Zaloguj się

View Full Version : Czy odpowiada wam wprowadzony balans?

Darranis
16-11-2010, 21:54
Hmmm , niektórym osobom to nigdy nie dogodzi , ale cóż... :rolleyes:

Czy odpowiada wam wprowadzony balans?

Macie temat do wypłakania i wypowiadania się :D

Ofc. Jestem na Tak.

Karpek
16-11-2010, 21:57
Nie odpowiada. Za bardzo osłabili ek/rp, a za dużo polepszyli ed i ms.

Że jak?

źle napisałem ; q

Joogi
16-11-2010, 22:01
Srednio. Na eku ciezko, ale na edzie jakos idzie... Ogolem srednio, zaznaczylem, ze tak ;x

Demon
16-11-2010, 22:10
Srednio. Na eku ciezko, ale na edzie jakos idzie... Ogolem srednio, zaznaczylem, ze tak ;x

lol, ed teraz musi orac : O!

_topic
wbijam w ten balans _ /
nie XD!

Demolka Knight
16-11-2010, 22:14
Ed ma takie same hity jak ms? Zjebali balans. Nie.

W&^
16-11-2010, 22:34
Oczywiście ze nie, tego nie można nazwać balansem.
Prof nie są wyrównane!http://img155.imageshack.us/img155/8545/ayfkmc.png

Nie odpowiada. Za bardzo osłabili ek/rp, a za bardzo ed i ms.

Że jak?

Azielu$
16-11-2010, 22:43
Ten balans to kpina. To co było na test serwie i to co jest teraz na normalnym apo nie ma ze sobą wiele wspólnego. To chyba nie jest normalne, żeby 2750 ek [Xixe] nie mógł się wyuhać od 2590 ed [Torusa]. Hity z broni także są żałosne, a nie dość, że pvp jest na korzyść ed/ms to i tak dodatkowo wspomagają się energy ringiem. :f

DilerFTW
16-11-2010, 22:59
W 1 temacie napisałem tak i popełniłem błąd ponieważ nie odpowiada mi. Przed update ja 695 ek ubijalem 800 ed "petrozza" teraz posuwał mnie jakiś (już na arenie bo nie miałem eq i pacc) 760 ms z full eq, to żal. NIE!

Exod
16-11-2010, 23:12
Przed update ja 695 ek ubijalem 800 ed "petrozza" teraz posuwał mnie jakiś (już na arenie bo nie miałem eq i pacc) 760 ms z full eq, to żal. NIE!

\o/ \o/ \o/

Przecież to nie może być tak!

TyruS aka Tyr'ek XD
16-11-2010, 23:13
Odpowiada mi to .

@xixe
Nie wiem jakim cudem nie możesz sie wyuhać od 2,6k ed, ja nie moge wyspamować 2k ek'a 2,3k msem, fajnie? XD

@down
1,3k ek ma 40k hp.

1st R. Boonek
16-11-2010, 23:13
Ten balans to kpina. To co było na test serwie i to co jest teraz na normalnym apo nie ma ze sobą wiele wspólnego. To chyba nie jest normalne, żeby 2750 ek [Xixe] nie mógł się wyuhać od 2590 ed [Torusa]. Hity z broni także są żałosne, a nie dość, że pvp jest na korzyść ed/ms to i tak dodatkowo wspomagają się energy ringiem. :f

Chuj ze sie lajtem wyuha, a ze xixe od zawsze byl zerem tylko ze jakos sobie radzil ze wzgledu na to ze ek byl najlepszy to tak wyszlo... a teraz profy sa wyrownane to dostaje po pizdzie.. tyle w tym temacie..

To oczywiste ze wiele osob bedzie na nie poniewaz rp/ek stanowia wiekszosc tego servera ;o i im najwyrazniej nie pasuje ze teraz ed/ms takze sa dobrymi profami ;)

A btw. pierdolicie ze uh slaby.. moze i slaby ale ja 1300+ edem mam 18k hp gdzie ek na tym lv ma przeszlo 50k _/

Balans jest okhttp://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.png

Ps.

W 1 temacie napisałem tak i popełniłem błąd ponieważ nie odpowiada mi. Przed update ja 695 ek ubijalem 800 ed "petrozza" teraz posuwał mnie jakiś (już na arenie bo nie miałem eq i pacc) 760 ms z full eq, to żal. NIE!

Takie wlasnie jest podejscie wiekszosci ek/rp ;] A co ma powiedziec ed/ms ktorego zabijal taki 100lvli slabszy ek? i to bez wiekszych problemow? Juz co do samego autora tego postu ^ nie bede sie wypowiadal bo to co bym powiedzial byloby conajmniej wulgarne

#Do trzech nizej jakos ja ***** wbilem 1350 lv NAJGORSZA profa i napisalem tylko jeden temat a wy macie lekko obnizone staty przez 2 dni i juz jest ***** placz? haha smiech na sali / i nie pierdol mi ze ekiem nie da rady bo 850 ekiem lajtowo klade 850 ed ;] Brak wam skila i tyle

Karpek
16-11-2010, 23:50
#up
850 ekiem składałeś 850 ed bo taki ek ma jeszcze normalną siłe broni. Chciałbym zobaczyć twoją walke np. 2.5k ek vs 2.5k ed - jak nie wiesz jak wygląda teraz solo na takich levelach to się lepiej nie wypowiadaj 'mastahu pvp'. ;] "Lekko obniżone staty"? Bije ponad 6k mniej z broni, prawie 1k mniej z maxa i do tego mogę się uhać praktycznie tylko w miejscu.

Chuj ze sie lajtem wyuha, a ze xixe od zawsze byl zerem tylko ze jakos sobie radzil ze wzgledu na to ze ek byl najlepszy to tak wyszlo... a teraz profy sa wyrownane to dostaje po pizdzie.. tyle w tym temacie..

To pograj takim ekiem i spróbuj ubić takiego ed na równym levelu to zobaczysz jak jest, na redzie założy e ringa i nie mam żadnych szans na wyuhanie. Śmiałeś się z N-series, że płacze i zakłada tematy jaka to jego profa jest zjebana, a sam też niedawno zakładałeś podobny temat: http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=84083
Beka z ciebie.

#topic
To jest w ogóle nie sprawiedliwe w stosunku do tych co mają ek/rp powyżej 2k lvl, bo im siła broni rośnie dużo wolniej od tych poniżej 2k, a sorcowi drutowi rośnie normalnie i nic się nie zmienia... Balans jest prawie dobry, ale tylko do 2k levela. Skoro ja się nie moge wyuhać 2752 ekiem od 2589 na redzie, to wygląda na to, że Edzio [2788ed] mnie składa na spama z gold ringiem, a to chyba nie jest normalne. ;x

DilerFTW
17-11-2010, 00:17
Bonek=forumowy podlizywacz, nocny napinacz g-ch, pies (lata w 5 z czego pada)...
A gra ek tym bardziej 2500+ teraz to totalny bez sens: expienie żałosne, pvp żałosne, wszystko żałosne...

Azielu$
17-11-2010, 00:18

SUPER! Wczoraj wyspamował mnie Kevinek [bez g ringa]. Niby to 200 lvli różnicy, ale mając full eq powinienem się wyuhać. Co do Xixe to jak ma się wyuhać skoro leczy się 15k, a Torus bije ok. 12,5k z samego morta, a z wanda to pewnie z 4k+...

ViVuSeK
17-11-2010, 07:22
Nie odpowiada mi.
Właściwie to średnio bo teraz niektóre profesje są równe ,a niektóre nie.
Oceniłbym go na 6/10 ,ale i tak jest "lepszy" niz przedtem.

Xienu$
17-11-2010, 07:28
Nie odpowiada mi.
Właściwie to średnio bo teraz niektóre profesje są równe ,a niektóre nie.
Oceniłbym go na 6/10 ,ale i tak jest "lepszy" niz przedtem.

lepszy?? ahhahaahah przedtem było dobrze bo knight był dobry ;d
przeczytaj posty Aziela lub Xixa ;s

owned
może knight będzie się leczył exura??

pijany ludek
17-11-2010, 08:48
Napisze drugi raz ze balans mi nie odpowiada bo jakis typek dal warna za poprzedniego posta.
Balans jest chu.. 1,6k lvl uhac sie od 9 do 11k?Zenada.Juz lepiej bylo jak uhy wrzucalo sie mysza.

Old Vienio
17-11-2010, 09:33
ek chujowy ?to powiedzcie mi czemu padam o 100 lvli mniejszego ek z dobrym eq ?wyleczy sie odemnie bez problemu

Joogi
17-11-2010, 09:55
Ej ludziska na poczatku serwera ek byl dobry, potem nastal czas rp. Wprowadzili hoty, to ek byl najmocniejszy, teraz przyszla kolej na jakis czas na ed/ms ;) Mieliscie tyle czasu najlepsze pvp i pvm, to teraz troche sie pomeczcie, omg.

Orson_Pall
17-11-2010, 10:07
Najwyzszy czas, zeby to ek i rp musieli cos w pvp wymyslic, bo od kad tylko pamietam, to ms/ed musieli jakies 'sztuczki' wymyslac. Jak nie mighty, to e ringi itd.

Xer
17-11-2010, 11:11

Człowieku... Ty wiesz co piszesz? Przeczytaj to i zastanów się ;d Balans nie polega na tym że ek ma wszystkich rozpierd*lac tylko żeby każdy miał równe szanse ;] a to że się przyzwyczaiłeś że swoim ek zabijałeś dużo większe profesje magiczne bez problemu ... i teraz nie masz pvp to już nie nasz problem ;) No a teraz czekam na wyzwanie mnie przez wszystkich ek i rp ;))

W&^
17-11-2010, 14:11
Człowieku... Ty wiesz co piszesz? Przeczytaj to i zastanów się ;d Balans nie polega na tym że ek ma wszystkich rozpierd*lac tylko żeby każdy miał równe szanse ;] a to że się przyzwyczaiłeś że swoim ek zabijałeś dużo większe profesje magiczne bez problemu ... i teraz nie masz pvp to już nie nasz problem ;) No a teraz czekam na wyzwanie mnie przez wszystkich ek i rp ;))

Nikt Cię nie będzie wyzywał bo napisałeś jak ma być, tylko szkoda że tak nie jest.http://img252.imageshack.us/img252/5923/cryingc.png

RP leczy się teraz mniej od knighta.
Knightowi przez te blokady sh nie działa uh..
A sh jak działał tak działa.
Bravo!

Blood Raven
17-11-2010, 14:38
Wprowadzony balans mi nie odpowiada z racji tego że ek ma bardzo słabego uh'a

Krulowiec
17-11-2010, 14:44
Jeżeli EK/RP mieli dobrze to nie było płaczu, bo było wiadomo, że ms/ed są słabi w pvp nawet z dobrym skillem, teraz gdy ek/rp są troszkę osłabieni a ms/ed troszkę lepsi to jest wielki płacz bo 'moja profa jest do dupy'.
Bardzo podoba mi się balans , kiedyś gdy wprowadzili hoty ek był maszyną nie do ubicia to właśnie wtedy pojawiły się mastahy pvp ( ofc knightci ) , którzy wbili po 2k lvl a teraz jest płacz bo ' nie ogarniam ' ;(

Elite Vegox
17-11-2010, 14:48
Teraz jest chujowo przez te blokady bo uh czesto w biegu nie wchodzi.Juz lepiej zeby przywrocic to ppm

.Vimpexx.
17-11-2010, 15:04
Wprowadzony balans mi nie odpowiada z racji tego że ek ma bardzo słabego uh'a

Taaak, tylko zobacz przez ile ten knight był najlepszy...
Teraz czas na profesje magiczne.

@Topic

Mi balans jak najbardziej odpowiada. ;)

@Down

Wiadomo, że był lepszy...
Teraz uh na hota i nawet nie wiedzą kiedy ktoś ma bota, bo w biegu jebnie uh'em i wyjebka ;]

Stoner
17-11-2010, 15:07
Powiedzmy, że odpowiada.
Stary balans (przed uhami na hota) był lepszy.

Keszuwa
17-11-2010, 15:22
Aha ek to jest teraz pizda, elo? PvP jest zajebiście zjebane ... Te profesje maja wyrownane, co prawda rowny lvl to ja skladam, ale jak ma ed dobre eq i uzywa ringa to bez sensu.

Domcio666
17-11-2010, 15:24
duzo bedzie jeszcze takich tematow ??? mi osobiscie odpowiada ten balans poniewaz wszytko jest po rowno i niech tak zostanie ...

Clouver
17-11-2010, 15:42
Balans jest ok teraz sie liczy pvp a nie jak wcześniej knight nieogar zabijał magiczne profy.. taki płacz trzeba było nie kupować postaci na allegro jak się gra od 0 to gwarantuje że byś dawał sobie rade z ed/ms

...::Sido::...
17-11-2010, 16:08
Nie gram na apo już z 8 miechów ale ostatnio dostałem passy od kumpla na 1600~ msa i mogę powiedzieć że jest w miare dobrze, ale i tak uważam ze jak nie było jeszcze uhów i manasów na hocie było lepiej, no i oczywiście delete za cave xD :D:D

Holz aka Paladyn
17-11-2010, 16:18
Nom mi odpowiada wprowadzony balans bo , moim rp gra/gralo mi sie dobrze : /

pomozplz
17-11-2010, 16:23
Wiecznie wam nie pasi moze cos magiczne pokoszą ciagle sa oslabieni a powinni byc dobrzy.

Flamaster
17-11-2010, 16:31
Dopiero co był płacz, że ek za mocny a teraz, że za słaby omgf.
@topic
Dobry balans:cool:

Linksys
17-11-2010, 16:35
Jestem na nie bo nie ma żadnego balansu... Ms zrobili czołgiem a rp gównem... Z bolta bije 20 proc slabiej z erexa mocniej o 2% (dużo zwieyszyli, nie pożałowali sobie) szkoda wogóle było pisać o tym na stronie... ale za to vite jeszcze osłabili całkiem pokaźnie bo różnice widac... To tyle z mojej strony

Soi
17-11-2010, 17:21
Ahaaaa.. czyli najlepiej to ek/rp+10000% do czarów i 10000% do uha ;] A ed/ms na hita.. ;]

BALANS JEST DOBRY A TO, ZE PRZEZ TYLE CZASU MIELISCIE CZOŁGI TO TRUDNO, WRESZCIE COŚ ZMIENILI. KUPCIE NA ALLEGRO ED/MS.

Zrobili wreszcie balans a dzieciom knighta i rp mowimy NIE ;]

Knight Lukas
17-11-2010, 18:30
Niestety Mortiis przesadził z osłabianiem ek/rp. Rp powinien być tak jak prze up z 15.11, ek trochę mniej osłabiony, a ms/ed mogą tak zostać jak są.

Zarexoholik?
18-11-2010, 01:39
Jeżeli EK/RP mieli dobrze to nie było płaczu, bo było wiadomo, że ms/ed są słabi w pvp nawet z dobrym skillem, teraz gdy ek/rp są troszkę osłabieni a ms/ed troszkę lepsi to jest wielki płacz bo 'moja profa jest do dupy'.
Bardzo podoba mi się balans , kiedyś gdy wprowadzili hoty ek był maszyną nie do ubicia to właśnie wtedy pojawiły się mastahy pvp ( ofc knightci ) , którzy wbili po 2k lvl a teraz jest płacz bo ' nie ogarniam ' ;(

Knight od początku APO był najlepszy. Dodanie exori maxa, 2 sqm'owej broni i evil uhów wam się podobało. Ms/ed zawsze padali ze względu na hp i to, że mieli za słabe combo żeby walczyć z rp/ek - tylko dobijanie wchodziło w grę.

Teraz gdy ms/ed mogą się z kimś równać jest źle, bo ludzie nawbijali leveli na wardach i ciężej się im gra. Tę blokadę biegania można wyłączyć, bo jest żałosna. Co do poprawiania siły ek'a to się nie zgodzę, bo on miał być blokerem, a nie killerem. : [

Co do tego, że Xixe pada od Torusa - on bije ciągle w gold ringu, przecież wygrał je w konkursie. Najlepiej usunąć gold ringi i po sprawie.

N-series
18-11-2010, 08:03
@Up nie bił w golden ringach ,widziałem te solo , bił 12k z morta czyli bez ringa;s

@topic , nieodpowiada mi

Osuz
18-11-2010, 13:02
Jak zawsze płacz... czy kur*** zawsze rp/ek musi być prze chu*?
Teraz ed/ms może iść solo z ek/rp o takim samym lvl to źle? bo teraz nie jest jak dawniej że nie ogar który kupił ek/rp spokojnie solo jechał ed/ms ? A teraz trzeba coś ogarniać...>

Balans mi się podoba!

^Hmm^ o.O
18-11-2010, 13:53
NIE!!! Dlaczego?

1185 rp nie moze ustac TYLKO wciskajac hota z vita na glupim glacku. Zwieksza vite rp do 8-9k i obniza hity rp do 8.5-9.5k to bede zadowolony.

Solson.
18-11-2010, 15:11
Ed ma takie same hity jak ms? Zjebali balans. Nie.

Dużo wiesz widzę ;) 2600 ed wale tyle co 2300 ms ;P To nie są takie same hity. Grubo mniejsze.

#topic
To jest w ogóle nie sprawiedliwe w stosunku do tych co mają ek/rp powyżej 2k lvl, bo im siła broni rośnie dużo wolniej od tych poniżej 2k, a sorcowi drutowi rośnie normalnie i nic się nie zmienia... Balans jest prawie dobry, ale tylko do 2k levela. Skoro ja się nie moge wyuhać 2752 ekiem od 2589 na redzie, to wygląda na to, że Edzio [2788ed] mnie składa na spama z gold ringiem, a to chyba nie jest normalne. ;x

Xixe normalnie sie wyuhasz ode mnie.. Tylko na skosy nie dasz rady ;)
Ja i tak mało wale idz solo z Saru to zobaczysz jak on wali ;D 13 spokojnie.

Runa Minimalne Maksymalne
EvilUH 15702 18610 Tyle uhasz ;) I co mówisz że masz słabego uha ;D?

Co do tego, że Xixe pada od Torusa - on bije ciągle w gold ringu, przecież wygrał je w konkursie. Najlepiej usunąć gold ringi i po sprawie.

Nie walczyłem na g ringu z Xixe. Po prostu biegał po skosach. I nie trafial.

@topic
Balans jest dobry. Wreszcie ek/rp dostali po dupie i nie kozacza z uhem na hotku ;D
TAK!

Soi
18-11-2010, 15:22
Znowu jakiś pajac usunął mi posta.. -.-

Rp/ek i tak maja równe szanse w pvp/pvm.
A to, że przyzwyczailiście się do tego, że ms/ed kładziecie bez większego problemu mając 200 lvli mniej to trudno. :|
Czas to zmienić, wreszcie wyrównali.

Karpek
18-11-2010, 15:42
Teraz naprawili te uhanie po skosach to będzie troche lepiej. Ale i tak uważam, że uh jest za słaby i powinni zmienić ten nowy wzór na broń od 2k lvl'a dla rp/ek.

Arcade
18-11-2010, 19:13
Jak najbardziej tak lepszy już napewno nie będzie

Sir Phobos
24-11-2010, 18:51
Teraz Pallek To jest masakra!!! Pallkiem na 1230 lvlu ledwo sie Wyuhac na 2 queenach a co do pvp jak ktos ma dobre pvp to nawet 1100lvl to da rade 1200 lvl.

Karpek
24-11-2010, 19:54
Teraz Pallek To jest masakra!!! Pallkiem na 1230 lvlu ledwo sie Wyuhac na 2 queenach a co do pvp jak ktos ma dobre pvp to nawet 1100lvl to da rade 1200 lvl.

Pallkiem sie uhasz? Lus.

#topic
I tak już nic nie zmienią, chociaż prawie połowie nie odpowiada taki balans.

Sensimila <3
24-11-2010, 19:56
Oczywiście, że nie. Teraz rp i ek dostają po dupie. Profesje magiczne to teraz najlepsze profy na tym serwie, moim zdaniem.

Relonix
24-11-2010, 20:42
No po jaki h*j robicie z 99999 temat o tym pieprzonym balansie??? balans był, jest i będzie do dupy zawsze jakaś profa bedzie udupiona i tego nie zmienicie!!!!!!!!!!!!!

kowalfps
24-11-2010, 21:30
po zmianie profy na ek , widze ten balans :) Ja ekiem 2114 lvl nie moge sie wyuhac od Kevinka 2161 sorca : o to jakas kpina , wyuhac sie to jeden problem a teraz go zabij jak jeden jego push moze zawazyc na calej sytuacji ^^ rotfl

balans? ten z test serva a ten wprowadzony nie maja ze soba nic wspolnego ; )

kpina ze strony administracji

Akuz
27-11-2010, 22:51
Odpowiada mi balans, wreszcie wszystkie profesje są w miarę wyrównane :)

Arczi
28-11-2010, 21:11
Oczywiście, że nie. Teraz rp i ek dostają po dupie. Profesje magiczne to teraz najlepsze profy na tym serwie, moim zdaniem.

Wiadomo, ze zawsze komus bedzie nie pasowac i ze wszystkim dogodzic sie nie da. Ktos musi cos stracic, zeby ktos mogl cos dostac. Balans jest ok. Kazdy ma w miare rowne szanse. Do tego dochodzi pvp, ktorego 80% wypowiadajacych sie tutaj nie ma :(

Emzeto ^.^
28-11-2010, 21:42
Moim zdaniem 50/50 ten balans jest ;s

Arcik
28-11-2010, 21:52
Nie ma idealnego balansu o tym możemy zapomnieć. Ale z jakiej racji ek i rp mają być aż tak pokrzywdzeni. Dobra ludzie byli przyzwyczajeni do ek jako czołgu i rp jako dość dobrej profy... Te czasy minęły, to jest raczej bardziej niż pewne, ale w obecnej sytuacji ek i rp mają czasami problemy w pvm co przed "balansem" raczej nie było spotykane. Najlepiej by było jakby zoptymalizowali dmg na tym 2k+ lvlu wszystkim profesjom oraz aby poprawiony został balans w stosunku do pvm, by nie było już problemów.
Tak btw. to zaznaczyłem nie.

lollollol
28-11-2010, 23:24
W końcu profesje są w miare wyrównane (x) A Synki co mówią, że "ich profesja jest teraz najsłabsza (mowa o knajcie)" są idiotami ;)) Knight byl jest i będzie najlepsza profesją.

Crak .
01-12-2010, 07:43
Balans do dupy ek/rp osłabiony na maxa teraz naj profa to ed/ms, stojąc w miejscu taki ek sie nie wyuha od 100-200~ lvli więcej.

Saylor
01-12-2010, 10:07
Mi tam za bardzo na tym nie zależy więc gram jak jest:) Chociaż o wiele ciężej gra się rp niż jakieś 2 lata temu, to i tak nic z tym nie zrobimy. Zawsze będzie coś złego:>

Xemoris
01-12-2010, 15:51
Osobiście uważam, że ten balans nie jest zły, gdyż każdą z profesji nie gra się najgorzej. Kto co woli. Ale ED to teraz KoX ;) Zaznaczyłem Tak.

Adasik
01-12-2010, 18:18
Obecny balans nie jest zły... Ten kto mówi, że Knight jest słaby jest w grubym błędzie! Pomimo ulepszenia ms/ed to knight dalej jest taką maszyną, ze szok! Palek jest najbardziej poszkodowany, bo bolta osłabili i to strasznie... Wiem, że paradoksem było bicie po 17k z bolta tak jak to robił Darkrose czy tam Dżastin Biber ale teraźniejsze hity są faktycznie nieco za małe... I sam fakt, że na równym lvlu nie jesteś w stanie się wyleczyć od spama od ms/ed to jedna wielka paranoja...
Czy obecny balans ulegnie jeszcze zmianom to już zależy od kaprysu administracji :D

Arshavin
01-12-2010, 18:36
Balans jak najbardziej jest dobry ,chodz jeszcze bym zmniejszyl sile czaru dla sorc i drut. ale z tego co wiem jest GOOD lepiej nie wczesniej .

zielony kwadracik.,
02-12-2010, 00:10
Nie, poniewaz ciezko biega sie na klawiaturze numerycznej na skos ;c

Cinasek
03-12-2010, 18:34
Moim zdaniem balans jest dobry, nie potrzeba nic zmieniać. Mortiis się napracował przy nim i wreszcie mu się udało (:

`Arcuś
03-12-2010, 18:52
Czy odpowiada wam wprowadzony balans?
Pewnie!
Teraz każda profesja ma swoje wady i zalety. : D

lollollol
03-12-2010, 20:31
Nie, poniewaz ciezko biega sie na klawiaturze numerycznej na skos ;c

Synku teraz nie da sie biegać na klawiaturze numerycznej.

Balans jest OKej