View Full Version : Koszykówka - Temat Ogólny
ilovehh.
17-11-2010, 21:25
Niewidziałem, żeby był taki temat więc zakładam! :D Jeśli ktoś się interesuje to chętnie się powymieniam poglądami.
Na początek zapytam, jak podoba Wam się gra Czarnych Panter? Moim zdaniem świetny, obiecujący początek i myślę, że mogą walczyć o wysokie miejsce, co prawda to dopiero 6 kolejka ale zapowiada się emocjonująco.
Mikiel Gimb Alert
17-11-2010, 21:28
Nie siedzę jakoś w baskecie, lecz oglądam Eurolige i widzę jak Prokom dostaje wpierdol, to juz nie to co rok temu.
Ogólnie NBA oglądam od czasu do czasu bo leci późno w nocy, uwielbiam Lakers i Raptors. xd
ilovehh.
17-11-2010, 21:31
Wiesz co, NBA nie oglądam bo mi się nie chcę czekać i zresztą słaby transfer mam narazie i lipna jakość na necie, ale oglądam skróty meczów, jakieś top 5 plays. I również lubię Lakersów a przedewszystkim Kobe'go. :D
sam gram w kosza i staram sie ogladac wszystkie mecze w tv, jak jestem na chacie.
Τettmeier
18-11-2010, 15:27
Też lubię grać w kosza, jeśli miałbym porządne możliwości (czyt. Euroliga w Cyfrowym Polsacie -.-) to na pewno bym oglądał.. W NBA oczywiście kibicuję Magic, każdy wie dlaczego. Staram się być na bieżąco z wynikami, btw nie wiedziałem, że ktos się tym w ogóle interesuje. :D Howard król! : cccc
Kamor Wielki
18-11-2010, 15:49
tak jak mikiel właściwie
lubie washington wizards i lejkersów wiadomo
Mikiel Gimb Alert
18-11-2010, 15:55
mega lubie kosza, gram w w klubie i często kiedy jest pogoda gram z koleszkami na betonie, bo mamy ładne boisko stosunkowo niedaleko miejsca zamieszkania. :p a co do meczów, nba itd. nie oglądam - moja antena łapie tylko zwykły polsat.......... ;/
/ wawa ;d
co sadzicie o kolesiu blake griffin? dla mnie jest zajebisty, nowy 'brajant' bedzie
Gruba Impra z Mikielem
24-11-2010, 21:27
http://www.glosujnagortata.pl/
ilovehh.
26-11-2010, 15:10
Griffin główny pretendent do Rookie Of The Year, kocur w chuj ale Kobe jest tylko jeden. :D
na jakiej pozycji lubicie grac? ja center, heh 191cm
Ja tez uwielbiam grac w kosza ;) Moj klub (Siarka Tarnobrzeg) awansowal do ekstraklasy ale jak narazie nie idzie im zbyt dobrze.
ilovehh.
27-11-2010, 23:46
#Crote
Ja SG/SF, wzrostu mało bo tylko 180~.
#Mikiel
Ja to samo.
Gruba Impra z Mikielem
27-11-2010, 23:52
Ja tam w kosza jakoś kozacko nie gram, lubię sobie wyjść i porzucać, bądź pograć 1vs1, 2vs2. Ogólnie nie jestem zbyt wysoki bo mam tylko 184cm.
Kiedys, ale to kiedys ogladalem NBA. Teraz juz sie tym nie interesuje :P Czasem jak juz nie ma co ogladac, a na canale + leci jakis mecz to sobie obejrze :D Kibicowalem Minnesocie Timberwolves, a do dzisiaj mam koszulke KG jak jeszcze tam gral. Co do gry w rl to nie gralem, bo zawsze preferowalem pilke :P
'Oxidosis'
02-01-2011, 20:36
ohoho
http://babol.pl/kat,1025465,title,Czlowiek-ktory-odwrocil-przeznaczenie,wid,12997095,wiadomosc.html?ticaid=5 b87d ;D
Patrzcie filmik.
Sub Zero 2
04-01-2011, 16:53
Ja chyba najbardziej lubie grać jako rzucający obrońca.Koszykówki nie oglądam za bardzo.Kibicuje LA Lakers.No , ale nic nie zastąpi mojego wrestlingu , chyba ,że piłka nożna xD.
koszykówka jest zajebista
nie kibicuje tylko gram jak moge to gram najbardziej lubie 3 vs 3
uwielbiam prowadzić akcje i na koniec po okiwaniu wszystkich zmęczony podać stojącemu pod koszem aby ten na spokojnie uzyskał punkty
Schumen2
07-01-2011, 15:34
Koszykówka to jest coś :). Uwielbiam w nią grać oraz oglądać mecze. Najlepszą drużyną w Polsce moim zdaniem jest Anwil Włocławek;P może dlatego, że jestem z tego miasta :P?. Ale każdy zgodzi się zemną z jednym, że Włocławek ma najlepszych kibiców w Polsce. Przeczytałem gdzieś u góry co sądzicie na temat Czarnych?. Moim zdaniem bardzo dobrze grają w ostanim czasie :)
Pozdrawiam wszytkich kibiców Polskiej ligi ;)
http://www.youtube.com/watch?v=FNMh4XS8CmU
JARAM SIĘ NIM!
ilovehh.
07-01-2011, 20:19
Griffin to jest kocur yebany, podkreśla to z każdym meczem. Równie dobry jest Amar'e Stoudemire.
Gruba Impra z Mikielem
07-01-2011, 21:42
http://img340.imageshack.us/img340/4064/beztytuujsk.jpg
KOSZYKARZE JAK MYŚLICIE?
lejkersi wygraja, heaty wygraja, celtics wygra, orlando moze wygra, ostatnie nie wiem
@down
TO OK, WYGRASZ NA VODKA!
Gruba Impra z Mikielem
07-01-2011, 22:10
lejkersi wygraja, heaty wygraja, celtics wygra, orlando moze wygra, ostatnie nie wiem
klivland 8 meczy bez wygranej
ilovehh.
07-01-2011, 22:46
Lakers wygrają, Celtics wygrają...ale i tak ich nie lubie, Heat wygrają, Magic wygrają, Cavaliers wygrają. ;d
#miki
Mimo, że bez Lebrona czasem zagrają dobry mecz. ;d
Gruba Impra z Mikielem
07-01-2011, 22:48
Lakers wygrają, Celtics wygrają...ale i tak ich nie lubie, Heat wygrają, Magic wygrają, Cavaliers wygrają. ;d
klivland to nie jest już te co rok temu, 8 meczów wygrali tylko w tym roku + 8 porażek pod rząd. Bez Lebrona to już nie jest drużyna.
WESZŁO
Czaicie zapakowałem dzisiaj na koszu wymiarach nba, ja piehdole!
ilovehh.
16-01-2011, 20:23
Ktoś oglądał mecz gwiazd? Jak wrażenia? Osobiście jestem zaskoczony a zarazem podekscytowany tym streeballowcem, dobry gość. Strasznie mi się podobały dunki Bennermana i Millera w meczu, i innych zawodników i cały mecz mi się również podobał ale liczyłem na MVP dla Bennermana :\
Michael Jordan ma dzisiaj 48 urodziny, na pewno zobaczy moj post, najlepszego!
na jakiej pozycji lubicie grac? ja center, heh 191cm
rozgrywajacy, 166cm heh xd ale trojki lubie rzucac
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.