View Full Version : Forum/Gra - co wam si? nie podoba.
Od razu mówię ,że temat nie ma być miejscem żadnej napinki.
Jak wiemy większość z nas ,nie akceptuje niektórych decyzjii administracjii ,ma pewne opinię na temat forum i gry.
Dzisiaj postanowiłem załozyć temat ,w którym możecie wyrażać swoje opinię ,mówić co chcielibyście zmienić w grze jak i na forum ,czyli ogólnie co wam się nie podoba.
Dlaczego dział Opinie & Krytyka (??)
- ponieważ temat nie dotyczy tylko forum.
- jak sama nazwa działu wskazuje ,służy on do wyrażania swoich opinii ,krytykowania czegoś/kogoś itd.
Zostawiam temat do waszej "dyspozycji" ,pozdrawiam.
W grze mi się nie podoba obecny balans profesji. Osobiście bym zwiększył troche siłe uha i zmienił wzór na broń od 2k lvl'a dla rp/ek - wtedy te profy miałyby równe szanse z ms/ed.
Nie podoba mi się też to, że są uhy i manasy na hocie. Dodam jeszcze, że najazdy są robione "na odpierdol", zawsze ten sam scenariusz, na początku kilkanaście mobów, potem z dwa apocalypto, na koniec Devil Atom/Master Atom (rzadko dadzą Omena) - 30 min i po najeździe.
Na forum jest w miare ok, oprócz tego, że nie ma chat boxa.
W grze nic nie jest jak byc powinno nie oszukujmy sie.
Co do forum nic nie mam dobrze jest ;)
Co do forum - ostatnio jest coraz lepiej.
Co do gry - nie wiem, nie gram.
.Vimpexx.
18-11-2010, 15:57
Gra: za duż itemek typu 'dodaje xx% do magii' itp...
Forum: Brak Chat Boxa.
http://i52.tinypic.com/dc68eb.jpg
Precision
18-11-2010, 15:58
Według mnie jest dobrze. Administracja stara się cały czas poprawiać profesje. Na forum jest w miarę też.. Jedyne co niektórych 'gryzie' to brak 'Chatboxa', ale mi to nie przeszkadza.
Krulowiec
18-11-2010, 16:09
GRA : Mało najazdów, wiem, że teraz było dużo pracy z balansem ale nie można zapominać o najazdach, a jeszcze jeżeli jest najazd to ogranicza się do Devil Atom/Master Atom/Omen.Najazd trwa maksymalnie 30 minut, a myślę , że powinien trwać 1h-1,5h.
FORUM : Jest coraz lepiej, tylko szkoda, że KaZeK zrezygnował z pozycji moderatora.
Gra- niske IQ niektórych użytkowników, chamstwo, obłuda.
Forum- Brak chat boxa, chociaż mało z niego korzystałem nie podoba mi się to.
Nie podoba mi się też ranga VIP i częste zmiany w ekipie.
Uważam, że Vip nie powinien mieć żadnych dodatkowych opcji związanych z jakąkolwiek moderacją.
Nie powinien mieć ujemnej reputacji, jedyne co mógłby moim zdaniem mieć to większą skrzynkę wiadomości.
Azbestowy v.62.0
18-11-2010, 16:21
Gra: podoba mi się wszystko
Forum: mogliby wyjebać tego debila azbesta
Ero Senin
18-11-2010, 16:55
Gra: podoba mi się wszystko
Forum: mogliby wyjebać tego debila azbesta
Zgadzam się z panem !
W grze nie podoba mi się to że każdy chce być najlepszy :/ zamiast dobrze się bawić
Na forum brak mi chat box'a
Drako o.o
18-11-2010, 16:55
nie podobaja mi sie idioci ktorzy non stop zakladaja posrane tematy, a to o balansie, a to co mi sie podoba a co nie, ogolnie z lekka zalosnie to wyglada jak kazdy pisze ze nie apo schodzi na psy a siedza tu juz rok czy tam dwa
Na forum chciałbym większe zainteresowanie nim. A w grze ujawnienie nareszcie wskazówki o Ultimate Weapon (:
Gra: Dosyć dobry balans ale zmieniłbym to co napisał Karpek w pierwszym poście.
Forum:Jakoś się trzyma, lecz bardzo brakuje chatboxa = X
Ogółem nie jest jeszcze aż tak źle _/
forum : wszystko
gra : wszystko
moglo byc lepiej ale jest lepiej wiec ok
sqlterpa
18-11-2010, 18:24
co do gry: to tak jak już Vimpexx napisał, że za dużo jest tych itemów dodających % do magi/od magi itd, moim zdaniem powinno się skończyć na klapach/pandzie nic więcej.... i jeszcze ten boski UW, którego i tak nie ma w grze, a mówią że jest quest http://i52.tinypic.com/dc68eb.jpg. ( to jest moje zdanie więc prosze się nie napinac-.-)
ps. balans jest dobry :d
zawsze ktoś jest pokrzywdzony..
co do forum: to bardzo doskwiera mi brak czatboksa.. http://i56.tinypic.com/2h8bhja.jpg
Mysle, ze nie mam nic do zarzucenia ani administracji ani mapy zarowno 7.6 jak i 8.42.
Najbardziej psuja humor nooby. Tak, banda noobow, zlodziei, botow, allegro kidow.
Takie osoby strasznie uprzykrzaja zycie spokojnym graczom i forumowiczom.
Mi sie all podoba z wyjątkiem jednego mogliby coś zrobić na 8.42 rook/main bo tam nic się nie dzieje
Zarexoholik?
18-11-2010, 22:56
Forum:
Niekompetencja niektórych członków administracji.
Gra:
Najazdy, a właściwie ich brak; zbyt małe ceny za manasy/uhy.
Forum jest spoko :)
Gra (gram na 8.42)
Mało ludzi, zły balans, brak POI i INQ, niskie zainteresowanie, liczne błedy mapy/skryptów i nieprzemyślanych rozwiązań...
zielony kwadracik.,
18-11-2010, 23:28
gra : hotkeye
4um : moze byc tylko ze czat boksa nie ma : c a czasami mozna bylo sie posmiac z Azbesta
Gra: Nie wiem za bardzo, bo niedawno zacząłem grę.
Forum : Zbyt szybkie dawanie pozycji użytkownikom, oraz to że użytkownicy nie zależnie od wieku chcą pokazać kim są na forach, pokazują swoją głupotę i myślą że innych to bawi.
Ogólnie nie jest tak źle.
#Lordzik#
19-11-2010, 14:17
Gra : Za dużo dzieci aka "cfaniaczków".
Forum : Ogólnie nie jest źle, chociaż mogłoby być tu trochę więcej "życia" :]
Forum:
-Usuwanie tematów w dziale opinia/krytyka
Gra
-balans!
Forum: Jest ok.
Gra: Poprawcie ten balans
Sensimila <3
19-11-2010, 18:51
GRA
Na przestrzeni roku- dwóch lat, w grze przez kilka błędów, znalazło się full siana, dużo high lvli, między innymi przez cave bota. Teraz ekipa musi się z tym trudzić wymyślać coś co może zmniejszyć ilość kasy na serwie, a z high lvlami nic nie zrobi, którzy teraz to kcc tak czy siak zarobią.
FORUM
Moim zdaniem nie jest jakoś tragicznie, źle, nie przyjemnie. Nie podoba mi się tylko brak chat - boxa, który przyciągał forumowiczów, na częstsze przebywanie na nim.
Kierownik
19-11-2010, 19:43
Zje*** balans lekko mówiąc, przed testami wszystko było ok, a teraz lipa, te hotkey'e mi się nie podobają to nie jest tibia 8.+ tylko 7.6.
Do forum się nie doczepiam, bo nie siedzę tak długo, więc się nie będę wypowiadał.
Gra:
- UH, Manas na hotkey'ach
- Balans
Forum:
- Brak czat-boksa
- Cenzura [usuwanie tematów mających na celu ujawnienie sytuacji na forum, usuwanie postów z 'brzydkimi słówkami']
Gra
Komendy !uh; !mm
Forum
Brak chat box'a
Usuwanie postów za które już dostało się warna, a wyrażają one opinie na dany temat
Bardzo sztywna atmosfera
Chyba tyle...
Domcio666
19-11-2010, 21:48
w grze nie podoba mi sie uh knighta reszta jest ok no i tez ze rp jest troche za mocny :) reszta moze byc :) ale ten balans co wprowadzili to jest git :) mi sie podoba
Przede wszystkim dzieci szukający dziury w całym, dążący tylko i wyłącznie do kłótni. Wiedzą, że są na straconej pozycji, a oni jedno i to samo :D Prócz tego zdecydowanie za mały rygor w stosunku do warnów za brak kultury. Za słabe kary za przeklinanie i takie tam.
A w grze:
Hotkeye- to stało się współczynnikiem do dzisiaj nieogarniętego balansu. To o hotkeye ciągle toczy się spór o ten balans.
Co prawda teraz oszustw jest mniej dzięki Kazkowi jednakże oszuści nadal grają na tym serwerze...
Co rzadko się zdarza, ale dalej się zdarza, to to, że Ekipa daje niesłuszne bany. Sam byłem ofiarą tego incydentu.
@DOwn.
A mi żal Ciebie, twojej ortografii i IQ.
Baczeq 95
19-11-2010, 23:57
Nie podoba mi się balans Rp !! porostu zal bolta dożo wolniej się expi .. :(
..:KoMBoj:..
20-11-2010, 08:38
Mi sie nie podoba balans rp i uh knighta.. Najbardziej mnie denerwuje ze skosy nie dzialaja... ZAL...]
xD!
1st R. Boonek
20-11-2010, 08:42
#Up zacznij biegac bez sh to beda ci dzialac :confused:
#Mi sie nie podoba to ze jest malo najazduf ;\
Andreas Jacques
20-11-2010, 08:57
Forum:
-Brak
Gra:
-Update - plują się jak nie ma update przez 2 tygodnie, a na 8.42 wogóle nie było update'ów od dłuższego czasu.
-Boty - delete każdemu za 1 cave botem
-Kcc - low lvle mają teraz średnio z kasą - po wyzwaniach santorra jest w miare, ale i tak muszą kupić troche kasy jak zamierzają wybić duży lvl.
.Voorlon.
20-11-2010, 10:46
Gra: Za dużo dzieci no ale na to chyba nic nie można poradzic :/
Forum: "ChatBox" tylko tego mi tu brakuje :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.