PDA

View Full Version : Gry Help !!!!

<Magiczny>
18-11-2010, 18:47
A wiec chcialem sobie sciagnac jakas gre na kompa. Jakas strzelanke lub przygodowke ale nie wiem jaka. Prosze o podanie jakis fajnych gier co maja duzo , dobre efekty dzwiekowe itp.

Dziekuje ;d

@down

Spier.... i nie nabijaj postow

Dexter Rook Sorcerer
18-11-2010, 18:54
Tibia - gra z gatunku MMORPG, stworzona przez czterech niemieckich studentów informatyki (Stephan Börzsönyi, Guido Lübke, Ulrich Schlott i Stephan Vogler), dystrybuowana przez niemiecką firmę CipSoft. Początkowo była niekomercyjnym eksperymentem. Pierwsza wersja Tibii została wydana w 1997, była jednak bardzo niedopracowana. Po krótkim czasie stała się projektem komercyjnym.

Tibia, mimo stosunkowo długiego czasu istnienia, nadal posiada prostą grafikę opartą na bitmapach stworzoną w 2D. Gra pozbawiona jest jakichkolwiek dźwięków. Uczestniczenie w grze jest bezpłatne, jednakże CipSoft oferuje ulepszanie kont do statusu konta premiowanego odblokowującego wiele dodatkowych opcji

W Polsce gra stała się tematem wielu reportaży prasowych na temat uzależnienia od gier i internetu

Strona, na której możesz się zarejestrować to www.tibia.com/
Mam nadzieję, że Ci się spodoba ta gra. Mimo, że wymagania nie są zbyt duże mam nadzieję, że Ci się spodoba.

Techniks
18-11-2010, 19:03
COD 4 MW crack multi - i wszystko jasne :D

Kamor Wielki
18-11-2010, 19:03
polecam Cod Black Ops

Drako o.o
18-11-2010, 19:06
crossfire sam gram i niezle idzie:)

cos ala cs ale bardziej rozbudowane, nawet bardzo bardziej xdd
http://crossfire.z8games.com/http://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.png

Rapujące Skwarki
18-11-2010, 19:36
Polecam Call of Duty: Black ops, czyli tą grę którą polecił kamor. Mam nadzieję, że już dostatecznie się rozpisałem, i nie dostanę upomnienia.

_woto_
18-11-2010, 19:40
COD black ops, mw2
a jak cos w klimatach gta to saint raw 2

Azielu$
23-11-2010, 14:56
COD MW 2 albo Medal of Honor. Ewentualnie Battlefield BC2 / 2142.

Zarexoholik?
23-11-2010, 15:08
COD 4 MW crack multi - i wszystko jasne :D

Podbijam. Od Multiplayera aż nie chce się odchodzić. Ta gra tak wciąga, że to masakra. Najlepsza strzelanka w jaką grałem. :O

Z tych najnowszych to też ci doradzam Medal of Honor. Ogólnie gry - strzelaninki to tylko: medal of hornor, cod, battlefield.

^^ Filips ^^
23-11-2010, 15:31
CoD Black Ops, GTA, z przygodowek moze Dragon Age, Gothic, nie wiem co cie tam interesuje dokladnie