View Full Version : Hazard automaty
...::Sido::...
22-11-2010, 16:56
Witam chciałbym was zapytać czy macie jakieś sposoby lub czy znacie gry na automacie gdzie można wygrać kasę, lub też powiedzieć mi na jakich stawkach najlepiej grać bo nie dawno zacząłem i jakaś przewaliłem ponad 100zł w 3dni :p (w ostatni weekend). Czy też może i nie ma sposobu tylko zależy od farta? Proszę wypowiadać się w tym temacie. :D
No panowie chyba jak większość z was tutaj napisała nie ma na to sposobu i nie warto w to grać przekonałem się na własnej skórze przed chwilą wróciłem i przejeba... dziś 120zł może to nie dużo dla tych co grają już parę lat w to, ale dla mnie w 3h przewalić tyle to trochę pieniędzy ale już wiem ze nie warto w to grać człowiek uczy się na błędach xD
Wg mnie to nie ma na to sposobu. Moj kuzyn w 2 nocki wygral ponad 1500 zl :)
Ja osobiscie nie gram i nie znam zadnych sposobow. Chociaz mysle ze tu sposoby nic nie dadza. Moja siostra, ktora ma 6 lat wrzucila w wakacje 2zl i wygrala ok.100zl :P
Mikiel Gimb Alert
22-11-2010, 17:01
Wygrałem kiedyś jakoś 100 euro w Hiszpanii, ale też wrzuciłem w to z 50 ojro.:cool:
Li$ek Von Lid3n
22-11-2010, 17:08
Gralem kilka razy ale znajomy potrafi wygrywac wklada 50-100 wygrywa 1500-3000zl najwiecej mial 3200. Zapytam go jak on gra i dam edita ;)
Zarexoholik?
22-11-2010, 17:12
Kwestia szczęścia. Można dużo wygrać, ale również dużo stracić. Uzależnisz się od gry na automatach tak jak niektórzy od alkoholu, czy innych używek.
@up
Nie kwestia szczęścia tylko kwestia ustawienia automatu.
Automat jak zarobi to da jak się zagra. Jak trafisz na pusty automat to chodź byś się zesrał to nic nie wygrasz. Lepsza już ruletka w Hicie
Morfevious
22-11-2010, 17:17
Kwestia szczęścia. Można dużo wygrać, ale również dużo stracić. Uzależnisz się od gry na automatach tak jak niektórzy od alkoholu, czy innych używek.
Czy expienia na wardach... : DD
@Temat
Nie chce mi się powtarzać tego, co napisali wszyscy up, mimo, że na ten temat za dużo powiedzieć się nie da - szczęście, którym kieruje los, decyduje o tym, czy wygrywasz, czy przegrywasz.
W Brainiacu robili kiedyś testy dt. automatów z grami - poszukaj sobie tego odcinka. Automaty wypłacają wygraną, co określony i powtarzalny okres zagrań - także siądź obok automatu, z długopisem i notatnikiem, rozkoszuj się kawą i spisuj swoje spostrzeżenia, a potem graj! ;).
Rodowity _/
22-11-2010, 18:39
Grałem w to na wakacjach Nie ma sposobu na to :D
:D
Skryper.!
22-11-2010, 18:46
Czy od komputera:):)
@topic
Sposob? Aby zwiekszyc swoja szanse na jakas w miare wygrana poczekaj az 4 osoby wrzuca jakas kwote i przegraja:D:D:D
Domcio666
22-11-2010, 18:53
nigdy nie gralem i raczej nie zamierzam bo znajac moje szczescie i tak bym przegral :) powiem ci tak napewno kiesys wygrasz ... ale na te maszyny zadnych sposobow nie ma...
na moje to te maszyny sa jakos ustawione :< i naprzyklad co 5 osoba wygrywa cos w tym stylu :)
Berol :)
22-11-2010, 19:02
Kiedyś jak byłem dużo młodszy zagrałem z mojego ojca kumplem który miał na automat sposobów parę wrzuciliśmy jakieś 30-50 zł wygraliśmy po 180 zł na łeb :) Ostatnio jak grałem w barze wrzuciłem 10zł wyjąłem 30zł ,zawsze coś.
http://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.png Teraz gram rzadko, jak jestem w barze i mnie najdzie chęć to wrzucę symboliczne 5 zł :)
Napinator
22-11-2010, 19:05
Jest 1 sposób na większe zarobki na automatach ale pewnie nie macie dostępu do wtyczek aby wyłączyć i włączyć.Jedyne co pozostaje to po kilku przegranych osobach wejść i zgarnąć ich przegraną.
Kiedyś grałem i skończyłem z tym gównem:) Ale mój kolega to jest naług siedzi w barach po 10h dziennie i wszystko w to wkłada, same długi a pieniędzy jak nie było tak nie ma (tzn. są ale do oddania :D)
Nigdy w nie gralem na automatach, ale jezeli mam byc szczery to za ta dyche ktora bym wrzucil to juz wole sobie kupic rame fajkow i rozkoszowac sie dymem, niz liczyc na to 'a noz widelec sie uda'...
Τettmeier
22-11-2010, 19:46
Nigdy w nie gralem na automatach, ale jezeli mam byc szczery to za ta dyche ktora bym wrzucil to juz wole sobie kupic rame fajkow i rozkoszowac sie dymem, niz liczyc na to 'a noz widelec sie uda'...
jeden mądry. Podbijam jak najbardziej, 100 punktów. Nie gram w to wolę fajki
nie zaczynajcie tego, znam pare osob co sa uzaleznieni od maszyn, ojciec synowi na zmiane przynosi obiad na maszyny, beka
To zależy od szczęścia ;) Jednak wole Ci nie grać bo się uzależnisz tak jak mój kumpel ;)
Ja grałem bo czekałem na pizze to wsadzilem 5zl i 30 zl wyciagnalem i tak 2x:D
Automaty są ustawione na dany procent dla wygranej. Właściciele miejsc gdzie stoją takie automaty czasami ustawiają bardzo mało procent więc wygranie czegokolwiek graniczy z cudem p.p
Kiedyś na nich grałem, bezsens totalny :D
Nie opłaca się na tym siedzieć. Tyle ode mnie, elo jp ogien.
Hehs, ja to samo jestem co do tego pazerny na kase i nie wywalilbym nawet zlotowki na ryzyko. ; )
Wg. mnie nie ma na to zadnego sposobu, moze jak up napisal notowac co ile czasu wyrzuca kase, ale no nie wiem czy to by cos dalo XD. Najlepiej zostawic w spokoju, za ta kase co masz wrzucic to kupic sobie pare piw i elton ;)
To dobry sposób na szybki zarobek ale można się uzależnić. Taktyki na to nie ma, ale jest jedna rzecz niezbędna do gry w te gówna-musisz wiedzieć kiedy skończyć, bo jak się połasisz na wygraną to wj**iesz wszystko.
Kumpel z ostatniego kręcenia wyszedł na 200zł :D Mnie też ciągnęło pograć ale szkoda mi było wrzucić 10zł'tych :D
Serenio?
22-11-2010, 22:43
Ja nigdy w życiu nie spróbowałem nawet zagrać na takim automacie bo szkoda mi było tych kilku zł, ale mój kumpel miał 5zł i zamiast wydać na browar pomyślał, że zagra na takiej maszynce i wygrał 50zł ;oo Był wtedy wniebowzięty ale następnego dnia przegrał kilka dyszek i się zdemotywował :P Raz się ma szczęście a raz nie, wg mnie jeśli wygrasz raz to więcej nie graj bo raczej więcej można na tym stracić niż zyskać ;)
#ZeroNick
22-11-2010, 23:58
Nie grajcie w to... mam kolege w klasie, gra już długo, jest uzależniony i ciągle kłamie, że już skonczył.. szkoda mi go, bo całą kase jaką ma przepierdala na te automaty..
W 99% przypadków jest tak, że więcej w te maszyny wrzucisz niż z nich wyciągniesz, mam w klasie 2 kolegów, którzy są nałogowymi hazardzistami i dzień bez maszyn to dla nich dzień stracony, wrzucają naprawdę spore sumy. Mnie osobiście nigdy nie ciągnęły do tego - ze 2x w życiu wrzuciłem z 5zł by zobaczyć z czystej ciekawości jak to jest, nie zagłębiałem się w to i nie mam zamiaru - strata pieniędzy w ekspresowym czasie.
Berafito Ryathhh
23-11-2010, 07:53
Nie grajcie w to... mam kolege w klasie, gra już długo, jest uzależniony i ciągle kłamie, że już skonczył.. szkoda mi go, bo całą kase jaką ma przepierdala na te automaty..
hahahah podobnego ziomka ja mam w klasie :DD Tylko ze ten odemnie to jeszcze klamie, ze on z tego jest na plus. Raz udalo mu sie wygrac 20zl i drugi raz stowe, ale wrzuca od roku po 10zl dziennie.. No ale chuj, dla niego to i tak jest na plusie haha zalosne.
Głupota i tyle. Sprobować mozna, ale dla mnie za nie wiecej jak 2-5zł, bo wiecej to juz szkoda.
Grałem może z raz, jak byłem mały, jak do podstawówki chodziłem ;x Uważam, że to strata kasy, chociaż nie powiem, bo słyszałem, że tam się nieraz komuś uda wygrać trochę kasy ^^ Ja osobiście wolę wrzucić te 5zł w boxera i sobie walnąć 8x XD A boxer mnie bardziej ciągnie, niż maszyna ;D Raz w Galerii Mokotów w Wawie chyba ze 30zł na boxera wydałem w 10min ;d U mnie, to jest tak, że przeważnie waliłem blisko koło rekordu, przeważnie od 10-20 mi brakowało do niego i zawsze było tak, że wrzucałem i wrzucałem tą kasę w niego ^^ No i jeszcze na dyskotekach, to aby raz mi się udało rekord walnąć :P Ludzie mi się dziwili, że tak dużo walę, bo nie jestem jakiś tam nie wiadomo jak napakowany, czy wysoki itp. xd
Najlepiej to idź sobie to takiego miejsca z automatami i najpeirw obserwuj jak ludzie grają.
Jeśli ktoś wrzuci dużo kasy i przejebie, znaczy to że w automacie może byc dużo kasy i w końcu 'da coś'.
Tylko debile liczą na szczęście.
Działa to tak.
Ktoś wrzuca pierwszy jak przejebie to jest ok, dla Ciebie.
Jak wygra to musisz czekać aż ktoś kolejny przyjdzie, przewali troche kasy i nic nie wyciągnie.
Wtedy Ty wchodzisz do gry. Z moich ekspertyz masz 50% szans na wyganą :D
Lagga v3
24-11-2010, 17:03
Jesli koles przegra duza sumke to automat zazwyczaj po nim rozdaje kase jak wygrasz:)
Wrzucilem 20zł wygralem 150zł , przede mna koles przejebal 3 stowy
Krulowiec
24-11-2010, 17:18
Pamiętam, że jadąc na lotnisko zatrzymałem się w przydrożnym barze, zagrałem chwile z kuzynem.Wrzucił 5 zł , po chwili uradowany , ponieważ wygrał 25 zł , mówię dawaj wygrałeś 5x tyle co wrzuciłeś, mówi nie , nacisnął no i niestety, 25 zł poszłooo xd
Speckatti
26-11-2010, 00:54
Hmm... Powiem moze na poczatek ze każdy automat do gry moze wypłacic max. 30% z tego ile ma w srodku, jednorazowo.
Na maszyny nie ma sposobow... Albo wygrasz, albo nie, ale najlepiej pier*ol to bo nie warto sie w to ciś, uwierz mi.
Stoner napisał ze jak ktos przejebie duzo kasy to powinna dac.. Maszyna jest tak zaprogramowana, ze moze brac kase przez caly dzien, a przyjdzie ktos na nastepny dzien wrzuci 5zl i moze ja wyczyscic.
1st R. Boonek
26-11-2010, 05:42
Automaty są ustawione na dany procent dla wygranej. Właściciele miejsc gdzie stoją takie automaty czasami ustawiają bardzo mało procent więc wygranie czegokolwiek graniczy z cudem p.p
Kiedyś na nich grałem, bezsens totalny :D
Nie opłaca się na tym siedzieć. Tyle ode mnie, elo jp ogien.
Tak, istnieje jeszcze fakt ze zmiany tego typu sa karane .. :|
#t nie graj przpierdolisz wszystko predzej czy pozniej... a potem bedziesz chcial sie odegrac i znow to samo... tak to wlasnie najczesciej z automatami bywa ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.