View Full Version : bezg?owie [?]
Orson_Pall
18-11-2010, 23:54
Grajac sobie na przecudnym serverze, zostalem oskarzony o brak posiadania głowy :\ zwykle cos takiego olewam, ale tym razem faktycznie cos mało hs'ow dostawałem, stad pytanie do Was: Co moze wywolac ten brak glowy? Interp, cmd rate mam w porzatku, czekam na pomoc, z gory thx.
@edit: mody mam standardowe, skina tez =d
@UNKNOWq: wszczelnolem ;b
Wiekszy ping = klatkowanie w oczach innych, co przeklada sie na ich celnosc.
Grajac sobie na przecudnym serverze, zostalem oskarzony o brak posiadania głowy :\ zwykle cos takiego olewam, ale tym razem faktycznie cos mało hs'ow dostawałem, stad pytanie do Was: Co moze wywolac ten brak glowy? Interp, cmd rate mam w porzatku, czekam na pomoc, z gory thx.
Albo możliwe że masz wgrane jakieś inne skiny i coś się tak powiem "zjebało" i nie widać:D
Albo możliwe że masz wgrane jakieś inne skiny i coś się tak powiem "zjebało" i nie widać:D
skiny tylko on ma wgrane, inny gracz widzi go na normalnych skinach...
To jest tylko ping/intepr ;| Na serwerze apo jest interp wymuszany, więc zostaje sam ping... Jeżeli nie, to po prostu ulowy jakieś i tyle ; d
Może masz podmienione postacie? Nie masz tych podstawowych tylko te "pustynne". Mają one inne wymiary głowy.
Może masz podmienione postacie? Nie masz tych podstawowych tylko te "pustynne". Mają one inne wymiary głowy.
Jego modele nie mają żadnego wpływu na to jakim go widzą inni gracze, bo to zależy od ich modeli.
@top
Nie przejmuj się tym. Nie umieją strzelać i płaczą, że nie ma głowy. ;)
UNKNOWNq
19-11-2010, 17:55
ex_interp 0.01
rate 25000
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
cl_cmdbackup 2
cl_showevents 0
cl_pitchspeed 225
cl_movespeedkey 0.52
cl_pmanstats 0
cl_lc 1
cl_lw 1
gl_max_size 256
gl_monolights 0
gl_picmip 0
gl_playermip 0
gl_polyoffset 4
s_show 0
s_a3d 0
d_spriteskip 0
fastsprites 0
lightgamma 2.5
texgamma 2.0
szczel se to w cfg
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.