View Full Version : Vip i Ujemna reputacja!!!
VIP powinien mieć tylko i wyłącznie range a nie możliwość dawania ujemnej reputacji
np taki Splaxor daje minusy za to ze go ktoś obraził kilka lat temu...
rozumie ze chcecie im dać jak najwięcej by nie wyjawili tajemnic apo które są w dziale "administracja"
ale nie róbcie mini moderatorów z VIP-ów...
@KaZeK
pisałem ze rozumie ze mają dostęp do tego działu...
powiedz mi gdzie ja prosiłem o pkt reputacji?? gdyby mi na niej zależało to bym ci na gg spamił ;d
Dlatego mamy możliwość dawania ujemnej reputacji bo tam są tajemnice wagi państwowej i totalny top secret :/
Zapewne dostajesz ujemną reputacje za napinki, obrazę, proszenie o repy :/
Poza tym VIP'y są jako pierwsi brani pod uwagę przy naborze nowych Cleanerów/Moderatorów, więc jakoś muszą raportować złe posty i mieć dostęp do działu Ekipy Forum :/
Jeżeli już tak Ci to przeszkadza to napisz e-maila do Santano to odbierze mu (może) możliwość dawania ujemnej reputacji
E-Mail: santano*********.pl
#edit
a takie 'cioty' jak to nazwałeś czerwone karteczki za obrazę :/
1st R. Boonek
20-11-2010, 08:04
jestem na nie :) bo takie cioty jak ty powinny dostawac reputacje tylko koloru czerwonego ;D
Skasować to VIP'om, a dać Moderatorom, Super moderatorom i Adminom, o ile Ci ostatni tego nie mają.
Nie wiem dokładnie.
Vip i Cleaner na takie cos nie zasługują.
Oczywiście moim zdaniem.
Tylko dlatego ze nie posiadasz zadnej z wymienionych pozycji :) I zazdrosc przez ciebie przemawia (:
jestem na tak. splaxor mi dal ujemnego reputa bo napisalem w ktoryms temacie ze balans knighta mi sie nie podoba ;x
Skasować to VIP'om, a dać Moderatorom, Super moderatorom i Adminom, o ile Ci ostatni tego nie mają.
Nie wiem dokładnie.
Oczywiście moim zdaniem.
Nie wiem dokładnie.
Oczywiście moim zdaniem.
Od Super Moderatora w górę każdy posiada ujemne pixele :/
#t
Jedna funkcja z miliona na tym forum to nie jest tak dużo, a reputy jak sami wiecie to tylko zabawa a Wy płaczecie jakby wam ukradli kapoki na apo :/
Od Super Moderatora w górę każdy posiada ujemne pixele :/
#t
Jedna funkcja z miliona na tym forum to nie jest tak dużo, a reputy jak sami wiecie to tylko zabawa a Wy płaczecie jakby wam ukradli kapoki na apo :/
powinno być tak ze albo każdy alb nikt (ewentualnie administrator)
Należy im się zabrać tą funkcję kto to wogóle jest ten vip żeby przyznawał ujemną reputacje?
Należy im się zabrać tą funkcję kto to wogóle jest ten vip żeby przyznawał ujemną reputacje?
Są to byli Moderatorzy godni zaufania lub jakieś kozaki co dostał za pomoc xd
Niech bedzie tak jak jest, tylko jak napisal Stoner ja bym dal to wszystkim w ekipie.
Ty mówisz, że ci na tym nie zależy? A kto daje reputy i prosi, żeby mu oddać? Proszę cie... Tak błaznujesz, że to bajka. Reputy są przecież dla zabawy, a ty płaczesz, że dostałeś jednego ujemnego haa. Jakbym mógł, to już bym ci dał kolejnego. ; D
Nara pionie ;b
edit
chodzi o publiczne proszenie... np w sygnaturze...
a po za tym jak to pisał Santano ss to nie dowód
To co ma ***** filmik nagrać jak mu reputa dajesz i prosisz żeby oddał? Lol.
Jestem za, Splaxor dał mi kilka razy ujemną reputację za nic. Biega po postach i odejmuje użytkownikom reputację ;s
Dareluss v0.5
20-11-2010, 09:26
VIP powinien mieć tylko i wyłącznie range a nie możliwość dawania ujemnej reputacji
np taki Splaxor daje minusy za to ze go ktoś obraził kilka lat temu...
rozumie ze chcecie im dać jak najwięcej by nie wyjawili tajemnic apo które są w dziale "administracja"
ale nie róbcie mini moderatorów z VIP-ów...
@KaZeK
pisałem ze rozumie ze mają dostęp do tego działu...
powiedz mi gdzie ja prosiłem o pkt reputacji?? gdyby mi na niej zależało to bym ci na gg spamił ;d
ktos ma w podpisie jak prosisz
[/B]
ktos ma w podpisie jak prosisz
chodzi o publiczne proszenie... np w sygnaturze...
a po za tym jak to pisał Santano ss to nie dowód
O nie to straszne, dostałeś ujemnego reputa :(! łączymy się z tobą w bólu. ;/
nie ma co płakać, bo co ci z tych -100 czy -xx pkt jak za chwile komuś dasz i sobie odrobisz?
aaa Splaxor rozdaje ujemne pkt reputacji za darmo! :( a co dodatnie może się dostaje za coś? XDD
bardzo dobrze, że przynajmniej VIPy mogą dawać ujemną reputację.
ja bym na miejscu każdego z vipów za ten temat dał ci ujemnego reputa, ciekawe co byś wtedy zrobił xDDDDDD
Twoja sonda jest zła, ponieważ nie ma tam odpowiedzi po prostu nie.
Przestań już płakać o jakieś żałosne punkty reputacji, tak jak napisał Bart i tak dostaniesz kilka reputów i Ci się wyrówna. W tej chwili każdy praktycznie rozdaje reputy za darmo.
O jejku, tacy jak Ty powinni ujemna dostawac? Jak sie ktos prosi lub gdzies cos zlego napisal to moze ja otrzymac. Sam sobie na to zasluzyles ;D
Flamaster
20-11-2010, 11:36
powiedz mi gdzie ja prosiłem o pkt reputacji?
14-11-2010 17:56 Xienu$ Oddaj ;d
No chyba o to mu chodziło ; )
@topic
Mleko
Azbestowy v.62.0
20-11-2010, 11:40
Jak dla mnie to mogą sobie dawać ujemne, w końcu tylko pare osób ma taką możliwość, a nie całe forum. Można by rzec, że to takie... urozmaicenie w zbierniu tych całych punktów. A raczej delikatne utrudnienie.
Niektórzy VIP'owie dają ujemne reputy ,ponieważ albo chcą się zabawić ,albo na kimś odegrać ,albo sprawić aby miał ich mniej i się rozpłakał.
Ogólnie nie trzeba usuwać im ujemnej reputacji ,niech tylko używają tej opcji z głową.
Andreas Jacques
20-11-2010, 12:07
@Up
Powiedz to Splaxorowi. Dostałem od niego Ujemnego z dopiskiem "Też jestem kolekcjonerem. Poratuj." Jego poratować? Nie wiem czym.
@Top
Jeśli Splaxor się tak bawi to po prostu zabierzcie mu te ujemne reputy. Tylko jemu.
Sherlock
20-11-2010, 12:08
Były już takie tematy, ta opcja nie zostanie im zabrana, zachowuj się normalnie to jestem pewien, że nie będą Ci dawać ujemnych punktów reputacji...
PS
Powinien być warn za nieumiejętność robienia sond...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.