego co widzialem expi na lajcie;)
Magnatek.
18-11-2010, 00:04
mogloby zostac tak jak bylo kiedys ze chodzilo sie na skosy np 7 i Esc wtedy sire na rooku szybko chodzilo teraz kazdy jest zdany wlasnie na chodzenie samymi strzalkami;/
Azbestowy v.62.0
20-11-2010, 11:37
Wielki problem latać na map clicku i używać uhów. O boże jakie to straszne.
..:KoMBoj:..
20-11-2010, 11:46
Zrobcie tak jak było przedtem a nie (lekko) Zaall
Knight jest wystarczająco dobry ,był tyle czasu najlepszy to teraz będzie najsłabszy tyle
Przeklety
20-11-2010, 12:03
Knight jest wystarczająco dobry ,był tyle czasu najlepszy to teraz będzie najsłabszy tyle
Grałeś ty wgl kiedyś na main?:O!
Jak chodzisz na ukos uh nie działa, on nie pisał żeby coś ulepszać, myśl zanim się wypowiesz a nie nabijasz posty jak idiota plax.
@Top
Do poprawy
#Lordzik#
20-11-2010, 17:19
Nie tyczy się to tylko UH'a. Vita/Sio przy chodzeniu na ukos również działa z opóźnieniem.
Niech ktoś z administracji wypowie się tu w końcu. Długo mamy na to jeszcze czekać? Bo naprawde się strasznie chujowo expi z tym cofaniem na skosie...
Ananas bananas : )
20-11-2010, 22:04
Up* dokladnie szkoda gadac co sie dzieje z ek teraz i jeszcze vita u palka tez masakra .... ;|
A o tym ile druidzi/msi mieli źle (chodzi mi o długość czasu) to już ***** nie pomyśleliście? Ledwo wprowadzili zmiany to ek juz placza bo mysla ze ciagle beda najlepsza profa..http://img87.imageshack.us/img87/11/megafacepalmc.png
<Magiczny>
21-11-2010, 01:26
Nic dodać nic ująć :)
To jest ots (APO) on już tylko spada na psy nigdy już nie będzie tym czym był :eek:
Usunac hoty , i magiczne itemy i przybedzie duzo starych graczy...
@t
Bezsensu, teraz nie mozna chodzic na skos... Jaka to przyjemnosc z gry?
A o tym ile druidzi/msi mieli źle (chodzi mi o długość czasu) to już ***** nie pomyśleliście? Ledwo wprowadzili zmiany to ek juz placza bo mysla ze ciagle beda najlepsza profa..http://img87.imageshack.us/img87/11/megafacepalmc.png
Jak czytam posty takie jak ten to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać.
To są błędy spowodowane tym, że usunęli bieganie na PPM i to trzeba poprawić.
I nie tylko u ek tak jest, u rp, ed i ms też. Co za bezmózg. xd
A weźcie już nie przesadzajcie. Ja jakoś normalnie gram.
Wszystko jest w porządku!
Nigdy Wam coś nie pasuje;<
kowalfps
21-11-2010, 13:25
powinno to zostac naprawione , knight to smiec teraz;pp
Powinni wynagrodzić to nam zwiększając prędkość klapek, bohów i utani uhra u
knighta.
G_R_U_L_I_X
21-11-2010, 20:10
Mogli nie dodawać tych hotów, na wosso nie mogłeś się w bigu uchać, na scarze mogłeś w biegu, ale czasem na ukos nie wchodził, a na mojej ręce za każdym razem uh wchodził. Jak to kiedyś ktoś wspomniał:
Dziecko na hocie uha się, jakby nie miał hota to nawet uhnąć by się nie umiał.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.